کد خبر: ۸۲۴۹
تاریخ انتشار: ۲۱ دی ۱۴۰۰ - ۲۱:۰۱- 11 January 2022
دکتر طحان نظیف در اختتامیه رویداد حل مسائل حکمرانی:

تحقق حکمرانی شایسته در پرتو نقش آفرینی نخبگان و پژوهشگران است

سخنگوی شورای نگهبان گفت: تحقق حکمرانی شایسته اسلامی حتما در پرتو نقش آفرینی نخبگان و پژوهشگران است و قطعا این حکمرانی شایسته، از مسیر توجه به پژوهش‌های علمی و عملی به نتیجه می‌رسد.

تحقق حکمرانی شایسته در پرتو نقش آفرینی نخبگان و پژوهشگران است

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شورای نگهبان، دکتر هادی طحان نظیف سخنگوی شورای نگهبان عصر امروز سه شنبه (۲۱ دی ۱۴۰۰) طی سخنانی در اختتامیه رویداد نخبگانی حل مسائل حکمرانی با رویکرد دینی، با تاکید بر لزوم تکیه بر پژوهش و فعالیت‌های علمی، گفت: پژوهش و تحقیق پایان ندارد و خدا را شاکریم که مجلس و کتابخانه مجلس شورای اسلامی و اندیشکده‌ها روی موضوعات پژوهشی تمرکز کرده‌اند و در تلاشند که در زمینه حکمرانی و دستیابی به شیوه‌های نوین حکمرانی ورود داشته باشند.

وی افزود: برگزاری چنین رویدادهای علمی و نخبگانی نشان می دهد که حلقه های واسطی که برای به نتیجه رسیدن پژوهش های علمی نیاز است را پیدا کرده ایم؛ این مسئله بسیار مهم است که از نظریات نخبگان و پژوهشگران کشورمان به خصوص نسل جوان در زمینه‌هایی مانند حکمرانی بهره برده و پژوهش‌های آنها را مورد توجه قرار دهیم.

سخنگوی شورای نگهبان تصریح کرد: تحقق حکمرانی شایسته اسلامی حتما در پرتو نقش آفرینی نخبگان و پژوهشگران است و قطعا این حکمرانی شایسته، از مسیر توجه به پژوهش‌های علمی و عملی به نتیجه می‌رسد.

دکتر طحان نظیف همچنین اضافه کرد: حکمرانی در نظام جمهوری اسلامی ایران تفاوت‌هایی با سایر حکمرانی‌ها در دنیا دارد که اصلی‌ترین تفاوت میان حکمرانی در نظام اسلامی و سایر حکمرانی‌ها را می‌توان در این موضوع تحلیل کرد که در نظام اسلامی، حکمرانی باید مبتنی بر شریعت باشد.

تحقق حکمرانی شایسته در پرتو نقش آفرینی نخبگان و پژوهشگران است

وی خاطر نشان کرد: مردم در نظام اسلامی دغدغه شریعت را دارند و از مسئولان هم همین توقع را دارند که اسلام در تمام بخش‌های حکمرانی جاری باشد و اصولا بر همین مبنا، انقلاب اسلامی و نظام اسلامی بنیان نهاده شده است.

سخنگوی شورای نگهبان با بیان اینکه نظام اسلامی به دنبال حل مسائل و مشکلات بر مبنای شریعت و دین است، ادامه داد: نظام اسلامی باید همواره در حال حرکت و رشد بوده و حرکتی رو به جلو داشته باشد که این‌ این چنين است.

دکتر طحان نظیف همچنین گفت: یکی دیگر از مباحث درباره حکمرانی شایسته، بحث قانون گذاری است که همین قانون گذاری هم نیاز به اندیشه و پژوهش دارد و طبعا چون شورای نگهبان و برخی دیگر از دستگاه‌ها در انتهای فرایند قانون گذری قرار دارند، باید نهادهای واسط در این زمینه فعال‌تر شده و به فرایند قانون گذاری کمک کنند تا مشکلات مردم به صورت دقیق‌تر حل شود.

وی در بخش پایانی سخنانش اظهار داشت: پژوهشکده شورای نگهبان در زمینه‌های پژوهشی بسیار فعال است و در واقع ظرفیت پژوهشی نخبگان جوانی که در این پژوهشکده فعال هستند، بسیار به شورای نگهبان کمک کرده و امیدوارم که دستگاه‌های دیگر نیز از ظرفیت‌های پژوهشی خود در جهت تحقق حکمرانی خوب، بیشتر استفاده کنند.

در پایان این مراسم، با حضور دکتر طحان نظیف سخنگوی شورای نگهبان و حجت الاسلام قاسمیان رئیس کتابخانه مجلس، از تیم های برگزیده رویداد نخبگانی حل مسائل حکمرانی، با اهدای لوحی تقدیر شد.

انتهای پیام/

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

آیت‌الله جنتی: پیام عاشورا با جهاد تبیین ماندگار شد/ باید در برابر تحریف ایستاد و روایت دقیق از استقامت ایران داشت

پالایش ضمیر از رذائل، هدف اساسی آموزه‌های اخلاقی است

ایرادات شورای نگهبان به لایحه ساماندهی پهپاد‌های غیرنظامی؛ از مغایرت‌های شرعی و قانونی تا ابهامات اجرایی

دکتر طحان‌نظیف: امت ایستاده؛ چون امام ایستاده...

فیلم|گفت‌و‌گوی دکتر کدخدایی با خبرگزاری ایرنا

شهید نصرالله یک مکتب فکری و انقلابی با تأثیر راهبردی است

نقض آشکار حقوق بین‌الملل و لزوم پیگیری قضایی

وحدت، انسجام و اتحاد مردم؛ طبق بیانات رهبر انقلاب، بزرگترین و بالاترین سلاح ماست

بررسی طرح تقویت امنیت غذایی کشور و رفع موانع تولیدات کشاورزی در مجمع مشورتی حقوقی شورای نگهبان

گزارش تصویری چهل و دومین پیش‌نشست همایش حقوق ملت و آزادی‌های مشروع در منظومه فکری حضرت آیت‌الله خامنه‌ای

پربازدید ها

طرح مالیات بر سوداگری و سفته‌بازی تایید شد

جنگ ۱۲ روزه مرحله‌ای جدید از حرکت انقلاب اسلامی است/ جهان اسلام در برابر فجایع غزه مسئول است

دکتر طحان‌نظیف: هیچ مسئول و متفکری به اندازه مقام معظم رهبری بر مشارکت مردم تاکید نداشته است

وحدت، انسجام و اتحاد مردم؛ طبق بیانات رهبر انقلاب، بزرگترین و بالاترین سلاح ماست

لزوم پیگیری حقوقی حمله رژیم صهیونیستی به ایران

پیمان‌شکنان در مسند مدعیان؛ خطای آشکار اروپا در استناد به مکانیسم ماشه

نقض آشکار حقوق بین‌الملل و لزوم پیگیری قضایی

آمریکا و رژیم صهیونیستی تفاوتی با یکدیگر ندارند

ایرادات شورای نگهبان به لایحه ساماندهی پهپاد‌های غیرنظامی؛ از مغایرت‌های شرعی و قانونی تا ابهامات اجرایی

گزارش تصویری چهل و دومین پیش‌نشست همایش حقوق ملت و آزادی‌های مشروع در منظومه فکری حضرت آیت‌الله خامنه‌ای