کد خبر: ۸۵۴۹
تاریخ انتشار: ۱۰ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۳:۳۷- 31 May 2022

دیدار آیت‌الله اعرافی با پاپ فرانسیس، رهبر کاتولیک‌های جهان

عضو فقهای شورای نگهبان و مدیر حوزه های علمیه ایران در راستای گسترش و تعمیق تعامل با واتیکان، روز گذشته با پاپ فرانسیس، رهبر کاتولیک های جهان در واتیکان دیدار کرد.

دیدار آیت‌الله اعرافی با پاپ فرانسیس، رهبر کاتولیک‌های جهان

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شورای نگهبان به نقل از خبرگزاری حوزه، آیت‌الله اعرافی مدیر حوزه‌های علمیه کشور در راستای گسترش و تعمیق تعامل با واتیکان، روز گذشته با پاپ فرانسیس، رهبر کاتولیک‌های جهان در واتیکان دیدار کرد.

مدیر حوزه‌های علمیه در این دیدار که با استقبال بسیار گرم و صمیمانه جناب پاپ روبرو شد، بر ظرفیت های فکری و معرفتی اسلام، تشیّع و حوزه های علمیه برای تعامل میان ادیان الهی در جهت حلّ چالش های فکری، فرهنگی و اجتماعی بشر معاصر تأکید کرد.

عضو فقهای شورای نگهبان در ادامه ضمن برشمردن برخی از مهمترین چالش های بشر معاصر، بیان داشت: «تزلزل در معرفت الهی و خداباوری، افت معنویت و کاهش تعلّق خاطر به عالم غیب، تضعیف ارکان خانواده و نقش و جایگاه رفیع زن، تحریم ها و فشارهای ظالمانه علیه ملّت ها، فقر و گرسنگی، جنگ افروزی، اشغال و ظلم و ستم سازمان یافته بین المللی، تخریب محیط زیست و بی توجهی به آن از سوی قدرت های اقتصادی و رشد افراط گرایی از بزرگترین چالش‌ها و بحران‌های عصر جدید است که بدون نقش آفرینی مؤثر ادیان الهی، نمی توان بر آنها غلبه نمود و حوزه‌های علمیه برای تفاهم و تعامل با نهادهای علمی-دینی بین المللی از جمله نهاد کلیسای کاتولیک اعلام آمادگی می‌نماید.»

آیت‌الله اعرافی، معارف اسلامی و تعالیم اهل بیت علیهم السلام را گنجینه‌های عمیق معارف فقهی، حقوقی، عقلی، فلسفی، عرفانی و کلامی دانست که به عنوان میراث تاریخی حوزه‌های علمیه می‌تواند پاسخگوی نیازهای بشر امروز شده و فراتر از مخاطبان شیعی و اسلامی، در پهنه ای جهانی، مخاطبان ادیانی و انسانی داشته باشد و مبنای تفاهم‌ها، تعاملات و هم افزایی‌های ادیانی و بین المللی قرار گیرد.

انتهای پیام/

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

آیت‌الله جنتی: حادثه بندر شهید رجایی همه را داغدار کرد؛ همدلی مردم ایران تحسین برانگیز بود/ بدون اغماض با هرگونه قصور و تقصیری در این باره برخورد شود

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۴

دکتر پروین: تقویت شورا‌ها به معنای گسترش دموکراسی مشارکتی است

دکتر صادقی‌مقدم: انتخابات میان‌دوره‌ای مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان رهبری همزمان با انتخابات شورا‌ها در اردیبهشت ۱۴۰۵ برگزار می‌شود

پیام سخنگوی شورای نگهبان به مناسبت میلاد حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها و روز دختر

بررسی اصلاحات مجلس شورای اسلامی بر «طرح مالیات بر سوداگری و سفته‌بازی» در مجمع مشورتی حقوقی شورای نگهبان

فعالان رسانه‌ای اخبار صحیح، متقن و مستند را منتشر نمایند/ تقدیر از امدادگران و اهداکنندگان خون

نباید سنت‌های کارآمد حوزه که قرن‌ها دارای نتایج درخشان بوده را فراموش کرد

پیام تسلیت سخنگوی شورای نگهبان در پی حادثه بندرعباس

چهل‌وهفتمین شماره فصلنامه دانش حقوق عمومی منتشر شد

پربازدید ها

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۲۷ فروردین ۱۴۰۴

نظر شورای نگهبان درباره آخرین مصوبات مجلس و دولت + جزئیات

سخنگوی شورای نگهبان: ۵ لایحه و موافقتنامه بین‌المللی تایید و مرکز نظام ایمنی هسته‌ای کشور دارای اساسنامه شد/ «سرمایه‌گذاری برای تولید» مبتنی بر اصول متعدد قانون اساسی است

در مذاکرات به غیرخدا دل نبندیم/ ایران تحمیل پذیر و تسلیم پذیر نیست

گزارش تصویری نشست خبری سخنگوی شورای نگهبان ۳۰ فروردین ۱۴۰۴

فیلم|اولین نشست خبری سخنگوی شورای نگهبان در سال ۱۴۰۴

هویت طلبگی، گوهر اصلی طلبه است / حوزه علمیه تهران دارای ویژگی منحصر به فردی است

وجه نظریه‌پردازی و اندیشمندی مقام معظم رهبری(مدظله‌العالی) پنهان مانده است

پاپ فرانسیس تلاش‌های ارزنده‌ای در جهت تقویت روابط میان ادیان الهی بویژه اسلام و مسیحیت داشت

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴