کد خبر: ۹۰۴۸
تاریخ انتشار: ۳۰ دی ۱۴۰۱ - ۱۳:۰۱- 20 January 2023
آیت‌الله شب‌زنده‌دار:

امروزه باید بر جهاد تبیین اهتمام ویژه داشت

عضو فقهای شورای نگهبان گفت: امروزه باید بر جهاد تبیین و زندگی خدایی اهتمام ویژه وجود داشته و در زندگی دارای ورع، اجتهاد و عفت باشیم.

امروزه باید بر جهاد تبیین اهتمام ویژه داشت

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شورای نگهبان به نقل از خبرگزاری حوزه، آیت‌الله مهدی شب‌زنده‌دار در اجلاسیه اساتید و مشاوران اخلاقی معاونت تهذیب و تربیت حوزه های علمیه که در سالن سلمان مدرسه علمیه امام کاظم(ع) قم برگزار شد با اشاره به دستور جهاد تبیین توسط رهبر معظم انقلاب اسلامی گفت: امروزه باید بر جهاد تبیین و زندگی خدایی اهتمام ویژه وجود داشته و در زندگی دارای ورع، اجتهاد و عفت باشیم.

عضو فقهای شورای نگهبان افزود: ورع داشتن داعیان دین، منجر به دعوت مردم به دین می شود و حوزه های علمیه از صدر و ذیل، آنچه جاذبه دارند و موجب هدایت مردم می شود، داشتن ورع بین علما و داعیان دین است.

استاد حوزه علمیه قم اظهار داشت: سیره علما و بزرگان در تربیت شاگردان و تهذیب طلاب علوم، کنشگری و عملکرد مناسب به تربیت نفوس و تهذیب آنان بود؛ چراکه تاثیر و سازندگی کنشگری و عملکرد اساتید از هزار حرف بالاتر است و نتایج بسیار خوبی را برجای خواهد گذاشت.

وی با اشاره به جمله ای از امیرالمومنین علیه السلام که فرمود «اَعینونی بِوَرَعٍ وَ اجتِهادٍ وَ عِفَّةٍ وَ سُدادٍ» اظهار داشت: بزرگانی از جمله علامه مجلسی و برخی از علما براین اعتقاد هستند که منظور حضرت از این کلام این است که ما می خواهیم شما را شفاعت کنیم و شما یک آبرومندی داشته باشید تا ما بتوانیم شما را شفاعت کنیم.

عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم افزود: آبرومندی به این معنا است که ما با کمک گرفتن از ورع، اجتهاد، عفت و سداد که در روایت به آن‌ها اشاره شده است، زمینه‌های شفاعت ائمه معصومین علیهم السلام از ما را فراهم سازیم.

آیت‌الله شب‌زنده‌دار بیان داشت: مفهوم دیگری که برای این حدیث بیان شده این است که مخاطب «اعینونی»، امرایی هستند که امیرالمومنین علیه السلام آنان را در مناصب، نصب کرده بودند و یا اینکه عموم مخاطبان منظور بوده است و باید همه ما ائمه معصوم علیه السلام کمک کنیم و آنان را در شفاعت خود یاری رسانیم.

وی با اشاره به معنای ممکن دیگر لفظ اعینونی در روایت امیرالمومنین علیه السلام و یا اعینونا در روایت امام باقر علیه السلام ابراز کرد: معنای این یعنی اینکه امامان معصوم علیهم السلام می فرمایند ما را در اهداف و مقاصد یاری کنید و هدف این است که به آرمان های اسلامی و اهداف و مقاصد آن دست پیدا کرده و شریعت را در جامعه پیاده کنیم.

عضو فقهای شورای نگهبان گفت: یاور و معین ائمه معصومین علیهم السلام امروزه در لباس استاد اخلاق جلوه می کند و از کلام امیرالمومنین علیه السلام چنین استفاده می شود که آن چیزی که اثر آکد داشته و خیلی نیز مهم است، پیاده کردن مرضات الهی برای خود و دیگران است.

انتهای پیام/

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

آیت‌الله جنتی: سواستفاده رژیم‌صهیونیستی از وضعیت این روزهای سوریه جنایت بزرگی است/ آمریکا و هم‌پیمانانش باید پاسخگو باشند

آیت‌الله یزدی از ابتدای نهضت اسلامی نقش مهمی در روشنگری‌ها داشت/ در مقابل انحرافات و جریان نفوذ فریاد می‌کشید

باید نسبت به رعایت احکام دین تعصب داشته باشیم/مرکز تحقیقات اسلامی مجلس با رسیدن به نقطه مطلوب، الگوی خوبی برای جهان اسلام خواهد بود

بررسی لایحه بودجه سال ۱۴۰۴ کل کشور در مجمع مشورتی حقوقی شورای نگهبان

جدیدترین آثار پژوهشکده شورای نگهبان منتشر شد

فیلم|حضور دکتر طحان‌نظیف در نشست علمی «حقوق ملت در قانون اساسی» در دانشگاه شهید باهنر

دکتر طحان نظیف: جریان دانشجویی همواره در تحولات اجتماعی ایران حضور موثر داشته/ قانون اساسی ترسیم کننده آرمان‌های جنبش دانشجویی است

سخنان آیت‌الله مدرسی یزدی پیرامون برخی مسائل روز

عَلَم مبارزه با استکبار از دست دانشجویان نمی‌افتد

نخستین شماره ماهنامه خبری پژوهشی پژوهشکده شورای نگهبان منتشر شد

پربازدید ها

سومین دوره آزمون ملی قانون اساسی برگزار می‌شود

آزمون ملی قانون اساسی چیست؟

برگزاری نشست علمی«لایحه بودجه ۱۴۰۴ و پی‌ریزی اقتصاد صحیح و عادلانه» در پژوهشکده شورای نگهبان

«حتی اعدام هم برای اینها کم است»

الزامات و بایسته‌های اصلاح ساختار بودجه

نشست علمی«ظرفیت‌های شورای نگهبان و هیأت عالی نظارت بر حسن اجرای سیاست‌های کلی نظام در اصلاح ساختار بودجه با نگاهی بر لایحه بودجه سال ۱۴۰۴ کل کشور»

دکتر مولابیگی: قانون اساسی کشورمان مبتنی بر جهان‌بینی اسلامی است و اقتباسی نیست

دکتر طحان‌نظیف: «قانون اساسی» محور تعامل قوا و سند انسجام ملی است

گزارش تصویری حضور دکتر طحان‌نظیف در دانشگاه شهید باهنر کرمان

گزارش تصویری حضور دکتر طحان‌نظیف در دانشگاه الزهرا (س)