کد خبر: ۷۸۳۱
تاریخ انتشار: ۲۷ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۶:۲۶- 17 June 2021
دکتر کدخدایی:

مردم از طریق "سامانه مردم ناظر" تخلفات احتمالی را گزارش کنند

سخنگوی شورای نگهبان گفت: مردم عزیز برای گزارش تخلفات میتوانند از ناظرینی که در شعب وجود دارند استفاده کنند و ناظرین ما هم به مراجع بالاتر گزارش خواهند کرد و اگر لازم باشد از طریق سامانه هایی که در نظر گرفته شده است همانند "سامانه مردم ناظر" که در دسترس می باشد استفاده کنند.

مردم از طریق

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شورای نگهبان، ظهر امروز دکتر کدخدایی سخنگو و عضو حقوقدان شورای نگهبان در مصاحبه با رادیو گفتگو ضمن تبریک ایام مبارک دهه کرامت و میلاد علی بن موسی الرضا گفت: شورای نگهبان به استناد به اصل ۹۹ قانون اساسی وظیفه نظارتی خودش را بر انتخابات،انجام می‌دهد و طبیعتاً ما فردا انتخابات سراسری ریاست‌جمهوری به اضافه‌ی انتخابات میان‌دوره‌ای مجلس شورای اسلامی و میان‌دوره‌ای مجلس خبرگان رهبری را خواهیم داشت.

دکتر کدخدایی ادامه داد: انتخابات ریاست جمهوری و اصولاً هر انتخاباتی استفاده از حق تعیین سرنوشت مردم هست و مردم هم باید این اطمینان را داشته باشند که از آرای آنها به درستی پاسداری و صیانت می‌شود و امانتی را که به مسئولین میسپارند به خوبی از آنها مراقب می شود.

وی گفت: ما با استناد به اصول قانون اساسی و قوانین عادی نظارت موثر را باید اعمال کنیم و تمهیداتی را اندیشیده ایم و در طول یکسال گذشته آموزش هایی را جهت رعایت مقررات و برگزاری صحیح و قانونی انتخابات به ناظرین خود داده ایم.

سخنگوی شورای نگهبان تصریح کرد: فردا حدود ۲۵۰ هزار الی ۲۸۰ هزار نفر از ناظرین ما بر سر صندوق‌ها حاضر هستند، میانگین بین ۳ الی ۵ نفر در هر شعبه بر روند انتخابات نظارت میکنند، از این جهت می خواهیم این اطمینان را به مردم خوبمان بدهیم که هیچ جای نگرانی نیست، کوچکترین تخلف احتمالی از چشمان تیزبین ناظرین ما مخفی نخواهد بود و ما قطعاً با آن برخورد خواهیم کرد.

دکتر کدخدایی گفت: در موضوع تعرفه ها کارهای بسیار خوبی انجام شده است و برای اینکه هیچ نگرانی ای در کمبود تعرفه وجود نداشته باشد تعرفه ها 10درصد نسبت به سال گذشته افزایش پیدا کرده است و در انتشار و توزیع تعرفه‌ها ناظرین ما حضور فعال دارند و علاوه بر آن بازرسین ویژه‌ای را از روز گذشته به استان های مختلف اعزام کردیم و استان‌ها هم می توانند برای شهرستان های خود، بازرسانی را اعزام بکنند.

وی افزود: کارشناسان خبره ستاد مرکزی نظارت بر انتخابات ما که در تهران متمرکز هستند هم حضور دارند و به صورت برخط روند برگزاری انتخابات را رصد می کنند.

وی گفت: اگر گزارشی یا تخلفی و شکایتی وجود داشته باشد به ستاد مرکزی ارسال خواهد شد و ما هم می توانیم به لحظه آنها را بررسی کنیم و اگر در واقع موانعی وجود داشته باشد آن موانع را برطرف کنیم.

سخنگوی شورای نگهبان گفت: من فکر میکنم میتوانیم اطمنیان خوبی را در باب روند انتخابات به مردم عزیزمان بدهیم، با توجه به این که تمهیداتی در حوزه های تعرفه‌ و بهداشت هم که بحث ویروس منحوس کرونا وجود دارد اندیشیده شده است و ما اعلام کردیم که هم سلامت انتخابات و هم سلامت مردم برای ما اهمیت دارد.

دکتر کدخدایی با بیان اینکه تمهیداتی برای بحث بهداشتی در شعب انجام شده است گفت: اقدامات خوبی همانند بحث فاصله گذاریها و ضدعفونی کردن شعب و ملزومات انتخابات و تلاش برای برگزاری انتخابات در فضاهای باز که جریان هوا عبور و مرور داشته باشد را مد نظر قرار داده ایم.

وی ادامه داد: در این دور از انتخابات یک نفر به عنوان ناظر با هماهنگی وزارت بهداشت بر روند بهداشتی شعب نظارت خواهد داشت و فکر می‌کنیم جای هیچ گونه نگرانی نخواهد بود و مردم با اطمینان کامل، سر صندوق ها حاضر باشند تا این رویداد سرنوشت‌ساز را رقم بزنند تا جمهوریت نظام محقق شود.

سخنگوی شورای نگهبان گفت: مردم عزیز برای گزارش تخلفات میتوانند از ناظرینی که در شعب وجود دارند استفاده کنند و ناظرین ما هم به مراجع بالاتر گزارش خواهند کرد و اگر لازم باشد از طریق سامانه هایی که در نظر گرفته شده است همانند "سامانه مردم ناظر" که به راحتی در فضای اینترنت در دسترس می باشد استفاده کنند و برای ارسال گزارشات هیچ مانعی وجود ندارد و پایگاه های متفاوتی برای اعلام گزارش و اعتراض و شکایت وجود دارد و دوستان ما در شورای نگهبان آنها را با دقت بررسی خواهند کرد.

دکتر کدخدایی در پایان گفت: انشالله فردا همه ما پای صندوق ها حاضر خواهیم شد و امیدواریم بتوانیم از حق تعیین سرنوشت خودمان پاسداری کنیم و پاسخی به دشمنان مردم و کشورمان بدهیم که در این ۴۲ سال تلاش داشتند مردم ما را نا امید بکنند، ببینند که ناامیدی در بین مردم ما راهی ندارد.

انتهای پیام/

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

آیت‌الله جنتی: پیام عاشورا با جهاد تبیین ماندگار شد/ باید در برابر تحریف ایستاد و روایت دقیق از استقامت ایران داشت

پالایش ضمیر از رذائل، هدف اساسی آموزه‌های اخلاقی است

ایرادات شورای نگهبان به لایحه ساماندهی پهپاد‌های غیرنظامی؛ از مغایرت‌های شرعی و قانونی تا ابهامات اجرایی

دکتر طحان‌نظیف: امت ایستاده؛ چون امام ایستاده...

فیلم|گفت‌و‌گوی دکتر کدخدایی با خبرگزاری ایرنا

شهید نصرالله یک مکتب فکری و انقلابی با تأثیر راهبردی است

نقض آشکار حقوق بین‌الملل و لزوم پیگیری قضایی

وحدت، انسجام و اتحاد مردم؛ طبق بیانات رهبر انقلاب، بزرگترین و بالاترین سلاح ماست

بررسی طرح تقویت امنیت غذایی کشور و رفع موانع تولیدات کشاورزی در مجمع مشورتی حقوقی شورای نگهبان

گزارش تصویری چهل و دومین پیش‌نشست همایش حقوق ملت و آزادی‌های مشروع در منظومه فکری حضرت آیت‌الله خامنه‌ای

پربازدید ها

طرح مالیات بر سوداگری و سفته‌بازی تایید شد

جنگ ۱۲ روزه مرحله‌ای جدید از حرکت انقلاب اسلامی است/ جهان اسلام در برابر فجایع غزه مسئول است

دکتر طحان‌نظیف: هیچ مسئول و متفکری به اندازه مقام معظم رهبری بر مشارکت مردم تاکید نداشته است

وحدت، انسجام و اتحاد مردم؛ طبق بیانات رهبر انقلاب، بزرگترین و بالاترین سلاح ماست

لزوم پیگیری حقوقی حمله رژیم صهیونیستی به ایران

نقض آشکار حقوق بین‌الملل و لزوم پیگیری قضایی

پیمان‌شکنان در مسند مدعیان؛ خطای آشکار اروپا در استناد به مکانیسم ماشه

ایرادات شورای نگهبان به لایحه ساماندهی پهپاد‌های غیرنظامی؛ از مغایرت‌های شرعی و قانونی تا ابهامات اجرایی

گزارش تصویری چهل و دومین پیش‌نشست همایش حقوق ملت و آزادی‌های مشروع در منظومه فکری حضرت آیت‌الله خامنه‌ای

آمریکا و رژیم صهیونیستی تفاوتی با یکدیگر ندارند