کد خبر: ۸۸۶۴
تاریخ انتشار: ۱۸ آبان ۱۴۰۱ - ۱۳:۱۸- 09 November 2022
آیت‌الله جنتی در جلسه شورای نگهبان:

مسئولان باخدمت خالصانه و بی‌منت قدردان مردم باشند/ تلاش‌های مجاهدانه شهید تهرانی مقدم از عوامل مهم اقتدار امروز جبهه مقاومت است

دبیر شورای نگهبان گفت: تلاش‌های مجاهدانه شهید تهرانی مقدم از عوامل مهم اقتدار امروز جبهه جهانی مقاومت است.

مسئولان باخدمت خالصانه و بی‌منت قدردان مردم باشند/ تلاش‌های مجاهدانه شهید تهرانی مقدم از عوامل مهم اقتدار امروز جبهه مقاومت است

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شورای نگهبان، آیت الله احمد جنتی دبیر شورای نگهبان صبح امروز (چهارشنبه ۱۸ آبان ۱۴۰۱) در جلسه این شورا با اشاره به حضور پرشور مردم در سراسر کشور در روز ملی استکبار جهانی گفت: روز جمعه‌ای که گذشت سراسر کشور جلوه گاه حضور پرشور، مومنانه و هوشمندانه مردم شریف ایران به مناسبت سالروز ۱۳ آبان بود که روز ملی استکبارستیزی است.

وی افزود: این که حضرت امام خمینی(ره) با شناخت کامل‌شان از تاریخ اسلام، می‌فرمایند «من با جرأت مدعى هستم که ملت ایران و توده میلیونى آن در عصر حاضر بهتر از ملت حجاز در عهد رسول الله(ص) و کوفه و عراق در عهد امیرالمؤمنین و حسین بن على- صلوات الله و سلامه علیهما- مى‌باشند» به دلیل همین رفتارهای مجاهدانه مردم شریف ایران است.

آیت‌الله جنتی با بیان اینکه مردم به این شناخت رسیده‌اند که کسانی که از هیچ کاری برای تسلیم کردن مردم سرافراز ایران فروگذار نکرده‌اند، ادعای دلسوزی‌شان برای مردم ایران سراسر کذب است، تصریح کرد: حضور غیرتمندانه مردم همیشه در صحنه ایران اسلامی به معنای عدم وجود مشکلات نیست، بلکه به این معناست که برای حل مشکلات کشور به بیگانگان امید نبسته‌اند.

وی افزود: مسئولان باید قدردان چنین ملت فهیم و زمان شناسی باشند و این قدردانی، تنها با خدمت خالصانه و بی‌منت انجام می‌شود.

دبیر شورای نگهبان در ادامه سخنان خود به سالروز شهادت شهید حسن تهرانی مقدم و جمعی از همکاران او اشاره کرد و گفت: مقام معظم رهبری این شهید را «دانشمند برجسته و پارسای بی‌ادعا» توصیف کردند؛ رسیدن به چنین مقامی، یعنی کسب بالاترین درجات علمی و در کنار آن رعایت تقوای الهی که باید به آرمان جوانان ایران اسلامی تبدیل شود.

وی ادامه داد: حقیقت این است که تلاش‌های مجاهدانه شهید تهرانی مقدم از عوامل مهم اقتدار امروز جبهه جهانی مقاومت است.

آیت‌الله جنتی با تاکید بر اینکه تلاش حکومت‌های استکباری برای انحراف جوانان امت اسلامی به این خاطر است که می خواهند نگذارند از میان این جوانان، تهرانی مقدم‌ها برخیزند، گفت: پیشرفت‌های جوانان با ایمان ایران اسلامی ثابت می‌کند که بحمدالله تاکنون شکست خورده‌اند و از این پس نیز جز ناکامی دستاوردی نخواهند داشت.

وی در خاتمه از دستگاه‌های فرهنگی و رسانه‌ای کشور خواست تا با تولید محصولات جذاب فرهنگی برای معرفی شخصیت‌هایی چون شهید تهرانی مقدم، موجب امیدآفرینی و ایجاد انگیزه در جوانان شوند.

انتهای پیام/

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

حمله به قطر هشدار بیدارباش به دولت‌های اسلامی است / مذاکرات نشان داد بیگانگان عهدشکن و ستمگرند

راه مقابله با رژیم صهیونی، پاسخ محکم است

آیت‌الله مدرسی‌یزدی: اساس اسلام بر وحدت و اجتماع بر حق است/ هرجا دفاع از حقی باشد، اسلام در آنجا حاضر است

«سند حوزه و هوش مصنوعی» در آستانه نهایی‌شدن است

جلسه هیئت تحریریه فصلنامه دانش حقوق عمومی برگزار شد

بررسی لایحه حمایت از ایرانیان خارج از کشور در مجمع مشورتی حقوقی شورای نگهبان

تمسک به سیره پیامبر (ص) کلید حل مشکلات جامعه است / پاسداری از خون شهدا وظیفه همه است

پیام راهبردی رهبر معظم انقلاب راهنمای حرکت امروز و فردای حوزه است / هویت روحانیت ریشه در نبوت و امامت دارد

مراقب نفوذ فرهنگی دشمن باشیم

پیام تسلیت آیت‌الله اعرافی به مردم افغانستان

پربازدید ها

آیت‌الله جنتی: با وحدت امت اسلام، جنایات رژیم‌صهیونیستی ممکن نبود/ شهادت مقامات یمنی، اراده مردم یمن را سست نمی‌کند

بررسی لایحه حمایت از ایرانیان خارج از کشور در مجمع مشورتی حقوقی شورای نگهبان

آیت‌الله مدرسی‌یزدی: اساس اسلام بر وحدت و اجتماع بر حق است/ هرجا دفاع از حقی باشد، اسلام در آنجا حاضر است

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۱۲ شهریور ۱۴۰۴

وحدت ادیان و مقاومت در برابر ظلم، دو وظیفه رهبران مذهبی است

بررسی لایحه ساماندهی پرنده‌های هدایت‌پذیر از دور (پهپاد) غیرنظامی در مجمع مشورتی حقوقی شورای نگهبان

پیام راهبردی رهبر معظم انقلاب راهنمای حرکت امروز و فردای حوزه است / هویت روحانیت ریشه در نبوت و امامت دارد

مراقب نفوذ فرهنگی دشمن باشیم

تمسک به سیره پیامبر (ص) کلید حل مشکلات جامعه است / پاسداری از خون شهدا وظیفه همه است

«سند حوزه و هوش مصنوعی» در آستانه نهایی‌شدن است