کد خبر: ۸۸۲۵
تاریخ انتشار: ۰۴ آبان ۱۴۰۱ - ۰۹:۵۳- 26 October 2022
دکتر ره‌پیک در همایش مدیران کل ستادی و مسئولین دفاتر نظارت استانی شورای نگهبان:

در اتفاقات اخیر باید به فرامتن و تهدیدات دشمن برای ضربه زدن به ایران قوی دقت کنیم

قائم مقام دبیر شورای نگهبان گفت: باید با تمام توان این آسیب‌ها و بسترها را اصلاح کرد اما همانطور که رهبر معظم انقلاب نیز تاکید کردند باید مسائل اصلی کشور و تهدیدات دشمن را در مرکز توجه قرار داد.

در اتفاقات اخیر باید به فرامتن و تهدیدات دشمن برای ضربه زدن به ایران قوی دقت کنیم

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی شورای نگهبان، دکتر ره‌پیک قائم مقام دبیر شورای نگهبان طی سخنانی در همایش مدیران کل ستادی و مسئولین دفاتر نظارت استانی شورای نگهبان به اتفاقات اخیر اشاره کرد و گفت: دشمنان انقلاب در پس همه حوادث و اتفاقات اخیر در کشور به دنبال ضربه زدن به ایران پیشرفته و قدرتمند هستند.

وی ادامه داد: مقام معظم رهبری در تحلیل اتفاقات اخیر اگرچه به زمینه‌ها و مقدمات بروز حوادث رخ داده اشاره کردند اما به‌طور جدی مردم و به ویژه خواص را به فرامتن و تحلیل عمیق شرایط کشور توجه دادند.

قائم مقام دبیر شورای نگهبان با بیان اینکه در تحلیل فرامتن، مسائل بر اساس اهمیت دسته‌بندی می‌شود، گفت که بر اساس این تحلیل، مساله اصلی و آنچه مورد تهدید و هجمه دشمنان قرار گرفته، اصل نظام اسلامی و قدرت روزافزون آن است و موضوعاتی مانند حجاب و بی‌حجابی یا برخی واکنش‌ها ناشی از وقایع یا حوادث اجتماعی برای آنها تنها یک بهانه است تا وحدت ملی و اقتدار جمهوری اسلامی را در داخل و در صحنه بین‌الملل مورد حمله و تخرب قرار دهند.

دکتر ره‌پیک با اشاره به گستردگی کم سابقه امکانات دشمنان در فضای مجازی و حقیقی در اغتشاشات اخیر اظهار داشت: در حوادث اخیر جهان مجازی که متراکم از دروغ و سیاه‌نمایی بود جای جهان واقعی را در ذهن بخشی از جامعه گرفت و لذا کسانی که در فضای مجازی و رسانه‌ای ساخته دست دشمن تنفس می‌کردند واقعیت صحنه و حقایق را ندیدند.

وی افزود: در عین حال خشونت میدانی و عمق رفتارهای خشن و غیر عادی علیه امنیت و زندگی مردم کم سابقه بود.

در اتفاقات اخیر باید به فرامتن و تهدیدات دشمن برای ضربه زدن به ایران قوی دقت کنیم

قائم مقام دبیر شورای نگهبان با بیان اینکه علاوه بر فرامتن باید به متن و آسیب‌های بسترساز فرهنگی و اقتصادی در حوادث اجتماعی هم توجه کرد، گفت: باید با تمام توان این آسیب‌ها و بسترها را اصلاح کرد اما همانطور که رهبر معظم انقلاب نیز تاکید کردند باید مسائل اصلی کشور و تهدیدات دشمن را در مرکز توجه قرار داد.

دکتر ره‌پیک با اشاره به نقش ویژه خواص در حوادث و اتفاقات کشور و هدایت افکار عمومی تصریح کرد: مقام معظم رهبری تکیه‌گاه و ضامن امنیت و قدرت ایران اسلامی هستند و همه مسئولان و خواص و فعالان اجتماعی و سیاسی باید در هر شرایطی و به خصوص در بحران‌ها با توجه به نگاه رهبری و با هدایت ایشان حرکت کنند. لذا تبیین مسائل برای افکار عمومی و بیان حقیقت توسط خواص، مورد انتظار و مطالبه ایشان و همه دلسوزان کشور است.

وی در ادامه بحث به مسائل مربوط به انتخابات و وظایف شورای نگهبان، هیات‌های نظارت و دفاتر استانی این شورا پرداخت و در خصوص هماهنگی دفاتر استانی، رسیدگی به صلاحیت داوطلبان نمایندگی، رعایت بی‌طرفی در بررسی‌ صلاحیت‌ها و اصلاح قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی توضیحاتی را ارائه کرد.

انتهای پیام/

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

گفتگوی تلفنی سخنگوی شورای نگهبان با خانواده شهید ناظر ««علیرضا شرفی‌منش» / دکتر طحان‌نظیف: دشمنان تلاش دارند با فتنه‌های گوناگون، عزم ملت ایران را در هم بشکنند

پژوهشکده شورای نگهبان عضو هیئت علمی پژوهشی جذب می‌کند

الگو‌ها و شیوه‌های فعلی تربیتی و فرهنگی پاسخگوی پیچیدگی‌ها و شرایط نسل جدید نیستند

انقلاب اسلامی، ایران را از بردگی آمریکا نجات داد

انتظار حقیقی بدون جهاد و ولایت معنا ندارد

در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه و حوادث اخیر نقش مدیریت فقیه در جامعه اسلامی نمایان شد

گفتگوی تلفنی سخنگوی شورای نگهبان با خانواده شهید ناظر «سامر شریعتمدار طالقانی» / دکتر طحان‌نظیف: همدلی و انسجام مردم، دشمنان را ناکام می‌گذارد

کسانی که سپاه را گروه تروریستی می‌نامند، خودشان تروریست هستند

مهدویت، جان‌مایه، تئوری و هدایتگر انقلاب اسلامی است

آیت‌الله صافی گلپایگانی؛ فقیه عالی مقام و مرجع بصیر که دومین دبیر شورای نگهبان بود

پربازدید ها

بیانیه شورای نگهبان: سپاه پاسداران نماد اقتدار ملی و نهادی برخاسته از بطن جامعه ایران است/ اتحادیه اروپا باید عواقب ماجراجویی‌اش را بپذیرد

آیت‌الله جنتی: مقام معظم رهبری سدی شکست‌ناپذیر در برابر زیاده‌خواهی دشمنان است/ ضرورت جهاد تبیین در برابر جنگ شناختی و تحریف واقعیت‌ها

آیت‌الله صافی گلپایگانی؛ فقیه عالی مقام و مرجع بصیر که دومین دبیر شورای نگهبان بود

طرح استفساریه جزء (۱-۲) بند «الف» ماده (۴۶) قانون برنامه پنج‌ساله هفتم پیشرفت تایید شد

از دانشگاه سوربن تا شورای نگهبان؛ دکتر حسن حبیبی و میراث فکری او در تثبیت قانون اساسی جمهوری اسلامی

گفتگوی تلفنی سخنگوی شورای نگهبان با خانواده شهید ناظر «سامر شریعتمدار طالقانی» / دکتر طحان‌نظیف: همدلی و انسجام مردم، دشمنان را ناکام می‌گذارد

«اساسنامه سازمان غذا و دارو» تایید شد

«اساسنامه سازمان امور اجتماعی کشور» تایید شد

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۸ بهمن ۱۴۰۴

کتاب عماد ملت، روایتی از تاریخچه عضویت حقوقدانان و فقهای شورای نگهبان منتشر شد