کد خبر: ۸۴۵۵
تاریخ انتشار: ۰۴ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۰۸:۰۰- 24 April 2022
آیت الله حسینی خراسانی در گفت‌وگو با رسا مطرح کرد؛

خدمتگزاری و نقش تعیین کننده در منطقه، علت هجمه به سپاه

عضو فقهای شورای نگهبان ولایت پذیری را ویژگی بارز سپاه دانست و گفت: سپاه پاسداران انقلاب اسلامی یک عطیه الهی برای ملت و جبهه مستضعفان در سراسر جهان است.

خدمتگزاری و نقش تعیین کننده در منطقه، علت هجمه به سپاه

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شورای نگهبان، آیت الله سیداحمد حسینی خراسانی عضو فقهای شورای نگهبان در گفت‌وگو با خبرگزاری رسا با تبریک سالروز تاسیس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: سپاه پاسداران انقلاب اسلامی که با تیزهوشی، فراست و بصیرت امام راحل تاسیس و شکل گرفت یک عطیه الهی برای کشور، ملت، نظام ما و دنیای اسلام و جبهه مستضعفان در سراسر جهان است.

وی افزود: سپاه به عنوان بخشی از قوای مسلح نظام جمهوری اسلامی تحت زعامت و فرماندهی فرمانده کل قوا انجام وظیفه می کند که اطاعت پذیری آن ها برکات فراوانی به ارمغان آورده است.

استاد حوزه علمیه با اشاره خدمات سپاه پاسداران اظهار داشت: برکات تاسیس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بر احدی پوشیده نیست، امام راحل فرمودند اگر سپاه نبود کشور نبود، رهبر معظم انقلاب نیز می فرماید سپاه همواره رو به جلو در حرکت است و پیشرفت های سپاه را مورد تاکید و برجسته می کنند.

نماینده مجلس خبرگان رهبری ادامه داد: فرمانده کل قوا همواره از سپاه به عنوان پشتیبان مهم انقلاب و حافظ نظام و ملت حمایت گسترده و همه جانبه دارند.

وی با اشاره به درخشش تحسین برانگیز دیگر نیروهای مسلح خصوصاً ارتش جمهوری اسلامی تصریح کرد: اگرچه ارتش جمهوری اسلامی نیز در حوزه دفاعی و حراست از کشور قدرتمند و تحسین برانگیز است اما مسأله سپاه یک مسأله ویژه ای است و همه دشمنان ما روی سپاه حساس هستند چرا که نقش تعیین کننده و حساسی در منطقه دارد.

آیت الله حسینی خراسانی پیشرفت های حیرت انگیز سپاه را در سایه اطاعت پذیری از ولایت دانست و خاطرنشان کرد: سپاه در حوزه های مختلف خصوصاً در حفاظت و صیانت از تمامیت ارضی، استقلال کشور و انقلاب اسلامی بسیار موفق ظاهر شده است و برکسی پوشیده نیست که این سربلندی و عزت را در سایه رهنمودهای رهبر انقلاب و ولایت پذیری دارد.

عضو فقهای شورای نگهبان سپاه را یک مجموعه منسجمِ متحد، مومن، معتقدِ انقلابیِ جهادیِ پای کارِ گوش به فرمان و تابع رهبری توصیف کرد و یادآور شد: ای کاش این روحیه و رویکرد اطاعت از رهبری و پیاده کردن سیاست های کلان رهبری در دیگر مجموعه های نظام پیاده و تقویت می شد.

وی در پایان سپاه را عزت و افتخار ملت دانست و تصریح کرد: سپاه موجب عزت انقلاب، کشور و ملت شده است، ان شاء الله خداوند روز به روز بر این عزت بیفزاید و این روحیه مبارک اطاعت پذیری از ولایت فقیه روز به روز در این مجموعه پرنگ تر و در سایر مجموعه ها جاری و ساری باشد.

انتهای پیام/

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

بیانیه شورای نگهبان در پی شهادت سرداران مجاهد اطلاعاتی

دکتر طحان نظیف: صهیونیست‌ها خلاصی پیدا نمی‌کنند

پیام آیت‌الله مدرسی یزدی در رابطه با تجاوز نظامی رژیم صهیونیستی

بیانیه شورای نگهبان در پی جنایت سحرگاه امروز رژیم صهیونیستی

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۲۱ خرداد ۱۴۰۴

امروز امت اسلام نیازمند وحدت، هوشیاری، درایت و حکمت مضاعف است

لایحه معاهده مشارکت جامع راهبردی بین جمهوری اسلامی ایران و فدراسیون روسیه تایید شد

قدردانی آیت‌الله جنتی از عملیات اخیر نیرو‌های امنیتی علیه رژیم صهیونیستی/ مردم‌سالاری دینی برخاسته از باور عمیق رهبران جمهوری اسلامی ایران به پیام غدیر است

تبریک دکتر طحان‌نظیف به‌مناسبت میلاد امام هادی (ع)

فیلم|بازخوانی مردم‌سالاری دینی در رهبری حضرت آیت‌الله خامنه‌ای توسط اعضای شورای نگهبان در مستندِ «ره نشان»

پربازدید ها

دکتر صادقی مقدم: ناظران انتخابات، مدافعان حریم مردم‌سالاری دینی‌اند

امامین انقلاب به مردم اعتماد داشته و دارند/ حمایت از مطالبات کامیون‌داران در همایش حوزوی

امام خمینی (ره) سمت درست تاریخ را نشان داد

تبریک دکتر طحان‌نظیف بمناسبت فرا رسیدن عید قربان

شورای نگهبان: «حفظ عزت ملی» و «توجه به خواست و اراده مردم» مورد تاکید امام خمینی (ره) و قانون اساسی است

تسلیت دکتر طحان‌نظیف به مناسبت شهادت امام باقر (علیه‌السلام)

ولایت‌مداری، رمز پایداری انقلاب در برابر توطئه‌ها است

او که آمد و او که رفت!

توئیت دکتر طحان‌نظیف به مناسبت رحلت امام خمینی(ره)

جمهوری اسلامی از برکات حوزه علمیه قم است/ تشکر از پیام راهبردی رهبر معظم انقلاب