کد خبر: ۷۶۹۶
تاریخ انتشار: ۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۷:۴۷- 14 May 2021
دکتر کدخدایی در گفتگو با صدا و سیما

ملاک ثبت‌نام‌ها تابع شرایط مندرج در مصوبه شورای نگهبان است

سخنگوی شورای نگهبان گفت: ملاک و مبنای ثبت‌نام‌ها تابع شرایطی است که شورای نگهبان اعلام کرده است و بر اساس گزارش وزارت کشور، این وره دیگر مانند روال قبل، جشنواره ثبت‌نامی برای انتخابات ریاست جمهوری شکل نگرفته است.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی شورای نگهبان، دکتر عباسعلی کدخدایی رئیس پژوهشکده و سخنگوی شورای نگهبان بعدازظهر امروز (جمعه، 24 اردیبهشت 1400) در حاشیه بازدید از ستاد انتخابات کشور در گفتگو با صدا و سیما گفت: از باب وظیفه نظارتی از روند ثبت‌نام در انتخابات بازدید کردم و خداقوتی به عزیزان در وزارت کشور گفتم که الحمدلله تدابیر خوبی در ستاد انتخابات کشور اندیشیده شده است.

وی با بیان اینکه خوشبختانه امسال به خاطر مصوبه شورای نگهبان، تعبیری که در دوره قبل داشتم و گفتم که جشنواره ثبت‌نام است، دیگر مانند روال قبل، جشنواره ثبت‌نامی برای انتخابات ریاست جمهوری شکل نگرفته است، افزود: آماری که به بنده ارائه شده است افرادی که شرایط اولیه را نداشته‌اند کمتر در انتخابات ثبت‌نام کرده‌اند و تعدادشان خیلی کم شده است.

دکتر کدخدایی با بیان اینکه شورای نگهبان مصر است افرادی که واجد شرایط هستند حتماً در انتخابات ثبت‌نام کنند تا تنوع بیشتری در اختیار مردم برای گزینه‌های انتخاباتی باشد، گفت: کسانی که شرایط اولیه را ندارند هرچه کمتر مراجعه کنند و یا مراجعه نکنند بهتر است چون ملاک ما در بررسی نهایی شرایطی است که شورای نگهبان اعلام کرده است.

وی با بیان اینکه پیش‌بینی می‌کنیم تا فردا، تعداد ثبت‌نام داوطلبان سیزدهم در انتخابات ریاست‌جمهوری از ۵۰۰ نفر فراتر نرود، افزود: این در حالی است که در دوره قبل، ۱۶۰۰ نفر برای انتخابات ریاست جمهوری دوازدهم ثبت‌نام کرده بودند.

سخنگوی شورای نگهبان با بیان اینکه ملاک و مبنای ثبت‌نام‌ها تابع شرایطی است که شورای نگهبان اعلام کرده است، گفت: ما پرونده کسانی را بررسی می‌کنیم که مدارک اطلاعیه شماره 5 هیأت مرکزی نظارت بر سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری که بر اساس مصوبه شورای نگهبان صادر شده است را ارائه کرده باشند.

وی در پاسخ به سؤال دیگری مبنی بر اینکه آیا تاکنون تخلف انتخاباتی گزارش شده است یا خیر؟ گفت: هنوز هیچ تخلفی اعلام نشده است، زیرا هم‌اکنون فرایند کار در اختیار نیروی انتظامی و دوستان اجرایی است، اگر گزارشی هم باشد مربوط به تبلیغات زودهنگام است که اگر به ما گزارش شود در بررسی صلاحیت مد نظر قرار خواهیم داد.

سخنگوی شورای نگهبان در مورد روند بررسی صلاحیت‌ها گفت: طبق قانون، شورای نگهبان ۵ روز فرصت اولیه برای بررسی صلاحیت نامزدها دارد که از روز یکشنبه (26 اردیبهشت 1400) آغاز می‌شود؛ اگر در آن ۵ روز بتوانیم اعلام‌نظر کنیم که تمام می‌شود در غیر این صورت می‌توانیم مهلت بررسی صلاحیت‌ها را به مدت ۵ روز دیگر تمدید کنیم. طبق قانون، شورای نگهبان حداکثر ۱۰ روز برای بررسی صلاحیت نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری فرصت دارد.

انتهای پیام/

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

ابهامات و ایرادات طرح «تشدید مجازات جاسوسی» قابل رفع است/ دغدغه همه ما تدوین قوانین جامع، دقیق و قابل اجراست/ لایحه سامان‌دهی پهپاد‌های غیرنظامی در حال بررسی است

آزادیِ بدون هویت و آزادیِ ریشه‌دار در الگوی غربی و ایرانی

ایران از همه ظرفیت‌های حقوقی برای پیگیری و مطالبه خسارات ناشی از تجاوزات اخیر استفاده خواهد کرد

طرح «تشدید مجازات جاسوسی و همکاری با رژیم صهیونیستی و کشور‌های متخاصم علیه امنیت و منافع ملی» برای رفع برخی ابهامات به مجلس برگشت داده شد

تقدیر آیت‌الله مدرسی یزدی از حضور آگاهانه و پرشور مردم در عزاداری‌های دهه اوّل محرم و هشداری جدی نسبت به توطئه‌های دشمن صهیونی

چهل‌وهشتمین شماره فصلنامه دانش حقوق عمومی منتشر شد

امروز قرارگاه حسین بن علی (ع) ایران است

تجاوز رژیم صهیونیستی نقض آشکار منشور ملل متحد بود

مصوبه تعلیق همکاری با آژانس انرژی اتمی لازم الاجراء است

سرداران ایران به رژیم صهیونیستی ضربات سنگینی وارد کردند

پربازدید ها

طرح «تشدید مجازات جاسوسی و همکاری با رژیم صهیونیستی و کشور‌های متخاصم علیه امنیت و منافع ملی» برای رفع برخی ابهامات به مجلس برگشت داده شد

بررسی طرح تشدید مجازات جاسوسی و همکاری با رژیم صهیونیستی و کشور‌های متخاصم علیه امنیت و منافع ملی در مجمع مشورتی حقوقی شورای نگهبان

دکتر طحان‌نظیف: پویش «به عشق امام حسین (ع) می‌بخشم» تلنگری است تا با الگوبرداری از مکتب عاشورا، روحیه بخشش و دستگیری را در جامعه تقویت کنیم

ملت بزرگ ایران و نیرو‌های مسلح پیروز واقعی هستند

دکتر کدخدایی: باید برآورد دقیقی از خسارات برای پیگیری‌های بین‌المللی صورت بگیرد/ لزوم تکرار قطعنامه ۴۸۷ علیه رژیم‌صهیونیستی توسط شورای امنیت

امروز دوست و دشمن فهمیدند که ملت ایران از آرمان‌های خود عقب‌نشینی نمی‌کند

حضور پرشور امروز مردم نمایش وحدت مقابل دشمنان بود

فیلم|حضور دکتر کدخدایی در برنامه تلویزیونی «سلام صبح بخیر»

عزاداری‌های محرم امسال با شکوه‌تر از گذشته برگزار شود/ حوزه‌های علمیه و روحانیت همواره بر عهد خود با مردم استوارند

تقدیر و سپاس آیت‌الله اعرافی از مراجع تقلید/ تأکید همه حوزویان و بزرگان اسلام بر احکام و اجماع بر محتوا و مستندات حکم محارب