کد خبر: ۹۰۹۳
تاریخ انتشار: ۲۱ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۸:۴۰- 10 February 2023
آیت‌الله خاتمی:

راهپیمایی ۲۲ بهمن مهر پایان پیروزی انقلاب مردم بر تمام توطئه های استکبار است

امام جمعه موقت تهران گفت: امروز انقلاب یک درخت تنومندی است که دشمنان حتی قدرت تحریک یک برگ آن را ندارند و این چیزی جز قدرت الهی نیست.

راهپیمایی ۲۲ بهمن مهر پایان پیروزی انقلاب مردم بر تمام توطئه های استکبار است

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شورای نگهبان به نقل از خبرگزاری رسا، آیت‌الله سید احمد خاتمی امام جمعه موقت تهران در نماز عبادی سیاسی این هفته با اشاره به باور به قدرت مطلق الهی در زندگی گفت: باور به قدرت الهی غرور شکن است، شما مردم قدرت الهی را چهل و چهار سال پیش هم دیده اید که چگونه رژیم پهلوی را نابود کرد.

وی افزود: قدرت الهی رژیم پهلوی و دست استکبار را مثل برف آب کرد و اگر دشمنان شما فکر می کردند که انقلاب شما به اینجا می رسد لحظه ای در حمله نظامی به شما و انقلابتان تردید نمی کردند و بحمدالله امروز انقلاب یک درخت تنومندی است که دشمنان حتی قدرت تحریک یک برگ آن را ندارند و این چیزی جز قدرت الهی نیست.

نماینده مجلس خبرگان رهبری حضور در راهپیمای را تعظیم شعائر دانست و ابراز کرد: هرکجا که نام انقلاب اسلامی است نام دین و معنویت هم هست و تجلیل از این نظام اسلامی تعظیم شعائر است.

وی ادامه داد: هر روز دهه فجر برای افرادی که آن روزها را درک کرده اند، حادثه و خاطره است، این انقلاب بزرگ قرن جای تحلیل بسیار دارد و ما تنها کشوری هستیم که در جهان ۴۴ سال است که جشن انقلاب می‌گیریم، کشورهای دیگر این شکوه و عظمت را ندارند.

آیت‌الله خاتمی با بیان اینکه راهپیمایی فردا هم تکلیف شرعی و هم تکلیف میهنی است، خاطرنشان کرد: تکلیف شرعی برای آنهاست که می‌بینند دین به صحنه آمده است؛ این نظام و حکومتی را که دغدغه اش حفظ دین است، باید تقویت کرد تا بماند اما تکلیف میهنی است از آن جهت برای همه آنان که به استقلال ایران می‌اندیشند.

امام جمعه موقت تهران با بیان اینکه ایران کشوری است که تحت الحمایه هیچ قدرتی نیست، تصریح کرد: فردا همه آنها که به ایران سربلند عشق می‌ورزند، در راهپیمایی شرکت خواهند کرد.
وی افزود: قرآن حضور در صحنه را یک تکلیف می‌داند لذا مؤمنین در همه عرصه‌هایی که قرآن آن را «امر جامع» می نامد، باید حضور یابند و حضور در راهپیمایی دشمن شکن 22 بهمن از جمله آن موارد است.

نماینده مجلس خبرگان رهبری افزود: حضور در راهپیمایی فردا مصداق شکر نعمت و وفای به عهد است و درواقع حضور در راهپیمایی فردا وفای به عهدی است که با امام (ره) و شهدا بسته‌ایم.

آیت‌الله خاتمی راهپیمایی 22 بهمن را نماد وحدت مردم ایران برشمرد و خاطرنشان کرد: حضور ملت ایران نماد وحدت و ناکامی دشمنان انقلاب اسلامی است که در این ایام گذشته برای از بین بردن انقلاب خیز برداشته بودند و راهپیمایی فردا مهر پایان پیروزی انقلاب شما مردم بر تمام توطئه ها است.

خطیب نماز جمعه پایتخت افزود: راهپیمایی فردا نماد بصیر ملت ایران است که دشمن شناس هستند و راه مقابله با دشمن را می دانند.

وی با اشاره به عفو گسترده مقام معظم رهبری تصریح کرد: امامین انقلاب این شیوه را از پیغمبر اسلام(ص) و امیرالمومنین(ع) آموخته اند، همه سلایق این کار را تحسین کردند اما باید بگویم که باید همه رهنمودهای ولایت را بشنویم و به آن عمل کنیم.

آیت‌الله خاتمی اعتکاف امسال را همراه با ویژگی های خاص برشمرد و گفت: ویژگی شاخص اعتکاف امسال حضور گسترده دهه هشتادی های بود که نشان از ایمان بالا و انقلابی بودن دهه هشتادی ها است و این حضور معنوی امیدهای دشمنان را ناامید کرد.

نماینده مجلس خبرگان رهبری با اشاره به مراسم جشن فرشته ها خاطرنشان کرد: این مراسم دنیای از عاطفه بود، رهبر حاضرین را دخترم خطاب کرد و این درسی برای والدین و مربیان است که اینچنین باید با کودکان و نوجوانان برخورد کرد.

انتهای پیام/

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۱۹ آذر ۱۴۰۴

آیت‌الله جنتی: حضرت زهرا (س) الگوی بی‌بدیل زندگی حق‌مدارانه است/ بهترین تجلیل از زن را دین مبین اسلام داشته است

انتشار کتاب «شرایط کیفی داوطلبان انتخابات» از سوی پژوهشکده شورای نگهبان

کارگاه مهارت‌افزایی چهارمین دوره رقابت شبیه‌سازی شورای نگهبان ویژه استان تهران برگزار شد

گزارش تصویری نشست پرسش و پاسخ دانشجویی با دکتر طحان‌نظیف در دانشگاه شهید بهشتی

پاسخ سخنگوی شورای نگهبان به سوالات صریح دانشجویان دانشگاه شهیدبهشتی: قانون اساسی دستاورد بزرگ تاریخی ملت ایران است/ در بررسی مصوبات هیچ چیز پنهانی نداریم در انتخابات نیز موارد را به داوطلبان می‌گوییم

برگزاری کارگاه تخصصی شبیه سازی شورای نگهبان در دانشگاه چمران

تاکید دکتر مولابیگی بر اهمیت حیاتی آموزش و پرورش در تحقق قانون اساسی/ «مسئولیت‌پذیری» و «شفافیت» دو اقتضای نظام اداری صحیح در قانون اساسی است

گزارش تصویری حضور سخنگوی شورای نگهبان به‌مناسبت روز دانشجو در دانشگاه آزاد اسلامی رودهن

سخنگوی شورای نگهبان میهمان ویژه دانشگاه آزاد اسلامی رودهن در روز دانشجو بود/ دکتر طحان‌نظیف: جامعه دانشجویی، پیشران حرکت‌های اجتماعی و قانون اساسی، معیاری روشن برای تشخیص اولویت‌های جریان‌ دانشجویی است

پربازدید ها

آیت‌الله جنتی درگذشت حجت‌الاسلام والمسلمین عبدالجواد عبداللهی را تسلیت گفت

برگزیدگان همایش بین‌المللی حقوق ملت و آزادی‌های مشروع معرفی و تجلیل شدند

دکتر کدخدایی: مقام معظم رهبری ضامن حقوق ملت و آزادی‌ها هستند/ آیت‌الله سعدی: ایشان پیشگام حقوق عامه هستند/ دکتر غفاری: زنان در اندیشه رهبری نقش تمدن‌سازی دارند/ دکتر اسحاقی: همایش «حقوق ملت و آزادی‌های مشروع» گامی فاخر در راستای پاسداری از قانون اساسی است

همایش حقوق ملت و آزادی‌های مشروع در منظومه فکری آیت‌الله العظمی خامنه‌ای برگزار شد

نشست میهمانان خارجی همایش بین‌المللی حقوق ملت و آزادی‌های مشروع با جمعی از اعضای شورای نگهبان/ آیت‌الله مدرسی‌یزدی: تبیین حقوق بشر بر مبنای معیارهای اسلامی راهکار رشد انسانیت و مقابله با توطئه استکبار نوین است/ اجماع علما و پژوهشگران: آزادی در پرتو عدالت اسلامی؛ راهکار مقابله با تفرقه و سلطه غرب

گزارش تصویری اختتامیه همایش بین‌المللی «حقوق ملّت و آزادی‌های مشروع در منظومه فکری حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ای»

آیت‌الله مدرسی‌یزدی در همایش حقوق ملت و آزادی‌های مشروع: خاستگاه اندیشه‌های بلند رهبر معظم انقلاب، اسلام، قرآن و قانون اساسی است/ این اندیشه‌ها مشعل راه هدایت در دنیای ظلمات است

حضور سخنگوی شورای نگهبان در جمع دانشجویان دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی/ درخواست دکتر طحان‌نظیف از معلمانِ آینده؛ انتقال‌دهنده مضامین قانون اساسی به دانش‌آموزان باشید

دکتر کدخدایی در همایش حقوق ملت و آزادی‌های مشروع: بازخوانی «آزادی» از نگاه رهبری برای خروج از خمودگی است/ دین اسلام؛ بزرگترین پیام‌آور آزادی است

سخنگوی شورای نگهبان میهمان ویژه دانشگاه آزاد اسلامی رودهن در روز دانشجو بود/ دکتر طحان‌نظیف: جامعه دانشجویی، پیشران حرکت‌های اجتماعی و قانون اساسی، معیاری روشن برای تشخیص اولویت‌های جریان‌ دانشجویی است