کد خبر: ۸۷۷۹
تاریخ انتشار: ۰۴ مهر ۱۴۰۱ - ۱۳:۵۹- 26 September 2022
دکتر طحان نظیف:

تنها راه حل مسائل کشور "احترام به قانون" است

سخنگوی شورای نگهبان گفت: تنها راه حل مسائل در کشور، احترام به قانون است و قطعا در این مورد نیز طی کردن مسیرهای قانونی بهترین راه است و هر راهی غیر از این، مانع تحقق عدالت خواهد بود.

تنها راه حل مسائل کشور

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شورای نگهبان، دکتر هادی طحان نظیف سخنگوی شورای نگهبان در گفتگویی رادیویی، با اشاره به فرارسیدن ایام دهه آخر ماه صفر و تسلیت رحلت پیامبر مکرم اسلام(ص)، حضرت امام حسن(ع) و حضرت امام رضا(ع)، گفت: این مصیبت های جانکاه را تسلیت عرض می‌کنم و از خداوند می خواهم ما را از پیروان واقعی آن حضرات قرار دهد.

وی افزود: برای اینکه به عظمت کاری که پیامبر(ص) انجام دادند، پی ببریم باید مختصات و ویژگی جامعه آن زمان را درست بشناسیم. جامعه ای که حضرت ختمی مرتبت برای هدایت آن برانگیخته شدند، منحصر به بیسوادی و نبود دانش نبود، بلکه گمراهی‌ای بود که از غلبه رذائل بر فضائل حاصل شده بود.

دکتر طحان نظیف اضافه کرد: راه مبارزه با جاهلیت مدرن که امروز استکبار جهانی سلسله دار آن است، تاسی به آموزه های الهی پیامبر اسلام(ص) است و پیروان واقعی پیامبران الهی کسانی هستند که در طول تاریخ برای استقرار ارزش های الهی تلاش کرده اند.

وی خاطر نشان کرد: ما باید قدردان زحماتی باشیم که آن حضرت برای هدایت جامعه بشری کشیده اند و سپاسگزاری از زحمات پیامبر یعنی اینکه سیره پیامبر باید در زندگی ما نمود داشته باشد و تعالیم ایشان در جامعه ما مهجور نباشد. متاسفانه تلاش های صورت گرفته برای تخریب و تحریف شخصیت پیامبر گرامی اسلام(ص)، بیشتر از تلاش هایی است که برای معرفی و تبیین صحیح شخصیت ایشان صورت گرفته است.

دکتر طحان نظیف با بیان اینکه گاهی حوادثی رخ می‌دهد كه باعث برانگیخته شدن تاثر مردم و مسئولین می‌شود، اضافه کرد: دشمنان قسم خورده ملت ایران همچون همیشه در این حادثه نیز دشمنی خود را آشکار کرده و نشان دادند که فقط دنبال منافع خود هستند اما مردم ایران هم با حضور گسترده دیروز در سراسر کشور نشان دادند که مانند گذشته پای کار انقلاب اسلامی هستند و در هر مقطعی که نیاز باشد، به میدان آمده و از انقلاب و نظامی که متعلق به خودشان است، تا پای جان دفاع خواهند کرد.

وی افزود: تنها راه حل مسائل در کشور، احترام به قانون است و قطعا در این مورد نیز طی کردن مسیرهای قانونی بهترین راه است و هر راهی غیر از این، مانع تحقق عدالت خواهد بود.

انتهای پیام/

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

اینفوگرافی| عملکرد یکساله انتشارات پژوهشکده شورای نگهبان

حوزه‌ای که «قیام لله» را محور قرار دهد، معادلات جهانی را تغییر می‌دهد

تحول در نشر حقوق اساسی ایران با ۶۱ اثر جدید پژوهشکده شورای نگهبان/ آثار پژوهشکده شورای نگهبان به چهار زبان زنده دنیا منتشر شد

دستگاه دیپلماسی از ترامپ جنایت کار در مجامع بین‌المللی شکایت کند

دستاورد‌های برجسته انقلاب اسلامی در حوزه زن و خانواده بازنمایی و آسیب‌ها درمان شود

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۲۱ آبان ۱۴۰۴

آیت‌الله جنتی: میراث موشکی شهید طهرانی‌مقدم عامل اقتدار ایران در برابر رژیم صهیونیستی است

مهلت ثبت نام در چهارمین دوره رقابت علمی شبیه‌سازی شورای نگهبان تمدید شد

مسئولان شهری خدمت به مردم را عبادت بدانند/شهرداران صرفاً مدیر عمرانی نیستند

گزارش تصویری دیدار سخنگوی شورای نگهبان با خانواده شهید ناظر «حسین کریمی‌دوست»

پربازدید ها

تایید طرح فهرست قوانین و احکام نامعتبر در حوزه ایثارگران

نظر شورای نگهبان درباره آخرین مصوبات مجلس + جزئیات

سخنگوی شورای نگهبان: «حذف چهار صفر از پول ملی» قانونی و لایحه «حمایت از ایرانیان خارج از کشور» تایید شد/ نظارت بر انتخابات شورا‌های اسلامی شهر و روستا برعهده شورای نگهبان نیست

بیانیه شورای نگهبان به‌مناسبت فرارسیدن ۱۳ آبان: آمریکا مظهر استکبار و حامی جنایت صهیونیست‌هاست/ جوانان امروز ادامه‌دهنده مسیر استقلال‌طلبی و مقابله با ظلم هستند

دکتر پروین: مبنای تصمیم شورای نگهبان در بررسی مصوبات، «عدم مغایرت با شرع» است نه «انطباق» / تحقق سیاست‌های کلی قانون‌گذاری مستلزم قانون جامع و هماهنگ است

تایید لایحه اصلاح بند «الف» ماده (۵۸) قانون بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران

شهید «حسین کریمی‌دوست»؛ فعال جهادیِ محرومیت‌زدا و همکار دغدغه‌مند شورای نگهبان که «همواره روحیه جهادی و انقلابی داشت» / سخنگوی شورای نگهبان: نوزاد ۲۲ روزه‌اش نشانه مظلومیت شهدای جنگ ۱۲ روزه است

تایید طرح استفساریه ماده (۲۴) قانون تشکیلات، وظایف و انتخابات شورا‌های اسلامی کشور و انتخاب شهرداران و دهیاران

تایید لایحه حمایت از ایرانیان خارج از کشور

دکتر پروین: قانون اساسی بر تمام مقررات پیش و پس از انقلاب برتری دارد/ نظارت شرعی شورای نگهبان «فاقد محدودیت زمانی» است