کد خبر: ۷۸۲۹
تاریخ انتشار: ۲۷ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۱:۵۵- 17 June 2021
اجمالی/ دکتر کدخدایی در نشست خبری:

مردم تخلفی مشاهده کردند گزارش کنند/با کوچکترین تخلف برخورد می‌شود

سخنگوی شورای نگهبان با بیان اینکه از مردم خواهش می‌کنیم اگر تخلفی را مشاهده کردند گزارشها را برای ما ارسال کنند، گفت که مطمئن باشند شورای نگهبان با هر تخلفی برخورد می‌کند.

فیلم اظهارات آقای مصلحی در جلسه شورا را دیدیم و اصلا چنین حرف‌هایی زده نشده/احتمال دارد با نظر اعضای شورا آن بخش از اظهارات ایشان را منتشر کنیم

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شورای نگهبان، دکتر کدخدایی سخنگوی شورای نگهبان طی سخنانی در نشست خبری پیش از ظهر امروز پنج شنبه ۲۷ خرداد که در آستانه انتخابات سیزدهمین دوره ریاست جمهوری برگزار شد، با اشاره به تعبیر مقام معظم رهبری درباره انتخابات (رویداد سرنوشت ساز) گفت: این تعبیر رهبر معظم انقلاب (رویداد سرنوشت ساز) انتخابات ۱۴۰۰ را رقم می‌زند که ۲ انتخابات سراسری و ۲ انتخابات راجع به میان دوره‌ای مجلس یازدهم و میان دوره‌ای مجلس خبرگان را داریم.

وی درخصوص وظیفه شورای نگهبان در امر انتخابات اظهار داشت: آنچه وظیفه شورای نگهبان در بحث انتخابات بوده و هست، بحث پاسداری و صیانت از آرای مردم است که در ادوار مختلف انتخابات انجام داده است.

سخنگوی شورای نگهبان ادامه داد: علاوه بر سلامت انتخابات که همیشه ملاک و وظیفه شورای نگهبان بوده و هست، سلامت مردم را نیز مد نظر داریم و تدابیر لازم نیز در این خصوص اندیشیده شده است.

دکتر کدخدایی افزود: با توجه به اهمیت سلامت مردم در انتخابات علاوه بر تدابیری همچون افزایش شعب اخذ رای، فاصله گذاری رای دهندگان، ضد عفونی محل اخذ رای، استفاده از فضای باز برای شعب و ... که اعلام هم شده، یک نفر از سوی وزارت بهداشت به عنوان ناظر جهت رعایت نکات بهداشتی در هر شعبه حضور خواهد داشت.

وی به بحث تعرفه‌ها و تاکیدات مقام معظم رهبری اشاره و خاطرنشان کرد: در مراحل چاپ و توزیع تعرفه‌ها نظارت و تدابیر لازم را انجام داده‌ایم.

سخنگوی شورای نگهبان افزود: در این دور از انتخابات ۱۰ درصد تعرفه‌ها افزایش پیدا کرده و به صورت برخط با همه شعب در تماس هستیم تا مشکل کمبود تعرفه نداشته باشیم.

دکتر کدخدایی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه جهت جلوگیری از تخلفات احتمالی در انتخابات پیش رو آموزش ناظرین با وجود شیوع ویروس کرونا از طریق فضای مجازی صورت گرفته است، گفت: نماینده نامزدها هم در شعب اخذ رای و هم در شورای نگهبان برای نظارت حضور خواهند داشت.

وی تاکید کرد: با کوچکترین تخلف برخورد می‌شود.

سخنگوی شورای نگهبان در بحث تدابیر این شورا برای جلوگیری از تخلفات احتمالی اظهار داشت: همچون گذشته از مردم خواهش می‌کنیم اگر تخلفی را مشاهده کردند گزارشها را برای ما ارسال کنند و مطمئن باشند شورای نگهبان با هر تخلفی برخورد می‌کند.

دکتر کدخدایی درباره حواشی اظهارات وزیر سابق اطلاعات با بیان اینکه آقای مصلحی اظهارات خود را تکذیب کرد، گفت: دیروز فیلم اظهارات آقای مصلحی در جلسه شورا را دیدیم و اصلا چنین حرف‌هایی زده نشده و احتمال دارد با نظر اعضای شورا آن بخش از اظهارات ایشان را منتشر کنیم.

وی درباره موضع شورای نگهبان درخصوص نامه رئیس‌جمهور نیز خاطرنشان کرد: پاسخ نامه رییس جمهور را می‌دهیم.

انتهای پیام/

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

دکتر طحان نظیف: صهیونیست‌ها خلاصی پیدا نمی‌کنند

پیام آیت‌الله مدرسی یزدی در رابطه با تجاوز نظامی رژیم صهیونیستی

بیانیه شورای نگهبان در پی جنایت سحرگاه امروز رژیم صهیونیستی

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۲۱ خرداد ۱۴۰۴

امروز امت اسلام نیازمند وحدت، هوشیاری، درایت و حکمت مضاعف است

لایحه معاهده مشارکت جامع راهبردی بین جمهوری اسلامی ایران و فدراسیون روسیه تایید شد

قدردانی آیت‌الله جنتی از عملیات اخیر نیرو‌های امنیتی علیه رژیم صهیونیستی/ مردم‌سالاری دینی برخاسته از باور عمیق رهبران جمهوری اسلامی ایران به پیام غدیر است

تبریک دکتر طحان‌نظیف به‌مناسبت میلاد امام هادی (ع)

فیلم|بازخوانی مردم‌سالاری دینی در رهبری حضرت آیت‌الله خامنه‌ای توسط اعضای شورای نگهبان در مستندِ «ره نشان»

آمریکایی‌ها برای بر هم زدن پیوند ایران و عراق طراحی و برنامه دارند

پربازدید ها

دکتر صادقی مقدم: ناظران انتخابات، مدافعان حریم مردم‌سالاری دینی‌اند

امامین انقلاب به مردم اعتماد داشته و دارند/ حمایت از مطالبات کامیون‌داران در همایش حوزوی

امام خمینی (ره) سمت درست تاریخ را نشان داد

تبریک دکتر طحان‌نظیف بمناسبت فرا رسیدن عید قربان

شورای نگهبان: «حفظ عزت ملی» و «توجه به خواست و اراده مردم» مورد تاکید امام خمینی (ره) و قانون اساسی است

تسلیت دکتر طحان‌نظیف به مناسبت شهادت امام باقر (علیه‌السلام)

ولایت‌مداری، رمز پایداری انقلاب در برابر توطئه‌ها است

او که آمد و او که رفت!

توئیت دکتر طحان‌نظیف به مناسبت رحلت امام خمینی(ره)

جمهوری اسلامی از برکات حوزه علمیه قم است/ تشکر از پیام راهبردی رهبر معظم انقلاب