کد خبر: ۸۷۳۰
تاریخ انتشار: ۲۶ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۴:۲۵- 17 August 2022
آیت الله جنتی در جلسه شورای نگهبان:

مراسم عزاداری سالار شهیدان امسال هم مثل سال‌های گذشته با شکوه برگزار شد/ رشادت جوانان با غیرت ایرانی در دوران اسارت

دبیر شورای نگهبان گفت: مراسم محرم و عزاداری سید و سالار شهیدان امسال هم مثل سال‌های گذشته با شکوه برگزار شد.

مراسم عزاداری سالار شهیدان امسال هم مثل سال‌های گذشته با شکوه برگزار شد/ رشادت جوانان با غیرت ایرانی در دوران اسارت

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شورای نگهبان، آیت الله احمد جنتی دبیر شورای نگهبان صبح امروز(چهارشنبه ۲۶ مرداد ۱۴۰۱) در جلسه این شورا با بیان اینکه ماجرای عاشورا هرگز کهنه نمی‌شود، گفت: مراسم محرم و عزاداری سید و سالار شهیدان امسال هم مثل سال‌های گذشته با شکوه برگزار شد که این امر بیانگر آثار معنوی این حرکت الهی است.

وی افزود: امسال در خیلی از کشورها مراسم عزاداری‌ محرم بر پا شد که این‌ها همه از برکات نورانی امام حسین(ع) است.

آیت الله جنتی در ادامه با اشاره به حرکت کاروان اسیران کربلا از کوفه به طرف شام که در همین ایام در سال ۶۱ هجری قمری انجام شده، خاطرنشان کرد: بر اساس آنچه در تاریخ آمده امروز سالروز حرکت کاروان اسیران کربلا است؛ کاروانی که در ظاهر اسیر هستند اما حقیقتا هیچ نشانی از ذلت پذیری در رفتارشان دیده نمی‌شود.

وی تصریح کرد: حقیقت این است که در روز عاشورا و از زمانی که حضرت اباعبدالله الحسین(ع) و اصحاب باوفایش به شهادت رسیدند، حماسه‌ای دیگر آغاز می‌شود که حماسه تبیین قیام سالار شهیدان است و قهرمانان این حماسه، حضرت امام سجاد(ع) و حضرت زینب(س) و در کنار آنها سایر اهل بیت سیدالشهدا(ع) هستند.

آیت الله جنتی افزود: جمله « ما رَاَیْتُ اِلاّ جَمیلا» که حضرت زینب(س) پس از پشت سر گذاشتن وقایع جانسوز کربلا و در آن شرایط جانفرسا در پاسخ به یزید ملعون فرموده‌اند، یک حماسه بزرگ دینی است که توسط یک انسان مومن حقیقی خلق شده است.

وی ادامه داد: مجاهدت مومنانه حضرت زینب(س) و رفتار سرشار از عزت و عفاف این تربیت یافته حضرت علی(ع) و حضرت زهرا(س) الگویی بی‌نظیر پیش روی زنان آزاده جهان قرار داده است.

دبیر شورای نگهبان در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه امروز سالروز آزادی و بازگشت آزادگان عزیز کشورمان به میهن در سال ۱۳۶۹ نیز هست، خاطرنشان کرد: رشادت‌های جوانان با غیرت و مومن ایران در دوران اسارت، صفحات درخشانی در تاریخ این سرزمین ترسیم کرده است.

آیت الله جنتی همچنین سالروز بازگشت آزادگان را به دکتر پروین عضو جدید حقوقدان شورای نگهبان که از آزادگان کشور است، تبریک گفت و برای او و همه آزادگان عزیز آرزوی سلامتی و سعادت کرد.

انتهای پیام/

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

آیت‌الله جنتی: پیام عاشورا با جهاد تبیین ماندگار شد/ باید در برابر تحریف ایستاد و روایت دقیق از استقامت ایران داشت

پالایش ضمیر از رذائل، هدف اساسی آموزه‌های اخلاقی است

ایرادات شورای نگهبان به لایحه ساماندهی پهپاد‌های غیرنظامی؛ از مغایرت‌های شرعی و قانونی تا ابهامات اجرایی

دکتر طحان‌نظیف: امت ایستاده؛ چون امام ایستاده...

فیلم|گفت‌و‌گوی دکتر کدخدایی با خبرگزاری ایرنا

شهید نصرالله یک مکتب فکری و انقلابی با تأثیر راهبردی است

نقض آشکار حقوق بین‌الملل و لزوم پیگیری قضایی

وحدت، انسجام و اتحاد مردم؛ طبق بیانات رهبر انقلاب، بزرگترین و بالاترین سلاح ماست

بررسی طرح تقویت امنیت غذایی کشور و رفع موانع تولیدات کشاورزی در مجمع مشورتی حقوقی شورای نگهبان

گزارش تصویری چهل و دومین پیش‌نشست همایش حقوق ملت و آزادی‌های مشروع در منظومه فکری حضرت آیت‌الله خامنه‌ای

پربازدید ها

طرح مالیات بر سوداگری و سفته‌بازی تایید شد

سه عضو حقوقدان شورای نگهبان انتخاب شدند

جنگ ۱۲ روزه مرحله‌ای جدید از حرکت انقلاب اسلامی است/ جهان اسلام در برابر فجایع غزه مسئول است

دکتر طحان‌نظیف: هیچ مسئول و متفکری به اندازه مقام معظم رهبری بر مشارکت مردم تاکید نداشته است

لزوم پیگیری حقوقی حمله رژیم صهیونیستی به ایران

پیمان‌شکنان در مسند مدعیان؛ خطای آشکار اروپا در استناد به مکانیسم ماشه

وحدت، انسجام و اتحاد مردم؛ طبق بیانات رهبر انقلاب، بزرگترین و بالاترین سلاح ماست

نقض آشکار حقوق بین‌الملل و لزوم پیگیری قضایی

آمریکا و رژیم صهیونیستی تفاوتی با یکدیگر ندارند

انتقاد آیت‌الله جنتی از سکوت در برابر نسل‌کشی صهیونیست‌ها در غزه/ هر کس بی‌تفاوت باشد باید به انسانیت خودش تردید کند