کد خبر: ۸۸۲۶
تاریخ انتشار: ۰۴ آبان ۱۴۰۱ - ۱۲:۵۷- 26 October 2022
معاون اجرایی و امور انتخابات شورای نگهبان:

امیدواریم طرح اصلاح قانون انتخابات تا پایان سال جاری مصوب شود

معاون اجرائی و امور انتخابات شورای نگهبان گفت: نمایندگان در تلاشند تا پایان سال جاری طرح اصلاح قوانین انتخابات در مجلس به تصویب رسیده و جهت اعلام نظر به شورای نگهبان ارسال شود.

امیدواریم طرح اصلاح قانون انتخابات تا پایان سال جاری مصوب شود

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شورای نگهبان به نقل از روابط عمومی دفتر نظارت و بازرسی انتخابات استان اردبیل، دکتر محمدحسن صادقی مقدم عضو حقوقدان شورای نگهبان در آیین تکریم و معارفه ریاست دفتر نظارت و بازرسی انتخابات استان اردبیل اظهار داشت: در سال ۱۴۰۲ دو انتخابات مهم کشور شامل مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان رهبری برگزار خواهد شد و امیدواریم نمایندگان مجلس شورای اسلامی تا پایان سال جاری طرح اصلاح قانون انتخابات مجلس را به تصویب برسانند و جهت اعلام نظر به شورای نگهبان ارسال شود تا پس از تایید‌های لازم، دو انتخابات مهم سال آینده با اصلاح قوانین انتخابات برگزار شود.

وی افزود: پیش بینی می‌شود با اصلاح قوانین انتخابات کشور، در انتخابات پیش رو شاهد انتخاب افراد با صلاحیت حداکثری و مشارکت بالای مردمی باشیم که این دو اصل مهم از اهداف اصلی اصلاح قوانین انتخابات کشور است.

عضو حقوقدان شورای نگهبان تصریح کرد: درخت تنومند جمهوری اسلامی ایران در مقاطع مختلف همچون مبارزه با گروهک های ضد انقلاب، مقابله با کودتا ها،هشت سال دفاع مقدس از حریم اهل بیت علیهم السلام و در رخداد‌های گوناگون از جمله مقابله تا تحریم ها و دفاع از امنیت مردم با خون پاک شهدا آبیاری شده است.

دکتر صادقی مقدم گفت: جمهوری اسلامی ایران با پشتوانه مردم و رهنمود‌های مقام معظم رهبری از فتنه‌ها و گردنه‌های مختلف به سلامت عبور کرده و مسیر پیشرفت ایران با سرعت بالایی در حال حرکت است و هیچ قدرت جهانی، توانایی ایستادگی و کند کردن پیشرفت جمهوری اسلامی ایران را ندارد.

وی اضافه کرد: شورای نگهبان با بهره مندی از حضور فقهای قوی، حقوقدان های گرامی و همکاران ستادی استانها و شهرستان ها و شبکه عظیم ناظرین مردمی به عنوان مدافعان حریم مردم سالاری دینی آمادگی لازم جهت برگزاری انتخابات سال ۱۴۰۲ را دارد.

در ادامه این مراسم همچنین سید حامد عاملی استاندار اردبیل گفت: در ایام نزدیک انتخابات شاهد هجمه‌های سنگین خارجی و داخلی به شورای نگهبان هستیم که علت این اقدامات، حفاظت و پاسداری شورای نگهبان از انقلاب اسلامی است.

وی افزود: شورای نگهبان باید همچون سابق بدون توجه به هجمه‌ها و فشارهای موجود، به وظیفه ذاتی خود عمل کند تا از ورود افراد هزینه‌زا برای مردم و‌ نظام جمهوری اسلامی ایران به عرصه انتخابات جلوگیری شود.

شایان ذکر است در این مراسم که با حضور تعدادی مدیران کل ادارات شورای نگهبان و جمعی از مدیران روسای ادارات و نهادهای استانی برگزار شد از زحمات 12 ساله داور نظرعلیان تجلیل و سید حمید عبداللهی به ریاست دفتر نظارت و بازرسی انتخابات استان اردبیل منصوب شد.

انتهای پیام/

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

بررسی دو طرح و یک لایحه در مجمع مشورتی حقوقی شورای نگهبان

حضور انتشارات پژوهشکده شورای نگهبان در نمایشگاه کتاب بغداد

حمله به قطر هشدار بیدارباش به دولت‌های اسلامی است / مذاکرات نشان داد بیگانگان عهدشکن و ستمگرند

راه مقابله با رژیم صهیونی، پاسخ محکم است

آیت‌الله مدرسی‌یزدی: اساس اسلام بر وحدت و اجتماع بر حق است/ هرجا دفاع از حقی باشد، اسلام در آنجا حاضر است

«سند حوزه و هوش مصنوعی» در آستانه نهایی‌شدن است

جلسه هیئت تحریریه فصلنامه دانش حقوق عمومی برگزار شد

بررسی لایحه حمایت از ایرانیان خارج از کشور در مجمع مشورتی حقوقی شورای نگهبان

تمسک به سیره پیامبر (ص) کلید حل مشکلات جامعه است / پاسداری از خون شهدا وظیفه همه است

پیام راهبردی رهبر معظم انقلاب راهنمای حرکت امروز و فردای حوزه است / هویت روحانیت ریشه در نبوت و امامت دارد

پربازدید ها

آیت‌الله جنتی: با وحدت امت اسلام، جنایات رژیم‌صهیونیستی ممکن نبود/ شهادت مقامات یمنی، اراده مردم یمن را سست نمی‌کند

آیت‌الله مدرسی‌یزدی: اساس اسلام بر وحدت و اجتماع بر حق است/ هرجا دفاع از حقی باشد، اسلام در آنجا حاضر است

بررسی لایحه حمایت از ایرانیان خارج از کشور در مجمع مشورتی حقوقی شورای نگهبان

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۱۲ شهریور ۱۴۰۴

بررسی لایحه ساماندهی پرنده‌های هدایت‌پذیر از دور (پهپاد) غیرنظامی در مجمع مشورتی حقوقی شورای نگهبان

«سند حوزه و هوش مصنوعی» در آستانه نهایی‌شدن است

پیام راهبردی رهبر معظم انقلاب راهنمای حرکت امروز و فردای حوزه است / هویت روحانیت ریشه در نبوت و امامت دارد

جلسه هیئت تحریریه فصلنامه دانش حقوق عمومی برگزار شد

مراقب نفوذ فرهنگی دشمن باشیم

تمسک به سیره پیامبر (ص) کلید حل مشکلات جامعه است / پاسداری از خون شهدا وظیفه همه است