کد خبر: ۸۴۲۶
تاریخ انتشار: ۲۰ فروردين ۱۴۰۱ - ۱۰:۱۴- 09 April 2022
آیت‌الله مدرسی یزدی:

ریشه حادثه تروریستی حرم رضوی در واشنگتن است

نماینده خراسان رضوی در مجلس خبرگان رهبری گفت: حادثه تروریستی حمله به روحانیان جهادگر و هتک حرمت حرم منور رضوی، اقدامی برنامه ریزی شده بوده است که ریشه آن در واشنگتن و آمریکا است.

ریشه حادثه تروریستی حرم رضوی در واشنگتن است

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شورای نگهبان به نقل از ایرنا، آیت‌الله سیدمحمدرضا مدرسی یزدی در سخنرانی پیش از خطبه های نماز جمعه مشهد، که در صحن پیامبر اعظم (ص) حرم مطهر رضوی برگزار شد، افزود: حادثه ترور این سه روحانی بزرگوار جهادی، جنایتی از پیش برنامه ریزی شده و کاملا حساب شده بود که دقیقا در حرم مطهر رضوی و در ماه مبارک رمضان، این عزیزان را که نماد علم و خدمتگزاری به مردم بودند، مورد حمله ناجوانمردانه قرار دادند که ۲ تن از آنان به درجه رفیع شهادت رسیدند و یک تن دیگر همچنان در بیمارستان بستری است.

وی افزود: مخالفان و دشمنان از ابتدای تاریخ از اهل بیت (ع)، قرآن و مومنان الهی آسیب ها دیده اند که از عصر امیرالمومنین علی (ع) به امامان ما تهمت شرک و کفر زده و از هیچ کاری برای ضربه زدن به آنان دریغ نکرده‌اند و تا امروز تلاش کرده‌اند از طریق تحریم، ترور، تبلیغات ضداسلامی، در مسیر نابودی اسلام گام بردارند و در این راه افرادی را که زمینه فریب خوردن از شیطان دارند، به استخدام خود درمی‌آورند.

نماینده استان خراسان رضوی در مجلس خبرگان رهبری با تاکید بر اینکه ریشه این حادثه تروریستی و هتک حرمت حرم رضوی در واشنگتن و آمریکا است، اظهار کرد: کلیه عوامل این حادثه تروریستی به زودی باهمت و تلاش سربازان گمنام امام زمان (عج) شناسایی و دستگیر شده و به سزای عملشان خواهند رسید.

عضو فقهای شورای نگهبان در بخش دیگری از سخنانش افزود: اگر می خواهیم که در فتنه‌های زمانه، راه درست را گم نکنیم باید اهل تقوا باشیم که در آن صورت خداوند برای ما "فرقان"، یعنی نیرویی که بدان وسیله می‌توان بین حق و باطل را تشخیص داد، عطا خواهد کرد.

انتهای پیام/

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

دکتر طحان نظیف: صهیونیست‌ها خلاصی پیدا نمی‌کنند

پیام آیت‌الله مدرسی یزدی در رابطه با تجاوز نظامی رژیم صهیونیستی

بیانیه شورای نگهبان در پی جنایت سحرگاه امروز رژیم صهیونیستی

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۲۱ خرداد ۱۴۰۴

امروز امت اسلام نیازمند وحدت، هوشیاری، درایت و حکمت مضاعف است

لایحه معاهده مشارکت جامع راهبردی بین جمهوری اسلامی ایران و فدراسیون روسیه تایید شد

قدردانی آیت‌الله جنتی از عملیات اخیر نیرو‌های امنیتی علیه رژیم صهیونیستی/ مردم‌سالاری دینی برخاسته از باور عمیق رهبران جمهوری اسلامی ایران به پیام غدیر است

تبریک دکتر طحان‌نظیف به‌مناسبت میلاد امام هادی (ع)

فیلم|بازخوانی مردم‌سالاری دینی در رهبری حضرت آیت‌الله خامنه‌ای توسط اعضای شورای نگهبان در مستندِ «ره نشان»

آمریکایی‌ها برای بر هم زدن پیوند ایران و عراق طراحی و برنامه دارند

پربازدید ها

دکتر صادقی مقدم: ناظران انتخابات، مدافعان حریم مردم‌سالاری دینی‌اند

امامین انقلاب به مردم اعتماد داشته و دارند/ حمایت از مطالبات کامیون‌داران در همایش حوزوی

امام خمینی (ره) سمت درست تاریخ را نشان داد

تبریک دکتر طحان‌نظیف بمناسبت فرا رسیدن عید قربان

شورای نگهبان: «حفظ عزت ملی» و «توجه به خواست و اراده مردم» مورد تاکید امام خمینی (ره) و قانون اساسی است

تسلیت دکتر طحان‌نظیف به مناسبت شهادت امام باقر (علیه‌السلام)

ولایت‌مداری، رمز پایداری انقلاب در برابر توطئه‌ها است

او که آمد و او که رفت!

توئیت دکتر طحان‌نظیف به مناسبت رحلت امام خمینی(ره)

جمهوری اسلامی از برکات حوزه علمیه قم است/ تشکر از پیام راهبردی رهبر معظم انقلاب