کد خبر: ۹۰۲۷
تاریخ انتشار: ۱۸ دی ۱۴۰۱ - ۱۱:۰۲- 08 January 2023
آیت‌الله شب‌زنده‌دار:

رهبری از جوانی تا به امروز گام‌های استوار برداشته است

عضو فقهای شورای نگهبان با انتشار پیامی به اهانت نشریه فرانسوی واکنش نشان داد.

رهبری از جوانی تا به امروز گام‌های استوار برداشته است

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شورای نگهبان به نقل از خبرگزاری رسا، متن سخنان آیت الله مهدی شب زنده دار عضو شورای عالی حوزه های علمیه در محکومیت اهانت به رهبری در نشریه فرانسوی که در درس خارج خود بیان کرده به این شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم

قَالُوا رَبَّنَا غَلَبَتْ عَلَيْنَا شِقْوَتُنَا وَكُنَّا قَوْمًا ضَالِّينَ»(مومنون/106) آن شقاوت نفسانی‌مان باعث شد که به این بدی دچار شویم. «رَبَّنَا أَخْرِجْنَا مِنْهَا فَإِنْ عُدْنَا فَإِنَّا ظَالِمُونَ»(مومنون/107) تقاضا می‌کنند که خدایا ما را از این آتش بیرون آور و اگر دو مرتبه سرپیچی کردیم و دچار معصیت شدیم آن وقت، ما ظالم هستیم.

اما خدای متعال در جواب آنها می‌فرماید: «قَالَ اخْسَئُوا فِيهَا وَلَا تُكَلِّمُونِ * إِنَّهُ كَانَ فَرِيقٌ مِنْ عِبَادِي يَقُولُونَ رَبَّنَا آمَنَّا فَاغْفِرْ لَنَا وَارْحَمْنَا وَأَنْتَ خَيْرُ الرَّاحِمِينَ * فَاتَّخَذْتُمُوهُمْ سِخْرِيًّا حَتَّىٰ أَنْسَوْكُمْ ذِكْرِي وَكُنْتُمْ مِنْهُمْ تَضْحَكُونَ»(مومنون/108-110) می‌فرماید: ذلیلانه در آتش بمانید و با من هم صحبت نکنید. چرا؟ چون گروهی از عباد و بندگان من بودند که حرفشان این بود: «رَبَّنَا آمَنَّا فَاغْفِرْ لَنَا وَارْحَمْنَا وَأَنْتَ خَيْرُ الرَّاحِمِينَ» اما شما در برابر آنها چه کردید؟ «فَاتَّخَذْتُمُوهُمْ سِخْرِيًّا» آنها را به تمسخر گرفتید «حَتَّىٰ أَنْسَوْكُمْ ذِكْرِي وَكُنْتُمْ مِنْهُمْ تَضْحَكُونَ» به تعبیر ما: به ریش آنها می‌خندیدید.

امروز این مجله خبیث و اصحاب خبیثش - که به ستون انقلاب و رهبری معظم و عظائم امور ما این‌طور اهانت و تمسخر می‌کنند و می‌خندند - همه مصداق این آیات هستند. این‌ها جهنمیان و اهل ناری هستند که خدای متعال به آنها می‌فرماید: شما کسانی را مسخره می‌کردید و به آنها می‌خندیدید که داعی الی الله و راهنمایانِ مردم به ارزشها بودند و مردم را به اطاعت خدا و زندگی تحت لوای الهی دعوت می‌کردند.

آیا مگر کار رهبری (دام ظله) غیر از این است؟! ایشان از جوانی و نوجوانی تا به امروز در این راه، قدمهای استوار برداشته و زندانها و شکنجه‌ها و مشکلات را تحمل کرده است و وقتی رهبری را به ایشان پیشنهاد کردند «و دموعه یجری» (اشکهایش جاری شد) ولی شما می‌آئید این‌طور وقیحانه و ظالمانه نسبت به این شخصیتِ مومنِ عارفِ دل‌داده‌ی از خود گذشته، جسارت می‌کنید! شما «فَاتَّخَذْتُمُوهُمْ سِخْرِيًّا حَتَّىٰ أَنْسَوْكُمْ ذِكْرِي وَكُنْتُمْ مِنْهُمْ تَضْحَكُونَ». و قهرا خدای متعال به آنها می‌فرماید: «اخْسَئُوا فِيهَا وَلَا تُكَلِّمُونِ».

ان‌شاء الله خدای متعال به رهبری معظم (دام ظله) برای هدایت امت، عمر طولانی با سلامتی و عافیت و هدایت‌های خاصه خودش عنایت بفرماید تا ان شاء الله این پرچم را به دست مولایمان حضرت بقیة الله الاعظم(عجل‌الله‌فرجه‌الشریف) بسپارد و در کنار آن بزرگوار به نوکری اسلام و فرمان‌برداری از آن بزرگوار بپردازد و به همه ما شیعیان و موالیان اهل بیت (علیهم السلام) نیز (فرمان‌برداری از حضرت حجت و خدمت به اسلام را) عنایت و اقدام بفرماید.

انتهای پیام/

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

پژوهشکده شورای نگهبان عضو هیئت علمی پژوهشی جذب می‌کند

الگو‌ها و شیوه‌های فعلی تربیتی و فرهنگی پاسخگوی پیچیدگی‌ها و شرایط نسل جدید نیستند

انقلاب اسلامی، ایران را از بردگی آمریکا نجات داد

انتظار حقیقی بدون جهاد و ولایت معنا ندارد

در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه و حوادث اخیر نقش مدیریت فقیه در جامعه اسلامی نمایان شد

گفتگوی تلفنی سخنگوی شورای نگهبان با خانواده شهید ناظر «سامر شریعتمدار طالقانی» / دکتر طحان‌نظیف: همدلی و انسجام مردم، دشمنان را ناکام می‌گذارد

کسانی که سپاه را گروه تروریستی می‌نامند، خودشان تروریست هستند

مهدویت، جان‌مایه، تئوری و هدایتگر انقلاب اسلامی است

آیت‌الله صافی گلپایگانی؛ فقیه عالی مقام و مرجع بصیر که دومین دبیر شورای نگهبان بود

از دانشگاه سوربن تا شورای نگهبان؛ دکتر حسن حبیبی و میراث فکری او در تثبیت قانون اساسی جمهوری اسلامی

پربازدید ها

بیانیه شورای نگهبان: سپاه پاسداران نماد اقتدار ملی و نهادی برخاسته از بطن جامعه ایران است/ اتحادیه اروپا باید عواقب ماجراجویی‌اش را بپذیرد

آیت‌الله جنتی: مقام معظم رهبری سدی شکست‌ناپذیر در برابر زیاده‌خواهی دشمنان است/ ضرورت جهاد تبیین در برابر جنگ شناختی و تحریف واقعیت‌ها

آیت‌الله صافی گلپایگانی؛ فقیه عالی مقام و مرجع بصیر که دومین دبیر شورای نگهبان بود

طرح استفساریه جزء (۱-۲) بند «الف» ماده (۴۶) قانون برنامه پنج‌ساله هفتم پیشرفت تایید شد

از دانشگاه سوربن تا شورای نگهبان؛ دکتر حسن حبیبی و میراث فکری او در تثبیت قانون اساسی جمهوری اسلامی

گفتگوی تلفنی سخنگوی شورای نگهبان با خانواده شهید ناظر «سامر شریعتمدار طالقانی» / دکتر طحان‌نظیف: همدلی و انسجام مردم، دشمنان را ناکام می‌گذارد

«اساسنامه سازمان غذا و دارو» تایید شد

«اساسنامه سازمان امور اجتماعی کشور» تایید شد

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۸ بهمن ۱۴۰۴

کتاب عماد ملت، روایتی از تاریخچه عضویت حقوقدانان و فقهای شورای نگهبان منتشر شد