کد خبر: ۸۳۱۶
تاریخ انتشار: ۳۰ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۱:۵۸- 19 February 2022
آیت‌الله اعرافی:

چشم پوشاندن نسبت به دستاوردهای انقلاب خطرناک است

خطیب نماز جمعه قم با اشاره به اینکه نادیده گرفتن نقدها نادرست است، اما چشم پوشاندن نسبت به دستاوردها نیز خطرناک است، گفت: برای جهاد تبیین فرد و جامعه باید با به کارگیری همه ابزارها قیام کنند و این وظیفه شرعی، اخلاقی و انقلابی است.

چشم پوشاندن نسبت به دستاوردهای انقلاب خطرناک است

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شورای نگهبان به نقل از خبرگزاری حوزه، آیت‌الله علیرضا اعرافی در خطبه نماز جمعه ۲۹ بهمن ۱۴۰۰ که در مصلای قدس قم برگزار شد، عنوان کرد: سه ماه رجب، شعبان و رمضان قله‌های سال و دربردارنده بالاترین فرصت‌ها برای تهذیب نفس و اصلاح اخلاق است و انسان‌های اهل اخلاق و معنا در این ماه‌ها برنامه‌های خاصی برای سیر و سلوک الی الله و اصلاح خویشتن آغاز می‌کنند.

وی با بیان اینکه دعای «یا مَنْ یَمْلِکُ حَوآئِجَ السَّآئِلینَ و یَعْلَمُ ضَمیرَ الصَّامِتینَ، لِکُلِّ مَسْئَلَةٍ مِنْکَ …» از دعاهای مشترک این ایام است، افزود: در اقبال نقل شده که ابو همزه ثمالی بیان می‌کند در آغاز ماه رجب در حرم خدا حضور داشتم و دیدم امام سجاد (ع) در حجر اسماعیل نشسته‌اند و این دعا را می‌خوانند.

عضو فقهای شورای نگهبان اظهار کرد: بیان‌شده است که در هر خواسته‌ای به اسم و صفت همان خواسته متوسل شوید؛ مثلاً برای شفا به اسم شافی و برای روزی به رازق متوسل شوید.

وی با اشاره به اینکه عقل می‌گوید، برای برآورده شدن خواسته‌ها باید به کسی متوسل شد که سه ویژگی علم، قدرت و مهر و رحمت دارد، ادامه داد: همه قدرت‌های عالم در خداوند است و اگر آن قدرت بیاید همه چیز تسخیر می‌شود، همچنین خداوند از آنچه نمی‌گویید آگاه است که نشان دهنده علم خدا است و رحمت خداوند نیز گشوده است.

خطیب نماز جمعه قم، بیان کرد: آدم‌ها خواسته‌های متفاوتی دارند و برخی دعاهای مادی و برخی دعاهای معنوی مانند رهایی از جهنم و طلب بهشت دارند؛ اما گاهی انسان‌ها به گونه‌ای غرق در خداوند می‌شوند که خواسته‌های شأن فراموش می‌شود و عشق و حب خداوند را می‌خواهند.

آیت‌الله اعرافی در خطبه دوم در رابطه با جهاد تبیین عنوان کرد: تأکید رهبر معظم انقلاب در این موضوع نشان دهنده ضرورت خیزش عمومی در سطح فردی و اجتماعی برای دفاع از اسلام آرمان‌های انقلاب و شهدا است.

وی با تأکید بر اینکه نباید دستاوردهای انقلاب را به خاطر سختی‌های معیشتی، تحریم و… کوچک شمارد، اظهار کرد: سپاه دشمن، همراه با نادانی برخی دوستان، دست به دست هم دادند که مردم را سست و ناامید کنند؛ ملت عزیز؛ این انقلاب سرمایه تاریخی شما است و دستاوردهای آن قابل وصف، احصا و شمارش نیست.

امام جمعه قم، ادامه داد: در زیرساخت‌هایی نظیر آب، برق، گاز، راه، مخابرات تحولات زیادی رخ داده است و در حوزه سلامت و بهداشت نیز از میانگین عمر و امید به زندگی حدود ۵۰ سال به بالای ۷۰ سال رسیده‌ایم همچنین در حوزه علم و فناوری نیز دستاوردها قالب وصف نیست.

وی افزود: پیشرفت در حوزه صنعت و معدن، کشاورزی، قدرت دفاعی، مسائل مربوط به امنیت، استقلال، آزادی، قدرت منطقه‌ای، معنویت گسترده در سطح کشور و گفتمان نوین ایران و انقلاب از سرمایه‌های این کشور است.

مدیر حوزه‌های علمیه با اشاره به اینکه نادیده گرفتن نقدها نادرست است، اما چشم پوشاندن نسبت به دستاوردهای نیز خطرناک است، بیان کرد: برای جهاد تبیین فرد و جامعه باید با به‌کارگیری همه ابزارها قیام کنند و این وظیفه شرعی، اخلاقی و انقلابی است.

وی ادامه داد: برخی از کسانی که مدعی امام هستند و در انقلاب سوابقی دارند سخنان نادرستی گفته‌اند و مواضع غلطی ابراز کرده‌اند که دل‌ها را آزرده کرده است. کسانی که در برابر غرب ترسیده‌اند و حالت انفعال به آن‌ها دست داده است و از مسیر پاک انقلاب دور شده‌اند این سخنان را گفته‌اند و باید از این ملت بزرگ و عظیم عذرخواهی کنند.

آیت‌الله اعرافی گفت: در برخی مراسم‌های کشور و به ویژه جشنواره فجر اتفاقاتی رخ داد که شایسته نبود و در برخی موارد عذرخواهی‌هایی کردند که در حد آن حرمت‌شکنی‌ها نبود. ارزش‌های اخلاقی اسلامی و فرهنگی نشانه این ملت بزرگ بوده است.

وی اظهار کرد: ما مدافع هنر، انسانی، پاک، اخلاقی و نشاط‌آور هستیم، اما هنر نباید در دام‌های شیطانی و هنجارشکن قرار بگیرد و جبران این حریم‌شکنی‌ها خواسته ملت است.

خطیب نماز جمعه قم با بیان اینکه حرکت‌های عادی‌سازی با اسرائیل بسیار زشت است، یادآور شد: بحرین و امارات بدانند خیانتی که به آرمان اسلام و رسول خداوند (ص) می‌کنند در پرونده آن‌ها ثبت خواهد شد و ملت‌های مسلمان چشم نخواهند بست و روزی شما باید پاسخ بدهید.

وی در تذکری به دولت هند، گفت: حجاب، نماد دین و وظیفه شرعی مسلمانان است و هر اقدامی که در هریک از ایالت‌های هند بر ضد حجاب انجام شود ناشایست است و ان شاءالله دولت هند عاقلانه عمل کند.

انتهای پیام/

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

بیانیه شورای نگهبان به مناسبت ۱۳ آبان روز ملی مبارزه با استکبار جهانی

بازدید دکتر ره‌پیک از نمایشگاه مرکز رشد دانشگاه امام صادق (ع) و تاکید بر ضرورت پیوند میان نظریه و اجرا

«انقلاب اسلامی» سرآمد تحولات تاریخی حوزه در هزار سال گذشته است / گشوده‌شدن افق‌های جهانی به روی حوزه‌های علمیه

ویژه نامه بهار ۱۴۰۵ فصلنامه دانش حقوق عمومی منتشر شد

دکتر مولابیگی: نفی سلطه‌جویی و سلطه‌پذیری حاکم بر سیاست‌های ایران است/ آمریکا، ایران قوی و مردم را یک مانع بزرگ در برابر خود می‌بیند/ امید و توکل به خدا یعنی فعالانه به جنگ مشکلات برویم

دکتر طحان‌نظیف: از منظر آیت‌الله خامنه‌ای (ره) قانون‌گذاری در حوزه زنان باید پاسخی به نیاز‌های واقعی زن و ضامن تعادل میان حقوق و تکالیف باشد

آیت الله اعرافی صدور حکم اعدام شیخ حسین المعتوق در کویت را محکوم کرد

«روشنگری» رمز پیروزی بر دشمنان است / خواست مردم برای گرفتن تقاص خون رهبر شهید

طلاب در تبیین معارف اهل‌بیت (ع) و انجام رسالت دینی پیشگام باشند

روایت آیت الله خاتمی از روز انتخاب رهبر سوم انقلاب اسلامی/هشدار نسبت به جریان‌های سازشکار

پربازدید ها

رونمایی از کتاب «پیاده‌روی در خیابان‌های سارایوو» با پیام آیت‌الله جنتی

دکتر کدخدایی: جمهوری اسلامی ایران نظامی مبتنی بر پایه‌های دینی و حمایت، حضور و مشارکت جدی مردم است

دکتر طحان‌نظیف: از منظر آیت‌الله خامنه‌ای (ره) قانون‌گذاری در حوزه زنان باید پاسخی به نیاز‌های واقعی زن و ضامن تعادل میان حقوق و تکالیف باشد

دکتر مولابیگی: نفی سلطه‌جویی و سلطه‌پذیری حاکم بر سیاست‌های ایران است/ آمریکا، ایران قوی و مردم را یک مانع بزرگ در برابر خود می‌بیند/ امید و توکل به خدا یعنی فعالانه به جنگ مشکلات برویم

بیانیه شورای نگهبان به مناسبت ۱۳ آبان روز ملی مبارزه با استکبار جهانی

بازدید دکتر ره‌پیک از نمایشگاه مرکز رشد دانشگاه امام صادق (ع) و تاکید بر ضرورت پیوند میان نظریه و اجرا

ضعف‌های ده‌گانه قدرت شیشه‌ای و عنکبوتی آمریکا / دوران صبر راهبردی و ملاحظات ایران به پایان رسیده است

ویژه نامه بهار ۱۴۰۵ فصلنامه دانش حقوق عمومی منتشر شد

آیت الله اعرافی صدور حکم اعدام شیخ حسین المعتوق در کویت را محکوم کرد

روایت آیت الله خاتمی از روز انتخاب رهبر سوم انقلاب اسلامی/هشدار نسبت به جریان‌های سازشکار