کد خبر: ۸۵۸۲
تاریخ انتشار: ۲۹ خرداد ۱۴۰۱ - ۲۲:۰۱- 19 June 2022
سخنگوی شورای نگهبان:

ایده‌های نوآورانه باید در چارچوب ساختارهای اساسی و قانونی باشد/ برای حل مسائل باید "نگاه چندوجهی" داشت

دکتر طحان نظیف گفت: باید برای حل مسائل موجود، نگاه چند وجهی به موضوعات داشت و معمولا نگاه تک بعدی آسیب‌زاست.

ایده‌های نوآورانه باید در چارچوب ساختارهای اساسی و قانونی باشد/ برای حل مسائل باید

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شورای نگهبان، دکتر هادی طحان نظیف سخنگوی شورای نگهبان عصر امروز یکشنبه (۲۹ خرداد ۱۴۰۱) با حضور در خانه خلاق و نوآوری مجلس شورای اسلامی از بخش‌های مختلف آن بازدید کرد.

در این بازدید، بابک حمیدیا مدیر این مجموعه ضمن ارائه توضیحاتی از فرآیند کاری و تولید ایده، گزارشی از اقدامات انجام شده در این مرکز به سخنگوی شورای نگهبان ارائه کرد.

در این بازدید که جمعی از مدیران شورای نگهبان نیز حضور داشتند، دکتر طحان نظیف طی سخنانی با بیان اینکه تاسیس این مجموعه خودش اقدامی نوآورانه است، گفت: البته تاسیس این خانه خلاق و نوآوری، ابتدای یک راه و مسیر طولانی است و امیدواریم که که خانه خلاق و نوآوری قوه مقننه بتواند در اینده منشا برکاتی در حوزه تقنین باشد.

وی افزود: به نظر می‌رسد که برخی مقدمات باید توسط خانه خلاق و نوآوری مجلس مدنظر قرار گیرد تا به اثرگذاری که نقطه هدف این مجموعه است، دست یابد.

سخنگوی شورای نگهبان خطاب به مدیران خانه خلاق و نوآوری مجلس تاکید کرد: طبیعتا شما رقیب مراکز پژوهشی و اندیشکده‌های دیگر نیستید بلکه می‌توانید بازوی اتصال این مراکز به نهادها باشید و از ایده‌ها و نوآوری‌های آنها حمایت کرده و یا ایده‌های نوآورانه آنها را ارتقا داده و در مجلس استفاده کنید.

همچنین دکتر طحان نظیف گفت: معمولا وقتی سخن از نوآوری به میان می‌آید، تبادر اولیه آن در اذهان در حوزه اجراست چرا که قوانین ترتیبات اجرایی را مشخص کرده‌اند ولی اینکه امور چگونه انجام شوند، نیاز نوآوری دارد.

وی خاطر نشان کرد: تسلط شما به قوانین موجود باید بی‌بدیل باشد تا وقتی قصد دارید یک ایده نوآورانه به نمایندگان مجلس بدهید، آن ایده با در نظر گرفتن ساختارهای قانونی باشد.

سخنگوی شورای نگهبان اظهار داشت: باید برای حل مسائل موجود، نگاه چند وجهی به موضوعات داشت و معمولا نگاه تک بعدی آسیب‌زاست.

ایده‌های نوآورانه باید در چارچوب ساختارهای اساسی و قانونی باشد/ برای حل مسائل باید

دکتر طحان نظیف گفت: پژوهشکده شورای نگهبان در حد توان می‌تواند در زمینه حل مسائل موجود به خانه خلاق و نوآوری مجلس کمک کند و یکی از کمک‌های پژوهشکده شورای نگهبان می‌تواند این باشد که در شناخت دقیق‌تر ساختارهای اساسی و قوانین و مقررات کشور کمک کند تا ایده‌های نوآورانه شما در چارچوب ساختارهای قانونی شکل بگیرد.

وی در پایان خطاب به مدیران این مرکز توصیه کرد: موضوعات مشخصی را تعیین کرده و نظام مسائل خود را دقیقا مشخص کنید و سپس روی خط سیر حل موضوعات و مسائل مشخص شده، حرکت کنید؛ مثلا از جمله اولویت‌های کاری شما می‌تواند اصلاح ساختار بودجه، اصلاح قوانین انتخاباتی، برنامه هفتم توسعه و . . . باشد.

انتهای پیام/

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

آیت‌الله جنتی: حادثه بندر شهید رجایی همه را داغدار کرد؛ همدلی مردم ایران تحسین برانگیز بود/ بدون اغماض با هرگونه قصور و تقصیری در این باره برخورد شود

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۴

دکتر پروین: تقویت شورا‌ها به معنای گسترش دموکراسی مشارکتی است

دکتر صادقی‌مقدم: انتخابات میان‌دوره‌ای مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان رهبری همزمان با انتخابات شورا‌ها در اردیبهشت ۱۴۰۵ برگزار می‌شود

پیام سخنگوی شورای نگهبان به مناسبت میلاد حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها و روز دختر

بررسی اصلاحات مجلس شورای اسلامی بر «طرح مالیات بر سوداگری و سفته‌بازی» در مجمع مشورتی حقوقی شورای نگهبان

فعالان رسانه‌ای اخبار صحیح، متقن و مستند را منتشر نمایند/ تقدیر از امدادگران و اهداکنندگان خون

نباید سنت‌های کارآمد حوزه که قرن‌ها دارای نتایج درخشان بوده را فراموش کرد

پیام تسلیت سخنگوی شورای نگهبان در پی حادثه بندرعباس

چهل‌وهفتمین شماره فصلنامه دانش حقوق عمومی منتشر شد

پربازدید ها

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۲۷ فروردین ۱۴۰۴

نظر شورای نگهبان درباره آخرین مصوبات مجلس و دولت + جزئیات

سخنگوی شورای نگهبان: ۵ لایحه و موافقتنامه بین‌المللی تایید و مرکز نظام ایمنی هسته‌ای کشور دارای اساسنامه شد/ «سرمایه‌گذاری برای تولید» مبتنی بر اصول متعدد قانون اساسی است

در مذاکرات به غیرخدا دل نبندیم/ ایران تحمیل پذیر و تسلیم پذیر نیست

گزارش تصویری نشست خبری سخنگوی شورای نگهبان ۳۰ فروردین ۱۴۰۴

فیلم|اولین نشست خبری سخنگوی شورای نگهبان در سال ۱۴۰۴

وجه نظریه‌پردازی و اندیشمندی مقام معظم رهبری(مدظله‌العالی) پنهان مانده است

پاپ فرانسیس تلاش‌های ارزنده‌ای در جهت تقویت روابط میان ادیان الهی بویژه اسلام و مسیحیت داشت

هویت طلبگی، گوهر اصلی طلبه است / حوزه علمیه تهران دارای ویژگی منحصر به فردی است

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴