کد خبر: ۸۵۵۱
تاریخ انتشار: ۱۱ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۰:۰۲- 01 June 2022
آیت‌الله شب‌زنده‌دار:

اجرای سراسری سرود «سلام فرمانده» در کشور مصداق "وَابْتَغُوا إِلَیْهِ الْوَسِیلَة" است

عضو فقهای شورای نگهبان گفت: اینکه امروز تمام مردان، زنان، دختران و پسران این سرزمین به سراغ «وسیله» رفته و به امام زمان (عج) با زمزمه سرود «سلام فرمانده» سلام می دهند، همان تحقق آیه «وَ ابْتَغُوا إِلَیْهِ الْوَسِیلَةَ» است که بسیار کار مناسبی است و باید از دست اندرکاران این سرود تشکر کرد.

اجرای سراسری سرود «سلام فرمانده» در کشور مصداق

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شورای نگهبان به نقل از خبرگزاری حوزه، آیت‌الله شب‌زنده‌دار در جلسه طلاب و فضلای فردوس و سرایان که در شب میلاد حضرت فاطمه معصومه (س) در مرکز سلاله قم برگزار شد، به آیه ۳۵ سوره مبارکه مائده اشاره کرد و اظهار داشت: خداوند متعال در این آیه فرموده است: «یَا أَیُّهَا الَّذِینَ آمَنُوا اتَّقُوا اللَّهَ وَابْتَغُوا إِلَیْهِ الْوَسِیلَةَ وَجَاهِدُوا فِی سَبِیلِهِ لَعَلَّکُمْ تُفْلِحُونَ/ ای کسانی که ایمان آورده‌اید! از (مخالفت فرمان) خدا بپرهیزید! و وسیله‌ای برای تقرب به او بجوئید! و در راه او جهاد کنید، باشد که رستگار شوید!».

وی ابراز داشت: خداوند متعال در این آیه، به سه موضوع «ایمان»، «تقوا» و «جهاد» سفارش کرده اند.

عضو فقهای شورای نگهبان با اشاره به «وَ ابْتَغُوا إِلَیْهِ الْوَسِیلَةَ» خاطرنشان ساخت: اهل بیت علیهم السلام همان ریسمان محکم و وسیله‌ی تقرّب به خداوند هستند که همه ما باید به سراغ این ریسمان محکم برویم و آن را رها نسازیم.

این استاد برجسته حوزه در ادامه به سرود «سلام فرمانده» اشاره و تصریح کرد: اینکه امروز تمام مردان، زنان، دختران و پسران این سرزمین به سراغ «وسیله» رفته و به امام زمان (عج) با زمزمه سرود «سلام فرمانده» سلام می دهند، همان تحقق آیه «وَ ابْتَغُوا إِلَیْهِ الْوَسِیلَةَ» است که بسیار کار مناسبی است و باید از دست اندرکاران این سرود تشکر کرد.

آیت الله شب زنده دار در بخش دیگر از سخنان خود یادی از برخی بزرگان حوزه کرد و گفت: در مکانی هستیم که بزرگانی همچون مرحوم آیت‌الله العظمی خوانساری در این منطقه حضور داشتند و منطقه بسیاری مبارکی است.

وی در ادامه به بیان خاطره ای از مرحوم آیت‌الله میرزا مهدی آشتیانی پرداخت و اظهار داشت: مرحوم آیت‌الله یثربی بیان می‌کردند که مرحوم آیت الله میرزا مهدی آشتیانی که از فلاسفه بزرگ قرن هفتم بودند، در سفری به قم آمده و بر منزل مرحوم آیت الله العظمی محمد تقی خوانساری وارد شدند. پس از حضور ایشان در قم، مرحوم آیت الله العظمی بروجردی برای زیارت آیت الله آشتیانی وارد منزل آیت الله العظمی خوانساری شدند و جلسه باعظمتی شکل گرفت؛ آیت الله العظمی خوانساری به آیت الله العظمی بروجردی بیان می‌کنند که آقای آشتیانی داستانی دارند و از ایشان بخواهید که این داستان را تعریف کنند و مرحوم آقای بروجردی هم اظهار علاقه می‌کنند که این داستان را بشنوند. خلاصه داستان این است که آقای آشتیانی می فرمایند: مطلب نخست اینکه بنده مبتلا به بیماری یرقان هستم و مطلب دوم اینکه در آن عصر، حزب توده در ایران اوج گرفته بود و بیم آن می‌رفت که ایران هم همانند شوروی سابق، کشور کمونیستی شود. آقای آشتیانی در آن جلسه بیان کرده بودند که این دو مطلب، مرا می‌آزرد و از وجود بیماری یرقان و بیم از عاقبت کشور با وجود حزب توده ناراحت بودم. یک روز صبح از منزل بیرون آمدم و دیدم درب و دیوار شهر ری از آرم حزب توده پر شده است و بر ناراحتی بر من افزوده شد که این حزب رشد کرده است. در آن ایام تصمیم داشتم برای استشفای بیماری یرقان، خدمت امام رضا (ع) مشرف شوم؛ سوار اتوبوس شدم و راهی مشهد شدم؛ در بین راه بیماری یرقان به نحوی شد که در ماشین بیهوش شدم؛ در عالم بیهوشی صحنه هایی را دیدم که خیمه هایی زده شده که برای ۱۴ معصوم (ع) بود؛ یکی از این خیمه‌ها برای نبی مکرم اسلام (ص) بود و خدمت ایشان مشرف شدم و هم از بیماری یرقان و هم از وضعیت ایران شِکوه کردم؛ حضرت فرمودند چون شما زائر فرزندم علی بن موسی الرضا هستید، خدمت ایشان بروید و بنده را به ایشان ارجاع دادند. از خیمه پیامبر اکرم (ص) بیرون آمدم و به خدمت امام رضا (علیه السلام) رسیدم و شکوائیه را خدمت ایشان گفتم؛ امام فرمودند: اما یرقان که با شما هست و قضای الهی است و (ایشان با همین بیماری از دنیا رفتند) و اما مسئله وضعیت ایران؛ تا شما با قبور ما در رفت و آمد هستید و ارتباط دارید، این مسائل پیش می‌آید ولی از بین می‌رود و اینطور نیست که این جریانات، کشور ایران و شیعه را از بین ببرد.

عضو فقهای شورای نگهبان پس از بیان این خاطره خاطرنشان ساخت: ما به این سخنان امام رضا علیه السلام، امیدواریم که ارادت های ملت بزرگ ایران به ائمه اطهار (ع)، کشور را بیمه می‌کند و ان شاءالله این ملت، این کشور و این انقلاب که با اخلاص امام خمینی (ره) و مردم حادث شد و با رهبری آیت‌الله خامنه ای به راه خود ادامه می دهد، به سرانجام مقصود خود خواهد رسید و با دست امام زمان (عج) عالم گیر خواهد شد.

انتهای پیام/

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

فیلم کامل نشست خبری سخنگوی شورای نگهبان ۱۷ آبان ۱۴۰۴

گزارش تصویری نشست خبری سخنگوی شورای نگهبان ۱۷ آبان ۱۴۰۴

سخنگوی شورای نگهبان: «حذف چهار صفر از پول ملی» قانونی و لایحه «حمایت از ایرانیان خارج از کشور» تایید شد/ نظارت بر انتخابات شورا‌های اسلامی شهر و روستا برعهده شورای نگهبان نیست

تایید طرح فهرست قوانین و احکام نامعتبر در حوزه ایثارگران

نظر شورای نگهبان درباره آخرین مصوبات مجلس + جزئیات

تایید لایحه اصلاح بند «الف» ماده (۵۸) قانون بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران

تایید لایحه حمایت از ایرانیان خارج از کشور

نظر شورای نگهبان درباره لایحه نظام جامع باشگاه‌داری در جمهوری اسلامی ایران

تایید طرح استفساریه ماده (۲۴) قانون تشکیلات، وظایف و انتخابات شورا‌های اسلامی کشور و انتخاب شهرداران و دهیاران

دشمنان در پی تجزیه کشور‌های اسلامی و غارت منابع ملت‌ها هستند

پربازدید ها

تایید طرح فهرست قوانین و احکام نامعتبر در حوزه ایثارگران

دکتر طحان‌نظیف: فرآیند بررسی مصوبات در شورای نگهبان یک فرایند کاملاً علمی و تخصصی است

چهارمین دوره رقابت علمی شبیه‌سازی شورای نگهبان برگزار می‌شود

دکتر مولابیگی: حدود ورود شورای نگهبان به نظرات کارشناسی و آثار اجرایی قوانین نیازمند تفکیک دقیق است/ ضرورت تولید ادبیات و محتوای فاخر برای حقوق اساسی

بیانیه شورای نگهبان به‌مناسبت فرارسیدن ۱۳ آبان: آمریکا مظهر استکبار و حامی جنایت صهیونیست‌هاست/ جوانان امروز ادامه‌دهنده مسیر استقلال‌طلبی و مقابله با ظلم هستند

دکتر پروین: مبنای تصمیم شورای نگهبان در بررسی مصوبات، «عدم مغایرت با شرع» است نه «انطباق» / تحقق سیاست‌های کلی قانون‌گذاری مستلزم قانون جامع و هماهنگ است

آیت‌الله جنتی: حضرت زینب (س) الگوی جاودان حضور عفیفانه و متعهدانه زنان در جامعه اسلامی است/ نهاد‌های فرهنگی برای معرفی جامع این شخصیت برنامه‌ریزی داشته باشند

گرامیداشت ۲۵ سال خدمت انتخاباتی شهیده «الهه‌سادات میرشفیعیان» در شب شهادت حضرت زهرا (س)؛ بانویی که دغدغه‌اش دین و وطن بود/ سخنگوی شورای نگهبان: خون شهدا پرده از ریاکاری غرب برداشت

دیدار سخنگوی شورای نگهبان با خانواده شهیدان رشید/ پیام همدلی آیت‌الله جنتی: در غم و شادی شما شریکیم/ روایت همسر شهید رشید از فرمانده‌ای صادق؛ جایی که دیده شود را دوست نداشت

هم صیانت از حقوق ملت وظیفه حقوقدان ایرانی است و هم صیانت از عرصه‌ای که تحقق و بسط این حقوق را ممکن ساخته است