کد خبر: ۹۰۵۷
تاریخ انتشار: ۰۶ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۱:۰۳- 26 January 2023

گزارشی از نشست آیت‌الله حسینی خراسانی با کمیسیون اجتماعی مجلس درباره آسیب‌های اجتماعی

عضو فقهای شورای نگهبان گفت: بسیاری از مشکلات فرهنگی ناشی از آسیب‌های اجتماعی است و همه باید تلاش کنند تا در راستای خدمت‌رسانی به مردم این مشکلات و آسیب‌ها رفع شود.

گزارشی از نشست آیت‌الله حسینی خراسانی با کمیسیون اجتماعی مجلس درباره آسیب‌های اجتماعی

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شورای نگهبان، آیت‌الله سید احمد حسینی خراسانی عضو فقهای شورای نگهبان در خصوص جلسه‌ای که با رئیس و اعضای کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی داشته است، گفت: این جلسه به دعوت رئیس کمیسیون برگزار شد و حدود دو ساعت به طول انجامید.

وی ادامه داد: پس از استماع و دریافت گزارش رئیس و اعضای کمیسیون درباره آسیب‌های اجتماعی، مطالبی درباره اهمیت کمیسیون اجتماعی بیان کردم.

آیت‌الله حسینی خراسانی اظهار داشت: در این جلسه گفتم کمیسیون اجتماعی دارای حساسیت خاص است و اعضای محترم آن مسئولیت سنگینی برعهده دارند.

این عضو فقیه شورای نگهبان با بیان اینکه یکی از دغدغه‌های جدی رهبر معظم انقلاب که سال‌ها بر آن تاکید داشته‌اند «آسیب‌های اجتماعی» است، عنوان کرد: اگر دغدغه‌ها، توجه‌ها و تاکیدات رهبری مبنی بر رسیدگی به آسیب‌های اجتماعی مورد پیگیری مسئولان قرار می‌گرفت، شاید امروز شاهد برخی از آسیب‌های آزاردهنده و رنجش‌آور نبودیم.

وی بیان کرد: بنابراین در آن جلسه مشکلات افراد تحت پوشش بهزیستی به این دلیل که از ویژگی خاصی برخوردار هستند، مورد تاکید قرار گرفت. باید آن مشکلات رسیدگی و علاج شود.

به گفته آیت‌الله حسینی خراسانی در آن جلسه بررسی معضلات «بیکاری»، «اعتیاد به انواع مواد مخدر»، «افزایش آمار طلاق و سن ازدواج» نیز مورد تاکید قرار گرفت.

وی خاطرنشان کرد: ضعف در انجام کارهای فرهنگی، بی‌توجهی به تبیین مساله و مشکلات اقتصادی از جمله دلایل افزایش این آسیب‌هاست.

آیت‌الله حسینی خراسانی به موضوع «سقط جنین» نیز اشاره کرد و گفت: حسب آماری که ارائه می‌شود، این موضوع بسیار مهم است. در حالی که ما درصدد جوانی جمعیت هستیم و تاکید بر ترویج فرزندآوری داریم، این موضوع بسیار خطرناک و قابل توجه است.

این عضو فقهای شورای نگهبان بیان داشت: در این جلسه همچنین به موضوع رسیدگی به افراد بی‌سرپرست، بی‌سرپناه و حاشیه‌نشین نیز پرداخته شد. در سرمای زمستان لازم است که به این افراد توجه بیشتری شود. حاشیه‌نشینی ممکن است در آینده به کپرنشینی و صحرانشینی تبدیل شود و مشکلات بزرگتری به وجود آورد.

وی تاکید کرد: وضعیت کنونی جامعه و آسیب‌های اجتماعی مسئولیت مدیران کشور را سنگین‌تر می‌کند. باید نارسایی‌ها و ناهنجاری‌ها و آسیب‌ها و مشکلات اجتماعی را شناسایی و با امکاناتی که وجود دارد آن مشکلات را علاج کنیم.

آیت‌الله حسینی خراسانی در پایان مقوله «فرهنگ» را نیز مهم دانست و گفت: بسیاری از مشکلات فرهنگی ناشی از آسیب‌های اجتماعی است و همه باید تلاش کنند تا در راستای خدمت‌رسانی به مردم این مشکلات و آسیب‌ها رفع شود.

انتهای پیام/

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

سخنگوی شورای نگهبان: انتخابات میان‌دوره‌ای مجلس خبرگان رهبری در خوزستان نیز برگزار می‌شود

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۱۰ دی ۱۴۰۴

آیت‌الله جنتی: حل مشکلات معیشتی مردم، وظیفه مسئولان است/ سیره امام علی (ع) میزان سنجش حق‌مداری افراد و حکومت‌هاست

گزارش تصویری دیدار سخنگوی شورای نگهبان با خانواده شهید ناظر «علیرضا جلالی‌فر»

دیدار سخنگوی شورای نگهبان با شهید ناظر «علیرضا جلالی‌فر»؛ شهیدی که جلوه‌ای از عشق و اخلاق علوی در میان ناظران انتخاباتی بود/ دکتر طحان‌نظیف: ملت ایران مسیر عزت را در وحدت و قوی شدن یافته‌اند

هنر الهی، مسیر نجات انسان از مادیت و انحراف است

دعا‌های ماه رجب راه‌های بلند کمال را مقابل انسان می‌گشاید

تاکید سخنگوی شورای نگهبان به هیئت‌های نظارت انتخاباتی: دفاعیات داوطلبان شنیده و دلایل به آنها توضیح داده شود

دکتر صادقی‌مقدم: شورای نگهبان آمادگی کامل برای نظارت بر انتخابات‌های میان‌دوره‌ای در اردیبهشت ۱۴۰۵ دارد

هر اقدام علیه نظام اسلامی پاسخی قاطع در پی خواهد داشت

پربازدید ها

تکریم «امین مردم» در خانه «سردار گمنام»؛ روایت دیدار سخنگوی شورای نگهبان با خانواده شهید طیب‌مسعود/ دکتر طحان‌نظیف: مجاهدت شهدا، مردم ایران را در جهان سربلند کرد

آیت‌الله جنتی: قوی کردن بنیه علمی و اعتقادی، بهترین راه مقابله با هجمه‌های فرهنگی است/ سیره امام هادی(ع)، تبدیل هوشمندانه تهدید‌ها به فرصت بود

تاکید سخنگوی شورای نگهبان به هیئت‌های نظارت انتخاباتی: دفاعیات داوطلبان شنیده و دلایل به آنها توضیح داده شود

دکتر صادقی‌مقدم: شورای نگهبان آمادگی کامل برای نظارت بر انتخابات‌های میان‌دوره‌ای در اردیبهشت ۱۴۰۵ دارد

دکتر پروین: اندیشه‌های آیت‌الله نائینی، نقش برجسته‌ای در تبیین حکمرانی اسلامی و مردم‌سالاری دینی دارند

«لایحه دوفوریتی الزامات و احکام مورد نیاز قوانین بودجه‌های سنواتی» تایید شد

از نجف تا شورای نگهبان؛ نگاهی به نقش آیت‌الله هاشمی‌شاهرودی در پاسداری از اسلامیت و جمهوریت نظام

دیدار سخنگوی شورای نگهبان با خانواده سردار شهید «جواد پوررجبی» که خانوادگی ناظر انتخابات بودند/ دکتر طحان‌نظیف: سبک زندگی شهیدانِ جنگ ۱۲ روزه الگوی عملی برای آینده‌سازان وطن است

بررسی اساسنامه سازمان بهینه‌سازی و مدیریت راهبردی انرژی در مجمع مشورتی حقوقی شورای نگهبان

«اساسنامه صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر» تایید شد