کد خبر: ۸۱۵
تاریخ انتشار: ۱۱ اسفند ۱۳۸۶ - ۱۳:۱۵- 01 March 2008
دکترکدخدایی:

تنها27درصد داوطلبان تائیدصلاحیت نشده‌اند

سختگوی شورای نگهبان، در گزارشی آخرین وضعیت بررسی صلاحیت داوطلبان را برای خبرنگاران رسانه‌‌های جمعی تشریح کرد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شورای نگهبان دکترکدخدایی، گفت: مرحله نهائی بررسی صلاحیت‌ها و رسیدگی به اعتراض داوطلبان در شورای نگهبان 13 اسفندماه به پایان می رسد.
وی افزود: از مجموع 7 هزارو 597 نفر که برای حضور در انتخابات داوطلب شده بودند، تنها صلاحیت 2هزار و 59 نفر یعنی 27درصد داوطلبان تائید نشده است.
وی ضمن تاکید بر این نکته که این آمارها در حال تغییر است افزود: مجموع داوطلبانی که صلاحیت آنها تائید شد، یا انصراف داده اند و یا شکایت نکرده‌اند 5 هزارو 538 نفر معادل 73 درصد داوطلبان هستند.
دکتر کدخدایی، یادآور شد: 106نفر از داوطلبان نیز درخواست تغییر حوزه انتخابیه داشته‌اند.
سخنگوی شورای نگهبان با اشاره به تلاش اعضای شورای نگهبان برای بررسی دقیق صلاحیت‌ داوطلبان گفت: اعضای شورای‌نگهبان در نوبت‌های مختلف کاری با داوطلبانی که تقاضای ملاقات داشته‌اند، دیدار و گفتگو کرده‌اند تا پرونده‌هایی که مورد اعتراض واقع شده با دقت مورد بررسی قرار گیرد.
وی افزود: پرونده‌های داوطلبان چندین مرتبه، مورد بازبینی و بررسی مجدد واقع گردید تا حقی از کسی ضایع نشود.
وی ابراز امیدواری کرد: با این اقدام شورای نگهبان و تعداد بسیار داوطلبان تائیدصلاحیت شده، شاهد انتخاباتی پرشور در 24 اسفند باشیم.
دکترکدخدایی در پاسخ به پرسش یکی از خبرنگاران درباره میزان اثرگذاری رایزنی‌ها بر تصمیمات شورای‌نگهبان، گفت: چنانکه قبلا هم اعلام شد، رایزنی‌هایی که در جهت اجرای قانون بوده مورد استقبال شورای نگهبان واقع شده است، اما رایزنی‌هایی که در جهت دور باشد، بر تصمیمات شورای‌نگهبان تاثیری ندارد.
وی افزود: البته شورای‌نگهبان، این بار با دقت بیشتری اسناد و مدارک را بررسی کرد و تا جایی که قانون اجازه می‌داد با نگاه مثبت و همراه با اغماض، صلاحیت‌داوطلبان را مورد بررسی قرار داد و به مسائل جزئی، کمتر اعتنا شد.
سخنگوی شورای‌نگهبان درباره احتمال تغییر وضعیت داوطلبان در بررسی های مختلف، گفت: شورای‌نگهبان آخرین وضعیت پرونده‌ها را با ملاحظه اسناد جدید بررسی می‌کند و مدارک جدید می‌تواند منجر به تغییر نظر شورای‌نگهبان، درباره یک داوطلب گردد.
دکترکدخدایی در پاسخ به پرسشی درباره نظر شورای نگهبان، نسبت به انتشار شیوه‌نامه تبلیغات، گفت: این اقدام جزو حیطه مسؤولیت‌های اجرایی وزارت‌کشور در خصوص انتخابات است.
یکی از خبرنگاران درباره آمار تطبیقی میزان تائید صلاحیت‌ها نسبت به ادوار پیشین انتخابات سؤال کرد که دکتر کدخدایی گفت: آمار تطبیقی پس از نهائی شدن بررسی صلاحیت‌ها ارائه خواهد شد.
سخنگوی شورای‌نگهبان در پاسخ به پرسش خبرنگاری درخصوص نظارت بر انتخابات، اطمینان داد: شورای‌نگهبان، بر تمامی مراحل برگزاری انتخابات نظارت می‌کند و پس از برگزاری انتخابات، صحت انتخابات در حوزه‌های مختلف باید به تائید شورای نگهبان برسد و اگر هم انتخابات به دور دوم یا میاندوره‌ای کشیده شود در آن مراحل نیز شورای نگهبان بر امر انتخابات نظارت خواهدکرد.

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

گزارش تصویری دیدار سخنگوی شورای نگهبان با خانواده سردار شهید «مرتضی طیب‌مسعود»

تکریم «امین مردم» در خانه «سردار گمنام»؛ روایت دیدار سخنگوی شورای نگهبان با خانواده شهید طیب‌مسعود/ دکتر طحان‌نظیف: مجاهدت شهدا، مردم ایران را در جهان سربلند کرد

دکتر پروین: اندیشه‌های آیت‌الله نائینی، نقش برجسته‌ای در تبیین حکمرانی اسلامی و مردم‌سالاری دینی دارند

«اساسنامه صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر» تایید شد

بررسی اساسنامه سازمان بهینه‌سازی و مدیریت راهبردی انرژی در مجمع مشورتی حقوقی شورای نگهبان

مسئولان به سرعت در فناوری‌های نوین سرمایه‌گذاری کنند

دکتر مولابیگی: شهید مفتح الگوی نظریه‌پردازی عمل‌گرا در تاریخ انقلاب اسلامی است/ «وحدت و همدلی» راز عزت و بقای جامعه اسلامی است

تقویت پژوهش‌های علوم انسانی- اسلامی از برکات تعامل حوزه و دانشگاه است

آذربایجان شرقی؛ مقصد نخست دومین مرحله رویداد شبیه‌سازی شورای نگهبان/ رقابت‌ها در تهران و سه استان دیگر ادامه می‌یابد

تاکید آیت‌الله جنتی بر تقویت وحدت حوزه و دانشگاه/ شورای نگهبان از پشتوانه مجامع علمی بهره می‌برد و پژوهش نقش کلیدی در اتقان نظرات این نهاد دارد

پربازدید ها

«احمد علیزاده»؛ از یاران شهید بهشتی و هم‌سنگر برادرش در شورای نگهبان

اعضای هیئت مرکزی نظارت بر انتخابات‌های میان‌دوره‌ای مجلس خبرگان و مجلس شورای اسلامی انتخاب شدند/ برگزاری انتخابات میان‌دوره‌ای مجلس در ۵ حوزه و انتخابات میان‌دوره‌ای خبرگان در ۳ حوزه

اولین جلسه هیئت مرکزی نظارت بر انتخابات میان‌دوره‌ای مجلس و خبرگان برگزار شد؛ انتخاب رئیس، نایب‌رئیس، سخنگو، دبیر و منشی

آیت‌الله جنتی درگذشتِ «احمد علیزاده» را تسلیت گفت

«احمد علیزاده» عضو پیشین حقوقدان شورای نگهبان درگذشت

آیت‌الله جنتی: حضرت زهرا (س) الگوی بی‌بدیل زندگی حق‌مدارانه است/ بهترین تجلیل از زن را دین مبین اسلام داشته است

پاسخ سخنگوی شورای نگهبان به سوالات صریح دانشجویان دانشگاه شهیدبهشتی: قانون اساسی دستاورد بزرگ تاریخی ملت ایران است/ در بررسی مصوبات هیچ چیز پنهانی نداریم در انتخابات نیز موارد را به داوطلبان می‌گوییم

تاکید دکتر مولابیگی بر اهمیت حیاتی آموزش و پرورش در تحقق قانون اساسی/ «مسئولیت‌پذیری» و «شفافیت» دو اقتضای نظام اداری صحیح در قانون اساسی است

چهارمین رویداد شبیه‌سازی شورای نگهبان به مرحله دوم رسید/ شرکت بیش از هزار دانشجو و طلبه در آزمون «قانون اساسی» / رقابت‌ها از ۲۴ آذر شروع می‌شود

روایت یک دیدار در قیامدشت؛ سخنگوی شورای نگهبان از شهیدانِ ناظر «محمدمرصاد مومنی» و «علی طهماسبی» تجلیل کرد/ دکتر طحان‌نظیف: شهدا چهره بدون روتوش دشمن را نشان دادند