کد خبر: ۸۵۸۶
تاریخ انتشار: ۳۱ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۰:۲۰- 21 June 2022

عضو حقوقدان‌ شورای نگهبان خواستار افزایش زمان فرایند‌ برگزاری انتخابات مجلس شد

عضو حقوقدان‌ شورای نگهبان خواستار افزایش زمان فرایند‌ برگزاری انتخابات مجلس شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شورای نگهبان، دکتر محمد حسن صادقی مقدم عضو حقوقدان شورای نگهبان در جمع روسای دفاتر شورای‌ نگهبان در استان تهران ضمن برشمردن مشخصات مدیران توانمند اظهار داشت: مدیر قوی یک فرد متعهد، انقلابی، با انگیزه و پرنشاط است که کارها را تا رسیدن به نتیجه قابل قبول پیگیری کرده و اولویت‌ها را فدای تصمیمات شتابزده و دارای منفعت شخصی و مقطعی نمی‌کند.

عضو حقوقدان‌ شورای نگهبان خواستار افزایش زمان فرایند‌ برگزاری انتخابات مجلس شد

وی اظهار داشت: مسئول قوی در جمهوری اسلامی همچنان که دارای اراده‌ قوی و اعتماد به نفس است، ایمان به قدرت خداوند و اعتماد به کمک الهی را هم سرلوحه‌ فعالیت خود قرار می‌دهد. او از نظرات کارشناسان و دلسوزان‌ بدون حزب‌زدگی و قبیله‌گرایی‌ استفاده می‌کند و تلاش زیادی را برای پرورش و تربیت نیروهای جوان و مستعد انجام می‌دهد.

معاون اجرایی و امور انتخابات شورای نگهبان، صداقت و مسئولیت پذیری را لازمه مدیریت در کشور دانست و تاکید کرد: مسئولیت در آموزه‌های اسلامی یک امانت‌ است که بر عهده برخی افراد گذاشته می‌شود نه یک فرصت برای بهره‌مندی بیشتر از مطامع دنیوی و گذاشتن بار بر دوش مردم و مستضعفین.

دکتر صادقی مقدم در ادامه جلسه با اشاره به برگزاری چندین دوره انتخابات در کشور، آن را جزو افتخارات جمهوری اسلامی دانست و تصریح کرد: در حقیقت شرکت در انتخابات، حضور در یک رقابت سالم برای کار و خدمت بیشتر به مردم در یک ‌مسئولیت خطیر و سخت است، به همین دلیل باید بهترین‌ افراد در حوزه‌های مختلف با تعهد و تخصص بالا وارد این عرصه‌ شوند.

وی ادامه داد: شورای نگهبان همه تلاش خود را به کار می‌بندد تا بهترین‌ و سالمترین افراد وارد رقابت‌های انتخاباتی شوند و در این مسیر هرگز خود را وارد جناح‌بندی‌های سیاسی و قبیله‌گرایی‌ها نخواهد کرد.

عضو حقوقدان‌ شورای نگهبان خواستار افزایش زمان فرایند‌ برگزاری انتخابات مجلس شد

دکتر صادقی مقدم،‌ افزایش زمان بیشتر برای رسیدگی به صلاحیت داوطلبان انتخابات را یک ضرورت دانست و با تاکید بر لزوم اصلاح قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: برای رسیدگی به صلاحیت داوطلبان باید شاخص‌ها و ضوابط دقیق تبیین شود و فرصت کافی برای رسیدگی به صلاحیت داوطلبان وجود داشته باشد.

عضو حقوقدان شورای نگهبان گفت: فرآیند برگزاری انتخابات باید زودتر از قبل شروع شود تا ضمن توجه به الزامات سیاست‌های کلی انتخابات که توسط مقام مقام معظم رهبری ابلاغ شده، آمادگی بیشتری در بخش‌های مختلف اجرایی و به خصوص نظارتی بوجود آید.

انتهای پیام/

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

طبیعت نظام فکری حوزه و روحانیت، سیاست‌اندیشی و سیاست‌ورزی است

رقابت شبیه‌سازی شورای نگهبان، عرصه‌ای برای تجربه عینی فرایند بررسی مصوبات مجلس از منظر انطباق با قانون اساسی است

«شبیه سازی شورای نگهبان»، چرا و با چه هدفی؟

آکادمی پاییزه پژوهش حقوقی؛ از مسئله‌شناسی تا کاربرد فناوری و هوش مصنوعی در نگارش مقاله، کتاب و پایان‌نامه

مجنون روایت حماسه فرزندان ایران است

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۷ آبان ۱۴۰۴

آیت‌الله جنتی: حضرت زینب (س) الگوی جاودان حضور عفیفانه و متعهدانه زنان در جامعه اسلامی است/ نهاد‌های فرهنگی برای معرفی جامع این شخصیت برنامه‌ریزی داشته باشند

آثار وضعیت اضطراری در حقوق کیفری

دیدار سخنگوی شورای نگهبان با خانواده شهیدان رشید/ پیام همدلی آیت‌الله جنتی: در غم و شادی شما شریکیم/ روایت همسر شهید رشید از فرمانده‌ای صادق؛ جایی که دیده شود را دوست نداشت

گزارش تصویری دیدار دکتر طحان‌نظیف و دکتر صادقی‌مقدم با خانواده سپهبد شهید «غلامعلی رشید»

پربازدید ها

عدم مخالفت شورای نگهبان با حذف چهار صفر از پول ملی/ مصوبه به دلیل ابهامات دیگری به مجلس بازگردانده شد

آیت‌الله مدرسی یزدی از خانواده شهید پاسدار امیر حسین حسنی از شهدای دفاع مقدس ۱۲ روزه تجلیل کرد

بانوی شهید «حانیه نادری»؛ مربی پیش‌دبستان و عضو شبکه نظارت که «مایه برکت و افتخار» پدر و مادرش بود/ جرمش همسایگی با یک دانشمند هسته‌ای بود/ دکتر طحان‌نظیف: قطعه ۴۲ بهشت زهرا (س) نمایشگاه کینه‌توزی رژیم‌صهیونیستی نسبت به مردم ایران است

دکتر طحان‌نظیف: فرآیند بررسی مصوبات در شورای نگهبان یک فرایند کاملاً علمی و تخصصی است

دکتر مولابیگی: حدود ورود شورای نگهبان به نظرات کارشناسی و آثار اجرایی قوانین نیازمند تفکیک دقیق است/ ضرورت تولید ادبیات و محتوای فاخر برای حقوق اساسی

آیت‌الله جنتی: رهنمود‌های رهبر معظم انقلاب راهبرد پیروزی ملت‌ها در برابر استکبار است/ قدرت‌های سلطه‌گر در طول تاریخ به دنبال غارت ملت‌ها بوده‌اند

بازدید اعضای شورای نگهبان از نمایشگاه جدیدترین آثار پژوهشکده شورای نگهبان

بررسی یک طرح و یک لایحه در مجمع مشورتی حقوقی شورای نگهبان

دکتر مولابیگی در دیدار با خانواده شهید ناظر «بهزاد کاشفی ایمانی»: شهادت، اوج اخلاص و عشق به آرمان‌هاست

جلسه هیات امنای پژوهشکده شورای نگهبان برگزار شد