کد خبر: ۸۹۹
تاریخ انتشار: ۲۹ ارديبهشت ۱۳۸۷ - ۰۹:۰۲- 18 May 2008

نشست شورای ایدئولوژی اسلامی پاکستان با حضور آیت الله جنتی برگزارشد

نشست شورای ایدئولوژی اسلامی پاکستان روزشنبه با حضور دبیرشورای نگهبان در مرکز این شورا در اسلام آباد برگزار شد.

به گزارش ایرنا، دراین نشست ،علما و شخصیتهای برجسته مذهبی پاکستان با آیت الله جنتی درباره مهمترین مسایل جهان اسلام و چگونگی اتحاد و یکپارچگی مسلمانان گفت وگو و تبادل نظر کردند.
آیت الله جنتی درسخنان خود با اشاره به جایگاه قوانین اسلامی در کشورهای اسلامی اظهارداشت :اسلام دین جامع و کاملی است که برای زندگی انسانها قوانین جامع و کاملی طراجی کرده که سعادت بشریت را تضمین می‌کند.
وی تصریح کرد :برخلاف تبلیغات دروغین دین ستیزان ،اجرای قوانین اسلامی به توسعه ،ثبات و امنیت جوامع اسلامی منجر می‌شود.
دبیر شورای نگهبان گفت : جامعه ایران نمونه‌ای مطلوب از اجرای قوانین اسلامی است و توسعه و پیشرفت در همه ابعاد مرهون اجرای قوانین اسلامی است .
آیت الله جنتی با اشاره به کارکرد شورای نگهبان درکشورمان افزود: این شورا، حافظ و تضمین‌کننده اجرای قوانین اسلامی در جمهوری اسلامی ایران است دبیر شورای نگهبان تصریح کرد: وجود چنین نهادی در بطن نظام جمهوری اسلامی باعث شده که با اجرای قوانین اسلامی جامعه از عدالت اجتماعی برخوردار شود آیت الله جنتی پویایی جامعه اسلامی ایران در زمینه‌های مختلف اقتصادی و علمی را ناشی ازنگرش و تعهد حاکمان به حاکمیت قوانین اسلامی دانست وافزود : جامعه ومسوولان ایرانی با حساسیت خاصی اجرای قوانین اسلامی درجامعه خودشان را پیگیری می‌کنند.
دبیرشورای نگهبان با اشاره به نقش مردم ایران در پیروزی انقلاب اسلامی اظهار داشت : ملت ایران در تشکیل دولت اسلامی نقش تعیین‌کننده ای داشته و رای بالای آنها به نظام جمهوری اسلامی ایران در همه پرسی عمومی - که به تشکیل نظام جمهوری اسلامی ایران منجر شد - بازگوکننده این حقیقت است .
آیت الله جنتی در پایان سخنان خود بر همسو کردن امتهای اسلامی جهان در جهت اتحاد و همبستگی کشورهای اسلامی و تلاش برای احقاق حقوق ملتهای ستمدیده و مظلوم تاکید کرد.
دراین نشست خالد مسعود رییس شورای ایدئولوژی اسلامی پاکستان نیزبا تاکید بروحدت اسلامی و دوری جستن از اختلافات جزیی بین فرقه‌های مختلف درجهان اسلام گفت : ایران از تجربیات خوبی در زمینه اجرای احکام و قوانین اسلامی و تطبیق آن با وضعیت فعلی جامعه اسلامی برخوردار است و ما(پاکستان ) خواهان استفاده از این تجربیات می‌باشیم .
آیت الله جنتی عصر جمعه گذشته برای دیدار ازپاکستان وارد فرودگاه بین المللی اسلام آباد شد و از سوی خالد مسعود رییس شورای ایدئولوژی اسلامی این کشور مورد استقبال رسمی قرار گرفت .
دبیر شورای نگهبان کشورمان قرار است در مدت اقامت در پاکستان با پرویز مشرف رییس جمهوری و خانم فهمیده میرزا رییس مجلس ملی این کشور نیز دیدار و گفت وگو کند.
همچنین دبیر شورای نگهبان کشورمان با سفر به لاهور و کراچی با علمای مذهبی این دو شهر دیدار و تبادل نظر خواهد کرد.
حجت‌الاسلام عباس کعبی ،محسن اسماعیلی ازاعضای حقوقدان وعباسعلی کدخدایی سخنگوی شورای نگهبان در این سفر آیت الله جنتی را همراهی می‌کنند.

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

گزارش تصویری دیدار سخنگوی شورای نگهبان با خانواده شهید ناظر «مهدی طالب‌زاده»

تجلیل سخنگوی شورای نگهبان از شهید ناظر مهدی طالب‌زاده؛ نماد اخلاص، صبر و پاسداری از آرای ملت/ دکتر طحان‌نظیف: آشنایی با سیره شهدا حق اجتماعی نسل جوان است

سخنگوی شورای نگهبان: قانون اساسی بالاترین سند ملی برای دفاع از کشور است

اینفوگرافی| عملکرد یکساله انتشارات پژوهشکده شورای نگهبان

حوزه‌ای که «قیام لله» را محور قرار دهد، معادلات جهانی را تغییر می‌دهد

تحول در نشر حقوق اساسی ایران با ۶۱ اثر جدید پژوهشکده شورای نگهبان/ آثار پژوهشکده شورای نگهبان به چهار زبان زنده دنیا منتشر شد

دستگاه دیپلماسی از ترامپ جنایت کار در مجامع بین‌المللی شکایت کند

دستاورد‌های برجسته انقلاب اسلامی در حوزه زن و خانواده بازنمایی و آسیب‌ها درمان شود

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۲۱ آبان ۱۴۰۴

آیت‌الله جنتی: میراث موشکی شهید طهرانی‌مقدم عامل اقتدار ایران در برابر رژیم صهیونیستی است

پربازدید ها

تایید طرح فهرست قوانین و احکام نامعتبر در حوزه ایثارگران

نظر شورای نگهبان درباره آخرین مصوبات مجلس + جزئیات

سخنگوی شورای نگهبان: «حذف چهار صفر از پول ملی» قانونی و لایحه «حمایت از ایرانیان خارج از کشور» تایید شد/ نظارت بر انتخابات شورا‌های اسلامی شهر و روستا برعهده شورای نگهبان نیست

تایید طرح استفساریه ماده (۲۴) قانون تشکیلات، وظایف و انتخابات شورا‌های اسلامی کشور و انتخاب شهرداران و دهیاران

تایید لایحه اصلاح بند «الف» ماده (۵۸) قانون بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران

شهید «حسین کریمی‌دوست»؛ فعال جهادیِ محرومیت‌زدا و همکار دغدغه‌مند شورای نگهبان که «همواره روحیه جهادی و انقلابی داشت» / سخنگوی شورای نگهبان: نوزاد ۲۲ روزه‌اش نشانه مظلومیت شهدای جنگ ۱۲ روزه است

تایید لایحه حمایت از ایرانیان خارج از کشور

دکتر پروین: قانون اساسی بر تمام مقررات پیش و پس از انقلاب برتری دارد/ نظارت شرعی شورای نگهبان «فاقد محدودیت زمانی» است

نظر شورای نگهبان درباره لایحه نظام جامع باشگاه‌داری در جمهوری اسلامی ایران

آیت‌الله جنتی: میراث موشکی شهید طهرانی‌مقدم عامل اقتدار ایران در برابر رژیم صهیونیستی است