کد خبر: ۸۹۹
تاریخ انتشار: ۲۹ ارديبهشت ۱۳۸۷ - ۰۹:۰۲- 18 May 2008

نشست شورای ایدئولوژی اسلامی پاکستان با حضور آیت الله جنتی برگزارشد

نشست شورای ایدئولوژی اسلامی پاکستان روزشنبه با حضور دبیرشورای نگهبان در مرکز این شورا در اسلام آباد برگزار شد.

به گزارش ایرنا، دراین نشست ،علما و شخصیتهای برجسته مذهبی پاکستان با آیت الله جنتی درباره مهمترین مسایل جهان اسلام و چگونگی اتحاد و یکپارچگی مسلمانان گفت وگو و تبادل نظر کردند.
آیت الله جنتی درسخنان خود با اشاره به جایگاه قوانین اسلامی در کشورهای اسلامی اظهارداشت :اسلام دین جامع و کاملی است که برای زندگی انسانها قوانین جامع و کاملی طراجی کرده که سعادت بشریت را تضمین می‌کند.
وی تصریح کرد :برخلاف تبلیغات دروغین دین ستیزان ،اجرای قوانین اسلامی به توسعه ،ثبات و امنیت جوامع اسلامی منجر می‌شود.
دبیر شورای نگهبان گفت : جامعه ایران نمونه‌ای مطلوب از اجرای قوانین اسلامی است و توسعه و پیشرفت در همه ابعاد مرهون اجرای قوانین اسلامی است .
آیت الله جنتی با اشاره به کارکرد شورای نگهبان درکشورمان افزود: این شورا، حافظ و تضمین‌کننده اجرای قوانین اسلامی در جمهوری اسلامی ایران است دبیر شورای نگهبان تصریح کرد: وجود چنین نهادی در بطن نظام جمهوری اسلامی باعث شده که با اجرای قوانین اسلامی جامعه از عدالت اجتماعی برخوردار شود آیت الله جنتی پویایی جامعه اسلامی ایران در زمینه‌های مختلف اقتصادی و علمی را ناشی ازنگرش و تعهد حاکمان به حاکمیت قوانین اسلامی دانست وافزود : جامعه ومسوولان ایرانی با حساسیت خاصی اجرای قوانین اسلامی درجامعه خودشان را پیگیری می‌کنند.
دبیرشورای نگهبان با اشاره به نقش مردم ایران در پیروزی انقلاب اسلامی اظهار داشت : ملت ایران در تشکیل دولت اسلامی نقش تعیین‌کننده ای داشته و رای بالای آنها به نظام جمهوری اسلامی ایران در همه پرسی عمومی - که به تشکیل نظام جمهوری اسلامی ایران منجر شد - بازگوکننده این حقیقت است .
آیت الله جنتی در پایان سخنان خود بر همسو کردن امتهای اسلامی جهان در جهت اتحاد و همبستگی کشورهای اسلامی و تلاش برای احقاق حقوق ملتهای ستمدیده و مظلوم تاکید کرد.
دراین نشست خالد مسعود رییس شورای ایدئولوژی اسلامی پاکستان نیزبا تاکید بروحدت اسلامی و دوری جستن از اختلافات جزیی بین فرقه‌های مختلف درجهان اسلام گفت : ایران از تجربیات خوبی در زمینه اجرای احکام و قوانین اسلامی و تطبیق آن با وضعیت فعلی جامعه اسلامی برخوردار است و ما(پاکستان ) خواهان استفاده از این تجربیات می‌باشیم .
آیت الله جنتی عصر جمعه گذشته برای دیدار ازپاکستان وارد فرودگاه بین المللی اسلام آباد شد و از سوی خالد مسعود رییس شورای ایدئولوژی اسلامی این کشور مورد استقبال رسمی قرار گرفت .
دبیر شورای نگهبان کشورمان قرار است در مدت اقامت در پاکستان با پرویز مشرف رییس جمهوری و خانم فهمیده میرزا رییس مجلس ملی این کشور نیز دیدار و گفت وگو کند.
همچنین دبیر شورای نگهبان کشورمان با سفر به لاهور و کراچی با علمای مذهبی این دو شهر دیدار و تبادل نظر خواهد کرد.
حجت‌الاسلام عباس کعبی ،محسن اسماعیلی ازاعضای حقوقدان وعباسعلی کدخدایی سخنگوی شورای نگهبان در این سفر آیت الله جنتی را همراهی می‌کنند.

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

پیام «حوزه پیشرو و سرآمد» نیازمند گفتمان‌سازی است

اساتید حوزه به «فقه معاصر» توجه ویژه داشته باشند

نشست خبری سخنگوی شورای نگهبان شنبه برگزار می‌شود

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۲۶ شهریور ۱۴۰۴

گام تازه پژوهشکده شورای نگهبان در دیپلماسی علمی و فرهنگی با حضور در نمایشگاه کتاب بغداد

دکتر کدخدایی: دفاع مقام معظم رهبری از ابعاد مختلف حقوق ملت در جنگ تحمیلی اخیر باید در این همایش تبیین شود

نهج‌البلاغه کتاب تحول و انقلاب است / بانوان طلبه در حکمرانی دنیای جدید نقش تمدنی دارند

سه‌گانه اسلام، روحانیت و حوزه، ستون‌های استمرار انقلاب اسلامی

با حضور در نمایشگاه کتاب بغداد به‌دنبال همکاری‌های علمی و حقوقی بین‌المللی هستیم

جایگاه فقه در تحلیل حق دفاع مشروع و مواجهه با تجاوز نظامی

پربازدید ها

آیت‌الله جنتی: با وحدت امت اسلام، جنایات رژیم‌صهیونیستی ممکن نبود/ شهادت مقامات یمنی، اراده مردم یمن را سست نمی‌کند

آیت‌الله مدرسی‌یزدی: اساس اسلام بر وحدت و اجتماع بر حق است/ هرجا دفاع از حقی باشد، اسلام در آنجا حاضر است

بررسی لایحه حمایت از ایرانیان خارج از کشور در مجمع مشورتی حقوقی شورای نگهبان

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۱۲ شهریور ۱۴۰۴

جلسه هیئت تحریریه فصلنامه دانش حقوق عمومی برگزار شد

پیام راهبردی رهبر معظم انقلاب راهنمای حرکت امروز و فردای حوزه است / هویت روحانیت ریشه در نبوت و امامت دارد

«سند حوزه و هوش مصنوعی» در آستانه نهایی‌شدن است

مراقب نفوذ فرهنگی دشمن باشیم

تمسک به سیره پیامبر (ص) کلید حل مشکلات جامعه است / پاسداری از خون شهدا وظیفه همه است

راه مقابله با رژیم صهیونی، پاسخ محکم است