کد خبر: ۸۷۴۷
تاریخ انتشار: ۰۴ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۷:۵۴- 26 August 2022
آیت‌الله خاتمی:

مذاکره‌کنندگان ما امین و شجاع هستند و به دشمن باج نخواهند داد

امام جمعه موقت تهران گفت: مذاکره کنندگان ما از جنس مردم و امین و شجاع و مرد میدان هستند و مطمئن باشید که ذره‌ای به دشمن باج نخواهند داد.

مذاکره‌کنندگان ما امین و شجاع هستند و به دشمن باج نخواهند داد

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شورای نگهبان به نقل از ایرنا، آیت‌الله سید احمد خاتمی امام جمعه موقت تهران در خطبه‌های نماز عبادی سیاسی جمعه تهران با اشاره به موضوع مذاکرات رفع تحریم و احیای برجام ادامه داد: مذاکره کنندگان ما از جنس مردم و امین و شجاع و مرد میدان هستند و مطمئن باشید که ذره‌ای به دشمن باج نخواهند داد. با این حال سه نکته مهم وجود دارد؛ اول لغو تحریم‌های نفتی است که نفت سرمایه ملت ایران است. اگرچه با شیطنت آنها نیز می‌توانیم نفت خود را صادر کنیم آنچنان که مسئولان این کار را انجام می‌دهند اما این تحریم‌ها باید برطرف شوند.

خطیب جمعه تهران با بیان اینکه ما مشکلی با مذاکرات نداریم، گفت: نکته دوم لغو تحریم‌های بانکی است. این موضوع نیز مشکلاتی برای اقتصاد کشور به وجود آورده است که با توجه به سوابق پیمان‌شکنی طرف‌های غربی باید راستی‌آزمایی نیز درباره آن نیز صورت بگیرد. با این وجود باید این را در نظر بگیریم که آمریکا دشمن بزرگ ماست.

وی در تشریح نکته سوم با بیان اینکه دشمن نمی‌خواهد خوشی ملت ایران را ببیند و اگر ناخوشی ما را ببینند اظهار خوشحالی می‌کنند، تصریح کرد: قصه آمریکا با ما قصه هسته‌ای نیست و مسئله این است که آنها اصل نظام ما را نمی‌خواهند. یکی از تئوری پردازان آمریکا می‌گوید که مشکل ما ایران هسته‌ای نیست و مسئله این است که ایران بزرگترین قدرت علمی منطقه شده و مشکل ما این است که ایران یکپارچه است و یک رهبر محبوب دارد که مردم این کشور هر چه بگوید، گوش میدهند.

آیت‌الله خاتمی ادامه داد: این تئوری‌پرداز می‌گوید مشکل ما با ایران آن است که ایران یکپارچه است؛ رهبری محبوب دارد که هرچه بگوید مردم آن را می‌پذیرند؛ پذیرش چنین چیزی برای دشمن بسیار دشوار است. مشکل آنها این است که رهبر ما می‌گوید دوره بزن دررو تمام شده است.

خطیب جمعه تهران با بیان اینکه راحل حل دو چیز است اول آنکه قوی شویم و دوم آنکه مقاومت کنیم و خسته نشویم، اظهار داشت: به لطف خدا مردم خسته نیستند و این شعارهای جانانه را کسی دیکته نکرده است. اینها نشان‌دهنده خستگی‌ناپذیری مردم است؛ اما برخی می‌خواهند به ناحق ملت ایران را خسته نشان دهند درحالیکه به لطف خدا ملت عاشورایی ایران محکم و مقاوم پای انقلاب خود ایستاده است.

وی همچنین با اشاره به سالگرد شهادت شهیدان رجایی و باهنر و هفته دولت گفت: امام بزرگوار درباره این دو شهید می گوید که این بزرگواران تحت لوای ریاست نرفته بودند، بلکه ریاست را تحت مدیریت خود داشتند. شهید رجایی خود در خاطراتش می‌گوید که من در بازار تهران دستفروشی کردم و شهید رجایی دستفروش تا زمان رئیس جمهوری هیچ فرقی نکرد.

آیت‌الله خاتمی با اشاره به هفته دولت با بیان اینکه دولت سیزدهم در ارتباط با مردم کم نگذاشته است،‌ ادامه داد: عمل به وعده ها یکی از شاخص‌های اصلی این دولت است، همه شنیدیم که آقای رئیس جمهور اولویت اول خود را مهار کرونا گذاشته بود و انصاف این است که این خدمات را ببینیم. در کنار آن مردم انتظار از این دولت خدمتگزار دارند که با تلاش بیشتر از سرعت سیر گرانی ها جلویش را بگیرند؛ آنچنان که در هفته گذشته شاهد سیل نزولی بسیاری از کالاهایی مورد نیاز مردم بودیم.

خطیب جمعه تهران با بیان اینکه این دولت می‌خواهد اقتصاد بیمار ۵۰ساله را درمان کنند، گفت: مردم انتظار این را دارند که سرعت این کار با مدیریت جهادی ادامه پیدا کند.

وی با انتقاد از گرانی برخی کالاها گفت: دیده می‌شود که برخی از این گرانی‌ها بی‌دلیل و بی‌جهت است که باید نظارت‌ها را قوی تر کرد و با متخلفان برخورد کرد.

آیت‌الله خاتمی همچنین اشاره به ارتحال آیت الله ناصری، ایشان را بزرگی خود ساخته و چراغی برای کسانی بود می‌خواستند به خدا و دین راه پیدا کنند، توصیف کرد و ادامه داد: خوشا به حالش که عمری ولایی زندگی کرد و با خداوند انس داشتند. ارتحال این عالم بزرگ را به مقام معظم رهبری، مردم شریف اصفهان و همه دوستان و بازماندگان و ارادتمندان ایشان تسلیت عرض می کنم.

عضو فقهای شورای نگهبان با بیان اینکه از مصادیق توجه به خدا، راضی بودن به رضای پروردگار است؛ گفت: خداوند متعال در سوره‌های مائده، توبه، مجادله و بینه به اهمیت این مسئله تاکید کرده است و منظور از رضای خداوند این است که انسان از هرچه خدا برای او مقدر کرده شادمان باشد؛ کسی که راضی به خواست پروردگار است اعتراضی ندارد.

وی افزود: زمانی که حضرت زینب کبری سلام الله علیه در مجلس یزید گفت «ما رایت الا جمیلا»، اوج رضایت به رضای خدا را نشان دادند.

انتهای پیام/

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

چهارمین دوره رقابت علمی شبیه‌سازی شورای نگهبان برگزار می‌شود

دکتر طحان‌نظیف: فرآیند بررسی مصوبات در شورای نگهبان یک فرایند کاملاً علمی‌ و تخصصی است

دکتر مولابیگی: حدود ورود شورای نگهبان به نظرات کارشناسی و آثار اجرایی قوانین نیازمند تفکیک دقیق است/ ضرورت تولید ادبیات و محتوای فاخر برای حقوق اساسی

پژوهشکده شورای نگهبان می‌تواند با تولید ادبیات و محتوای فاخر، به صورت علمی و عملی برای حقوق اساسی منبع‌سازی کند

ادعای دوستی ترامپ با ملت ایران دروغی آشکار است

خشیت الهی، رمز فهم عمیق دین در سیره علمی و عملی مرحوم میرزای نائینی بود

احیای آثار بزرگان، هدایتگر حوزه‌های‌علمیه و الهام بخش نسل جوان است

هدف ما تبدیل انتشارات پژوهشکده شورای نگهبان به مرجع بین‌المللی نشر در حوزه حقوق اساسی است

جوانی، سلامت و نشاط از بزرگ‌ترین سرمایه‌های الهی است

دکتر مولابیگی در دیدار با خانواده شهید ناظر «بهزاد کاشفی ایمانی»: شهادت، اوج اخلاص و عشق به آرمان‌هاست

پربازدید ها

عدم مخالفت شورای نگهبان با حذف چهار صفر از پول ملی/ مصوبه به دلیل ابهامات دیگری به مجلس بازگردانده شد

دکتر طحان‌نظیف: دشمن صهیونی با حمله به بیمارستان و زندان نشان داد به هیچ یک از قواعد اخلاقی و قانونی پایبند نیست/ «یاحسین (ع)»؛ آخرین کلام شهید ناظر/ ضمانت آزادی یک زندانی، یک روز قبل از شهادت

آیت‌الله مدرسی یزدی از خانواده شهید پاسدار امیر حسین حسنی از شهدای دفاع مقدس ۱۲ روزه تجلیل کرد

بانوی شهید «حانیه نادری»؛ مربی پیش‌دبستان و عضو شبکه نظارت که «مایه برکت و افتخار» پدر و مادرش بود/ جرمش همسایگی با یک دانشمند هسته‌ای بود/ دکتر طحان‌نظیف: قطعه ۴۲ بهشت زهرا (س) نمایشگاه کینه‌توزی رژیم‌صهیونیستی نسبت به مردم ایران است

آیت‌الله جنتی: رهنمود‌های رهبر معظم انقلاب راهبرد پیروزی ملت‌ها در برابر استکبار است/ قدرت‌های سلطه‌گر در طول تاریخ به دنبال غارت ملت‌ها بوده‌اند

دکتر مولابیگی در دیدار با خانواده شهید ناظر «بهزاد کاشفی ایمانی»: شهادت، اوج اخلاص و عشق به آرمان‌هاست

بازدید اعضای شورای نگهبان از نمایشگاه جدیدترین آثار پژوهشکده شورای نگهبان

جلسه هیات امنای پژوهشکده شورای نگهبان برگزار شد

بررسی یک طرح و یک لایحه در مجمع مشورتی حقوقی شورای نگهبان

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۲۳ مهر ۱۴۰۴