کد خبر: ۹۰۱۰
تاریخ انتشار: ۱۷ دی ۱۴۰۱ - ۰۹:۳۷- 07 January 2023
آیت‌الله مدرسی‌یزدی:

غرب ‌کمترین ارزش و حقوق را برای بانوان قائل است

امام جمعه موقت یزد با اشاره به اینکه استکبار همیشه برای تحقق اهدافش در چپاول ملت‌ها سعی در ضربه زدن به ارزش‌ها را داشته گفت: ایران بالاترین ارزش و احترام را برای زنان قائل است.

غرب ‌کمترین ارزش و حقوق را برای بانوان قائل است

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شورای نگهبان به نقل از خبرگزاری تسنیم از یزد، آیت‌الله سیدمحمدرضا مدرسی یزدی در خطبه‌های این هفته نماز جمعه یزد با اشاره به با بیان اینکه همه ما باید اعتقادات صحیح را بشناسیم و به آن عمل کنیم و احکام درست را هم شناخته و نسبت به آن عمل کنیم گفت: سعادت غیر از در تقوا نیست و اگر جز آن چیزی ببینیم قطعا سرابی است که انسان را به خسران می‌رساند.

وی با اشاره به سالروز وفات حضرت ام البنین(ع) و روز تکریم مادران و همسران شهدا است تصریح کرد: این نام‌گذاری بسیار به‌جا و شایسته بوده و باید از تمامی افرادی که در راه اسلام و قرآن فداکاری کرده‌اند تجلیل و تکریم کرد.

امام جمعه موقت یزد با بیان اینکه استکبار و استعمار همیشه در طول تاریخ وجود خبیث خود توطئه‌های بسیاری علیه ملت‌های جهان به ویژه ایران و اسلام داشتند خاطرنشان کرد: 17 دی ماه سالروز یک توطئه بسیار خبیث از استعمار است و آن کشف توطئه‌ کشف حجاب در ایران بود.

آیت‌الله مدرسی‌یزدی خاطرنشان کرد: تمام قلدران عالم و همان‌هایی که می‌خواهند مردم را به مسائل مختلف سرگرم کنند تا بتوانند به چپاول بپردازند با ارزش‌های انسانی از جمله حجاب، عفاف و پاک بودن روابط مرد و زن تعامل خوبی ندارند و برای همین ضربه زدن به این ارزش‌ها همیشه در برنامه‌ها و توطئه‌های دشمنان بوده است.

وی با بیان اینکه دشمن با خود حجاب خیلی مشکلی ندارند تصریح کرد: از آنجایی که حجاب سبب می‌شود که حیا و عفت و دینداری در افراد تقویت شود و همین عامل هم منجر به ایستادگی مردم در برابر استکبار می‌شود و تلاش استکبار درگیر کردن مردم با چنین مباحثی است که دیگر جلوی استکبار ایستادگی نکنند.

عضو فقهای شورای نگهبان به ناامنی‌ها، اغتشاشات، توطئه و فتنه اخیر دشمن اشاره کرد و گفت: در این فتنه و توطئه دشمن آزادی، حقوق زنان و حجاب را بهانه‌ای کرد که بتواند در کشور ناامنی ایجاد کرده و به واسطه آن در راستای تحقق اهدافش حرکت کند.

آیت‌الله مدرسی یزدی ادامه داد: نکته بسیار مهمی که استکبار سال‌های سال آن را مطرح کرده بود عدم موفقیت زنان محجبه بود که انقلاب اسلامی ایران این تعریف را شکست و نشان داد که زن‌ها با حجاب بیشتر می‌توانند موفق شوند.

امام جمعه موقت یزد خاطرنشان کرد: امروز ایران در احترام به زنان و حفظ حرمت آنها بیشترین جایگاه را قائل است و غرب با وجود تمام شعارهایی که می‌دهد کمترین ارزش و حقوق را برای بانوان قرار داده است.

انتهای پیام/

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

تجاوز رژیم صهیونیستی نقض آشکار منشور ملل متحد بود

مصوبه تعلیق همکاری با آژانس انرژی اتمی لازم الاجراء است

سرداران ایران به رژیم صهیونیستی ضربات سنگینی وارد کردند

فیلم|حضور دکتر کدخدایی در برنامه تلویزیونی «سلام صبح بخیر»

دکتر طحان‌نظیف: پویش «به عشق امام حسین (ع) می‌بخشم» تلنگری است تا با الگوبرداری از مکتب عاشورا، روحیه بخشش و دستگیری را در جامعه تقویت کنیم

تقدیر و سپاس آیت‌الله اعرافی از مراجع تقلید/ تأکید همه حوزویان و بزرگان اسلام بر احکام و اجماع بر محتوا و مستندات حکم محارب

دکتر کدخدایی: باید برآورد دقیقی از خسارات برای پیگیری‌های بین‌المللی صورت بگیرد/ لزوم تکرار قطعنامه ۴۸۷ علیه رژیم‌صهیونیستی توسط شورای امنیت

بررسی طرح تشدید مجازات جاسوسی و همکاری با رژیم صهیونیستی و کشور‌های متخاصم علیه امنیت و منافع ملی در مجمع مشورتی حقوقی شورای نگهبان

مطالبه جبران خسارات وارده به تأسیسات صلح‌آمیز هسته‌ای؛ حق مسلم و مشروع ایران

حضور میلیونی مردم پیامی قاطع و روشن به دشمنان این مرز و بوم مخابره کرد/ این حضور بیعتی مجدد با ولایت و مرجعیت بود

پربازدید ها

جزئیات تایید مصوبه الزام دولت به تعلیق همکاری با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی از زبان سخنگوی شورای نگهبان

بررسی طرح تشدید مجازات جاسوسی و همکاری با رژیم صهیونیستی و کشور‌های متخاصم علیه امنیت و منافع ملی در مجمع مشورتی حقوقی شورای نگهبان

آمریکای جنایتکار راه فراری ندارد/ دانش هسته‌ای کشورمان نابودشدنی نیست و ملت بزرگ ایران پیروز نهایی خواهد بود

نقض قواعد حقوق بین‌الملل در تجاوز به تأسیسات صلح آمیز هسته‌ای ایران

ملت بزرگ ایران و نیرو‌های مسلح پیروز واقعی هستند

اظهارات رئیس‌جمهور نابخرد آمریکا نشانه استیصال اوست

دکتر طحان‌نظیف: پویش «به عشق امام حسین (ع) می‌بخشم» تلنگری است تا با الگوبرداری از مکتب عاشورا، روحیه بخشش و دستگیری را در جامعه تقویت کنیم

پیام آیت‌الله مدرسی یزدی به مناسبت پیروزی‌های رزمندگان اسلام بر رژیم صهیونی و آمریکا

تقدیر آیت‌الله مدرسی یزدی از مواضع مرجع عالیقدر حضرت آیت‌الله سیستانی نسبت به یاوه‌گویی‌های سردمداران خبیث رژیم صهیونی و آمریکا

امروز دوست و دشمن فهمیدند که ملت ایران از آرمان‌های خود عقب‌نشینی نمی‌کند