کد خبر: ۸۴۵۴
تاریخ انتشار: ۰۴ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۰۸:۵۱- 24 April 2022
واکنش آیت‌الله اعرافی به جنایت اخیر در افغانستان؛

عاملان و مسببان فاجعه افغانستان شناسایی و مجازات شوند/ وزارت خارجه واکنش قاطعانه داشته باشد

مدیر حوزه های علمیه طی بیانیه ای جنایت هولناک در مزار شریف افغانستان را محکوم و بر شناسایی و مجازات عاملان تاکید کرد.

عاملان و مسببان فاجعه افغانستان شناسایی و مجازات شوند/ وزارت خارجه واکنش قاطعانه داشته باشد

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شورای نگهبان به نقل از خبرگزاری حوزه، آیت الله علیرضا اعرافی مدیر حوزه های علمیه طی بیانیه ای جنایت هولناک در مزار شریف افغانستان را محکوم و بر شناسایی و مجازات عاملان تاکید کرد.

متن کامل بیانیه به این شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم

جنایت هولناک و فاجعه‌ی جانگداز و تأسف‌باری که به شهادت و جراحت جمع کثیری از مردم مظلوم، مسلمانان، شیعیان و نمازگزاران مسجد «سه دکان» در مزار شریف افغانستان انجامید بدون شک مایه‌ی خشم علمای عظام، حوزه‌های علمیه، مسلمانان جهان و آزادگان گردیده است. اقدامی تروریستی که وقوع آن از سوی دواعش و گروه‌های تکفیری در آستانه‌ی لیالی قدر و در ماه‌ مبارک رمضان، نشان از عمق کینه و نفرت ایشان از اصل اسلام و عزت مسلمانان و نهایت سبعیت و درنده‌خویی آنها دارد.

بدون شک دفاع و صیانت از جان و مال و نوامیس مردم عزیز افغانستان مسئولیت مهمی است که نهادهای متولی و مدعی آن کشور باید به دقت و حساسیت آن را پی‌گیری کنند و این مهم جز با دولتی فراگیر و همراه با مشارکت مدنی آن ملت سربلند و برآمده از عزمی ملی محقق نخواهد شد.

اکنون که توطئه استکبار بی‌شرمانه ساحت مقدس قرآن کریم را مورد هتک و اهانت قرار می‌دهد و مسلمانان و نمازگزاران مسجد الاقصی و فلسطین پر افتخار را به خاک و خون می‌کشد و اخوت خواهران و برادران مسلمان افغانستان و ایجاد جنگ و کشتار مذهبی را هدف قرار داده، بر موثرین، صاحبان فکر و اندیشه و به ویژه عالمان دینی آن خطّه‌ی سربلند ضروری است که با محکومیت قاطع این واقعه‌ی تروریستی و اعلام موضع صریح و جدی مانع تکرار اینگونه پلیدی‌ها و کشتار مردم بی‌دفاع گردند.

مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه این مصیبت جانکاه را به مردم شریف و نجیب و شجاع و مظلوم افغانستان و علما و بزرگان و حوزه‌های علمیه آن کشور سرافراز و مقاوم و بازماندگان محترم شهدای حادثه تسلیت گفته، مصرانه از مسؤولان آن کشور و مجامع بین المللی خواهان تحقیق پیرامون آن و شناسایی و مجازات آمران، مسببان و عاملان و مباشران آن است و از دستگاه دیپلماسی و وزارت خارجه انتظار دارد تا با قدرت و قاطعیت محکومیت اینگونه اقدامات رذیلانه و مطالبه‌گری از نهادهای بین‌المللی را تا حصول نتیجه و احقاق حقوق ملت شریف افغانستان پی‌گیری نماید.

به ارواح پاک همه‌ی شهدای امت اسلام، محور مقاومت و شهدای این حادثه درود می‌فرستیم و صبر و اجر بازماندگان و سلامت آسیب دیدگان و عزت و سربلندی امت اسلامی و کشور عزیز افغانستان را از خداوند متعال خواستاریم.

علیرضا اعرافی

مدیر حوزه‌های علمیه

انتهای پیام/

برچسب ها: اعرافی
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

روایت دکتر پروین از تاکید رهبر شهید بر رعایت حق‌الناس و قانون در بررسی صلاحیت‌ها/ ایشان منحصرترین فرد در حمایت از مستضعفان جهان بودند

روایت خاطرات دکتر خیرالله پروین از رهبر شهید در برنامه میداندار

آیت‌الله مدرسی یزدی: رهبر انقلاب در جلسات فقهی با سعه‌صدر نقد‌ها را می‌پذیرفتند/ آرامش ایشان در بحران‌ها مثال‌زدنی بود

آمریکا از حماسه تشییع «رهبر شهید» عصبانی است

۱۲ پیام و درس تمدنی حماسه تاریخی تشییع امام شهید / انتقام خون آقای شهید حق شرعی و قانونی امت است

روایت خاطرات آیت الله سید محمدرضا مدرسی یزدی از رهبر شهید در برنامه میداندار

تشییع حماسی و تاریخی رهبر شهید نشان داد ملت ایران از آرمان‌های انقلاب دست نمی‌کشد

پیام تقدیر و تشکر شورای نگهبان از حضور حماسی و تاریخی مردم ایران و عراق در مراسم تشییع پیکر مطهر رهبر شهید

توئیت دکتر طحان‌نظیف به‌مناسبت تشییع و تدفین پیکر مطهر رهبرِ شهید در حرم رضوی

آیت‌الله خاتمی: رهبر شهید هرگز در پی جایگاه نبود/ خداباوری، شاخص‌ترین ویژگی شخصیت ایشان بود

پربازدید ها

نکات و توصیه‌های مهم آیت‌الله مدرسی یزدی در آستانه تشییع قائد بزرگ و رهبر شهید انقلاب اسلامی (ره)

بیانیه دعوت شورای نگهبان برای حضور در مراسم تشییع پیکر مطهر رهبر شهید

وداع آیت‌الله جنتی یار دیرین امام و رهبری با «قائد شهید امت» در تشییع تاریخی

آیت‌الله اعرافی: رهبری امامِ شهید مبتنی بر خرد ناب و قدرت تولید فکر بود/ دنیا و آخرت‌مان در گرو وحدت و پیروی از رهبری آیت‌الله سیدمجتبی خامنه‌ای است

روایت خاطرات آیت الله اعرافی از رهبر شهید در برنامه میداندار

روایت خاطرات آیت الله شب زنده دار از رهبر شهید در برنامه میداندار

آیت‌الله خاتمی: رهبر شهید هرگز در پی جایگاه نبود/ خداباوری، شاخص‌ترین ویژگی شخصیت ایشان بود

آیت‌الله حسینی‌خراسانی: رهبرِ شهید همواره بر آزادی بحث و عمل بر مدار شرع و قانون تاکید می‌کردند/ مدیریت حکیمانه و سعه صدر؛ دو ویژگی برجسته ایشان بود

دکتر طحان‌نظیف: ساخت درونی ایران اسلامی را مدیون امامِ شهیدمان هستیم؛ ایشان ملت ایران را رشد دادند

پیام تقدیر و تشکر شورای نگهبان از حضور حماسی و تاریخی مردم ایران و عراق در مراسم تشییع پیکر مطهر رهبر شهید