کد خبر: ۸۰۳۴
تاریخ انتشار: ۲۰ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۰:۳۸- 11 September 2021
امام جمعه موقت تهران عنوان کرد؛

ژن توطئه همواره در آمریکایی ها وجود دارد

آیت الله خاتمی با بیان اینکه ژن توطئه همواره در آمریکاییها وجود دارد گفت: آنها بدانند هر قرار توطئه آمیزی علیه ایران ببندند، تودهنی محکم از ملت ایران خواهند خورد.

ژن توطئه همواره در آمریکایی ها وجود دارد

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شورای نگهبان به نقل از خبرگزاری رسا، آیت الله سید احمد خاتمی، امام جمعه موقت تهران، در سخنان آدینه ای خود که از ویژه برنامه رادیویی «در ساحت حضور» پخش شد، با بیان اینکه ارکان نظام مجدداً شکل گرفتند، گفت: کابینه دولت سیزدهم تشکیل شده و دوره جدید قوه قضاییه نیز شکل گرفته و مجلس شورای اسلامی با قوت مسیر خود را ادامه می دهد.

آیت الله خاتمی با بیان اینکه مسؤولان نظام به دنبال کار و خدمتگزاری برای ملت ایران هستند، افزود: سران نظام و مسؤولان درصددند که مشکلات کشور و مردم را حل کنند و خداوند آنها را در این راه کمک و یاری خواهد کرد.

وی ضمن تشکر و قدردانی از سفرهای استانی رییس جمهور به استان‌های مختلف، بیان کرد: آیت الله رئیسی به مناطقی سفر می‌کند که کمتر مسؤولی در رژیم طاغوت و حتی بعد از انقلاب به این مناطق سفر کرده که این نشانگر آن است که رییس جمهور از جنس مردم است.

امام جمعه موقت تهران ابراز داشت: دادستان کل کشور با بیش از ۱۰۰ قاضی پرونده ها را در زندان های مختلف بررسی می کند تا زمینه آزادی زندانیان فراهم شود.

عضو فقهای شورای نگهبان بیان کرد: هر گاه گزارشی از تخلف در زندان ها داده شود، مسوؤلان قوه قضاییه به سرعت به این مسأله رسیدگی می کنند که این حرکت ها جای تشکر و قدردانی دارد.

آیت الله خاتمی اظهار کرد: همچنین نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی به سرعت لوایح مربوط به حل مشکلات مردم را مورد بررسی قرار می دهند.

وی در ادامه به مسائل و حوادث روز افغانستان پرداخت و گفت: خروج حقارت آمیز نظامیان آمریکا از افغانستان بعد از ۲۰ سال ننگ بزرگی برای ایالات متحده آمریکا است.

امام جمعه موقت تهران با بیان اینکه ژن توطئه همواره در آمریکایی ها وجود دارد، تصریح کرد: آمریکایی ها بدانند که هر قرار توطئه آمیزی علیه نظام اسلامی ببندند، تودهنی محکم از ملت ایران خواهند خورد.

وی با بیان اینکه نظام اسلامی حامی مردم و منافع مردم افغانستان است، گفت: باید مذاکرات بین تمام گروه های افغانی درباره تشکل حکومت این کشور شکل گیرد.

وی با اشاره به اینکه ایران دنبال مذاکرات فرسایشی نیست و اقتصاد خود را به مذاکرات گره نخواهد زد، افزود: جمهوری اسلامی ایران با مذاکرات مخالف نیست، اما باید نتیجه مذاکرات لغو تمام تحریم‌های اقتصادی و نظامی علیه ایران باشد.

نماینده مجلس خبرگان در بخش دیگری از سخنان خود به یادآوری مناسبت های روز پرداخت و گفت: ۱۷ شهریور یادآور به خاک و خون کشیده شدن مردم در میدان شهدای تهران توسط رژیم ستمشاهی است که این حادثه سبب تسریع سقوط رژیم پهلوی و شکل‌گیری انقلاب اسلامی شد.

آیت الله خاتمی بیان کرد: در گذشت آیت الله طالقانی نخستین امام جمعه تهران در ماه شهریور بوده که ایشان از مجاهدان مبارز انقلابی بود و بعد از پیروزی انقلاب در تحکیم نظام اسلامی، امام خمینی (ره) را همراهی کرد.

وی با اشاره به ارتحال شیخ عبدالامیر قبلان رییس مجلس اعلای شیعیان لبنان در هفته گذشته، گفت: ایشان از جبهه مقاومت در لبنان حمایت می‌کرد و رهبر معظم انقلاب ارتحال این عالم جلیل القدر را به دبیر کل حزب الله تسلیت گفتند.

آیت الله خاتمی در بخش دیگری از سخنان خود، ماه صفر را یادآور رنج دیدگان و کاروان آزادگان عاشورا دانست و افزود: کاروان آزادگان وظیفه اخلاقی و تکلیف شرعی خود دست برنداشتند و به تبیین و افشای حقایق واقعه عاشورا پرداختند.

عضو فقهای شورای نگهبان بیان کرد: یزیدیان به دنبال این بودند که حادثه کربلا و جنایت های خود را در عاشورا کتمان و تحریف کنند، اما با افشاگری ها و بیان حقایق توسط حضرت سجاد(ع) و حضرت زینب(ع) به این هدف دست نیافتند.

امام جمعه موقت تهران اظهار کرد: یزدیان درصدد بودند اصحاب و یاران امام حسین(ع) را خارجی و غیرمسلمان معرفی کنند، اما روشنگری های کاروان آزادگان سبب شد که یزیدیان به این نقشه شوم نرسند.

انتهای پیام/

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

پیام آیت الله مدرسی یزدی به مناسبت رحلت مرجع عظیم الشان، حضرت آیت الله شبیری زنجانی

خدمات آیت الله العظمی شبیری زنجانی ستایش برانگیز است/ تاکید بر تداوم تراث ارزشمند علمی و مسیر طهارت و فقاهت آن فقید سعید

پیام تسلیت شورای نگهبان به مناسبت ارتحال آیت الله العظمی شبیری زنجانی

نرم‌افزار اداره جامعه اسلامی باید از فقه استخراج شود

تاکید آیت‌الله اعرافی بر تسریع در اجرای قانون الزام به ثبت رسمی

چهار عنوان جدید با محوریت موضوعات بنیادین و روزآمد حقوق عمومی منتشر شد

رونمایی از مجموعه دوجلدی حکمرانی از نظر تا عمل در نشست علمی «الزامات حکمرانی در دوره پساجنگ»

«حراست از نظام و انقلاب» و «درس خواندن» دو اولویت مهم حوزه باشد/ بقای انقلاب اسلامی بر عهده روحانیت است

راهبرد‌های کلان حکمرانی تعلیم و تربیت / تاکید بر بسیج همه ظرفیت‌ها و امکانات برای رشد و شکوفایی آموزش و پرورش

جبهه مقاومت معادلات منطقه را تغییر داده است

پربازدید ها

نشست نمایندگان فراکسیون زنان و خانواده با سخنگوی شورای نگهبان و دکتر پورسید درباره طرح موسوم به مهریه

بررسی «طرح اصلاح موادی از قانون نحوه اجرای محکومیت‌های مالی و قانون مدنی» در مجمع مشورتی حقوقی شورای نگهبان

آیت‌الله جنتی: ایران در برابر تهدید و زورگویی سر خم نخواهد کرد/ نیازمند روحیه جهادی در عرصه نبرد اقتصادی هستیم

آیت‌الله جنتی از تازه‌ترین فعالیت‌ها و دستاورد‌های علمی پژوهشکده شورای نگهبان بازدید کرد

گزارش تصویری بازدید دبیر شورای نگهبان از آخرین دستاوردهای پژوهشی پژوهشکده شورای نگهبان

تاکید آیت‌الله اعرافی بر تسریع در اجرای قانون الزام به ثبت رسمی

چهار عنوان جدید با محوریت موضوعات بنیادین و روزآمد حقوق عمومی منتشر شد

رونمایی از مجموعه دوجلدی حکمرانی از نظر تا عمل در نشست علمی «الزامات حکمرانی در دوره پساجنگ»

پیام تسلیت شورای نگهبان به مناسبت ارتحال آیت الله العظمی شبیری زنجانی

راهبرد‌های کلان حکمرانی تعلیم و تربیت / تاکید بر بسیج همه ظرفیت‌ها و امکانات برای رشد و شکوفایی آموزش و پرورش