کد خبر: ۸۲۳۲
تاریخ انتشار: ۱۳ دی ۱۴۰۰ - ۱۶:۵۱- 03 January 2022
آیت الله حسینی خراسانی در سمنان:

حاج قاسم سلیمانی جان خود را برای پیروزی و سربلندی امت اسلام فدا کرد

عضو فقهای شورای نگهبان گفت: سپهبد حاج قاسم سلیمانی برای پیروزی و سربلندی امت اسلام تلاش کرد و در این مسیر هم جان خود را فدا کرد.

حاج قاسم سلیمانی جان خود را برای پیروزی و سربلندی امت اسلام فدا کرد

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شورای نگهبان، آیت الله سید احمد حسینی خراسانی عضو فقهای شورای نگهبان همزمان با ایام عزاداری حضرت زهرا سلام الله علیها و سالگرد شهادت سردار دل‌ها حاج قاسم سلیمانی با سفر به سمنان، در نماز جمعه این شهر حضور یافت و به عنوان سخنران پیش از خطبه‌های این نماز جمعه این شهر، به ایراد سخنرانی پرداخت.

وی در این سخنرانی با تاکید بر پاسداری از فرهنگ فاطمی، بیان کرد: تا دنیا دنیاست عزادار فاطمه(س) هستیم چون در پی شهادت ایشان بود که عدالت را از جامعه به حاشیه بردند؛ پس از شهادت صدیقه طاهره(س) عدالت از جامعه کنار رفت و منکر، کم کاری، خیانت، اختلاس و فحشا، زیاد شد؛ باید بکوشیم کشور، ادارات، نهادها و مراکز کشور، جامعه و جوانان‌مان، به نور ولایت، فرهنگ، ادب و اخلاق فاطمه مزین شوند.

عضو فقهای شورای نگهبان افزود: این ایام سالگرد یکی از چهره های درخشان امت اسلامی در عرصه جهانی، سردار افتخارآفرین انقلاب و مایه افتخار امت در سراسر جهان، سردار دلها شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی هم بود که حقیقتا این شهید بزرگ، برای پیروزی و سربلندی امت اسلام تلاش کرد و در این مسیر هم جان خود را فدا کرد.

آیت الله حسینی خراسانی در ادامه با حضور در هشتمین جلسه شورای اداری استان سمنان که در سالن جلسات یادگار امام (ره) استانداری سمنان برگزار شد، اظهار داشت: رفع نیاز مردم در تمامی حوزه‌ها با وجود این مسئولان در استان سمنان و تلاش آنها، قابل‌دسترس است؛ مدت زمان تصدی پست‌ها، مسئولیت‌ها و جایگاه‌ها بسیار کوتاه است و ماندگار نیست و شتابان گذر خواهد کرد و باید این فرصت‌ها را قدر بدانیم.

وی در ادامه این سفر با حضور درجمع پاسداران و سربازان سپاه ناحیه سمنان تصریح کرد: در همه حوادث و رخدادها، سپاه آماده انجام وظیفه است؛ چرا که سپاه همانطور که از نامش پیداست پاسدار انقلاب اسلامی است و فقط وظیفه نظامی‌گری بر عهده ندارد و اگر خطری از ناحیه بیرونی انقلاب را تهدید کند برای دفاع از انقلاب و مقابله با خطر بیرونی و هر کجا این انقلاب که برخاسته از مکتب فاطمه(س) است، سپاه پای‌کار آمده و در میدان عمل حضور دارد.

عضو فقهای شورای نگهبان با اشاره به حضور سپاه در همه میدان‌ها از جمله سیل، زلزله، مقابله با کرونا و دیگر عرصه‌ها ادامه داد: سپاه در هشت سال دفاع مقدس برای مقابله با توطئه استکبار جهانی افتخار آفرید و در اهمیت بیان جایگاه سپاه همین بس که امام خمینی (ره) فرموده‌اند: «اگر سپاه نبود، کشور نبود.»

آیت الله حسینی خراسانی در ادامه این سفر با حضور در همایش پرچم داران بصیرت در شاهرود که به مناسبت سالگرد شهادت سردار حاج قاسم سلیمانی، در محل حسینیه اعظم مدرسه قلعه برگزار شد، گفت: آمریکایی‌ها اعتراف کرده اند که ایران، امروز قدرت اول منطقه است، این را بعد از سیلی گیج کننده‌ای که قدرت نظامی ایران به پایگاه آمریکایی‌ها در عراق زد، کاملاً متوجه شدند. این همان «ما می‌توانیم» است.

وی در پایان این سفر با حضور در جمع امیران ارتش لشگر 58 ذوالفقار جمهوری اسلامی ایران، ضمن تقدیر و تشکر از خدمات شایسته آنها گفت: نقش قوای مسلح در صیانت از امنیت ملت و تمامیت ارضی بسیار نقش مهم و حساسی است که به لطف فرماندهی کل قوا که یک فقیه، مدبر، مدیر، شجاع و دلسوز است در حال انجام است و تبعیت از فرمانده کل قوا یک حکم الهی و دستور شرعی می‌باشد.

انتهای پیام/

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۳۰ مهر ۱۴۰۴

۳ عنصر حیاتی برای کارِ فرهنگی / پشت میز معامله با خدا حاضر باشیم

گزارش تصویری دیدار دکتر طحان‌نظیف و دکتر صادقی‌مقدم با خانواده شهیده ناظر «حانیه نادری»

بانوی شهید «حانیه نادری»؛ مربی پیش‌دبستان و عضو شبکه نظارت که «مایه برکت و افتخار» پدر و مادرش بود/ جرمش همسایگی با یک دانشمند هسته‌ای بود/ دکتر طحان‌نظیف: قطعه ۴۲ بهشت زهرا (س) نمایشگاه کینه‌توزی رژیم‌صهیونیستی نسبت به مردم ایران است

مجموعه رویه‌های شورای نگهبان منتشر شد

عدم مخالفت شورای نگهبان با حذف چهار صفر از پول ملی/ مصوبه به دلیل ابهامات دیگری به مجلس بازگردانده شد

بررسی یک طرح و یک لایحه در مجمع مشورتی حقوقی شورای نگهبان

بازدید اعضای شورای نگهبان از نمایشگاه جدیدترین آثار پژوهشکده شورای نگهبان

جلسه هیات امنای پژوهشکده شورای نگهبان برگزار شد

جلد دوم مجموعه «روایت اساسی» با عنوان «تاریخچه رهبری در حقوق اساسی ایران» منتشر شد

پربازدید ها

دیدار با پدر و برادری که شهیدشان در جستجوی خدمت به مردم بود/ دکتر طحان‌نظیف: خون شهیدان در ایجاد و استمرار انسجام ملی موثر بود

گزارش تصویری دیدار سخنگوی شورای نگهبان با خانواده شهید ناظر «حسین معینی»

دیدار دکتر مولابیگی با خانواده شهید ناظر «سیدمهدی سیدمیرزایی»؛ او که همراه با مردم در تمام سختی‌ها بود و آخرین آرزویش شهادت در راه قدس و دفاع از وطن بود

آیت‌الله جنتی: اتحاد دولت‌های اسلامی تنها راه رهایی از استعمار است/ قدردانی از تلاش‌های فراجا و نیرو‌های مسلح و امنیتی در مقابله با توطئه‌های دشمنان

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۱۶ مهر ۱۴۰۴

گزارش تصویری دیدار دکتر مولابیگی با خانواده شهید ناظر «سیدمهدی سیدمیرزایی»

از کشتی تا وزنه‌برداری؛ قهرمانی و پهلوانی عادت ایرانیان است

دکتر طحان‌نظیف: دشمن صهیونی با حمله به بیمارستان و زندان نشان داد به هیچ یک از قواعد اخلاقی و قانونی پایبند نیست/ «یاحسین (ع)»؛ آخرین کلام شهید ناظر/ ضمانت آزادی یک زندانی، یک روز قبل از شهادت

برگزاری مجمع مشورتی حقوقی شورای نگهبان با حضور نمایندگانی از مجلس و بانک مرکزی

عدم مخالفت شورای نگهبان با حذف چهار صفر از پول ملی/ مصوبه به دلیل ابهامات دیگری به مجلس بازگردانده شد