کد خبر: ۸۰۷۴
تاریخ انتشار: ۱۳ مهر ۱۴۰۰ - ۲۱:۳۷- 05 October 2021
آیت الله شب‌زنده‌دار در واکنش به مسائل شمال غرب کشور:

صهیونیست ها خیرخواه مسلمانان نیستند/ اتحاد مسلمین مقابل دشمنان اسلام سفارش و تأکید پیامبر(ص) بود

عضو فقهای شورای نگهبان خطاب به یکی از همسایگان ایران که صهیونیست‌ها را برای قرار گرفتن در مرزهای ایران اجازه ورود داده است، گفت: کسانی که اسلامیت خود را فراموش کردید و توجه ندارید به این‌که دیگران ناصح و خیرخواه شما نیستند، از خواب بیدار شوید و تجربه‌ها را به یادآورید و خود و همسایگان خود را به‌زحمت نیندازید.

صهیونیست ها خیرخواه مسلمانان نیستند/ اتحاد مسلمین مقابل دشمنان اسلام سفارش و تأکید پیامبر(ص) بود

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شورای نگهبان به نقل از خبرگزاری حوزه، آیت الله محمدمهدی شب‌زنده‌دار در مراسم عزاداری رحلت پیامبر(ص) و شهادت امام حسن مجتبی علیه‌السلام، در صحن صاحب‌الزمان(عج) حرم مطهر بانوی کرامت اظهار کرد: نبی مکرم اسلام(ص) در سال دهم هجرت، با فراخوان عمومی حج به‌جای آوردند که در حین این حج، ایشان مطلع شدند که سال پایانی عمرشان است بنابراین مردم را جمع و خبر ارتحالشان را به مردم اعلام کردند.

وی با بیان اینکه نبی مکرم اسلام(ص) در این تجمع مباحث مهمی را با مردم در جریان گذاشتند، گفت: ایشان بیان داشتند که چه‌بسا کسی سخنی را می‌شنود ولی خودش توانایی تحلیل و درک و فهم آن را ندارد، ولی وقتی به دیگران آن را منتقل می‌کند، آن‌ها می‌توانند از آن استفاده ببرند؛ ازاین‌جهت ایشان به مردم اعلام داشت که هرچه به آن‌ها می‌گوید، به نحو کافی و وافی بفهمند و علاوه بر آن در میان جوامع منتشر سازند.

عضو شورای عالی حوزه های علمیه با اشاره به دعای پیامبر(ص) نسبت به کسانی که سخن ایشان را بشنوند، آن را خوب بیاموزند، حفظ کنند و آن را به دیگران برساند، ادامه داد: ایشان فرمودند، سه مطلب است که اگر مؤمنان برمدار آن قرار گیرند و آن‌ها را در خود پیاده کنند، قلب‌های‌شان مبتلا به خیانت و کینه نمی‌شود که یکی از آن‌ها شامل اخلاص در عمل برای خداست.

وی با بیان اینکه هر کسی در هر جایگاه و منصبی باید اعمال فردی، اجتماعی، سیاسی و… را فقط و فقط برای خدا انجام دهد، افزود: اخلاص یعنی ریا و شرک و دنیاخواهی در انسان نباشد و کاری را برای مطرح شدن و در چشم‌ها دیده شدن انجام ندهد.

آیت الله شب‌زنده‌دار با بیان اینکه اگر جوامع اسلامی اخلاص در عمل داشته باشند و کار را برای خدا انجام دهند، کم‌کاری نمی‌کنند و کارها به شیوه مطلوب و شایسته دنبال می‌شود، گفت: خداوند تضمین داده است که اگر کسی عملی را برای خدا انجام دهد، آن را رشد دهد و به مقصد برساند.

وی ادامه داد: اگر خداوند به نهضت، مجاهدت و ندای رسای امام خمینی(ره) پاسخ داد به خاطر این است که این جامعه و رهبر آن اخلاص در عمل داشتند.

عضو فقهای شورای نگهبان، دستور دیگر پیامبر(ص) را دلسوزی و خیرخواهی مردم نسبت به ائمه مسلمین و کارگزاران آنها دانست و گفت: در صدر ائمه مسلمین، رسول اکرم(ص) و خلفای دوازده گانه ایشان هستند و نبی مکرم اسلام(ص) دستور به دلسوزی و خیرخواهی آن‌ها داده است.

وی در تشریح چگونگی خیرخواهی و دلسوزی نسبت به ائمه مسلمین، گفت: یعنی ما آرمان‌ها، اهداف، مقاصد و آنچه آن‌ها زندگی، امکانات و انرژی خود را صرفش می‌کردند، یاری دهیم بنابراین اگر ما در زندگی فردی، اجتماعی، سیاسی، اقتصادی، خانوادگی و…، ترس از خدا و مراعات احکام الهی را داشته باشیم، یاری و کمک به اهل‌بیت(ع) است.

آیت الله شب‌زنده‌دار افزود: اگر آن‌ها می‌خواهند جامعه‌ای خداترس و بر اساس قوانین الهی تشکیل شود تا انسان‌ها به کمال برسند، نیاز به این دارد که تک‌تک افراد کمک کنیم که ابتدا خود و زندگی‌مان را بر اساس آن دستورات هماهنگ و کمک کنیم دیگران هم این‌گونه باشند.

وی کارگزاران مسلمانان را در مرتبه بعدی این عرصه برشمرد و گفت: اگر می‌خواهیم خیرخواه رهبرمان باشیم باید در راستای اجرایی شدن اهداف او که بر اساس اصول اسلامی است تلاش کنیم.

استاد حوزه علمیه، توصیه سوم پیامبر(ص) را اهتمام و التزام به جماعت مؤمنین و مسلمین که در راه اهل‌بیت(ع) گام برمی‌دارند، عنوان کرد و گفت: تجربه به ما نشان داده اگر کسی اجتماع مسلمین را ترک کند، به خطا می‌رود و منظور پیامبر(ص) از همراهی با جماعت، جماعتی از مسلمین است که صالح و تربیت‌شده اسلام و ائمه(ع) هستند.

وی ادامه داد: پیامبر(ص) درباره دلیل تأکید بر همراهی با جماعت مسلمین می‌فرمایند، اگر در جماعت مسلمین باشید، یک دعای مقبول مانند یک دژ دور شما قرار می‌گیرد و شما را از حوادث غم‌انگیز و مشکلات محفوظ می‌دارد بنابراین شرکت در نماز جماعت، دعای گروهی و… رحمت خدا را شامل همه می‌کند.

آیت الله شب‌زنده‌دار با توجه به این سخن پیامبر(ص) همه مسلمانان را برادر یکدیگر دانست و گفت: در این شرایط آیا درست است که یک همسایه مسلمان در همسایگی یک کشور مسلمان دیگر، دشمنان اسلام را در مرزهای آن‌ها قرار دهد؟ آیا این برادری و اخوت است؟ آیا می‌شود دشمن اسلام و مسلمین که صهیونیست ها هستند را در مرزهای یک کشور اسلامی قرار دهیم و ادعای مسلمانی داشته باشیم؟

وی خطاب به یکی از همسایگان ایران که صهیونیست‌ها را برای قرار گرفتن در مرزهای ایران اجازه ورود داده است، افزود: کسانی که اسلامیت خود را فراموش کردید و توجه ندارید به این‌که دیگران ناصح و خیرخواه شما نیستند، از خواب بیدار شوید و تجربه‌ها را به یادآورید و خود و همسایگان خود را به‌زحمت نیندازید.

عضو فقهای شورای نگهبان، با بیان اینکه پیامبر(ص) فرمودند، مسلمین و تمام کسانی که به اسلام گرویده اند باید در مقابل کفار ید واحده باشند، گفت: اتحاد مقابل دشمنان اسلام سفارش و تأکید پیامبر(ص) بود و ایشان در پایان سخنان خود فرمودند من دو گوهر گران‌بها در میان شما گذاشتم که یکی کتاب خدا و دیگری اهل بیت من هستند که اگر به این دو توسل کردید هرگز گمراه نمی‌شوید.

انتهای پیام/

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

اتحاد و انسجام ملی باید حول محور رهبری شکل بگیرد

دکتر طحان‌نظیف: سردفتران واسطه‌ای میان مردم و حاکمیت هستند

توصیه‌ای از آیت الله مدرسی یزدی به مؤمنین گرامی

بررسی نامه رئیس مجلس درباره طرح حمایت از تولید کشاورزی و افزایش تاب‌آوری نظام غذا برای شرایط جنگی و بحرانی در جلسه امروز شورای نگهبان

دعوت آیت‌الله اعرافی از مردم برای حضور عاشورایی در تشییع امام شهید

چهار شاخص «قدم صدق» با امام حسین(ع) در عصر حاضر

انتخاب رهبر در شرایط پیچیده از موفقیت‌های بزرگ نظام بود

۹ راهبرد عاشورایی و تمدنی برای شرایط امروز / سازش با رژیم صهیونی بازتولید بیعت با یزید زمانه است

دکتر مولابیگی: مشروح مذاکرات موضوعی، ابزار مؤثر رویه‌سازی و توسعه حقوق عمومی است/ کوهی: مشروح مذاکرات شورای نگهبان سند حقوقی و تاریخی نظام جمهوری اسلامی ایران است

۸ سیاست جدید ایران در مقابله با دشمنان / تا هر زمانی لازم باشد ملت ایران در میدان حضور دارد

پربازدید ها

دکتر مولابیگی: مشروح مذاکرات موضوعی، ابزار مؤثر رویه‌سازی و توسعه حقوق عمومی است/ کوهی: مشروح مذاکرات شورای نگهبان سند حقوقی و تاریخی نظام جمهوری اسلامی ایران است

۸ سیاست جدید ایران در مقابله با دشمنان / تا هر زمانی لازم باشد ملت ایران در میدان حضور دارد

انتخاب رهبر در شرایط پیچیده از موفقیت‌های بزرگ نظام بود

بررسی نامه رئیس مجلس درباره طرح حمایت از تولید کشاورزی و افزایش تاب‌آوری نظام غذا برای شرایط جنگی و بحرانی در جلسه امروز شورای نگهبان

دکتر طحان‌نظیف: سردفتران واسطه‌ای میان مردم و حاکمیت هستند

چهار شاخص «قدم صدق» با امام حسین(ع) در عصر حاضر

توصیه‌ای از آیت الله مدرسی یزدی به مؤمنین گرامی

دعوت آیت‌الله اعرافی از مردم برای حضور عاشورایی در تشییع امام شهید

دشمنان در صورت خطا با سیلی سخت روبه‌رو خواهند شد

اتحاد و انسجام ملی باید حول محور رهبری شکل بگیرد