کد خبر: ۷۹۳۹
تاریخ انتشار: ۲۶ تير ۱۴۰۰ - ۱۶:۴۹- 17 July 2021
ویژه‌نامه "نبض نظام"- ۱۵

آیت الله اعرافی: ناظران شورای نگهبان پرچم‌دار حفظ ارزش‌های انقلاب باشند

عضو فقهای شورای نگهبان گفت: ناظران انتخابات و شورای نگهبان باید بدون حب و بغض قانون و منطق انقلاب را اصل قرار داده و در برابر هجمه‌ها پرچم دار اصول مهم انقلاب باشند.

آیت الله اعرافی: ناظران شورای نگهبان پرچم‌دار حفظ ارزش‌های انقلاب باشند

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شورای نگهبان، آیت‌الله علیرضا اعرافی، مدیر حوزه‌های علمیه کشور، در آستانه سالروز تأسیس شورای نگهبان، در دیدار با اعضای دفتر هیئت نظارت بر انتخابات آذربایجان شرقی، با بیان اینکه دهه اول ذی‌الحجه، دهه پرفروغ و پرفیضی است، گفت: قله همه ماه‌ها ماه مبارک و همه ماه‌ها دامنه این قله هستند، اما در میان ماه‌های دیگر یک فرصت عظیم و پرفیض در رده ماه رمضان وجود دارد و آن‌هم دهه اول ذی‌الحجه است.

مدیر حوزه‌های علمیه کشور با تأکید بر اینکه نسل امروز باید با تاریخ غنی و افتخارآفرینان کشور آشنا شوند، افزود: این امر، وظیفه پیشگامان فکر و فرهنگ است تا اتصال نسلی بین فرزندانمان و تاریخ پرافتخار ایران رخ دهد و از گسست نسلی جلوگیری کنیم؛ چراکه این تاریخ به نسل جوان هویت می‌دهد و جوانان ما را هم تاریخ‌ساز خواهد کرد.

وی با اشاره به اینکه انقلاب یک گوهر ناب بوده و باید از این انقلاب صیانت شود، اظهارداشت: نسل جدید باید با این انقلابِ با ارزش و جایگاه آن در دنیا آشنا شود که در این راستا، توجه به بیانیه گام دوم انقلاب اهمیت جدی دارد؛ چراکه جمع‌بندی چهل سال گذشته و نگاه به آینده است.

آیت‌الله اعرافی در بخش دیگری از سخنان خود، شورای نگهبان را دارای جایگاه بزرگ و رفیعی در کشور دانست و گفت: شورای نگهبان باید از ارزش‌های انقلاب و مصالح مردم حفاظت کند که بخشی از آن در عرصه انتخابات بوده و بخشی هم در حوزه بررسی قوانین کشور است.

وی با تأکید بر اینکه باید نقش شورای نگهبان در صیانت از قانون اساسی و منافع مردم و اسلام تبیین شود، بیان داشت: معتقدم اگر توده مردم و نخبگان از نحوه صیانت از مصالح و منافع مردم و قانون اساسی مطلع شوند، شورای نگهبان را خواهند ستود.

عضو فقهای شورای نگهبان با اشاره به نقش شورای نگهبان در انتخابات، با تقدیر از مجریان و ناظران انتخابات، اظهارداشت: رسانه‌ها نقش مهمی در ترغیب و تشویق به شرکت در انتخابات دارند، که باید از نقش ویژه صداوسیما تقدیر کرد.

وی تصریح کرد: وظیفه همه ما این است که اعتماد مردم‌ را جلب کنیم، درست است که شورای نگهبان در معرض حرف‌وحدیث‌هاست، ولی نباید ما را از توضیح و اقناع مردم باز دارد.

مدیر حوزه‌های علمیه کشور خاطرنشان کرد: ناظران انتخابات و شورای نگهبان باید بدون حب و بغض قانون و منطق انقلاب را اصل قرار داده و در برابر هجمه‌ها پرچم‌دار اصول مهم انقلاب باشند.

منبع: خبرگزاری حوزه

انتهای پیام/

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

پیام «حوزه پیشرو و سرآمد» نیازمند گفتمان‌سازی است

اساتید حوزه به «فقه معاصر» توجه ویژه داشته باشند

نشست خبری سخنگوی شورای نگهبان شنبه برگزار می‌شود

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۲۶ شهریور ۱۴۰۴

گام تازه پژوهشکده شورای نگهبان در دیپلماسی علمی و فرهنگی با حضور در نمایشگاه کتاب بغداد

دکتر کدخدایی: دفاع مقام معظم رهبری از ابعاد مختلف حقوق ملت در جنگ تحمیلی اخیر باید در این همایش تبیین شود

نهج‌البلاغه کتاب تحول و انقلاب است / بانوان طلبه در حکمرانی دنیای جدید نقش تمدنی دارند

سه‌گانه اسلام، روحانیت و حوزه، ستون‌های استمرار انقلاب اسلامی

با حضور در نمایشگاه کتاب بغداد به‌دنبال همکاری‌های علمی و حقوقی بین‌المللی هستیم

جایگاه فقه در تحلیل حق دفاع مشروع و مواجهه با تجاوز نظامی

پربازدید ها

بررسی لایحه حمایت از ایرانیان خارج از کشور در مجمع مشورتی حقوقی شورای نگهبان

آیت‌الله مدرسی‌یزدی: اساس اسلام بر وحدت و اجتماع بر حق است/ هرجا دفاع از حقی باشد، اسلام در آنجا حاضر است

جلسه هیئت تحریریه فصلنامه دانش حقوق عمومی برگزار شد

«سند حوزه و هوش مصنوعی» در آستانه نهایی‌شدن است

پیام راهبردی رهبر معظم انقلاب راهنمای حرکت امروز و فردای حوزه است / هویت روحانیت ریشه در نبوت و امامت دارد

راه مقابله با رژیم صهیونی، پاسخ محکم است

مراقب نفوذ فرهنگی دشمن باشیم

حمله به قطر هشدار بیدارباش به دولت‌های اسلامی است / مذاکرات نشان داد بیگانگان عهدشکن و ستمگرند

تمسک به سیره پیامبر (ص) کلید حل مشکلات جامعه است / پاسداری از خون شهدا وظیفه همه است

حضور انتشارات پژوهشکده شورای نگهبان در نمایشگاه کتاب بغداد