کد خبر: ۷۹۳
تاریخ انتشار: ۲۰ بهمن ۱۳۸۶ - ۱۵:۳۳- 09 February 2008
دکترکدخدایی:

شورای نگهبان تلاش می‌کند حقی از کسی ضایع نشود

سخنگوی شورای نگهبان با اشاره به انتخابات هشتمین دوره مجلس شورای اسلامی، تاکید کرد: این نهاد تلاش می‌کند حقی از کسی ضایع نگردد.

سخنگوی شورای نگهبان با اشاره به انتخابات هشتمین دوره مجلس شورای اسلامی، تاکید کرد: این نهاد تلاش می‌کند حقی از کسی ضایع نگردد.
به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی شورای نگهبان، دکتر کدخدایی که صبح امروز در نشستی با اصحاب رسانه‌ها، سخن می‌گفت، ضمن تبریک فرارسیدن سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی به تجلیل از حضرت امام خمینی(ره) و شهدا و ایثارگران انقلاب اسلامی پرداخت و گفت: از مردم شریف کشورمان دعوت می‌کنیم مانند همیشه در راهپیمایی باشکوه 22بهمن حضور پرشوری داشته و پاسخ محکمی به یاوه‌گویی‌های دشمنان مستکبر ملت ایران بدهند.
وی در ادامه به تشریح اجمالی روند فعالیت هیات‌های نظارت استان‌‌ها و هیات مرکزی نظارت بر انتخابات پرداخت و گفت: در فرصت 20روزه‌ای که هم‌اکنون در آن هستیم بررسی اولیه پرونده‌ها و رسیدگی به شکایات داوطلبان صورت می‌گیرد.
وی افزود: در نهایت نتایج این بررسی در سوم اسفندماه اعلام می‌شود و ما امیدواریم که در آن روز اخبار خوبی درباره وضعیت داوطلبان داشته باشیم.
وی یادآور شد: بخش مهمی از داوطلبانی که صلاحیت آنها احراز نگردیده است مشکل فقدان مدرک تحصیلی داشته‌اند.وی همچنین در پاسخ به سوال یکی از خبرنگاران در خصوص عدم احراز صلاحیت آقای علی اشراقی اعلام داشت که صلاحیت وی بدلیل عدم ارائه مدرک تحصیلی احراز نشده است.
وی افزود : بدیهی است که اگر اینگونه نقایص برطرف شود صلاحیت برخی افراد تایید می گردد.
دکتر کدخدائی اعلام کرد : چنانچه دراین مرحله نیز صلاحیت داوطلبانی تایید نشود ،مصوبه مجمع تشخیص نظام ، سه روز دیگری برای ارائه شکایت خود به شورای نگهبان فرصت دارند و شورا نیز پس از رسیدگی به شکایت داوطلبان، نتایج بررسی ها را در 13 اسفند به وزارت کشور اعلام می‌کند و وزارت کشور نیز اسامی قطعی نامزدها را در 14 اسفند ماه اعلام خواهد نمود.
سخنگوی شورای نگهبان در پاسخ به این پرسش که چه تعداد از نامزدهایی که صلاحیتشان در هیات‌های نظارت استانی تائید نشده است اعتراض کرده اند؟ گفت: حدود سه هزار نفر اعتراض کرده‌اند.
سخنگوی شورای نگهبان در پاسخ به پرسش خبرنگاری درباره آمار تفکیک شده علل عدم تائید صلاحیت نامزدها، گفت: تا اعلام نتایج نهائی بررسی صلاحیت‌ها، آمار تفکیک شده در این خصوص نمی‌توان داد، چون آمارها تغییر می‌کند؛ در پایان بررسی نهائی پرونده‌ها گزارش تفکیکی ارائه خواهد شد.
دکتر کدخدایی از انصراف حدود160نفر از داوطلبان خبر داد و گفت: البته در این خصوص نیز تغییراتی در حال وقوع است، چرا که روز پنجشنبه نیز تعدادی از داوطلبان اعلام کردند که انصراف می‌دهند.
وی درباره نتایج رایزنی برخی از شخصیت‌ها با شورای نگهبان نیز گفت: در نشست‌های قبلی هم توضیح داده شد که اگر رایزنی‌ها در جهت اجرای قانون باشد مورد توجه قرار می‌گیرد اما اگر به قصد دور زدن قانون باشد تاثیری بر نظر شورای نگهبان نخواهد داشت.
وی افزود: اگر مشخص شود در بررسی صلاحیت‌ها در هیات‌های نظارت استان‌ها اشتباهی صورت گرفته است، می پذیریم تا خدایی نکرده حقی از کسی ضایع نشود.
دکتر کدخدایی با اشاره به رهنمودهای مقام معظم رهبری و مراجع بزرگوار مبنی بر رعایت قانون در امر انتخابات تصریح کرد: تلاش شورای نگهبان بر این است که نه از داوطلبان حقی ضایع گردد و نه با تائید افراد فاقد صلاحیت، حقی از مردم و حکومت ضایع شود.
وی درباره آمار نمایندگانی که صلاحیت آنان تائید نشده، گفت: حدود20 نفر از نمایندگان تائید صلاحیت نشده اند و هم اکنون مشغول بازبینی پرونده‌ها هستیم و این آمار نیز در مراحل بعدی ممکن است تغییر کند.

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

انتشار جلد پنجم و ششم مجموعه «تحلیل مبانی نظام جمهوری اسلامی ایران مبتنی بر اصول قانون اساسی» با محوریت اقتصاد و امور مالی

اربعین حسینی ریشه عمیق ایمانی در اسلام دارد

پروژه و راهبرد ما «همگرایی و هم‌افزایی» است نه کشمکش و تفرقه

هر اقدامی که ما را مشغول خود کند، به نفع دشمن است

۶ درس تمدنی اربعین در بیانیه راهبردی آیت‌الله اعرافی / پیوندِ خونِ حسین(ع) با خونِ خامنه‌ای شهید را به گوش جهانیان برسانید

دکتر طحان‌نظیف: مردم ایران پس از شهادت رهبر با قدرت بیشتری پای آرمان‌های انقلاب ایستاده‌اند

ضربات نیرو‌های مسلح و مقاومت مردم، دشمن را وادار به عقب‌نشینی می‌کند

گزارش تصویری گرامیداشت چهل و ششمین سالروز تأسیس شورای نگهبان در آمل

دکتر طحان‌نظیف: دشمن حتی به قواعد ادعایی خود در حقوق بشر نیز پایبند نیست/ دشمنی استکبار با آرمان‌های مردم ایران و مبانی نظام جمهوری اسلامی است/ قانون اساسی سلطه‌پذیری و سلطه‌گری را نفی کرده است

مجالس قائد شهید اعلام حمایت همه‌جانبه از رهبر انقلاب است

پربازدید ها

دکتر طحان‌نظیف: مردم ایران پس از شهادت رهبر با قدرت بیشتری پای آرمان‌های انقلاب ایستاده‌اند

هر اقدامی که ما را مشغول خود کند، به نفع دشمن است

انتشار جلد پنجم و ششم مجموعه «تحلیل مبانی نظام جمهوری اسلامی ایران مبتنی بر اصول قانون اساسی» با محوریت اقتصاد و امور مالی

پروژه و راهبرد ما «همگرایی و هم‌افزایی» است نه کشمکش و تفرقه

۶ درس تمدنی اربعین در بیانیه راهبردی آیت‌الله اعرافی / پیوندِ خونِ حسین(ع) با خونِ خامنه‌ای شهید را به گوش جهانیان برسانید

اربعین حسینی ریشه عمیق ایمانی در اسلام دارد

ضربات نیرو‌های مسلح و مقاومت مردم، دشمن را وادار به عقب‌نشینی می‌کند