کد خبر: ۸۷۸۲
تاریخ انتشار: ۰۹ مهر ۱۴۰۱ - ۱۳:۴۵- 01 October 2022
آیت‌الله مدرسی یزدی:

اغتشاشات اخیر انتقام دشمنان از دستاوردهای انقلاب است

عضو فقهای شورای نگهبان با اشاره به اهمیت شکست‌های متعدد استکبار جهانی در توطئه‌های شوم علیه انقلاب اسلامی، گفت: اغتشاشات اخیر فتنه دشمنان برای کمرنگ کردن حرکت‌های روبه رشد اقتصادی و جلوگیری از توسعه همه جانبه ایران اسلامی است.

اغتشاشات اخیر انتقام دشمنان از دستاوردهای انقلاب است

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شورای نگهبان به نقل از خبرگزاری فارس در یزد، آیت‌الله سیدمحمدرضا مدرسی در خطبه‌های این هفته هشتم مهرماه نماز جمعه مرکز استان، با بیان این‌که قرآن کریم سفارش کرده اگر کسی به حقوق دیگران تجاوز کند، خیلی زود عقوبت می‌شود، اظهار کرد:‌ در دین اسلام سفارش شده شاید تجاوز به حقوق دیگران به ظاهر زیرپای گذاشتن حقوق دیگران است ولی در واقع ظلم و ستم به خود است.

وی با بیان این‌که متأسفانه در برخی مواقع تجاوز به حق الناس توسط افراد ظاهر موجه و علمی انجام می‌شود، افزود:‌ کسانی که این چنین در اغتشاشات به جان و مال تجاوز کردند، باید فردا دنیا و آخرت خود را برای جوابگوی حق الناس آماده کنند.

امام جمعه موقت یزد در ادامه، جاری و ساری شدن احکام اسلامی را مهمترین ویژگی جامعه اسلامی دانست و گفت:‌ رعایت حجاب، اجتناب از دروغ، کمک به همدیگر و توجه به دو فریضه امر به معروف و نهی از منکر، مصادیق احکام اسلامی است که باید در جامعه جاری باشد.

آیت الله مدرسی با بیان این‌که مردم در جامعه اسلامی نباید در برابر ترک اطاعت الهی بی‌تفاوت باشند، تصریح کرد: در برابر کسانی که می‌گویند در دین هیچ اجباری نیست، باید پاسخ داده شود که قرآن کریم مومنان را سفارش کرده، همه اقشار جامعه در برابر دستورات الهی مسئول و مکلف به اجرا هستند.

عضو فقهای شورای نگهبان در ادامه با بیان این‌که در روایات آمده، اسلام ظاهر است و ایمان باطن است، بیان کرد:‌ معنای آیه‌ای که در پذیرش دین هیچ اجباری نیست، دینی که باید به عنوان ایمان در قلب افراد وارد بشود اجباری نیست و فرد باید با تمام وجود آن را درک کند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان این‌که دنیای امروز در حال تغییراتی اساسی است، گفت: یکه تازیهای آمریکا و بلوک غرب در جهان به ویژه در کشورهای اسلامی به مانع‌های عظیمی برخورد کرده و در بسیاری از موارد نیز مجبور به عقب نشینی شدند.

امام جمعه موقت یزد با اشاره به دستاوردهای عظیم و مختلف ملت ایران بعد از پیروزی انقلاب اسلامی، خاطرنشان کرد:‌ دشمنان دین و نظام اسلامی از ابتدا تاکنون سعی دارند مانع استقلال و خودکفایی ایران شوند و این موضوع را با طراحی و اجرایی فتنه‌های مختلف در داخل و خارج کشور در دستور کار قرار داده‌اند.

آیت الله مدرسی تقویت روابط خارجی ایران و سفرهای موفق رئیس جمهور به کشورهای مختلف، خار چشم استکبار جهانی شده و آنها را بسیار عصبانی کرده است.

عضو فقهای شورای نگهبان اغتشاشات اخیر را فتنه دشمنان اسلام و انتقام استکبار جهانی از ایران دانست و بیان کرد:‌ استکبار جهانی در بسیاری از توطئه‌ها بارها شکست سنگین را تجربه کرده و همیشه به دنبال انتقال علیه نظام و ملت ایران اسلامی است.

وی کمرنگ کردن حرکت‌های روبه رشد اقتصادی و علمی، دستاوردهای سیاسی و اقتدار بین‌المللی ایران را مهمترین هدف دشمنان در رهبری اغتشاشات اخیر عنوان کرد و افزود:‌ متأسفانه برخی افراد عقب مانده داخلی هم ناآگاهانه تحت تأثیر قرار گرفته و بازیچه دشمن علیه دوست خود می‌شود.

امام جمعه موقت یزد در ادامه با اشاره به اهمیت خدمات نیروی انتظامی در مقابله با سوداگران مرگ و تأمین امنیت عمومی، گفت: متأسفانه برخی از افراد ناآگاهانه به مقابله با عاملین تأمین امنیت خود می پردازند و این نماد فتنه گری دشمنان است.

آیت الله مدرسی جسارت به مقدسات و قرآن مهمترین سند ابطال دشمنان دین و نظام اسلامی ایران است، اظهار کرد:‌ بسیاری از مشکلات فرهنگی امروز نتیجه رها کردن فضای مجازی است و مسئولان باید با روش صحیح و بدون این که آسیبی به مردم وارد بشود، این موضوع را ساماندهی کنند.

انتهای پیام/

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

«اساسنامه صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر» تایید شد

بررسی اساسنامه سازمان بهینه‌سازی و مدیریت راهبردی انرژی در مجمع مشورتی حقوقی شورای نگهبان

مسئولان به سرعت در فناوری‌های نوین سرمایه‌گذاری کنند

دکتر مولابیگی: شهید مفتح الگوی نظریه‌پردازی عمل‌گرا در تاریخ انقلاب اسلامی است/ «وحدت و همدلی» راز عزت و بقای جامعه اسلامی است

تقویت پژوهش‌های علوم انسانی- اسلامی از برکات تعامل حوزه و دانشگاه است

آذربایجان شرقی؛ مقصد نخست دومین مرحله رویداد شبیه‌سازی شورای نگهبان/ رقابت‌ها در تهران و سه استان دیگر ادامه می‌یابد

تاکید آیت‌الله جنتی بر تقویت وحدت حوزه و دانشگاه/ شورای نگهبان از پشتوانه مجامع علمی بهره می‌برد و پژوهش نقش کلیدی در اتقان نظرات این نهاد دارد

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۲۶ آذر ۱۴۰۴

اولین جلسه هیئت مرکزی نظارت بر انتخابات میان‌دوره‌ای مجلس و خبرگان برگزار شد؛ انتخاب رئیس، نایب‌رئیس، سخنگو، دبیر و منشی

پژوهش، پیشران اصلی علوم و شرط تربیت عالمان صاحب‌نظر است

پربازدید ها

«احمد علیزاده»؛ از یاران شهید بهشتی و هم‌سنگر برادرش در شورای نگهبان

اعضای هیئت مرکزی نظارت بر انتخابات‌های میان‌دوره‌ای مجلس خبرگان و مجلس شورای اسلامی انتخاب شدند/ برگزاری انتخابات میان‌دوره‌ای مجلس در ۵ حوزه و انتخابات میان‌دوره‌ای خبرگان در ۳ حوزه

اولین جلسه هیئت مرکزی نظارت بر انتخابات میان‌دوره‌ای مجلس و خبرگان برگزار شد؛ انتخاب رئیس، نایب‌رئیس، سخنگو، دبیر و منشی

آیت‌الله جنتی درگذشتِ «احمد علیزاده» را تسلیت گفت

«احمد علیزاده» عضو پیشین حقوقدان شورای نگهبان درگذشت

آیت‌الله جنتی: حضرت زهرا (س) الگوی بی‌بدیل زندگی حق‌مدارانه است/ بهترین تجلیل از زن را دین مبین اسلام داشته است

پاسخ سخنگوی شورای نگهبان به سوالات صریح دانشجویان دانشگاه شهیدبهشتی: قانون اساسی دستاورد بزرگ تاریخی ملت ایران است/ در بررسی مصوبات هیچ چیز پنهانی نداریم در انتخابات نیز موارد را به داوطلبان می‌گوییم

تاکید دکتر مولابیگی بر اهمیت حیاتی آموزش و پرورش در تحقق قانون اساسی/ «مسئولیت‌پذیری» و «شفافیت» دو اقتضای نظام اداری صحیح در قانون اساسی است

چهارمین رویداد شبیه‌سازی شورای نگهبان به مرحله دوم رسید/ شرکت بیش از هزار دانشجو و طلبه در آزمون «قانون اساسی» / رقابت‌ها از ۲۴ آذر شروع می‌شود

روایت یک دیدار در قیامدشت؛ سخنگوی شورای نگهبان از شهیدانِ ناظر «محمدمرصاد مومنی» و «علی طهماسبی» تجلیل کرد/ دکتر طحان‌نظیف: شهدا چهره بدون روتوش دشمن را نشان دادند