کد خبر: ۸۹۸
تاریخ انتشار: ۲۹ ارديبهشت ۱۳۸۷ - ۰۸:۴۱- 18 May 2008

آیت الله جنتی با رئیس مجلس سنا پاکستان دیدار کرد

دبیر شورای نگهبان روز شنبه در اسلام آباد با رییس مجلس سنا پاکستان دیدار و گفت وگو کرد.

به گزارش ایرنا، در این دیدار آیت الله جنتی ضمن اظهار خرسندی از سفر به پاکستان اظهار داشت : سالهای متمادی است که دوستی و روابط عمیق ایران و پاکستان ادامه دارد و ما امیدواریم این دوستی به سمت تعمیق بیشتر حرکت کند.
دبیرشورای نگهبان در ادامه سخنان خود ضمن تبریک به برگزاری مطلوب انتخابات پارلمانی پاکستان افزود: برگزاری انتخابات موفقیت آمیز در زمان مسوولیت اجرایی جنابعالی ( محمد میان سومرو )باعث مسرت و خوشحالی است .
آیت الله جنتی با اشاره به اینکه مجلس سنا پاکستان از جهاتی شبیه شورای نگهبان جمهوری اسلامی ایران است تصریح کرد:هر دو نهاد به نحوی در فرایند قانون‌گذاری کشورهای متبوع خود موثر و تعیین‌کننده هستند.
وی در ادامه با اشاره به نیاز جهان اسلام به وحدت کلمه گفت : جهان اسلام به ویژه کشورهای همسایه مانند ایران و پاکستان نیاز مبرمی به وحدت کلمه و تعمیق روابط دوستانه در ابعاد گوناگون دارند.
آیت الله جنتی تاکید کرد: ایران و پاکستان به عنوان دو کشورهمسایه و مسلمان مشکلات مشترک دارند و باید با وحدت و همبستگی برای دستیابی به راه حل‌های مشترک تلاش کنند.
محمد میان سومرونیز دراین دیدارضمن خوشامدگویی به آیت الله جنتی تصریح کرد که سفر ایشان باعث عزت و افتخار دولت و ملت پاکستان است .
وی با اشاره به روابط دوستانه و عمیق ایران و پاکستان افزود: ما همواره دوستدار دولت و ملت ایران هستیم و خواهیم بود.
سومرو تصریح کرد: پاکستان طرفدار سیاست‌های مستقل ایران است و همیشه در مجامع بین‌المللی از این کشور حمایت کرده‌ایم.
رییس مجلس سنا پاکستان با اشاره به قانون اساسی این کشور اظهار داشت : با توجه به اینکه پاکستان کشوری اسلامی است ،قانون اساسی این کشور نیز منبعث از اسلام و شریعت است ،ضمن آنکه با وجود شورای ایدئولوژی اسلامی ، هیچ قانونی در پاکستان بدون تطبیق با اسلام و شریعت به تصویب نمی‌رسد.
سومرو در پایان این دیدار خلاصه‌ای از وظایف و عملکرد مجلس سنا پاکستان را برای آیت الله جنتی تشریح کرد.
آیت الله جنتی عصر جمعه گذشته برای دیدار ازپاکستان وارد فرودگاه بین المللی اسلام آباد شد و از سوی خالد مسعود رییس شورای ایدئولوژی اسلامی این کشور مورد استقبال رسمی قرار گرفت.
دبیر شورای نگهبان کشورمان قرار است در مدت اقامت در پاکستان با پرویز مشرف رییس جمهوری و خانم فهمیده میرزا رییس مجلس ملی این کشور نیز دیدار و گفت وگو کند.
همچنین دبیر شورای نگهبان کشورمان با سفر به لاهور و کراچی با علمای مذهبی این دو شهر دیدار و تبادل نظر خواهد کرد.
حجت‌الاسلام عباس کعبی، محسن اسماعیلی از اعضای حقوقدان و عباسعلی کدخدایی سخنگوی شورای نگهبان در این سفر آیت الله جنتی را همراهی می‌کنند.

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

فردا؛ همایش بین‌المللی «حقوق ملّت و آزادی‌های مشروع در منظومه فکری حضرت آیت‌الله خامنه‌ای» برگزار می‌شود

دکتر کدخدایی در دیدار میهمانان خارجی «همایش بین‌المللی حقوق ملت و آزادی‌های مشروع»: آیت‌الله العظمی خامنه‌ای یک اندیشمند بزرگ در حوزه حقوق و آزادی‌ها است

بررسی‌های کارشناسی طرح هوش مصنوعی در شورای نگهبان آغاز شده است

میهمانان خارجی «همایش بین‌المللی حقوق ملت و آزادی‌های مشروع» با قانون اساسی و شورای نگهبان آشنا شدند

گزارش تصویری سفر سخنگوی شورای نگهبان به چهارمحال و بختیاری و دیدار با دانشگاهیان

سخنگوی شورای نگهبان در جمع دانشگاهیان چهارمحال و بختیاری: قانون اساسی «سند پیشرفت» و «میثاق ملی» است/ بن‌بستی در نظام حقوقی جمهوری اسلامی وجود ندارد

آثار و برکات جامعه الزهرا (س) گسترده و تأثیرگذار است

دکتر طحان‌نظیف: قانون اساسی تجلی آرمان‌های یک ملت است/ درخواست سخنگوی شورای نگهبان از دانشجویان برای مطالعه و ترویج قانون اساسی و مطالبه اجرای اصول آن

سخنگوی شورای نگهبان در شهرکرد: قانون اساسی دغدغه‌های ملت بزرگ ایران را تبدیل به قواعد حقوقی کرد

گزارش تصویری نشست خبری «همایش بین‌المللی حقوق ملت و آزادی‌های مشروع در منظومه فکری حضرت آیت‌الله‌العظمی خامنه‌ای»

پربازدید ها

تجلیل سخنگوی شورای نگهبان از شهید ناظر مهدی طالب‌زاده؛ نماد اخلاص، صبر و پاسداری از آرای ملت/ دکتر طحان‌نظیف: آشنایی با سیره شهدا حق اجتماعی نسل جوان است

سخنگوی شورای نگهبان: قانون اساسی بالاترین سند ملی برای دفاع از کشور است

تاکید دکتر طحان‌نظیف بر ضرورت توجه به افکار عمومی و جهاد تبیین در نشست با مسئولین روابط عمومی شورای نگهبان؛ تعامل با رسانه‌های ملی و محلی ارتقا یابد

برگزاری جلسه ارائه مقالات علمی منتخب همایش بین‌المللی حقوق ملت و آزادی‌های مشروع در منظومه فکری حضرت آیت‌الله‌العظمی خامنه‌ای/ دکتر طحان‌نظیف: اندیشه‌های رهبر معظم انقلاب در این حوزه‌ها نیازمند واکاوی و ارائه دقیق در مجامع علمی است

سخنگوی شورای نگهبان: قانون اساسی مهمترین سند مطالبه‌گری دانشجویان است/ تشکل‌های دانشجویی در پیگیری حقوقی مطالبات جنگ ۱۲ روزه نقش‌آفرین باشند

توضیحات سخنگوی شورای نگهبان درخصوص حق پخش مسابقات ورزشی

دکتر مولابیگی در جلسه ارائه مقالاتِ همایش حقوق ملت و آزادی‌های مشروع در منظومه فکری حضرت آیت‌الله‌العظمی خامنه‌ای: طراحی نظام انتخاباتیِ پوشش‌دهنده سیاست‌های کلی ضروری است

گسترش نظارت بر مقررات راهکار تحقق جامع بند ۳ سیاست‌های تقنین است

دکتر کدخدایی: مقام معظم رهبری ضامن حقوق ملت و آزادی‌ها هستند/ آیت‌الله سعدی: ایشان پیشگام حقوق عامه هستند/ دکتر غفاری: زنان در اندیشه رهبری نقش تمدن‌سازی دارند/ دکتر اسحاقی: همایش «حقوق ملت و آزادی‌های مشروع» گامی فاخر در راستای پاسداری از قانون اساسی است

گزارش تصویری دیدار سخنگوی شورای نگهبان با خانواده شهید ناظر «مهدی طالب‌زاده»