کد خبر: ۹۰۲۷
تاریخ انتشار: ۱۸ دی ۱۴۰۱ - ۱۱:۰۲- 08 January 2023
آیت‌الله شب‌زنده‌دار:

رهبری از جوانی تا به امروز گام‌های استوار برداشته است

عضو فقهای شورای نگهبان با انتشار پیامی به اهانت نشریه فرانسوی واکنش نشان داد.

رهبری از جوانی تا به امروز گام‌های استوار برداشته است

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شورای نگهبان به نقل از خبرگزاری رسا، متن سخنان آیت الله مهدی شب زنده دار عضو شورای عالی حوزه های علمیه در محکومیت اهانت به رهبری در نشریه فرانسوی که در درس خارج خود بیان کرده به این شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم

قَالُوا رَبَّنَا غَلَبَتْ عَلَيْنَا شِقْوَتُنَا وَكُنَّا قَوْمًا ضَالِّينَ»(مومنون/106) آن شقاوت نفسانی‌مان باعث شد که به این بدی دچار شویم. «رَبَّنَا أَخْرِجْنَا مِنْهَا فَإِنْ عُدْنَا فَإِنَّا ظَالِمُونَ»(مومنون/107) تقاضا می‌کنند که خدایا ما را از این آتش بیرون آور و اگر دو مرتبه سرپیچی کردیم و دچار معصیت شدیم آن وقت، ما ظالم هستیم.

اما خدای متعال در جواب آنها می‌فرماید: «قَالَ اخْسَئُوا فِيهَا وَلَا تُكَلِّمُونِ * إِنَّهُ كَانَ فَرِيقٌ مِنْ عِبَادِي يَقُولُونَ رَبَّنَا آمَنَّا فَاغْفِرْ لَنَا وَارْحَمْنَا وَأَنْتَ خَيْرُ الرَّاحِمِينَ * فَاتَّخَذْتُمُوهُمْ سِخْرِيًّا حَتَّىٰ أَنْسَوْكُمْ ذِكْرِي وَكُنْتُمْ مِنْهُمْ تَضْحَكُونَ»(مومنون/108-110) می‌فرماید: ذلیلانه در آتش بمانید و با من هم صحبت نکنید. چرا؟ چون گروهی از عباد و بندگان من بودند که حرفشان این بود: «رَبَّنَا آمَنَّا فَاغْفِرْ لَنَا وَارْحَمْنَا وَأَنْتَ خَيْرُ الرَّاحِمِينَ» اما شما در برابر آنها چه کردید؟ «فَاتَّخَذْتُمُوهُمْ سِخْرِيًّا» آنها را به تمسخر گرفتید «حَتَّىٰ أَنْسَوْكُمْ ذِكْرِي وَكُنْتُمْ مِنْهُمْ تَضْحَكُونَ» به تعبیر ما: به ریش آنها می‌خندیدید.

امروز این مجله خبیث و اصحاب خبیثش - که به ستون انقلاب و رهبری معظم و عظائم امور ما این‌طور اهانت و تمسخر می‌کنند و می‌خندند - همه مصداق این آیات هستند. این‌ها جهنمیان و اهل ناری هستند که خدای متعال به آنها می‌فرماید: شما کسانی را مسخره می‌کردید و به آنها می‌خندیدید که داعی الی الله و راهنمایانِ مردم به ارزشها بودند و مردم را به اطاعت خدا و زندگی تحت لوای الهی دعوت می‌کردند.

آیا مگر کار رهبری (دام ظله) غیر از این است؟! ایشان از جوانی و نوجوانی تا به امروز در این راه، قدمهای استوار برداشته و زندانها و شکنجه‌ها و مشکلات را تحمل کرده است و وقتی رهبری را به ایشان پیشنهاد کردند «و دموعه یجری» (اشکهایش جاری شد) ولی شما می‌آئید این‌طور وقیحانه و ظالمانه نسبت به این شخصیتِ مومنِ عارفِ دل‌داده‌ی از خود گذشته، جسارت می‌کنید! شما «فَاتَّخَذْتُمُوهُمْ سِخْرِيًّا حَتَّىٰ أَنْسَوْكُمْ ذِكْرِي وَكُنْتُمْ مِنْهُمْ تَضْحَكُونَ». و قهرا خدای متعال به آنها می‌فرماید: «اخْسَئُوا فِيهَا وَلَا تُكَلِّمُونِ».

ان‌شاء الله خدای متعال به رهبری معظم (دام ظله) برای هدایت امت، عمر طولانی با سلامتی و عافیت و هدایت‌های خاصه خودش عنایت بفرماید تا ان شاء الله این پرچم را به دست مولایمان حضرت بقیة الله الاعظم(عجل‌الله‌فرجه‌الشریف) بسپارد و در کنار آن بزرگوار به نوکری اسلام و فرمان‌برداری از آن بزرگوار بپردازد و به همه ما شیعیان و موالیان اهل بیت (علیهم السلام) نیز (فرمان‌برداری از حضرت حجت و خدمت به اسلام را) عنایت و اقدام بفرماید.

انتهای پیام/

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۱۰ دی ۱۴۰۴

آیت‌الله جنتی: حل مشکلات معیشتی مردم، وظیفه مسئولان است/ سیره امام علی (ع) میزان سنجش حق‌مداری افراد و حکومت‌هاست

گزارش تصویری دیدار سخنگوی شورای نگهبان با خانواده شهید ناظر «علیرضا جلالی‌فر»

دیدار سخنگوی شورای نگهبان با شهید ناظر «علیرضا جلالی‌فر»؛ شهیدی که جلوه‌ای از عشق و اخلاق علوی در میان ناظران انتخاباتی بود/ دکتر طحان‌نظیف: ملت ایران مسیر عزت را در وحدت و قوی شدن یافته‌اند

هنر الهی، مسیر نجات انسان از مادیت و انحراف است

دعا‌های ماه رجب راه‌های بلند کمال را مقابل انسان می‌گشاید

تاکید سخنگوی شورای نگهبان به هیئت‌های نظارت انتخاباتی: دفاعیات داوطلبان شنیده و دلایل به آنها توضیح داده شود

دکتر صادقی‌مقدم: شورای نگهبان آمادگی کامل برای نظارت بر انتخابات‌های میان‌دوره‌ای در اردیبهشت ۱۴۰۵ دارد

هر اقدام علیه نظام اسلامی پاسخی قاطع در پی خواهد داشت

ضرورت بازخوانی عالمانه میراث فقهی و اصولی آیت‌الله میلانی

پربازدید ها

اولین جلسه هیئت مرکزی نظارت بر انتخابات میان‌دوره‌ای مجلس و خبرگان برگزار شد؛ انتخاب رئیس، نایب‌رئیس، سخنگو، دبیر و منشی

تکریم «امین مردم» در خانه «سردار گمنام»؛ روایت دیدار سخنگوی شورای نگهبان با خانواده شهید طیب‌مسعود/ دکتر طحان‌نظیف: مجاهدت شهدا، مردم ایران را در جهان سربلند کرد

آیت‌الله جنتی: قوی کردن بنیه علمی و اعتقادی، بهترین راه مقابله با هجمه‌های فرهنگی است/ سیره امام هادی(ع)، تبدیل هوشمندانه تهدید‌ها به فرصت بود

روایت یک دیدار در قیامدشت؛ سخنگوی شورای نگهبان از شهیدانِ ناظر «محمدمرصاد مومنی» و «علی طهماسبی» تجلیل کرد/ دکتر طحان‌نظیف: شهدا چهره بدون روتوش دشمن را نشان دادند

تاکید آیت‌الله جنتی بر تقویت وحدت حوزه و دانشگاه/ شورای نگهبان از پشتوانه مجامع علمی بهره می‌برد و پژوهش نقش کلیدی در اتقان نظرات این نهاد دارد

پژوهش حقوقی؛ ضرورت حکمرانی مبتنی بر قانون

دکتر پروین: اندیشه‌های آیت‌الله نائینی، نقش برجسته‌ای در تبیین حکمرانی اسلامی و مردم‌سالاری دینی دارند

«لایحه دوفوریتی الزامات و احکام مورد نیاز قوانین بودجه‌های سنواتی» تایید شد

بررسی اساسنامه سازمان بهینه‌سازی و مدیریت راهبردی انرژی در مجمع مشورتی حقوقی شورای نگهبان

از نجف تا شورای نگهبان؛ نگاهی به نقش آیت‌الله هاشمی‌شاهرودی در پاسداری از اسلامیت و جمهوریت نظام