کد خبر: ۸۲۱۴
تاریخ انتشار: ۲۹ آذر ۱۴۰۰ - ۱۴:۰۲- 20 December 2021
سخنگوی شورای نگهبان در واکنش به اظهارات علی لاریجانی:

انتخابات ۶ ماه است که تمام شده/ انتقاد حق افراد است، اما حاشیه‌سازی راه به جایی نمی‌برد

سخنگوی شورای نگهبان گفت: انتخابات ۶ ماه است که تمام شده و شورای نگهبان مشغول بررسی مصوبات مجلس با موازین شرع و قانون اساسی و رسیدگی به استعلامات دیوان عدالت اداری است و برخی حاشیه‌سازی‌ها بر فعالیت‌های تخصصی شورای نگهبان اثر نخواهد گذاشت.

انتخابات 6 ماه است که تمام شده/ انتقاد حق افراد است اما حاشیه‌سازی راه به جایی نمی‌برد

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شورای نگهبان، دکتر هادی طحان نظیف سخنگوی شورای نگهبان روز یکشنبه در گفتگو با خبرنگار ایرنا درباره اظهارات علی لاریجانی گفت: پرونده ایشان مثل سایر افراد در یک فرآیند قانونی در شورای نگهبان بررسی شده است و برای رسیدگی به صلاحیت ایشان مطالب موجود در پرونده که بخشی نیز به بیرون منعکس شده، مورد به مورد در جلسات شورا مطرح و پس از انجام مباحث متعدد و بیان نظرات مخالف و موافق رای گیری به صورت مخفی انجام شده است. البته نسبت به برخی مطالب هم که به بیرون منعکس شده نه شورای نگهبان مسبب آن بود و نه راضی به آن.

وی اضافه کرد: جمع بندی اعضای شورا با توجه به محتوای پرونده و گزارش‌های متعدد بر احراز صلاحیت نبود که نتیجه هم اعلام شد.

سخنگوی شورای نگهبان خاطرنشان کرد: همان گونه که بارها گفته شده در انتخابات ریاست‌جمهوری بحث رد صلاحیت مطرح نیست و شرایط مذکور در اصل ۱۱۵ قانون اساسی باید احراز شود. شورای نگهبان یک جمع تخصصی است و هر یک از اعضای آن بر اساس تشخیص خود عمل می‌کنند و ورود سیاسی به موضوعات ندارند. ملاک نیز نظر اکثریت اعضا است.

دکتر طحان نظیف اضافه کرد: البته اینکه نامه شخصی و محرمانه شورا توسط یک فرد خارج نشین منتشر شود، جای بررسی دارد اما به هر حال انتخابات تمام شده و بازی با آرامش مردم و فضاسازی رسانه ای صحیح نیست هر چند ما در شورای نگهبان گوش شنوا داریم و مطالب هر کسی را که نقد داشته باشد می‌شنویم.

وی گفت: نقد و انتقاد حق افراد است و ما در این باره کسی را منع نمی‌کنیم و همان طور که بارها گفته شده اگر اشکالی باشد، اصلاح می‌کنیم ولی اینکه عده‌ای بخواهند اعتبار یک نهاد قانونی را زیر سوال ببرند و جایگاه آن را مخدوش کنند، راه به جایی نخواهند برد.

دکتر طحان نظیف اظهار کرد: انتخابات ۶ ماه است که تمام شده و شورای نگهبان مشغول بررسی مصوبات مجلس شورای اسلامی با موازین شرع و قانون اساسی و رسیدگی به استعلامات دیوان عدالت اداری است و برخی حاشیه‌سازی‌ها بر فعالیت‌های تخصصی شورای نگهبان اثر نخواهد گذاشت.

انتهای پیام/

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

انتشار جلد پنجم و ششم مجموعه «تحلیل مبانی نظام جمهوری اسلامی ایران مبتنی بر اصول قانون اساسی» با محوریت اقتصاد و امور مالی

اربعین حسینی ریشه عمیق ایمانی در اسلام دارد

پروژه و راهبرد ما «همگرایی و هم‌افزایی» است نه کشمکش و تفرقه

هر اقدامی که ما را مشغول خود کند، به نفع دشمن است

۶ درس تمدنی اربعین در بیانیه راهبردی آیت‌الله اعرافی / پیوندِ خونِ حسین(ع) با خونِ خامنه‌ای شهید را به گوش جهانیان برسانید

دکتر طحان‌نظیف: مردم ایران پس از شهادت رهبر با قدرت بیشتری پای آرمان‌های انقلاب ایستاده‌اند

ضربات نیرو‌های مسلح و مقاومت مردم، دشمن را وادار به عقب‌نشینی می‌کند

گزارش تصویری گرامیداشت چهل و ششمین سالروز تأسیس شورای نگهبان در آمل

دکتر طحان‌نظیف: دشمن حتی به قواعد ادعایی خود در حقوق بشر نیز پایبند نیست/ دشمنی استکبار با آرمان‌های مردم ایران و مبانی نظام جمهوری اسلامی است/ قانون اساسی سلطه‌پذیری و سلطه‌گری را نفی کرده است

مجالس قائد شهید اعلام حمایت همه‌جانبه از رهبر انقلاب است

پربازدید ها

دکتر طحان‌نظیف: مردم ایران پس از شهادت رهبر با قدرت بیشتری پای آرمان‌های انقلاب ایستاده‌اند

هر اقدامی که ما را مشغول خود کند، به نفع دشمن است

انتشار جلد پنجم و ششم مجموعه «تحلیل مبانی نظام جمهوری اسلامی ایران مبتنی بر اصول قانون اساسی» با محوریت اقتصاد و امور مالی

پروژه و راهبرد ما «همگرایی و هم‌افزایی» است نه کشمکش و تفرقه

۶ درس تمدنی اربعین در بیانیه راهبردی آیت‌الله اعرافی / پیوندِ خونِ حسین(ع) با خونِ خامنه‌ای شهید را به گوش جهانیان برسانید

اربعین حسینی ریشه عمیق ایمانی در اسلام دارد

ضربات نیرو‌های مسلح و مقاومت مردم، دشمن را وادار به عقب‌نشینی می‌کند