کد خبر: ۷۸۹۰
تاریخ انتشار: ۲۲ تير ۱۴۰۰ - ۱۱:۱۱- 13 July 2021

بیانیه شورای نگهبان به مناسبت سالروز تأسیس این نهاد

شورای نگهبان به مناسبت فرارسیدن سالروز تأسیس این نهاد بیانیه ای صادر کرد.

بیانیه شورای نگهبان به مناسبت سالروز تأسیس این شورا

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی شورای نگهبان، به مناسبت 26 تیر سالروز تأسیس شورای نگهبان بیانیه‌ای از سوی این شورا صادر شد.

متن کامل این بیانیه به شرح زیر است:

بسم‌الله الرحمن الرحیم

نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، ثمره‌ی مجاهدت‌ها و مبارزات علمای بزرگ و خون پاک شهدای گرانقدری است که جان عزیز خود را در راه تحقق این نظام مقدس فدا کرده‌اند تا نظام اسلامی در این مرز و بوم شکل بگیرد.

پس از پیروزی انقلاب اسلامی به رهبری امام عظیم الشأن، خبرگان قانون اساسی و نخبگان سیاسی با الگوگیری از نهضت مشروطه، به درستی تصمیم گرفتند که به منظور صیانت از شرع مقدس و قانون اساسی، نهادی را شکل دهند که وظیفه اصلی‌اش پاسداری از این دو موضوع مهم باشد و بر همین مبنا، شورای مقدس نگهبان در قانون اساسی لحاظ شد و این نهاد مهم و حیاتی، در 26 تیر ماه 1359 با 6 فقیه و 6 حقوقدان رسما فعالیت خود را آغاز کرد.

شورای نگهبان به عنوان سدّ سَدید و پاسدار بزرگی که حاصل خون شهدای گلگون کفن و تلاش‌های علمای بزرگ اسلام بوده است، در طول این دوران با وجود تمام تلاطماتی که کشور با آن مواجه بوده، نقش تعیین کننده‌ای در حفظ اسلامیت و جمهوریت نظام داشته است و قدمی در پاسداری از شرع مقدس و قانون اساسی کوتاه نیامده است.

در عین حال، این شورا همواره مورد هجمه و تهدید ناجوانمردانه دشمنان قرار گرفته و اعضای آن نیز مورد تحریم استکبار جهانی قرار گرفته‌اند که البته این مدال افتخار اعضای شورای نگهبان است اما با وجود این همه فشار، شورای نگهبان با تلاش شبانه‌روزی، مایه سکینه و آرامش مردم و مسئولان بوده است.

و اکنون بعد از گذشت بیش از چهار دهه از عمر این نظام اسلامی، این مایه افتخار است که ملت‌های منطقه با الگوگیری از ایستادگی ملت ایران و نظام اسلامی در کوران حوادث مختلف، از سختی‌های تحقق انقلاب اسلامی گرفته تا جنگ تحمیلی و فشارهای اقتصادی، در مقابل ظلم و جور استکبار جهانی ایستاده‌اند و به این ایستادگی افتخار می‌کنند.

اعضای شورای نگهبان ضمن تقدیر و ارج نهادن به مجاهدت‌ها و تلاش‌های حضرت امام(ره) و یاران صدیقش با میثاقی مجدد با رهبر فرزانه انقلاب اسلامی حضرت آیت‌الله امام خامنه‌ای مدظله‌العالی امید واثق دارند همانند گذشته در ایفای نقش خطیر خود در دفاع از شرع مبین اسلام و قانون اساسی به احسن وجه کوشا و در مسیر انقلاب اسلامی همچنان ثابت قدم باشند.

انتهای پیام/

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

انتشار جلد پنجم و ششم مجموعه «تحلیل مبانی نظام جمهوری اسلامی ایران مبتنی بر اصول قانون اساسی» با محوریت اقتصاد و امور مالی

اربعین حسینی ریشه عمیق ایمانی در اسلام دارد

پروژه و راهبرد ما «همگرایی و هم‌افزایی» است نه کشمکش و تفرقه

هر اقدامی که ما را مشغول خود کند، به نفع دشمن است

۶ درس تمدنی اربعین در بیانیه راهبردی آیت‌الله اعرافی / پیوندِ خونِ حسین(ع) با خونِ خامنه‌ای شهید را به گوش جهانیان برسانید

دکتر طحان‌نظیف: مردم ایران پس از شهادت رهبر با قدرت بیشتری پای آرمان‌های انقلاب ایستاده‌اند

ضربات نیرو‌های مسلح و مقاومت مردم، دشمن را وادار به عقب‌نشینی می‌کند

گزارش تصویری گرامیداشت چهل و ششمین سالروز تأسیس شورای نگهبان در آمل

دکتر طحان‌نظیف: دشمن حتی به قواعد ادعایی خود در حقوق بشر نیز پایبند نیست/ دشمنی استکبار با آرمان‌های مردم ایران و مبانی نظام جمهوری اسلامی است/ قانون اساسی سلطه‌پذیری و سلطه‌گری را نفی کرده است

مجالس قائد شهید اعلام حمایت همه‌جانبه از رهبر انقلاب است

پربازدید ها

دکتر طحان‌نظیف: مردم ایران پس از شهادت رهبر با قدرت بیشتری پای آرمان‌های انقلاب ایستاده‌اند

هر اقدامی که ما را مشغول خود کند، به نفع دشمن است

انتشار جلد پنجم و ششم مجموعه «تحلیل مبانی نظام جمهوری اسلامی ایران مبتنی بر اصول قانون اساسی» با محوریت اقتصاد و امور مالی

پروژه و راهبرد ما «همگرایی و هم‌افزایی» است نه کشمکش و تفرقه

۶ درس تمدنی اربعین در بیانیه راهبردی آیت‌الله اعرافی / پیوندِ خونِ حسین(ع) با خونِ خامنه‌ای شهید را به گوش جهانیان برسانید

اربعین حسینی ریشه عمیق ایمانی در اسلام دارد

ضربات نیرو‌های مسلح و مقاومت مردم، دشمن را وادار به عقب‌نشینی می‌کند