کد خبر: ۷۹۳۶
تاریخ انتشار: ۲۶ تير ۱۴۰۰ - ۱۶:۲۴- 17 July 2021
ویژه‌نامه "سخنگوی صادق و امین"-۱۲

مدیر مسئول روزنامه جام جم: دکتر کدخدایی اراده جدی به پاسخگویی داشت

مدیرمسئول جام جم گفت: این تفکر که ارتباط شورای نگهبان با اصحاب رسانه تنها باید از کانال سخنگو صورت بگیرد، تفکر سنتی به شمار می‌رود که می‌تواند با تعریف سامانه‌هایی در قالب افراد کارشناسان و یا حتی پلتفرم هایی اصلاح شود.

مهدی عرفاتی مدیر مسئول روزنامه جام جم در گفتگو با پایگاه اطلاع رسانی شورای نگهبان درباره عملکرد و شخصیت دکتر کدخدایی در تعامل و ارتباط با رسانه‌ها گفت: اصولاً سخنگوی پست‌ها و منصب‌های نهادهای نظارتی در شأن و طراز شورای نگهبان خود را ملزم به پاسخگویی به رسانه ها نمی‌دانند، اما دکتر کدخدایی اراده جدی به پاسخگویی و شبهات و مسائلی که در کف جامعه بود ، داشتند.

وی خاطر نشان کرد: هر چند اصل رویکرد پاسخگویی توسط دکتر کدخدایی دنبال می‌شد، اما بحث اقناع سازی مخاطبان به ویژه در حوزه احراز صلاحیت برخی کاندیداهای ریاست جمهوری در جامعه انقلابی صورت نگرفت و شبهات آن مرتفع نشد.

عرفاتی همچنین خاطرنشان کرد: البته جنس فعالیت شورای نگهبان به واسطه ماموریت و کارکردش گاهی ایجاب می‌کند که امکان باز کردن همه مسائل نسبت به آن وجود نداشته باشد، اما به نظر می‌رسد نوع تکنیک‌ها و روش‌هایی که برای برخورد با شبهات وجود داشت نیز در عدم توفیق کامل در اقناع سازی مخاطبان موثر بود.

این فعال حوزه رسانه همچنین خاطرنشان کرد :نباید از نظر دور داشت که دکتر کدخدایی به لحاظ داشتن اراده پاسخگویی همواره پیشرو بوده و به تعبیر خودشان بیشترین تعامل با صدا و سیما و جامعه مطبوعاتی را داشتند.

وی همچنین با اشاره به انتخاب دکتر طحان نظیف در سمت سخنگویی شورای نگهبان گفت: هر چند اینجانب شناخت دقیقی از دکتر نظیف ندارم، اما جوان بودن وی و اهتمامی که برای ارتباط با اصحاب رسانه داشتند و روزآمدی ایشان جای امیدواری است.

عرفاتی همچنین خاطرنشان کرد: این تفکر که ارتباط شورای نگهبان با اصحاب رسانه تنها باید از کانال سخنگو صورت بگیرد، تفکر سنتی به شمار می‌رود که می‌تواند با تعریف سامانه‌هایی در قالب افراد کارشناسان و یا حتی پلتفرم هایی، اصلاح شود.

مدیرمسئول روزنامه جام جم تصریح کرد: برگزاری نشست‌هایی که توسط دکتر محمد بهادری جهرمی از کارشناسان برجسته پژوهشکده شورای نگهبان در ایام انتخابات برگزار شد و نوع مواجهه با منتقدان و پاسخگویی وی باعث شد تا تمجید منتقدان نیز برانگیخته شود.

انتهای پیام/

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

پژوهشکده شورای نگهبان و مرکز ملی هوش مصنوعی ایران تفاهمنامه‌ همکاری امضا کردند

نشست خبری سخنگوی شورای نگهبان شنبه برگزار می‌شود

کتاب «ریاست جمهوری در قانون اساسی» منتشر شد

قانون اصلاح نشود انتخابات شورا‌ها سال آینده برگزار می‌شود/ نظر شورای نگهبان درباره میزان تسهیلات ازدواج، «FATF» و ساماندهی استخدام کارکنان دولت

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۳ بهمن ۱۴۰۳

آیت‌الله جنتی: مقاومت تنها راه پایان ظلم‌های استکباری و رژیم صهیونیستی است/ انقلاب اسلامی با ترورها متوقف نمی‌شود

برگزاری نشست علمی«بنیان‌های فلسفی هوش مصنوعی» در پژوهشکده شورای نگهبان

گزارش تصویری بازدید سخنگوی شورای نگهبان از خبرگزاری میزان

کتاب «رویه‌های شورای نگهبان» منتشر شد

سخنگوی شورای نگهبان از خبرگزاری میزان بازدید کرد

پربازدید ها

دشمن می‌خواهد هویت تاریخی ایرانی‌ها را حذف کند

زمانی که شبهات متنوع و فراوان است باید رشته‌های تخصصی ایجاد شود

مردم را در صدر اولویت‌هایمان قرار دهیم / انقلاب در دست همه ما امانت است

پاسخ سخنگوی شورای نگهبان به یک ابهام جامعه معلولان درباره پرداخت کمک هزینه معیشتی به آنها در لایحه بودجه ۱۴۰۴

آزادی به عنوان یکی از شعارهای اصلی نظام، باید مبتنی بر اندیشه‌های مقام معظم رهبری بازخوانی شود

بررسی «طرح تنقیح و تدوین قانون جامع سلامت» در مجمع مشورتی حقوقی شورای نگهبان

دومین شماره ماهنامه خبری پژوهشی پژوهشکده شورای نگهبان منتشر شد

تبادل ذخائر علمی حوزوی میان قم و نجف بسیار مهم است / ایجاد دوقطبی ایران و عراق تلاش همیشگی دشمن است

کتاب «حقوق مالی» منتشر شد

توئیت دکتر طحان‌نظیف به‌مناسبت سالروز میلاد امام علی علیه‌السلام