کد خبر: ۸۲۴۶
تاریخ انتشار: ۲۰ دی ۱۴۰۰ - ۱۲:۱۳- 10 January 2022
سخنگوی شورای نگهبان در گفتگو با رادیو مقاومت:

شهید سلیمانی الگوی جوانان مسلمان و حتی غیرمسلمان است

سخنگوی شورای نگهبان گفت: حاج قاسم یک شخصیت الگوست و برای ما جوان‌ها و همچنین جوان‌های آزادی‌خواه جهان و حتی غیرمسلمانان الگوست.

شهید سلیمانی الگوی جوانان مسلمان و حتی غیرمسلمان است

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شورای نگهبان، دکتر هادی طحان نظیف سخنگوی شورای نگهبان در گفتگو با برنامه سلام سردار رادیو مقاومت، یاد و خاطره شهدای انقلاب اسلامی و محور مقاومت به خصوص شهید حاج قاسم سلیمانی و ابومهدی المهندس و دیگر همراهانشان را گرامیداشت.

وی با بیان اینکه حاج قاسم سلیمانی تربیت یافته مکتب انقلاب اسلامی است، گفت: حاج قاسم یک مجاهدِ عارف و با بصیرت بود که واقعاً ویژگی‌های متعددی داشت.

سخنگوی شورای نگهبان ادامه داد: قانون اساسی ما ویژگی‌هایی را برای تربیت انسان‌های تراز انقلاب اسلامی درنظر گرفته که می‌توان گفت حاج قاسم سلیمانی یک مثال عینی خوب و در تراز انقلاب اسلامی و تربیت یافته بر اساس قانون اساسی است.

دکتر طحان نظیف، شهید سلیمانی را غم‌خوار مظلومان عالم دانست و گفت: ایشان خار چشم دشمنان ملت بزرگ ایران و انسانیت بود؛ این شهید والا مقام مانع تحقق اهداف آمریکایی‌ها‌ و صهیونیست‌ها در منطقه شد. حاج قاسم، یک شخص ولایتمدار و تابع ولی فقیه بود.

وی افزود: حاج قاسم زنده است چون مکتب ایشان زنده و جاودانه است و همه آزادگان جهان خون خواه حاج قاسم هستند.

سخنگوی شورای نگهبان در تشریح ویژگی‌های شخصیتی حاج قاسم سلیمانی با بیان اینکه این شهید عزیز يك عارف بصیر بود، تصریح کرد: ایشان در حساس ترین لحظه‌های نبرد با شقی‌ترین موجودات عالم به زیباترین عواطف انسانی هم پایبند بود.

دکتر طحان نظیف افزود: حاج قاسم سلیمانی چهره جهانی مقاومت است که در مقابل استکبار جهانی ایستاد و شهادت مظلومانه ایشان عجز و ناتوانی جبهه استکبار را به رخ جهانیان کشید و ماهیت پلید و غیر انسانی مدعیان دروغین حقوق بشر را آشکار کرد.

وی با تاکید براینکه اخلاص حاج قاسم نه تنها در دوران حیات بلکه در شهادتشان هم شکست دشمنان اسلام را رقم زد، گفت: شهادت ایشان آغازگر یک حرکت جدیدی‌ است که انشالله عامل شکست و بی‌آبرویی استکبار جهانی خواهد بود.

عضو حقوقدان شورای نگهبان یادآور شد: حاج قاسم یک شخصیت الگوست و برای ما جوان‌ها و همچنین جوان‌های آزادی‌خواه جهان و حتی غیرمسلمانان الگوست.

دکتر طحان نظیف درباره مقاطع زندگی شهید سلیمانی از کودکی تا شهادت گفت: اگر سیر زندگی ایشان را از کودکی تا شهادت مورد بررسی قرار دهیم، می‌‌توانیم سیره زيست يك قهرمان را به صورت عملی مشاهده کنیم.

وی بر لزوم بهره‌مندی از تفکرات شهید سلیمانی با استفاده از وصیت نامه، یادداشت‌ها و سخنرانی‌های این شیهد بزرگوار تاکید و خاطرنشان کرد: مکتب حاج قاسم سلیمانی باید با استفاده از ابزارهای هنری به دنیا شناسانده و تکثیر شود که البته اين كار در حال انجام است و بايد گفت حاج قاسم در حال تکثیر هست.

سخنگوی شورای نگهبان در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به برگزاری با شکوه دومین سالگرد شهادت حاج قاسم سلیمانی بعد از گذشت 2 سال از شهادت ایشان گفت: این شکوه و عزت نشان می‌دهد که مردم به خدمتگزاران مخلص خودشان علاقه دارند و قدر آنها را می‌دانند و قطعاً هر روزی که می‌گذرد، درخشش حاج قاسم سلیمانی بیش از قبل می‌شود و این پاداش ایمان و اخلاص این شهید بزرگوار است.

دکتر طحان نظیف با بیان اینکه هر مسئولی که بخواهد نزد خداوند و مردم عزیز باشد باید با اخلاص بوده و برای مردم دلسوزی داشته باشد و این‌ها در حاج قاسم نمایان است، تاکید کرد: تلاش‌های دشمنان مکتب حاج قاسم برای حذف نام و یاد این شهید بزرگ از فضای مجازی و رسانه‌ها، مذبوحانه و محکوم به شکست است چرا که حاج قاسم سانسور شدنی نیست و این دست و پا زدن‌ها بیهوده است و این سنت خداوند متعال است که هر کس بر مبنای ایمان به خدا زندگی کرده باشد، عزت ابدی خودهد يافت.

انتهای پیام/

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

پیام «حوزه پیشرو و سرآمد» نیازمند گفتمان‌سازی است

اساتید حوزه به «فقه معاصر» توجه ویژه داشته باشند

نشست خبری سخنگوی شورای نگهبان شنبه برگزار می‌شود

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۲۶ شهریور ۱۴۰۴

گام تازه پژوهشکده شورای نگهبان در دیپلماسی علمی و فرهنگی با حضور در نمایشگاه کتاب بغداد

دکتر کدخدایی: دفاع مقام معظم رهبری از ابعاد مختلف حقوق ملت در جنگ تحمیلی اخیر باید در این همایش تبیین شود

نهج‌البلاغه کتاب تحول و انقلاب است / بانوان طلبه در حکمرانی دنیای جدید نقش تمدنی دارند

سه‌گانه اسلام، روحانیت و حوزه، ستون‌های استمرار انقلاب اسلامی

با حضور در نمایشگاه کتاب بغداد به‌دنبال همکاری‌های علمی و حقوقی بین‌المللی هستیم

جایگاه فقه در تحلیل حق دفاع مشروع و مواجهه با تجاوز نظامی

پربازدید ها

آیت‌الله مدرسی‌یزدی: اساس اسلام بر وحدت و اجتماع بر حق است/ هرجا دفاع از حقی باشد، اسلام در آنجا حاضر است

بررسی لایحه حمایت از ایرانیان خارج از کشور در مجمع مشورتی حقوقی شورای نگهبان

جلسه هیئت تحریریه فصلنامه دانش حقوق عمومی برگزار شد

«سند حوزه و هوش مصنوعی» در آستانه نهایی‌شدن است

پیام راهبردی رهبر معظم انقلاب راهنمای حرکت امروز و فردای حوزه است / هویت روحانیت ریشه در نبوت و امامت دارد

راه مقابله با رژیم صهیونی، پاسخ محکم است

مراقب نفوذ فرهنگی دشمن باشیم

حمله به قطر هشدار بیدارباش به دولت‌های اسلامی است / مذاکرات نشان داد بیگانگان عهدشکن و ستمگرند

تمسک به سیره پیامبر (ص) کلید حل مشکلات جامعه است / پاسداری از خون شهدا وظیفه همه است

حضور انتشارات پژوهشکده شورای نگهبان در نمایشگاه کتاب بغداد