کد خبر: ۷۸۳۱
تاریخ انتشار: ۲۷ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۶:۲۶- 17 June 2021
دکتر کدخدایی:

مردم از طریق "سامانه مردم ناظر" تخلفات احتمالی را گزارش کنند

سخنگوی شورای نگهبان گفت: مردم عزیز برای گزارش تخلفات میتوانند از ناظرینی که در شعب وجود دارند استفاده کنند و ناظرین ما هم به مراجع بالاتر گزارش خواهند کرد و اگر لازم باشد از طریق سامانه هایی که در نظر گرفته شده است همانند "سامانه مردم ناظر" که در دسترس می باشد استفاده کنند.

مردم از طریق

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شورای نگهبان، ظهر امروز دکتر کدخدایی سخنگو و عضو حقوقدان شورای نگهبان در مصاحبه با رادیو گفتگو ضمن تبریک ایام مبارک دهه کرامت و میلاد علی بن موسی الرضا گفت: شورای نگهبان به استناد به اصل ۹۹ قانون اساسی وظیفه نظارتی خودش را بر انتخابات،انجام می‌دهد و طبیعتاً ما فردا انتخابات سراسری ریاست‌جمهوری به اضافه‌ی انتخابات میان‌دوره‌ای مجلس شورای اسلامی و میان‌دوره‌ای مجلس خبرگان رهبری را خواهیم داشت.

دکتر کدخدایی ادامه داد: انتخابات ریاست جمهوری و اصولاً هر انتخاباتی استفاده از حق تعیین سرنوشت مردم هست و مردم هم باید این اطمینان را داشته باشند که از آرای آنها به درستی پاسداری و صیانت می‌شود و امانتی را که به مسئولین میسپارند به خوبی از آنها مراقب می شود.

وی گفت: ما با استناد به اصول قانون اساسی و قوانین عادی نظارت موثر را باید اعمال کنیم و تمهیداتی را اندیشیده ایم و در طول یکسال گذشته آموزش هایی را جهت رعایت مقررات و برگزاری صحیح و قانونی انتخابات به ناظرین خود داده ایم.

سخنگوی شورای نگهبان تصریح کرد: فردا حدود ۲۵۰ هزار الی ۲۸۰ هزار نفر از ناظرین ما بر سر صندوق‌ها حاضر هستند، میانگین بین ۳ الی ۵ نفر در هر شعبه بر روند انتخابات نظارت میکنند، از این جهت می خواهیم این اطمینان را به مردم خوبمان بدهیم که هیچ جای نگرانی نیست، کوچکترین تخلف احتمالی از چشمان تیزبین ناظرین ما مخفی نخواهد بود و ما قطعاً با آن برخورد خواهیم کرد.

دکتر کدخدایی گفت: در موضوع تعرفه ها کارهای بسیار خوبی انجام شده است و برای اینکه هیچ نگرانی ای در کمبود تعرفه وجود نداشته باشد تعرفه ها 10درصد نسبت به سال گذشته افزایش پیدا کرده است و در انتشار و توزیع تعرفه‌ها ناظرین ما حضور فعال دارند و علاوه بر آن بازرسین ویژه‌ای را از روز گذشته به استان های مختلف اعزام کردیم و استان‌ها هم می توانند برای شهرستان های خود، بازرسانی را اعزام بکنند.

وی افزود: کارشناسان خبره ستاد مرکزی نظارت بر انتخابات ما که در تهران متمرکز هستند هم حضور دارند و به صورت برخط روند برگزاری انتخابات را رصد می کنند.

وی گفت: اگر گزارشی یا تخلفی و شکایتی وجود داشته باشد به ستاد مرکزی ارسال خواهد شد و ما هم می توانیم به لحظه آنها را بررسی کنیم و اگر در واقع موانعی وجود داشته باشد آن موانع را برطرف کنیم.

سخنگوی شورای نگهبان گفت: من فکر میکنم میتوانیم اطمنیان خوبی را در باب روند انتخابات به مردم عزیزمان بدهیم، با توجه به این که تمهیداتی در حوزه های تعرفه‌ و بهداشت هم که بحث ویروس منحوس کرونا وجود دارد اندیشیده شده است و ما اعلام کردیم که هم سلامت انتخابات و هم سلامت مردم برای ما اهمیت دارد.

دکتر کدخدایی با بیان اینکه تمهیداتی برای بحث بهداشتی در شعب انجام شده است گفت: اقدامات خوبی همانند بحث فاصله گذاریها و ضدعفونی کردن شعب و ملزومات انتخابات و تلاش برای برگزاری انتخابات در فضاهای باز که جریان هوا عبور و مرور داشته باشد را مد نظر قرار داده ایم.

وی ادامه داد: در این دور از انتخابات یک نفر به عنوان ناظر با هماهنگی وزارت بهداشت بر روند بهداشتی شعب نظارت خواهد داشت و فکر می‌کنیم جای هیچ گونه نگرانی نخواهد بود و مردم با اطمینان کامل، سر صندوق ها حاضر باشند تا این رویداد سرنوشت‌ساز را رقم بزنند تا جمهوریت نظام محقق شود.

سخنگوی شورای نگهبان گفت: مردم عزیز برای گزارش تخلفات میتوانند از ناظرینی که در شعب وجود دارند استفاده کنند و ناظرین ما هم به مراجع بالاتر گزارش خواهند کرد و اگر لازم باشد از طریق سامانه هایی که در نظر گرفته شده است همانند "سامانه مردم ناظر" که به راحتی در فضای اینترنت در دسترس می باشد استفاده کنند و برای ارسال گزارشات هیچ مانعی وجود ندارد و پایگاه های متفاوتی برای اعلام گزارش و اعتراض و شکایت وجود دارد و دوستان ما در شورای نگهبان آنها را با دقت بررسی خواهند کرد.

دکتر کدخدایی در پایان گفت: انشالله فردا همه ما پای صندوق ها حاضر خواهیم شد و امیدواریم بتوانیم از حق تعیین سرنوشت خودمان پاسداری کنیم و پاسخی به دشمنان مردم و کشورمان بدهیم که در این ۴۲ سال تلاش داشتند مردم ما را نا امید بکنند، ببینند که ناامیدی در بین مردم ما راهی ندارد.

انتهای پیام/

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

آیت‌الله صافی گلپایگانی؛ فقیه عالی مقام و مرجع بصیر که دومین دبیر شورای نگهبان بود

از دانشگاه سوربن تا شورای نگهبان؛ دکتر حسن حبیبی و میراث فکری او در تثبیت قانون اساسی جمهوری اسلامی

قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران به زبان عربی و انگلیسی منتشر شد

«اساسنامه سازمان امور اجتماعی کشور» تایید شد

«اساسنامه سازمان غذا و دارو» تایید شد

بیانیه شورای نگهبان: سپاه پاسداران نماد اقتدار ملی و نهادی برخاسته از بطن جامعه ایران است/ اتحادیه اروپا باید عواقب ماجراجویی‌اش را بپذیرد

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۸ بهمن ۱۴۰۴

آیت‌الله جنتی: مقام معظم رهبری سدی شکست‌ناپذیر در برابر زیاده‌خواهی دشمنان است/ ضرورت جهاد تبیین در برابر جنگ شناختی و تحریف واقعیت‌ها

کتاب «آشنایی با حقوق اساسی ایران» به زبان انگلیسی و روسی منتشر شد

اندیشه مهدویت و انتظار در روح انقلاب اسلامی نهادینه است

پربازدید ها

بیانیه شورای نگهبان: تعرض به جایگاه ولایت فقیه عبور از خط قرمز مردم است و عواقب سنگینی در پی خواهد داشت

دکتر کدخدایی: آمریکا باید در مراجع بین‌المللی پاسخگوی جنایت‌های اخیر باشد

دکتر طحان‌نظیف: نیازمند قانونی جامع برای بررسی لایحه بودجه و تعیین حدود تغییرات آن در مجلس هستیم/ رویه‌ها و نظریات تفسیری شورای نگهبان منابعی دقیق و کارآمد هستند

طرح استفساریه جزء (۱-۲) بند «الف» ماده (۴۶) قانون برنامه پنج‌ساله هفتم پیشرفت تایید شد

آیت‌الله جنتی: مقام معظم رهبری سدی شکست‌ناپذیر در برابر زیاده‌خواهی دشمنان است/ ضرورت جهاد تبیین در برابر جنگ شناختی و تحریف واقعیت‌ها

سخنگوی شورای نگهبان: آزمون کتبی انتخابات میان‌دوره‌ای مجلس خبرگان رهبری ۵ بهمن برگزار می‌شود

آیت‌الله جنتی: بصیرت مومنانهِ مردم عامل شکست توطئه‌های دشمنان است/ تعرض به ولایت‌فقیه، تاوانی سنگین برای آمریکا و جامعه جهانی خواهد داشت

بررسی «طرح حمایت از تولید کشاورزی و افزایش تاب‌آوری تأمین نیازهای غذایی در شرایط جنگی و بحرانی» در مجمع مشورتی حقوقی شورای نگهبان

بیانیه شورای نگهبان: سپاه پاسداران نماد اقتدار ملی و نهادی برخاسته از بطن جامعه ایران است/ اتحادیه اروپا باید عواقب ماجراجویی‌اش را بپذیرد

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۸ بهمن ۱۴۰۴