کد خبر: ۸۵۵۱
تاریخ انتشار: ۱۱ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۰:۰۲- 01 June 2022
آیت‌الله شب‌زنده‌دار:

اجرای سراسری سرود «سلام فرمانده» در کشور مصداق "وَابْتَغُوا إِلَیْهِ الْوَسِیلَة" است

عضو فقهای شورای نگهبان گفت: اینکه امروز تمام مردان، زنان، دختران و پسران این سرزمین به سراغ «وسیله» رفته و به امام زمان (عج) با زمزمه سرود «سلام فرمانده» سلام می دهند، همان تحقق آیه «وَ ابْتَغُوا إِلَیْهِ الْوَسِیلَةَ» است که بسیار کار مناسبی است و باید از دست اندرکاران این سرود تشکر کرد.

اجرای سراسری سرود «سلام فرمانده» در کشور مصداق

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شورای نگهبان به نقل از خبرگزاری حوزه، آیت‌الله شب‌زنده‌دار در جلسه طلاب و فضلای فردوس و سرایان که در شب میلاد حضرت فاطمه معصومه (س) در مرکز سلاله قم برگزار شد، به آیه ۳۵ سوره مبارکه مائده اشاره کرد و اظهار داشت: خداوند متعال در این آیه فرموده است: «یَا أَیُّهَا الَّذِینَ آمَنُوا اتَّقُوا اللَّهَ وَابْتَغُوا إِلَیْهِ الْوَسِیلَةَ وَجَاهِدُوا فِی سَبِیلِهِ لَعَلَّکُمْ تُفْلِحُونَ/ ای کسانی که ایمان آورده‌اید! از (مخالفت فرمان) خدا بپرهیزید! و وسیله‌ای برای تقرب به او بجوئید! و در راه او جهاد کنید، باشد که رستگار شوید!».

وی ابراز داشت: خداوند متعال در این آیه، به سه موضوع «ایمان»، «تقوا» و «جهاد» سفارش کرده اند.

عضو فقهای شورای نگهبان با اشاره به «وَ ابْتَغُوا إِلَیْهِ الْوَسِیلَةَ» خاطرنشان ساخت: اهل بیت علیهم السلام همان ریسمان محکم و وسیله‌ی تقرّب به خداوند هستند که همه ما باید به سراغ این ریسمان محکم برویم و آن را رها نسازیم.

این استاد برجسته حوزه در ادامه به سرود «سلام فرمانده» اشاره و تصریح کرد: اینکه امروز تمام مردان، زنان، دختران و پسران این سرزمین به سراغ «وسیله» رفته و به امام زمان (عج) با زمزمه سرود «سلام فرمانده» سلام می دهند، همان تحقق آیه «وَ ابْتَغُوا إِلَیْهِ الْوَسِیلَةَ» است که بسیار کار مناسبی است و باید از دست اندرکاران این سرود تشکر کرد.

آیت الله شب زنده دار در بخش دیگر از سخنان خود یادی از برخی بزرگان حوزه کرد و گفت: در مکانی هستیم که بزرگانی همچون مرحوم آیت‌الله العظمی خوانساری در این منطقه حضور داشتند و منطقه بسیاری مبارکی است.

وی در ادامه به بیان خاطره ای از مرحوم آیت‌الله میرزا مهدی آشتیانی پرداخت و اظهار داشت: مرحوم آیت‌الله یثربی بیان می‌کردند که مرحوم آیت الله میرزا مهدی آشتیانی که از فلاسفه بزرگ قرن هفتم بودند، در سفری به قم آمده و بر منزل مرحوم آیت الله العظمی محمد تقی خوانساری وارد شدند. پس از حضور ایشان در قم، مرحوم آیت الله العظمی بروجردی برای زیارت آیت الله آشتیانی وارد منزل آیت الله العظمی خوانساری شدند و جلسه باعظمتی شکل گرفت؛ آیت الله العظمی خوانساری به آیت الله العظمی بروجردی بیان می‌کنند که آقای آشتیانی داستانی دارند و از ایشان بخواهید که این داستان را تعریف کنند و مرحوم آقای بروجردی هم اظهار علاقه می‌کنند که این داستان را بشنوند. خلاصه داستان این است که آقای آشتیانی می فرمایند: مطلب نخست اینکه بنده مبتلا به بیماری یرقان هستم و مطلب دوم اینکه در آن عصر، حزب توده در ایران اوج گرفته بود و بیم آن می‌رفت که ایران هم همانند شوروی سابق، کشور کمونیستی شود. آقای آشتیانی در آن جلسه بیان کرده بودند که این دو مطلب، مرا می‌آزرد و از وجود بیماری یرقان و بیم از عاقبت کشور با وجود حزب توده ناراحت بودم. یک روز صبح از منزل بیرون آمدم و دیدم درب و دیوار شهر ری از آرم حزب توده پر شده است و بر ناراحتی بر من افزوده شد که این حزب رشد کرده است. در آن ایام تصمیم داشتم برای استشفای بیماری یرقان، خدمت امام رضا (ع) مشرف شوم؛ سوار اتوبوس شدم و راهی مشهد شدم؛ در بین راه بیماری یرقان به نحوی شد که در ماشین بیهوش شدم؛ در عالم بیهوشی صحنه هایی را دیدم که خیمه هایی زده شده که برای ۱۴ معصوم (ع) بود؛ یکی از این خیمه‌ها برای نبی مکرم اسلام (ص) بود و خدمت ایشان مشرف شدم و هم از بیماری یرقان و هم از وضعیت ایران شِکوه کردم؛ حضرت فرمودند چون شما زائر فرزندم علی بن موسی الرضا هستید، خدمت ایشان بروید و بنده را به ایشان ارجاع دادند. از خیمه پیامبر اکرم (ص) بیرون آمدم و به خدمت امام رضا (علیه السلام) رسیدم و شکوائیه را خدمت ایشان گفتم؛ امام فرمودند: اما یرقان که با شما هست و قضای الهی است و (ایشان با همین بیماری از دنیا رفتند) و اما مسئله وضعیت ایران؛ تا شما با قبور ما در رفت و آمد هستید و ارتباط دارید، این مسائل پیش می‌آید ولی از بین می‌رود و اینطور نیست که این جریانات، کشور ایران و شیعه را از بین ببرد.

عضو فقهای شورای نگهبان پس از بیان این خاطره خاطرنشان ساخت: ما به این سخنان امام رضا علیه السلام، امیدواریم که ارادت های ملت بزرگ ایران به ائمه اطهار (ع)، کشور را بیمه می‌کند و ان شاءالله این ملت، این کشور و این انقلاب که با اخلاص امام خمینی (ره) و مردم حادث شد و با رهبری آیت‌الله خامنه ای به راه خود ادامه می دهد، به سرانجام مقصود خود خواهد رسید و با دست امام زمان (عج) عالم گیر خواهد شد.

انتهای پیام/

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

حوزه‌ای که «قیام لله» را محور قرار دهد، معادلات جهانی را تغییر می‌دهد

تحول در نشر حقوق اساسی ایران با ۶۱ اثر جدید پژوهشکده شورای نگهبان/ آثار پژوهشکده شورای نگهبان به چهار زبان زنده دنیا منتشر شد

دستگاه دیپلماسی از ترامپ جنایت کار در مجامع بین‌المللی شکایت کند

دستاورد‌های برجسته انقلاب اسلامی در حوزه زن و خانواده بازنمایی و آسیب‌ها درمان شود

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۲۱ آبان ۱۴۰۴

آیت‌الله جنتی: میراث موشکی شهید طهرانی‌مقدم عامل اقتدار ایران در برابر رژیم صهیونیستی است

مهلت ثبت نام در چهارمین دوره رقابت علمی شبیه‌سازی شورای نگهبان تمدید شد

مسئولان شهری خدمت به مردم را عبادت بدانند/شهرداران صرفاً مدیر عمرانی نیستند

گزارش تصویری دیدار سخنگوی شورای نگهبان با خانواده شهید ناظر «حسین کریمی‌دوست»

شهید «حسین کریمی‌دوست»؛ فعال جهادیِ محرومیت‌زدا و همکار دغدغه‌مند شورای نگهبان که «همواره روحیه جهادی و انقلابی داشت» / سخنگوی شورای نگهبان: نوزاد ۲۲ روزه‌اش نشانه مظلومیت شهدای جنگ ۱۲ روزه است

پربازدید ها

تایید طرح فهرست قوانین و احکام نامعتبر در حوزه ایثارگران

نظر شورای نگهبان درباره آخرین مصوبات مجلس + جزئیات

بیانیه شورای نگهبان به‌مناسبت فرارسیدن ۱۳ آبان: آمریکا مظهر استکبار و حامی جنایت صهیونیست‌هاست/ جوانان امروز ادامه‌دهنده مسیر استقلال‌طلبی و مقابله با ظلم هستند

سخنگوی شورای نگهبان: «حذف چهار صفر از پول ملی» قانونی و لایحه «حمایت از ایرانیان خارج از کشور» تایید شد/ نظارت بر انتخابات شورا‌های اسلامی شهر و روستا برعهده شورای نگهبان نیست

دکتر پروین: مبنای تصمیم شورای نگهبان در بررسی مصوبات، «عدم مغایرت با شرع» است نه «انطباق» / تحقق سیاست‌های کلی قانون‌گذاری مستلزم قانون جامع و هماهنگ است

تایید لایحه اصلاح بند «الف» ماده (۵۸) قانون بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران

تایید طرح استفساریه ماده (۲۴) قانون تشکیلات، وظایف و انتخابات شورا‌های اسلامی کشور و انتخاب شهرداران و دهیاران

شهید «حسین کریمی‌دوست»؛ فعال جهادیِ محرومیت‌زدا و همکار دغدغه‌مند شورای نگهبان که «همواره روحیه جهادی و انقلابی داشت» / سخنگوی شورای نگهبان: نوزاد ۲۲ روزه‌اش نشانه مظلومیت شهدای جنگ ۱۲ روزه است

گرامیداشت ۲۵ سال خدمت انتخاباتی شهیده «الهه‌سادات میرشفیعیان» در شب شهادت حضرت زهرا (س)؛ بانویی که دغدغه‌اش دین و وطن بود/ سخنگوی شورای نگهبان: خون شهدا پرده از ریاکاری غرب برداشت

دکتر پروین: قانون اساسی بر تمام مقررات پیش و پس از انقلاب برتری دارد/ نظارت شرعی شورای نگهبان «فاقد محدودیت زمانی» است