کد خبر: ۸۳۵
تاریخ انتشار: ۲۸ اسفند ۱۳۸۶ - ۰۹:۵۱- 18 March 2008
عزیزی عضوحقوقدان شورای نگهبان:

امیدوارم، نمایندگان مجلس هشتم، برای خدمت به مردم، از هیچ تلاشی فروگذار نکنند

عضوحقوقدان شورای نگهبان گفت: امیدوارم، نمایندگان مجلس هشتم، ضمن پایبندی به مفاد سوگندنامه‌ای که در اصل 67 قانون اساسی است، در خدمت به ملت، از هیچ تلاشی فروگذار نکنند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شورای نگهبان ابراهیم عزیزی در گفتگویی ضمن ارزیابی اجمالی از روند برگزاری انتخابات هشتمین دوره مجلس شورای اسلامی، گفت: مطابق اصل 6 قانون اساسی، اداره امور کشور، متکی به آرای عمومی و از طریق انتخابات میسر است و حضور در انتخابات و ایجاد یک انتخابات مقتدر، به تقویت نظام اسلامی منجر می‌شود، بنابراین هر چه حضور و همبستگی مردم در صحنه انتخابات بیشتر باشد، به تقویت نظام اسلامی و استقلال همه‌جانبه، کشور، کمک بیشتری می‌شود.
وی درباره جایگاه نظارت در انتخابات، گفت: یکی دیگر از برکات قانون اساسی، نظارت بر انتخابات از سوی شورای نگهبان است. اعمال این نظارت از سوی این جایگاه رفیع موجب اطمینان از سلامت انتخابات و مایه آرامش دلهاست و شورای نگهبان دقت و سلامت انتخابات را تضمین می‌کند.
وی با اشاره به تلاش اعضای شورای نگهبان برای بررسی دقیق صلاحیت‌ داوطلبان افزود: اعضای شورای نگهبان، تنها بر اساس ضوابط قانونی در مورد صلاحیت‌ها، اظهار نظر کردند و سوابق و پرونده آنها را مورد به مورد و به دقت رسیدگی کردند و هیچ موردی خارج از قانون در آرا و نظراتشان مؤثر نبود.
عزیزی درباره ضعف‌های قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی نیز گفت: باید این موارد بعد از انتخابات در جلساتی مطرح و بحث و کارشناسی شود.
عضوحقوقدان شورای نگهبان ضمن تجلیل از حضور پرشور مردم در انتخابات 24اسفند گفت: شهید بهشتی می‌گفتند: مردم ایران، مسلمان هستند و اسلام را می‌خواهند. مردم به اسلام عشق دارند و در نظام اسلامی، می‌خواهند اسلام پیاده بشود؛ شما دیدید که در این انتخابات، مقام معظم رهبری، چگونه راه را روشن کردند و برکات حضور مردم را تبیین فرمودند و مردم نیز به عشق ولایت، حضور باشکوهی در انتخابات داشتند.
وی تصریح کرد: با وجود شیطنت‌ها و شرارت‌های استکبار جهانی مردم ولایت مدار با حضور گسترده در انتخابات، در این راه از هم سبقت ‌گرفتند و همین حضور، تجلی اتحاد ملی و انسجام اسلامی بود.
عضو حقوقدان شورای نگهبان نتایج حضور گسترده در انتخابات را خنثی‌شدن توطئه‌های دشمنان دانست و گفت: نخستین نتیجه حضور گسترده مردم، پیروزی ملت ایران و شکست دشمنان مستکبر بود.
عزیزی در پایان ضمن تقدیر از کارکنان شورای نگهبان برای برگزاری انتخابات سالم گفت: یقین بدانید اجرای انتخابات سالم، موجب تقویت نظام اسلامی است و اجر آن نیز بسیار زیاد است.

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

مرحله مقدماتی چهارمین دوره رقابت شبیه‌سازی شورای نگهبان پایان یافت/ رشد کمی و کیفی رقابت در مقایسه با دوره‌های قبل

دکتر طحان‌نظیف در واکنش به تهدید ترامپ: دوباره می‌خواهید این ملت را بیازمایید؟

اعتراض و مطالبه گری منطقی «حق مردم» است / آشوب، ناامنی و کمک به دشمنان قابل قبول نیست

خدمت به آرمان‌های عاشورا ضامن بقای اسلام است/ در مسیر خدمت، مجاهدانه عمل کنیم

سخنگوی شورای نگهبان: انتخابات میان‌دوره‌ای مجلس خبرگان رهبری در خوزستان نیز برگزار می‌شود

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۱۰ دی ۱۴۰۴

آیت‌الله جنتی: حل مشکلات معیشتی مردم، وظیفه مسئولان است/ سیره امام علی (ع) میزان سنجش حق‌مداری افراد و حکومت‌هاست

گزارش تصویری دیدار سخنگوی شورای نگهبان با خانواده شهید ناظر «علیرضا جلالی‌فر»

دیدار سخنگوی شورای نگهبان با شهید ناظر «علیرضا جلالی‌فر»؛ شهیدی که جلوه‌ای از عشق و اخلاق علوی در میان ناظران انتخاباتی بود/ دکتر طحان‌نظیف: ملت ایران مسیر عزت را در وحدت و قوی شدن یافته‌اند

هنر الهی، مسیر نجات انسان از مادیت و انحراف است

پربازدید ها

آیت‌الله جنتی: حل مشکلات معیشتی مردم، وظیفه مسئولان است/ سیره امام علی (ع) میزان سنجش حق‌مداری افراد و حکومت‌هاست

دکتر صادقی‌مقدم: شورای نگهبان آمادگی کامل برای نظارت بر انتخابات‌های میان‌دوره‌ای در اردیبهشت ۱۴۰۵ دارد

تاکید سخنگوی شورای نگهبان به هیئت‌های نظارت انتخاباتی: دفاعیات داوطلبان شنیده و دلایل به آنها توضیح داده شود

آیت‌الله جنتی: قوی کردن بنیه علمی و اعتقادی، بهترین راه مقابله با هجمه‌های فرهنگی است/ سیره امام هادی(ع)، تبدیل هوشمندانه تهدید‌ها به فرصت بود

تکریم «امین مردم» در خانه «سردار گمنام»؛ روایت دیدار سخنگوی شورای نگهبان با خانواده شهید طیب‌مسعود/ دکتر طحان‌نظیف: مجاهدت شهدا، مردم ایران را در جهان سربلند کرد

دیدار سخنگوی شورای نگهبان با شهید ناظر «علیرضا جلالی‌فر»؛ شهیدی که جلوه‌ای از عشق و اخلاق علوی در میان ناظران انتخاباتی بود/ دکتر طحان‌نظیف: ملت ایران مسیر عزت را در وحدت و قوی شدن یافته‌اند

دکتر پروین: اندیشه‌های آیت‌الله نائینی، نقش برجسته‌ای در تبیین حکمرانی اسلامی و مردم‌سالاری دینی دارند

از نجف تا شورای نگهبان؛ نگاهی به نقش آیت‌الله هاشمی‌شاهرودی در پاسداری از اسلامیت و جمهوریت نظام

بررسی اساسنامه سازمان بهینه‌سازی و مدیریت راهبردی انرژی در مجمع مشورتی حقوقی شورای نگهبان

«لایحه دوفوریتی الزامات و احکام مورد نیاز قوانین بودجه‌های سنواتی» تایید شد