کد خبر: ۸۰۸۸
تاریخ انتشار: ۲۱ مهر ۱۴۰۰ - ۱۵:۵۴- 13 October 2021
در دیدار رئیس مرکز اسناد انقلاب اسلامی با آیت الله اعرافی مطرح شد:

مرکز اسناد حوزه در کار خود موفق بوده است/ تدوین دانش نامه ۱۰ جلدی امام خمینی(ره)

آیت الله اعرافی گفت: لازم است تا در سریعترین زمان ممکن، برنامه جامع یک سال آینده دبیرخانه گرامیداشت یکصدمین سالگشت احیای حوزه تنظیم گردد، تا بتوان بر اساس آن رویکردها و اقدامات را تنظیم نمود.

مرکز اسناد حوزه در کار خود موفق بوده است/ تدوین دانش نامه ۱۰ جلدی امام خمینی(ره)

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شورای نگهبان به نقل از خبرگزاری حوزه، آیت الله اعرافی در دیدار رئیس مرکز اسناد انقلاب اسلامی ضمن ارائه گزارشی از اقدامات حوزه های علمیه در سالیان اخیر، به فعالیت های دبیرخانه گرامیداشت یکصدمین سالگشت احیای حوزه و دستاوردهای آن و نیز کنگره بین المللی تجلیل از مرحوم حاج شیخ عبدالکریم حائری(ره)، یادآور شد: به عنوان حوزه های علمیه، به سهم خود قدردان همت و تلاش دوستان در این حرکت مهم هستیم.

آیت الله اعرافی بر نقش آفرینی مرکز اسناد انقلاب اسلامی به عنوان نهاد مشاور در بحث های تاریخی و اسنادی شخصیت مرحوم حاج شیخ عبدالکریم حائری تاکید نمود و همکاری بیشتر آن مرکز با دبیرخانه گرامیداشت یکصدمین سالگشت احیای حوزه خواستار شد.

مدیر حوزه‌های علمیه، همکاری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در برگزاری مجموعه برنامه های گرامیداشت را مورد توجه قرار داد و بیان داشت: امیدواریم این همکاری ها تاثیرات بسزایی بر تقویت تولید محتواهای فرهنگی و ایجاد شور خلق آثار ارزشمند هنری داشته باشد.

طراحی سایت تخصصی به منظور ارائه محصولات و نیز چگونگی تقویت بعد تولیدات علمی، فرهنگی و هنری از دیگر مباحثی بود که آیت الله اعرافی بدان تاکید نمود و خاطرنشان کرد: نیاز است تا در سریعترین زمان ممکن، برنامه جامع یک سال آینده دبیرخانه گرامیداشت یکصدمین سالگشت احیای حوزه تنظیم گردد، تا بتوان بر اساس آن رویکردها و اقدامات را تنظیم نمود.

آیت الله اعرافی در بخش پایانی سخنان خود بر لزوم توجه به تدوین مجلات، نشریات، مقالات و پایان نامه‌های تخصصی ناظر به موضوع همایش تاکید نمود.

حجت الاسلام والمسلمین پورمحمدی، رئیس مرکز اسناد انقلاب اسلامی نیز در ادامه این دیدار از فعالیت های مرکز اسناد حوزه ابراز شگفتی کرد و اظهار داشت: این مجموعه از سبک مدیریت خاص و موفقی بهره برده است و برای اتقان فعالیت ها از تمام ظرفیت‌های علمای بلاد و بیوت مراجع نیز استفاده شده است.

وی در ادامه ضمن اشاره به اهمیت تدوین دانش نامه ۱۰ جلدی امام خمینی(ره)، گزارش مختصری از فعالیت های مرکز اسناد انقلاب اسلامی ارائه نمود و خاطرنشان کرد: ایجاد مرکز اسناد انقلاب اسلامی کار عظیم و پیش درآمدی بر مستندات انقلاب اسلامی و اتفاقات پیرامونی آن است.

رئیس مرکز اسناد انقلاب اسلامی با بیان این که برای بزرگداشت یکصدمین سالگرد تاسیس حوزه های علمیه، کارهای خوبی صورت گرفته است، خاطرنشان کرد: سفارش مقالات، تدوین و نهایی سازی کتاب ها، تولیدات فاخر فرهنگ، هنری، سینمایی و... از جمله اقدامات مرکز اسناد انقلاب اسلامی در این راستا به شمار می رود.

وی افزود: با توجه به ظرفیت ها و منابع شهر مقدس قم؛ می توان تولیدات رسانه‌ای ارزشمندی را در حوزه‌های سینمایی، فیلم سازی، مستند سازی و فیلم کوتاه خلق نمود، بررسی تاریخ تحولات حوزه، ابنیه و مدارس حوزه های علمیه از آغاز تاکنون از جمله موضوعاتی است که می توان بدان توجه نمود.

حجت الاسلام والمسلمین پور محمدی در پایان خاطرنشان کرد: در مصاحبه‌های تخصصی در عین تقویت وجهه تاریخی مصاحبه‌های تخصصی، باید جزئیات تاریخی محفوظات مراجع معظم تقلید و علمای بلاد مورد توجه قرار گیرد.

انتهای پیام/

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

️آیت‌الله العظمی شبیری‌زنجانی از نوادر روزگار بودند

جزئیات بررسی طرح موسوم به «مهریه» در شورای نگهبان؛ اشکالات و ابهامات فقهی و حقوقی شورای نگهبان به مصوبه چیست؟

پیام آیت الله مدرسی یزدی به مناسبت رحلت مرجع عظیم الشان، حضرت آیت الله شبیری زنجانی

خدمات آیت الله العظمی شبیری زنجانی ستایش برانگیز است/ تاکید بر تداوم تراث ارزشمند علمی و مسیر طهارت و فقاهت آن فقید سعید

پیام تسلیت شورای نگهبان به مناسبت ارتحال آیت الله العظمی شبیری زنجانی

نرم‌افزار اداره جامعه اسلامی باید از فقه استخراج شود

تاکید آیت‌الله اعرافی بر تسریع در اجرای قانون الزام به ثبت رسمی

چهار عنوان جدید با محوریت موضوعات بنیادین و روزآمد حقوق عمومی منتشر شد

رونمایی از مجموعه دوجلدی حکمرانی از نظر تا عمل در نشست علمی «الزامات حکمرانی در دوره پساجنگ»

«حراست از نظام و انقلاب» و «درس خواندن» دو اولویت مهم حوزه باشد/ بقای انقلاب اسلامی بر عهده روحانیت است

پربازدید ها

نشست نمایندگان فراکسیون زنان و خانواده با سخنگوی شورای نگهبان و دکتر پورسید درباره طرح موسوم به مهریه

بررسی «طرح اصلاح موادی از قانون نحوه اجرای محکومیت‌های مالی و قانون مدنی» در مجمع مشورتی حقوقی شورای نگهبان

جزئیات بررسی طرح موسوم به «مهریه» در شورای نگهبان؛ اشکالات و ابهامات فقهی و حقوقی شورای نگهبان به مصوبه چیست؟

آیت‌الله جنتی: ایران در برابر تهدید و زورگویی سر خم نخواهد کرد/ نیازمند روحیه جهادی در عرصه نبرد اقتصادی هستیم

آیت‌الله جنتی از تازه‌ترین فعالیت‌ها و دستاورد‌های علمی پژوهشکده شورای نگهبان بازدید کرد

گزارش تصویری بازدید دبیر شورای نگهبان از آخرین دستاوردهای پژوهشی پژوهشکده شورای نگهبان

تاکید آیت‌الله اعرافی بر تسریع در اجرای قانون الزام به ثبت رسمی

پیام تسلیت شورای نگهبان به مناسبت ارتحال آیت الله العظمی شبیری زنجانی

چهار عنوان جدید با محوریت موضوعات بنیادین و روزآمد حقوق عمومی منتشر شد

پیام آیت الله مدرسی یزدی به مناسبت رحلت مرجع عظیم الشان، حضرت آیت الله شبیری زنجانی