کد خبر: ۸۹۹
تاریخ انتشار: ۲۹ ارديبهشت ۱۳۸۷ - ۰۹:۰۲- 18 May 2008

نشست شورای ایدئولوژی اسلامی پاکستان با حضور آیت الله جنتی برگزارشد

نشست شورای ایدئولوژی اسلامی پاکستان روزشنبه با حضور دبیرشورای نگهبان در مرکز این شورا در اسلام آباد برگزار شد.

به گزارش ایرنا، دراین نشست ،علما و شخصیتهای برجسته مذهبی پاکستان با آیت الله جنتی درباره مهمترین مسایل جهان اسلام و چگونگی اتحاد و یکپارچگی مسلمانان گفت وگو و تبادل نظر کردند.
آیت الله جنتی درسخنان خود با اشاره به جایگاه قوانین اسلامی در کشورهای اسلامی اظهارداشت :اسلام دین جامع و کاملی است که برای زندگی انسانها قوانین جامع و کاملی طراجی کرده که سعادت بشریت را تضمین می‌کند.
وی تصریح کرد :برخلاف تبلیغات دروغین دین ستیزان ،اجرای قوانین اسلامی به توسعه ،ثبات و امنیت جوامع اسلامی منجر می‌شود.
دبیر شورای نگهبان گفت : جامعه ایران نمونه‌ای مطلوب از اجرای قوانین اسلامی است و توسعه و پیشرفت در همه ابعاد مرهون اجرای قوانین اسلامی است .
آیت الله جنتی با اشاره به کارکرد شورای نگهبان درکشورمان افزود: این شورا، حافظ و تضمین‌کننده اجرای قوانین اسلامی در جمهوری اسلامی ایران است دبیر شورای نگهبان تصریح کرد: وجود چنین نهادی در بطن نظام جمهوری اسلامی باعث شده که با اجرای قوانین اسلامی جامعه از عدالت اجتماعی برخوردار شود آیت الله جنتی پویایی جامعه اسلامی ایران در زمینه‌های مختلف اقتصادی و علمی را ناشی ازنگرش و تعهد حاکمان به حاکمیت قوانین اسلامی دانست وافزود : جامعه ومسوولان ایرانی با حساسیت خاصی اجرای قوانین اسلامی درجامعه خودشان را پیگیری می‌کنند.
دبیرشورای نگهبان با اشاره به نقش مردم ایران در پیروزی انقلاب اسلامی اظهار داشت : ملت ایران در تشکیل دولت اسلامی نقش تعیین‌کننده ای داشته و رای بالای آنها به نظام جمهوری اسلامی ایران در همه پرسی عمومی - که به تشکیل نظام جمهوری اسلامی ایران منجر شد - بازگوکننده این حقیقت است .
آیت الله جنتی در پایان سخنان خود بر همسو کردن امتهای اسلامی جهان در جهت اتحاد و همبستگی کشورهای اسلامی و تلاش برای احقاق حقوق ملتهای ستمدیده و مظلوم تاکید کرد.
دراین نشست خالد مسعود رییس شورای ایدئولوژی اسلامی پاکستان نیزبا تاکید بروحدت اسلامی و دوری جستن از اختلافات جزیی بین فرقه‌های مختلف درجهان اسلام گفت : ایران از تجربیات خوبی در زمینه اجرای احکام و قوانین اسلامی و تطبیق آن با وضعیت فعلی جامعه اسلامی برخوردار است و ما(پاکستان ) خواهان استفاده از این تجربیات می‌باشیم .
آیت الله جنتی عصر جمعه گذشته برای دیدار ازپاکستان وارد فرودگاه بین المللی اسلام آباد شد و از سوی خالد مسعود رییس شورای ایدئولوژی اسلامی این کشور مورد استقبال رسمی قرار گرفت .
دبیر شورای نگهبان کشورمان قرار است در مدت اقامت در پاکستان با پرویز مشرف رییس جمهوری و خانم فهمیده میرزا رییس مجلس ملی این کشور نیز دیدار و گفت وگو کند.
همچنین دبیر شورای نگهبان کشورمان با سفر به لاهور و کراچی با علمای مذهبی این دو شهر دیدار و تبادل نظر خواهد کرد.
حجت‌الاسلام عباس کعبی ،محسن اسماعیلی ازاعضای حقوقدان وعباسعلی کدخدایی سخنگوی شورای نگهبان در این سفر آیت الله جنتی را همراهی می‌کنند.

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

تاکید دکتر مولابیگی بر اهمیت حیاتی آموزش و پرورش در تحقق قانون اساسی/ «مسئولیت‌پذیری» و «شفافیت» دو اقتضای نظام اداری صحیح در قانون اساسی است

گزارش تصویری حضور سخنگوی شورای نگهبان به‌مناسبت روز دانشجو در دانشگاه آزاد اسلامی رودهن

سخنگوی شورای نگهبان میهمان ویژه دانشگاه آزاد اسلامی رودهن در روز دانشجو بود/ دکتر طحان‌نظیف: جامعه دانشجویی، پیشران حرکت‌های اجتماعی و قانون اساسی، معیاری روشن برای تشخیص اولویت‌های جریان‌ دانشجویی است

آیت‌الله جنتی درگذشت حجت‌الاسلام والمسلمین عبدالجواد عبداللهی را تسلیت گفت

گزارش تصویری حضور دکتر طحان نظیف در جمع دانشجویان دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی

حضور سخنگوی شورای نگهبان در جمع دانشجویان دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی/ درخواست دکتر طحان‌نظیف از معلمانِ آینده؛ انتقال‌دهنده مضامین قانون اساسی به دانش‌آموزان باشید

برگزاری رقابت شبیه‌سازی شورای نگهبان در آذربایجان شرقی/ دکتر ابوالحسنی: شورای نگهبان نهادی فقهی و حقوقی در پاسداری از شرع و قانون اساسی است

فیلم|برنامه «بزنگاه» با حضور دکتر طحان‌نظیف به مناسبت سالروز تصویب قانون اساسی

دکتر پروین: قانون اساسی زمینه‌ساز مشارکت است، نه محدودیت/ ایران؛ پیشگام تدوین قانون اساسی مکتوب در غرب آسیا

قانون اساسی زیربنای حرکت رو‌به‌جلوی ملت

پربازدید ها

برگزیدگان همایش بین‌المللی حقوق ملت و آزادی‌های مشروع معرفی و تجلیل شدند

دکتر کدخدایی: مقام معظم رهبری ضامن حقوق ملت و آزادی‌ها هستند/ آیت‌الله سعدی: ایشان پیشگام حقوق عامه هستند/ دکتر غفاری: زنان در اندیشه رهبری نقش تمدن‌سازی دارند/ دکتر اسحاقی: همایش «حقوق ملت و آزادی‌های مشروع» گامی فاخر در راستای پاسداری از قانون اساسی است

همایش حقوق ملت و آزادی‌های مشروع در منظومه فکری آیت‌الله العظمی خامنه‌ای برگزار شد

توضیحات سخنگوی شورای نگهبان درخصوص حق پخش مسابقات ورزشی

آیت‌الله جنتی درگذشت حجت‌الاسلام والمسلمین عبدالجواد عبداللهی را تسلیت گفت

برگزاری جلسه ارائه مقالات علمی منتخب همایش بین‌المللی حقوق ملت و آزادی‌های مشروع در منظومه فکری حضرت آیت‌الله‌العظمی خامنه‌ای/ دکتر طحان‌نظیف: اندیشه‌های رهبر معظم انقلاب در این حوزه‌ها نیازمند واکاوی و ارائه دقیق در مجامع علمی است

دکتر کدخدایی در همایش حقوق ملت و آزادی‌های مشروع: بازخوانی «آزادی» از نگاه رهبری برای خروج از خمودگی است/ دین اسلام؛ بزرگترین پیام‌آور آزادی است

گزارش تصویری اختتامیه همایش بین‌المللی «حقوق ملّت و آزادی‌های مشروع در منظومه فکری حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ای»

دکتر مولابیگی در جلسه ارائه مقالاتِ همایش حقوق ملت و آزادی‌های مشروع در منظومه فکری حضرت آیت‌الله‌العظمی خامنه‌ای: طراحی نظام انتخاباتیِ پوشش‌دهنده سیاست‌های کلی ضروری است

سخنگوی شورای نگهبان در شهرکرد: قانون اساسی دغدغه‌های ملت بزرگ ایران را تبدیل به قواعد حقوقی کرد