کد خبر: ۸۵۵۲
تاریخ انتشار: ۱۱ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۳:۴۳- 01 June 2022
آیت‌الله جنتی در جلسه شورای نگهبان:

ما در برابر معرفی تاریخ انقلاب و امام خمینی(ره) به نسل جوان مسئولیم

دبیر شورای نگهبان گفت: به عنوان وظیفه شرعی، انقلابی و سیاسی، همه مسئولیم که راه و روش امام را به نسل‌های آینده و جوان کشور انتقال دهیم.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شورای نگهبان، آیت الله احمد جنتی دبیر شورای نگهبان امروز چهارشنبه (۱۱ خرداد ۱۴۰۱) در جلسه این شورا با اشاره به سالروز رحلت امام خمینی (ره) و قیام ۱۵ خرداد گفت: ۱۴ و ۱۵ خرداد ۲ روز بسیار مهم در تاریخ ایران است و باید نسل جوان را به انحای گوناگون با مناسبت‌های و شخصیت‌های بارز تاریخ انقلاب و نهضت اسلامی آشنا کنیم.

وی افزود: نسل جدید ما آن‌طور که بایسته و شایسته است با تاریخ انقلاب و نهضت آشنایی ندارد و این وظیفه همه ما از جمله رسانه‌هاست که مردم به ویژه جوانان را با افراد و شخصیت‌های بزرگی همچون امام خمینی(ره) آشنا کنیم.

ما در برابر معرفی تاریخ انقلاب و امام خمینی(ره) به نسل جوان مسئولیم

آیت‌الله جنتی در تشریح شخصیت و ویژگی‌های حضرت امام خمینی(ره) گفت: ایشان به خود، خدا و مردم باور داشت و بر اساس همین باور مطمئن بود که نهضت اسلامی به پیروزی می‌رسد.

وی با تاکید بر اینکه به عنوان وظیفه شرعی، انقلابی و سیاسی، همه مسئولیم که راه و روش امام را به نسل‌های آینده و جوان کشور انتقال دهیم، تصریح کرد: نباید خیال کنیم که چون در دوره حیات مبارک حضرت امام(ره) حضور داشته‌ایم و ایشان را درک کرده‌ایم، وظیفه‌ای در قبال معرفی ایشان به نسل جدید نداریم.

دبیر شورای نگهبان افزود: امام خمینی(ره) ضد ظالم و طواغیت عالم و حامی مظلوم و مستضعفین در مقابل مستکبرین جهان بود و این فضائل و ویژگی‌های خوب امروز در بین جوانان ما هست که باید این فرصت را قدر بدانیم و این نسل آینده‌ساز را با اندیشه‌ها و افکار امام(ره) آشنا کنیم.

وی متذکر شد: تاکید بر این است که باید مراکز آموزش عالی و دانشگاه‌ها و نیز مدارس، "درس امام شناسی" را برای شناخت بیشتر بنیانگذار انقلاب اسلامی، به سر فصل درسی خود اضافه کنند چراکه همه در قبال نسل جدید مسئول هستیم.

دبیر شورای نگهبان در بخش دیگری از سخنان خود انتخاب شایسته حضرت آیت‌الله خامنه‌ای به عنوان رهبر انقلاب اسلامی توسط مجلس خبرگان رهبری در ۱۴ خرداد سال ۱۳۶۸ را اقدامی مهم در تاریخ انقلاب اسلامی برشمرد و خاطرنشان کرد: خبرگان رهبری با انتخاب درست خود در آن سال، جایگاه مهم خود را در ساختار نظام اسلامی نشان داد.

وی تاکید کرد: خبرگان ملت، شخصی را به عنوان جایگزین امام خمینی (ره) انتخاب کردند که از همه جنبه‌ها شایسته این جایگاه است.

انتهای پیام/

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

پیام آیت الله مدرسی یزدی به مناسبت رحلت مرجع عظیم الشان، حضرت آیت الله شبیری زنجانی

خدمات آیت الله العظمی شبیری زنجانی ستایش برانگیز است/ تاکید بر تداوم تراث ارزشمند علمی و مسیر طهارت و فقاهت آن فقید سعید

پیام تسلیت شورای نگهبان به مناسبت ارتحال آیت الله العظمی شبیری زنجانی

نرم‌افزار اداره جامعه اسلامی باید از فقه استخراج شود

تاکید آیت‌الله اعرافی بر تسریع در اجرای قانون الزام به ثبت رسمی

چهار عنوان جدید با محوریت موضوعات بنیادین و روزآمد حقوق عمومی منتشر شد

رونمایی از مجموعه دوجلدی حکمرانی از نظر تا عمل در نشست علمی «الزامات حکمرانی در دوره پساجنگ»

«حراست از نظام و انقلاب» و «درس خواندن» دو اولویت مهم حوزه باشد/ بقای انقلاب اسلامی بر عهده روحانیت است

راهبرد‌های کلان حکمرانی تعلیم و تربیت / تاکید بر بسیج همه ظرفیت‌ها و امکانات برای رشد و شکوفایی آموزش و پرورش

جبهه مقاومت معادلات منطقه را تغییر داده است

پربازدید ها

نشست نمایندگان فراکسیون زنان و خانواده با سخنگوی شورای نگهبان و دکتر پورسید درباره طرح موسوم به مهریه

بررسی «طرح اصلاح موادی از قانون نحوه اجرای محکومیت‌های مالی و قانون مدنی» در مجمع مشورتی حقوقی شورای نگهبان

آیت‌الله جنتی: ایران در برابر تهدید و زورگویی سر خم نخواهد کرد/ نیازمند روحیه جهادی در عرصه نبرد اقتصادی هستیم

آیت‌الله جنتی از تازه‌ترین فعالیت‌ها و دستاورد‌های علمی پژوهشکده شورای نگهبان بازدید کرد

گزارش تصویری بازدید دبیر شورای نگهبان از آخرین دستاوردهای پژوهشی پژوهشکده شورای نگهبان

تاکید آیت‌الله اعرافی بر تسریع در اجرای قانون الزام به ثبت رسمی

چهار عنوان جدید با محوریت موضوعات بنیادین و روزآمد حقوق عمومی منتشر شد

پیام تسلیت شورای نگهبان به مناسبت ارتحال آیت الله العظمی شبیری زنجانی

رونمایی از مجموعه دوجلدی حکمرانی از نظر تا عمل در نشست علمی «الزامات حکمرانی در دوره پساجنگ»

پیام آیت الله مدرسی یزدی به مناسبت رحلت مرجع عظیم الشان، حضرت آیت الله شبیری زنجانی