کد خبر: ۹۰۲۷
تاریخ انتشار: ۱۸ دی ۱۴۰۱ - ۱۱:۰۲- 08 January 2023
آیت‌الله شب‌زنده‌دار:

رهبری از جوانی تا به امروز گام‌های استوار برداشته است

عضو فقهای شورای نگهبان با انتشار پیامی به اهانت نشریه فرانسوی واکنش نشان داد.

رهبری از جوانی تا به امروز گام‌های استوار برداشته است

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شورای نگهبان به نقل از خبرگزاری رسا، متن سخنان آیت الله مهدی شب زنده دار عضو شورای عالی حوزه های علمیه در محکومیت اهانت به رهبری در نشریه فرانسوی که در درس خارج خود بیان کرده به این شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم

قَالُوا رَبَّنَا غَلَبَتْ عَلَيْنَا شِقْوَتُنَا وَكُنَّا قَوْمًا ضَالِّينَ»(مومنون/106) آن شقاوت نفسانی‌مان باعث شد که به این بدی دچار شویم. «رَبَّنَا أَخْرِجْنَا مِنْهَا فَإِنْ عُدْنَا فَإِنَّا ظَالِمُونَ»(مومنون/107) تقاضا می‌کنند که خدایا ما را از این آتش بیرون آور و اگر دو مرتبه سرپیچی کردیم و دچار معصیت شدیم آن وقت، ما ظالم هستیم.

اما خدای متعال در جواب آنها می‌فرماید: «قَالَ اخْسَئُوا فِيهَا وَلَا تُكَلِّمُونِ * إِنَّهُ كَانَ فَرِيقٌ مِنْ عِبَادِي يَقُولُونَ رَبَّنَا آمَنَّا فَاغْفِرْ لَنَا وَارْحَمْنَا وَأَنْتَ خَيْرُ الرَّاحِمِينَ * فَاتَّخَذْتُمُوهُمْ سِخْرِيًّا حَتَّىٰ أَنْسَوْكُمْ ذِكْرِي وَكُنْتُمْ مِنْهُمْ تَضْحَكُونَ»(مومنون/108-110) می‌فرماید: ذلیلانه در آتش بمانید و با من هم صحبت نکنید. چرا؟ چون گروهی از عباد و بندگان من بودند که حرفشان این بود: «رَبَّنَا آمَنَّا فَاغْفِرْ لَنَا وَارْحَمْنَا وَأَنْتَ خَيْرُ الرَّاحِمِينَ» اما شما در برابر آنها چه کردید؟ «فَاتَّخَذْتُمُوهُمْ سِخْرِيًّا» آنها را به تمسخر گرفتید «حَتَّىٰ أَنْسَوْكُمْ ذِكْرِي وَكُنْتُمْ مِنْهُمْ تَضْحَكُونَ» به تعبیر ما: به ریش آنها می‌خندیدید.

امروز این مجله خبیث و اصحاب خبیثش - که به ستون انقلاب و رهبری معظم و عظائم امور ما این‌طور اهانت و تمسخر می‌کنند و می‌خندند - همه مصداق این آیات هستند. این‌ها جهنمیان و اهل ناری هستند که خدای متعال به آنها می‌فرماید: شما کسانی را مسخره می‌کردید و به آنها می‌خندیدید که داعی الی الله و راهنمایانِ مردم به ارزشها بودند و مردم را به اطاعت خدا و زندگی تحت لوای الهی دعوت می‌کردند.

آیا مگر کار رهبری (دام ظله) غیر از این است؟! ایشان از جوانی و نوجوانی تا به امروز در این راه، قدمهای استوار برداشته و زندانها و شکنجه‌ها و مشکلات را تحمل کرده است و وقتی رهبری را به ایشان پیشنهاد کردند «و دموعه یجری» (اشکهایش جاری شد) ولی شما می‌آئید این‌طور وقیحانه و ظالمانه نسبت به این شخصیتِ مومنِ عارفِ دل‌داده‌ی از خود گذشته، جسارت می‌کنید! شما «فَاتَّخَذْتُمُوهُمْ سِخْرِيًّا حَتَّىٰ أَنْسَوْكُمْ ذِكْرِي وَكُنْتُمْ مِنْهُمْ تَضْحَكُونَ». و قهرا خدای متعال به آنها می‌فرماید: «اخْسَئُوا فِيهَا وَلَا تُكَلِّمُونِ».

ان‌شاء الله خدای متعال به رهبری معظم (دام ظله) برای هدایت امت، عمر طولانی با سلامتی و عافیت و هدایت‌های خاصه خودش عنایت بفرماید تا ان شاء الله این پرچم را به دست مولایمان حضرت بقیة الله الاعظم(عجل‌الله‌فرجه‌الشریف) بسپارد و در کنار آن بزرگوار به نوکری اسلام و فرمان‌برداری از آن بزرگوار بپردازد و به همه ما شیعیان و موالیان اهل بیت (علیهم السلام) نیز (فرمان‌برداری از حضرت حجت و خدمت به اسلام را) عنایت و اقدام بفرماید.

انتهای پیام/

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

نشست خبری سخنگوی شورای نگهبان شنبه برگزار می‌شود

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۲۷ فروردین ۱۴۰۴

مفهوم آزادی در جمهوری اسلامی از دیدگاه آیت‌الله‌العظمی خامنه‌ای (مدظله‌العالی)

کمیته تطبیق مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی با شرع تشکیل شود

ملت ایران تسلیم زور و ذلت نمی‌شود / کشور نباید در برابر مذاکره دو قطبی شود

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۲۰ فروردین ۱۴۰۴

آیت‌الله جنتی: حل مشکلات کشور در گرو تحقق شعار سال است/ همه باید برای رونق و فراگیر شدن تولید تلاش کنند

وجدان‌های بیدار به داد مظلومان غزه برسند

نهج‌البلاغه نسخه‌ای کارآمد برای حل مشکلات جامعه است

کتاب گویای ترجمه قانون اساسی به زبان انگلیسی منتشر شد

پربازدید ها

سرمایه‌گذاری برای تولید؛ مأموریتی ملی با پشتوانه قانون اساسی

کتاب گویای ترجمه قانون اساسی به زبان انگلیسی منتشر شد

وجدان‌های بیدار به داد مظلومان غزه برسند

نهج‌البلاغه نسخه‌ای کارآمد برای حل مشکلات جامعه است

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۲۰ فروردین ۱۴۰۴

آیت‌الله جنتی: حل مشکلات کشور در گرو تحقق شعار سال است/ همه باید برای رونق و فراگیر شدن تولید تلاش کنند

ملت ایران تسلیم زور و ذلت نمی‌شود / کشور نباید در برابر مذاکره دو قطبی شود

کمیته تطبیق مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی با شرع تشکیل شود

مفهوم آزادی در جمهوری اسلامی از دیدگاه آیت‌الله‌العظمی خامنه‌ای (مدظله‌العالی)

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۲۷ فروردین ۱۴۰۴