کد خبر: ۷۷۰۵
تاریخ انتشار: ۲۳ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۹:۲۲- 13 May 2021
آیت‌الله خاتمی:

عملكرد شورای نگهبان عین قانون است

عضو شورای نگهبان تاكید كرد: در ابلاغیه شورای نگهبان مطلقا كار سیاسی نشده است. با این ابلاغیه انتخابات فاخر شد و عملكرد شورای نگهبان عین قانون است.

عملكرد شورای نگهبان عین قانون است

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شورای نگهبان به نقل از رادیو تهران؛ آیت‌الله سید احمد خاتمی امام جمعه موقت تهران در گفتگو با برنامه جشن سپاس، ویژه برنامه عید فطر رادیو تهران درباره ماه رمضانی كه گذشت گفت: مردم دیندار خود را با شرایط هماهنگ كردند و با دستورالعمل‌های بهداشتی در مراسم شبهای قدر حاضر شدند و تا پایان شیوع این بیماری در خط مقدم خواهند ماند.

وی درباره ابلاغیه اخیر شورای نگهبان برای ثبت نام ها خاطرنشان كرد: مقام معظم رهبری در سیاست های ابلاغی فرمودند انتخابات باید نظم پیدا كند. همه می دانند بچه ۱۵ ساله و پیرمرد ۸۰ ساله نمی تواند رئیس جمهور شود. رهبری فرمودند انتخابات باید سامان پیدا كند و از طرفی تفسیر قانون اساسی بر عهده شورای نگهبان است و اصل ۱۱۵ می‌گوید رئیس جمهور باید ایرانی الاصل، مدیر و مدبر باشد و این پرسش باید توسط شورای نگهبان پاسخ داده شود. مدیر كسی است كه حداقل ۴ سال مدیریت اجرایی كلان و تحصیلات حداقل كارشناسی ارشد یا معادل حوزوی آن را داشته باشد.رئیس جمهور باید بین ۴۰ تا ۷۵ سال سن داشته و سوء پیشینه نداشته باشد.

عضو شورای نگهبان تاكید كرد: در ابلاغیه شورای نگهبان مطلقا كار سیاسی نشده است. با این ابلاغیه انتخابات فاخر شد و عملكرد شورای نگهبان عین قانون است.

امام جمعه موقت تهران اظهار داشت: پیشینه ۴۰ ساله و اكنون شورای نگهبان این است كه هم حقوقدانان و هم فقهای این شورا مطلقا تحت فشار، كاری انجام نمی‌دهند ما بر اساس قانون كار انجام می‌دهیم. تخریب و تهدید شورای نگهبان در این ۴۰ ساله بوده است. اطمینان می‌دهم اعضای شورای نگهبان به وظیفه خود عمل می‌كنند و از هیچ كسی هم نمی‌ترسند.

آیت‌الله خاتمی درباره مقاومت حماس و مقاومت فلسطین در رویارویی با رژیم غاصب اسرائیل خاطرنشان كرد: دو صفحه از یك كتاب در فلسطین در حال ورق خوردن است. صفحه ای از آن توسط رژیم صهیونیستی ورق می‌خورد كه كودكان و مردم عادی را می كشد و به مسجدالاقصی تجاوز می كند. این رژیم تماماً تروریست است . صفحه این رژیم سیاه و ننگین است.

وی افزود: صفحه افتخار آفرین این كتاب متعلق به فلسطینیانی است كه روزی سلاح آنان سنگ بود اما امروزه ۳۰۰ موشك در یك روز به سمت تلاویو پرتاب می شود و ان شاء الله رژیم غاصب صهیونیستی پیش از پیش بینی ۲۵ ساله رهبری از بین می رود. تنها راه مبارزه با اسرائیل فقط همین انتفاضه ها است. مذاكره ها مث كمپ دیوید نشان داد كه آبی با آن گرم نمی شود. انتفاضه‌های جانانه است كه جواب می‌دهد. عنصر مقاومت در فلسطین جواب داده همانطور كه عنصر مقاومت در برابر آمریكا در ایران اسلامی جواب داده و جواب خواهد داد.
انتهای پیام/

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

پیام آیت‌الله مدرسی یزدی پیرامون وفاداری بی‌نظیر ملّت ایران در چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی

بیانیه قدردانی شورای نگهبان از حضور حماسی و میلیونی مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن

سخنگوی شورای نگهبان: نظام اسلامی به پشتوانه مردم هیچ‌گاه از آرمان‌های خود عقب‌نشینی نمی‌کند

سخنگوی شورای نگهبان در راهپیمایی ۲۲ بهمن حضور یافت

حضور آیت‌الله جنتی در راهپیمایی ۲۲ بهمن

آیت‌الله مدرسی‌یزدی: دشمن به دنبال بازگردانی سلطه بر ایران است/ مردم در ۲۲ بهمن آنها را به عقب خواهند راند

پیروزی انقلاب اسلامی، تجلی عینی الله اکبر بود و هست

پیام آیت‌الله مدرسی یزدی به مناسبت سالروز پیروزی انقلاب اسلامی ایران و دعوت جهت شرکت در راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن

تبیین قانون اساسی و مردم‌سالاری دینی برای مخاطبان بین‌المللی یک ضرورت است

ارائه آثار بین‌المللی پژوهشکده به نخبگان خارجی، موجب شکل‌گیری نگاهی جدید نسبت به نظام حقوقی ایران شده است

پربازدید ها

بیانیه شورای نگهبان به مناسبت چهل‌وهفتمین سالروز پیروزی انقلاب اسلامی و دعوت از ملت ایران برای حضور باشکوه در راهپیمایی ۲۲ بهمن

بیانیه شورای نگهبان: سپاه پاسداران نماد اقتدار ملی و نهادی برخاسته از بطن جامعه ایران است/ اتحادیه اروپا باید عواقب ماجراجویی‌اش را بپذیرد

آیت‌الله جنتی: مقام معظم رهبری سدی شکست‌ناپذیر در برابر زیاده‌خواهی دشمنان است/ ضرورت جهاد تبیین در برابر جنگ شناختی و تحریف واقعیت‌ها

آیت‌الله صافی گلپایگانی؛ فقیه عالی مقام و مرجع بصیر که دومین دبیر شورای نگهبان بود

از دانشگاه سوربن تا شورای نگهبان؛ دکتر حسن حبیبی و میراث فکری او در تثبیت قانون اساسی جمهوری اسلامی

گفتگوی تلفنی سخنگوی شورای نگهبان با خانواده شهید ناظر «سامر شریعتمدار طالقانی» / دکتر طحان‌نظیف: همدلی و انسجام مردم، دشمنان را ناکام می‌گذارد

حضور آیت‌الله جنتی در راهپیمایی ۲۲ بهمن

«اساسنامه سازمان غذا و دارو» تایید شد

«اساسنامه سازمان امور اجتماعی کشور» تایید شد

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۸ بهمن ۱۴۰۴