کد خبر: ۹۰۸۲
تاریخ انتشار: ۱۷ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۲:۲۶- 06 February 2023
دکتر کدخدایی:

عفو اعلام شده از سوی مقام معظم رهبری نشان دهنده بلوغ و بالندگی سیاسی جمهوری اسلامی ایران است/ مقام معظم رهبری از همان ابتدا صف معترضان را از اغتشاشگران جدا دانستند

عضو حقوقدان شورای نگهبان گفت که اعلام عفو از سوی مقام معظم رهبری سبب ناامیدی توهمات اپوزیسیون خارجی، اپوزیسیون داخلی و دشمنان جمهوری اسلامی ایران شد.

عفو اعلام شده از سوی مقام معظم رهبری نشان دهنده بلوغ و بالندگی سیاسی جمهوری اسلامی ایران است/ مقام معظم رهبری از همان ابتدا صف معترضان را از اغتشاشگران جدا دانستند

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شورای نگهبان، دکتر عباسعلی کدخدایی، عضو حقوقدان شورای نگهبان در گفت‌وگو با میزان در خصوص اعلام عفو ده‌ها هزار نفر از متهمان و محکومان به مناسبت پیروزی انقلاب اسلامی و اعیاد رجبیه از سوی مقام معظم رهبری گفت: جمهوری اسلامی ایران از ابتدا با تلاش زنان و جوانان این مرز و بوم شکل گرفت؛ زنان و جوانانی که به ندای حضرت امام رضوان الله گوش دادند، به میدان آمدند و انقلاب اسلامی رقم خورد و طبیعتا بعد از آن هم نظام جمهوری اسلامی ایران شکل گرفت؛ همیشه نگاه جمهوری اسلامی ایران نسبت به جوانان، زنان و شهروندان نگاه ویژه‌ای بوده است؛ جمهوری اسلامی ایران نگاه شعاری نسبت به اقشار مختلف ندارد.

وی تاکید کرد: نگاه جمهوری اسلامی ایران به شهروندانش یک نگاه واقعی است؛ البته هر نظامی در مقابل دشمنان مقابله و از خود دفاع می‌کند؛ هر نظام سیاسی در جایی که دشمن بخواهد حضور داشته باشد، از منافع ملی‌اش هم دفاع می‌کند.

دکتر کدخدایی اظهار کرد: در ماه‌های گذشته ما اغتشاشاتی را شاهد بودیم که طی آن بخشی از مردم مخصوصا جوانان و بخشی از اقشار، فریب دشمن را خوردند و در گروه‌‌هایی حضور داشتند؛ خوشبختانه مقام معظم رهبری از همان ابتدا صف معترضینی را که اعتراض به حقی داشتند، از افراد دنباله رو دشمن و رقم زنندگان اغتشاش‌ها جدا دانستند و به همین دلیل این نگاه که از همان ابتدا از سوی مقام معظم رهبری ترسیم شد، ادامه پیدا کرد.

عضو حقوقدان شورای نگهبان تصریح کرد: مقام معظم رهبری بارها این مسئله را در فرمایشات مختلف‌شان یادآوری کردند؛ اخیرا هم که خوشبختانه با نظر و پیشنهادی که رئیس قوه قضاییه داشت، ایشان موافقت فرمودند و این نشان از بلوغ و بالندگی نظام سیاسی ماست که از یک سو می‌تواند معترضان یعنی کسانی را که اعتراضی به حق دارند، در خود داشته باشد و گوش شنوا برای شنیدن این اعتراض‌ها دارد و از سوی دیگر با کسانی که بخواهند منافع ملی یا اموال مردم را از بین ببرند، مقابله می‌کند.

وی افزود: طبیعتا این وضعیت فکر می‌کنم نگاه اصلی است که جمهوری اسلامی ایران همیشه و در همه مقاطع داشته است و عفو مقام معظم رهبری هم بیانگر این مسئله بود که جمهوری اسلامی ایران می‌تواند با معترض خودش صحبت کند، می‌تواند حرف او را بشنود و در یک محیط عادلانه‌ نظرات افراد را بشنود و از طرف دیگر می‌تواند با کسانی که بخواهند در صف مردم اخلال ایجاد کنند، مقابله کند.

دکتر کدخدایی در پایان تاکید کرد: طبیعتا اعلام عفو اخیر اپوزیسیون خارج نشین را خلع سلاح می‌کند، چون آن‌ها توهمی مبنی بر همراهی غالب مردم و جوانان با خود داشتند، اما ما دیدیدم که این طور نبود و در دوره‌ای که اغتشاش‌ها انجام می‌شد، اندکی به خیابان‌ها آمدند و برخی فریب دشمن را خورده بودند؛ اپوزیسیون داخلی هم که براساس توهمات مذکور طرح‌هایی دادند، دریافته اند که جمهوری اسلامی ایران جوانان خودش را حفظ می‌کند و برای آنان ارزش قائل است و حرف آنان را می‌شنود؛ در مجموع باید گفت که اعلام عفو از سوی مقام معظم رهبری موجب ناامیدی دشمنان خارجی هم می‌شود.

انتهای پیام/

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

آیت‌الله جنتی: حادثه بندر شهید رجایی همه را داغدار کرد؛ همدلی مردم ایران تحسین برانگیز بود/ بدون اغماض با هرگونه قصور و تقصیری در این باره برخورد شود

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۴

دکتر پروین: تقویت شورا‌ها به معنای گسترش دموکراسی مشارکتی است

دکتر صادقی‌مقدم: انتخابات میان‌دوره‌ای مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان رهبری همزمان با انتخابات شورا‌ها در اردیبهشت ۱۴۰۵ برگزار می‌شود

پیام سخنگوی شورای نگهبان به مناسبت میلاد حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها و روز دختر

بررسی اصلاحات مجلس شورای اسلامی بر «طرح مالیات بر سوداگری و سفته‌بازی» در مجمع مشورتی حقوقی شورای نگهبان

فعالان رسانه‌ای اخبار صحیح، متقن و مستند را منتشر نمایند/ تقدیر از امدادگران و اهداکنندگان خون

نباید سنت‌های کارآمد حوزه که قرن‌ها دارای نتایج درخشان بوده را فراموش کرد

پیام تسلیت سخنگوی شورای نگهبان در پی حادثه بندرعباس

چهل‌وهفتمین شماره فصلنامه دانش حقوق عمومی منتشر شد

پربازدید ها

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۲۷ فروردین ۱۴۰۴

نظر شورای نگهبان درباره آخرین مصوبات مجلس و دولت + جزئیات

سخنگوی شورای نگهبان: ۵ لایحه و موافقتنامه بین‌المللی تایید و مرکز نظام ایمنی هسته‌ای کشور دارای اساسنامه شد/ «سرمایه‌گذاری برای تولید» مبتنی بر اصول متعدد قانون اساسی است

در مذاکرات به غیرخدا دل نبندیم/ ایران تحمیل پذیر و تسلیم پذیر نیست

گزارش تصویری نشست خبری سخنگوی شورای نگهبان ۳۰ فروردین ۱۴۰۴

فیلم|اولین نشست خبری سخنگوی شورای نگهبان در سال ۱۴۰۴

هویت طلبگی، گوهر اصلی طلبه است / حوزه علمیه تهران دارای ویژگی منحصر به فردی است

وجه نظریه‌پردازی و اندیشمندی مقام معظم رهبری(مدظله‌العالی) پنهان مانده است

پاپ فرانسیس تلاش‌های ارزنده‌ای در جهت تقویت روابط میان ادیان الهی بویژه اسلام و مسیحیت داشت

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴