کد خبر: ۷۷۵
تاریخ انتشار: ۱۳ بهمن ۱۳۸۶ - ۱۷:۴۲- 02 February 2008
سخنگوی شورای نگهبان:

آزمون داوطلبان انتخابات میاندوره‌ای مجلس خبرگان برگزار شد

سخنگوی شورای نگهبان در نشستی با خبرنگاران رسانه‌های جمعی به پرسش‌های آنان درباره انتخابات 24اسفند ماه پاسخ داد.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی شورای نگهبان، وی درباره انتخابات میاندوره‌ای مجلس خبرگان رهبری گفت: این انتخابات نیز همزمان با انتخابات هشتمین دوره مجلس شورای اسلامی در 24اسفندماه برگزار می‌شود.
وی تصریح کرد: برای انتخابات میاندوره‌ای مجلس خبرگان رهبری،44نفر ثبت نام کرده‌بودند، که از این تعداد 21 نفر واجد صلاحیت‌های عمومی تشخیص داده شده و برای حضور در آزمون دعوت شدند. از این تعداد نیز 15نفر در آزمون شرکت کردند.
وی افزود: آزمون کتبی داوطلبان مجلس خبرگان رهبری روز گذشته در قم برگزار شد و کسانی که این آزمون را موفقیت سپری کنند، برای مصاحبه علمی دعوت می‌شوند.
سخنگوی شورای نگهبان در ادامه به تشریح روند بررسی صلاحیت نامزدهای انتخابات هشتمین دوره مجلس شورای اسلامی پرداخت و گفت: هیات‌های نظارت استانی، تا پایان وقت اداری امروز 13/11/86 نتایج بررسی‌های خود را در خصوص داوطلبین و شکایت‌هایی که از داوطلبین ردصلاحیت شده در هیات‌های اجرایی دریافت کرده‌اند، به فرمانداری‌ها اعلام می‌کنند.
وی افزود: فرمانداری‌ها نظرات هیات‌های اجرایی را به داوطلبان ردصلاحیت‌شده اعلام می‌کنند و اگر داوطلبانی نسبت به ردصلاحیت خود اعتراضی داشته باشند می‌توانند اعتراض خود را طی روزهای چهاردهم تا شانزدهم بهمن ماه به آدرس خیابان حافظ، پایین تر از تقاطع سمیه، ورزشگاه شهید حیدرنیا اعلام کنند تا به شکایت های آنها در شورای نگهبان رسیدگی شود.
وی یادآور شد : شورای نگهبان نیز در یک فرصت 20روزه اعتراض‌های دریافت شده را بررسی کرده و نظرات خود را در روز سوم اسفندماه اعلام خواهد کرد. داوطلبان مجددا طی روزهای چهارم تا ششم اسفند فرصت اعتراض مجدد دارند و شورای نگهبان پس از بررسی این اعتراض‌ها در نهایت در 14اسفند فهرست نهائی نامزدهای تائید صلاحیت شده را اعلام خواهد کرد.
یکی از خبرنگاران با اشاره به توصیه‌های حضرت امام(ره) درباره ضرورت حضور نمایندگانی از میان اقشار مستضعف در مجلس، اقدامات شورای نگهبان را در این خصوص جویا شدکه دکترکدخدایی در پاسخ گفت: شورای نگهبان مکلف به رعایت قانون است و ما تلاش می کنیم آنچه قانون مقرر کرده است رعایت کنیم. در همین راستا اگر نامزدی شرایط قانونی ورود به مجلس را نداشته باشد، سوابق وی مورد بررسی قرار می‌گیرد.
وی در پاسخ به این پرسش که داوطلبان چگونه از ردصلاحیت خود باخبر می‌شوند؟ گفت: فرمانداری‌ها این موضوع را به داوطلبان اعلام می کنند.
وی در پاسخ به پرسشی درباره میزان تأثیر رایزنی‌ شخصیت‌ها درباره تأیید صلاحیت‌ها، گفت: چنانکه در جلسه پیش هم اعلام شد، اگر رایزنی ها در راستای اجرای قانون باشد، شورای نگبهان به آن توجه می کند، اما اگر در جهت اجرا نشدن قانون باشد، اثری بر شورای نگهبان نخواهد داشت.
یکی از خبرنگاران گفت: آیا ممکن است یک فرد روحانی ملتزم به اسلام نباشد؟ سخنگوی شورای نگهبان اظهار داشت: هر بشری جایزالخطااست؛ همانگونه که یک پزشک ممکن است مسائل بهداشتی را رعایت نکند، و هر صنفی می‌تواند مرتکب خطا شود، این امکان نیز هست که یک روحانی ملتزم به اسلام نباشد. لباس فرد برای وی مصونیت نمی‌آورد.
وی در پاسخ به یکی از خبرنگاران درباره میزان هماهنگی هیات‌های اجرایی با هیات‌های نظارت، گفت: نظر هیات های اجرایی، قطعی نبوده و بدوی است و هیات‌های نظارت استانی مرجع تجدیدنظرات درباره نظارت هیات‌های اجرایی است و در مرحله بعد خود شورای نگهبان هم می‌تواند در خصوص نظر هیات‌های نظارت استانی تجدید نظر کند.
وی درباره احتمال حمایت رسانه ملی از نامزدهای خاص گفت: مسوولان صداوسیما در تلاش هستند که چنین مواردی اتفاق نیفتد، در غیر این صورت اگر مواردی مشاهده شد، به مسوولان صدا وسیما تذکر داده شود،آنان مورد توجه قرار خواهند داد.

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

مجمع مشورتی حقوقی شورای نگهبان با حضور نمایندگان مجلس برگزار شد

توضیحات دبیرخانه چهارمین دوره رقابت علمی شبیه‌سازی شورای نگهبان درباره چگونگی فرایند رقابت

گزارش تصویری حضور دکتر طحان نظیف در جمع دانشجویان دوره پیشگامان رهایی بسیج‌دانشجویی

سخنگوی شورای نگهبان: قانون اساسی مهمترین سند مطالبه‌گری دانشجویان است/ تشکل‌های دانشجویی در پیگیری حقوقی مطالبات جنگ ۱۲ روزه نقش‌آفرین باشند

گسترش نظارت بر مقررات راهکار تحقق جامع بند ۳ سیاست‌های تقنین است

تاکید دکتر طحان‌نظیف بر ضرورت توجه به افکار عمومی و جهاد تبیین در نشست با مسئولین روابط عمومی شورای نگهبان؛ تعامل با رسانه‌های ملی و محلی ارتقا یابد

گزارش تصویری دیدار سخنگوی شورای نگهبان با خانواده شهید ناظر «مهدی طالب‌زاده»

تجلیل سخنگوی شورای نگهبان از شهید ناظر مهدی طالب‌زاده؛ نماد اخلاص، صبر و پاسداری از آرای ملت/ دکتر طحان‌نظیف: آشنایی با سیره شهدا حق اجتماعی نسل جوان است

سخنگوی شورای نگهبان: قانون اساسی بالاترین سند ملی برای دفاع از کشور است

اینفوگرافی| عملکرد یکساله انتشارات پژوهشکده شورای نگهبان

پربازدید ها

شهید «حسین کریمی‌دوست»؛ فعال جهادیِ محرومیت‌زدا و همکار دغدغه‌مند شورای نگهبان که «همواره روحیه جهادی و انقلابی داشت» / سخنگوی شورای نگهبان: نوزاد ۲۲ روزه‌اش نشانه مظلومیت شهدای جنگ ۱۲ روزه است

تجلیل سخنگوی شورای نگهبان از شهید ناظر مهدی طالب‌زاده؛ نماد اخلاص، صبر و پاسداری از آرای ملت/ دکتر طحان‌نظیف: آشنایی با سیره شهدا حق اجتماعی نسل جوان است

آیت‌الله جنتی: میراث موشکی شهید طهرانی‌مقدم عامل اقتدار ایران در برابر رژیم صهیونیستی است

سخنگوی شورای نگهبان: قانون اساسی بالاترین سند ملی برای دفاع از کشور است

مهلت ثبت نام در چهارمین دوره رقابت علمی شبیه‌سازی شورای نگهبان تمدید شد

تاکید دکتر طحان‌نظیف بر ضرورت توجه به افکار عمومی و جهاد تبیین در نشست با مسئولین روابط عمومی شورای نگهبان؛ تعامل با رسانه‌های ملی و محلی ارتقا یابد

گسترش نظارت بر مقررات راهکار تحقق جامع بند ۳ سیاست‌های تقنین است

سخنگوی شورای نگهبان: قانون اساسی مهمترین سند مطالبه‌گری دانشجویان است/ تشکل‌های دانشجویی در پیگیری حقوقی مطالبات جنگ ۱۲ روزه نقش‌آفرین باشند

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۲۱ آبان ۱۴۰۴

گزارش تصویری دیدار سخنگوی شورای نگهبان با خانواده شهید ناظر «حسین کریمی‌دوست»