کد خبر: ۸۴۷۷
تاریخ انتشار: ۱۷ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۰۸:۲۸- 07 May 2022
آیت الله اعرافی در دیدار سرپرست مجلس علمای شیعیان لبنان:

مطیع سخنان رهبر معظم انقلاب در مسئله فلسطین هستیم/ تشکیل مجلس علمای اسلام امری لازم است

مدیر حوزه های علمیه با اشاره به مسئله فلسطین گفت: سخن ما در مسئله فلسطین حرف رهبرمان حضرت آیت الله خامنه ای است؛ جمهوری اسلامی ایران در هر حال پشتیبان امت اسلام می باشد و امیدواریم به فضل الهی بزودی شاهد پیروزی مسلمانان فلسطین برای احیای کلمة الله باشیم.

مطیع سخنان رهبر معظم انقلاب در مسئله فلسطین هستیم/ تشکیل مجلس علمای اسلام امری لازم است

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شورای نگهبان به نقل از خبرگزاری حوزه، آیت الله اعرافی مدیر حوزه های علمیه در دیدار سرپرست مجلس اعلای اسلامی شیعیان لبنان گفت: حوزه های علمیه شیعی در کشور لبنان قطعاً در تاریخ اسلام و جهان دارای وجوه متمایزی هستند.

وی افزود: لبنان و حوزه های علمیه آن در شرایط و زمانه مهم و حساسی هستند.

آیت الله اعرافی خاطرنشان کرد: حوزه علمیه قم در ادوار اخیر دارای تطورات و پیشرفت های مختلفی بوده است.

وی حوزه علمیه قم را تولید کننده صدها هزار کتاب در دهه های گذشته دانست و گفت: حوزه علمیه قم در زمینه علوم انسانی اسلامی پیشگام بوده و بیش از ۱۰۰ مجله علمی پژوهشی را داراست.

مدیر حوزه های علمیه تصریح کرد: حوزه علمیه قم دارای بیش از هزار مدرسه، دانشگاه، شعبه و مؤسسه مختلف در داخل و خارج از ایران است.

وی با اشاره به خدمات حوزه علمیه قم به نظام جمهوری اسلامی ایران افزود: این حوزه در عین توجه به میراث گذشته خود به دنبال تولید علم و پاسخگویی به نیازهای روز جامعه اسلامی است.

آیت الله اعرافی بیان داشت: ما بر اساس تحقیقاتمان بیش از ۵۰ باب فقهی مرتبط با نیازهای روز استخراج کرده ایم و برای آن ها کرسی های درس خارج نیز در حال راه اندازی هستند.

وی گفت: رشته های مختلفی در عرصه های علوم عقلی و فقه مقارن تعریف نموده ایم تا جوانان جویای علم بتوانند با تفکر فلسفی و عقلی به استدلالات فقهی بپردازند؛ این عرصه ها بین ۵۰ تا ۱۰۰ رشته تحصیلی را شامل می شوند.

مدیر حوزه های علمیه اظهار کرد: حوزه علمیه قم علمای بزرگی همچون شهید صدر و شهید مطهری را تحویل جامعه اسلامی داده است؛ این حوزه در زمینه علوم انسانی و اجتماعی دغدغه دارد.

وی با تأکید بر لزوم تدریس تخصص های گوناگون عرصه تفسیر قرآن کریم عنوان داشت: در زمینه علوم قرآنی و تفسیر رشته های متنوعی در حوزه علمیه قم تعریف شده است تا به تربیت متخصصین مختلفی در این عرصه بپردازد.

آیت الله اعرافی گفت: تشکیل مجلس علمای اسلام امری لازم و شدنی است؛ این موضوع را من در مکاتبات مختلف و در مجلات مختلف مطرح کرده ام.

وی با اشاره به مسئله فلسطین تصریح کرد: حرف ما در مسئله فلسطین حرف رهبرمان حضرت آیت الله خامنه ای است؛ جمهوری اسلامی ایران در هر حال پشتیبان امت اسلام می باشد و امیدواریم به فضل الهی بزودی شاهد پیروزی مسلمانان فلسطین برای احیای کلمة الله باشیم.

انتهای پیام/

برچسب ها: اعرافی
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

گزارش تصویری دیدار سخنگوی شورای نگهبان با خانواده شهید ناظر «علیرضا جلالی‌فر»

دیدار سخنگوی شورای نگهبان با شهید ناظر «علیرضا جلالی‌فر»؛ شهیدی که جلوه‌ای از عشق و اخلاق علوی در میان ناظران انتخاباتی بود/ دکتر طحان‌نظیف: ملت ایران مسیر عزت را در وحدت و قوی شدن یافته‌اند

هنر الهی، مسیر نجات انسان از مادیت و انحراف است

دعا‌های ماه رجب راه‌های بلند کمال را مقابل انسان می‌گشاید

تاکید سخنگوی شورای نگهبان به هیئت‌های نظارت انتخاباتی: دفاعیات داوطلبان شنیده و دلایل به آنها توضیح داده شود

دکتر صادقی‌مقدم: شورای نگهبان آمادگی کامل برای نظارت بر انتخابات‌های میان‌دوره‌ای در اردیبهشت ۱۴۰۵ دارد

هر اقدام علیه نظام اسلامی پاسخی قاطع در پی خواهد داشت

ضرورت بازخوانی عالمانه میراث فقهی و اصولی آیت‌الله میلانی

سیره علمی و اخلاقی آیت‌الله میلانی (ره) راهنمای نسل آینده طلاب و فضلای حوزه است

آیت‌الله میلانی از پیشگامان حمایت از نهضت امام خمینی(ره) بود

پربازدید ها

اولین جلسه هیئت مرکزی نظارت بر انتخابات میان‌دوره‌ای مجلس و خبرگان برگزار شد؛ انتخاب رئیس، نایب‌رئیس، سخنگو، دبیر و منشی

تکریم «امین مردم» در خانه «سردار گمنام»؛ روایت دیدار سخنگوی شورای نگهبان با خانواده شهید طیب‌مسعود/ دکتر طحان‌نظیف: مجاهدت شهدا، مردم ایران را در جهان سربلند کرد

روایت یک دیدار در قیامدشت؛ سخنگوی شورای نگهبان از شهیدانِ ناظر «محمدمرصاد مومنی» و «علی طهماسبی» تجلیل کرد/ دکتر طحان‌نظیف: شهدا چهره بدون روتوش دشمن را نشان دادند

تاکید آیت‌الله جنتی بر تقویت وحدت حوزه و دانشگاه/ شورای نگهبان از پشتوانه مجامع علمی بهره می‌برد و پژوهش نقش کلیدی در اتقان نظرات این نهاد دارد

آیت‌الله جنتی: قوی کردن بنیه علمی و اعتقادی، بهترین راه مقابله با هجمه‌های فرهنگی است/ سیره امام هادی(ع)، تبدیل هوشمندانه تهدید‌ها به فرصت بود

پژوهش حقوقی؛ ضرورت حکمرانی مبتنی بر قانون

دکتر پروین: اندیشه‌های آیت‌الله نائینی، نقش برجسته‌ای در تبیین حکمرانی اسلامی و مردم‌سالاری دینی دارند

«لایحه دوفوریتی الزامات و احکام مورد نیاز قوانین بودجه‌های سنواتی» تایید شد

بررسی اساسنامه سازمان بهینه‌سازی و مدیریت راهبردی انرژی در مجمع مشورتی حقوقی شورای نگهبان

دیدار سخنگوی شورای نگهبان با خانواده سردار شهید «جواد پوررجبی» که خانوادگی ناظر انتخابات بودند/ دکتر طحان‌نظیف: سبک زندگی شهیدانِ جنگ ۱۲ روزه الگوی عملی برای آینده‌سازان وطن است