کد خبر: ۷۶۷۲
تاریخ انتشار: ۲۰ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۷:۱۳- 10 May 2021
دکتر صادقی‌مقدم در همایش هیأت‌های نظارت بر انتخابات سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری:

مصوبه شورای نگهبان لازم‌الاجراست

دکتر صادقی‌مقدم با بیان اینکه مصوبه شورای نگهبان بر اساس اصل ۱۱۰ قانون اساسی و جزء (۵) بند (۱۰) سیاست‌های کلی انتخابات تصویب شده و جهت اجرا به وزارت کشور ارسال شده است، گفت: مصوبه شورای نگهبان لازم‌الاجراست و انتظار می‌رود وزارت کشور طبق شروط مندرج در این مصوبه ثبت‌نام‌ها را انجام بدهد.

مصوبه شورای نگهبان لازم‌الاجراست

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی شورای نگهبان، دکتر محمد حسن صادقی‌مقدم عضو حقوقدان و معاون اجرایی و امور انتخابات شورای نگهبان در همایش هیأت‌های نظارت بر انتخابات سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری که پیش از ظهر امروز (دوشنبه، 20 اردیبهشت 1400) برگزار شد با بیان اینکه انتخابات ریاست جمهوری از اهمیت زیادی برخوردار است، گفت: بر اساس اصل 113 قانون اساسی رئیس جمهور عالی‌ترین مقام رسمی کشور بعد از رهبری است لذا ویژگی‌های شخصیتی رئیس جمهور که طبق اصل 115 قانون اساسی باید رجل سیاسی مذهبی، مدیر و مدبر و دارای حسن سابقه و امانت و تقوی باشد از مصادیقی است که تشخیص آن وفق اصل 110 قانون اساسی بر عهده شورای نگهبان است.

وی با اشاره به ثبت‌نام‌های ادوار گذشته در انتخابات ریاست جمهوری گفت: در دوره گذشته اوج ثبت‌نام‌ها را شاهد بودیم که حدود 1600 نفر ثبت‌نام کرده بودند؛ تعدادی از این ثبت‌نام‌کنندگان تحصیلات دیپلم و زیر دیپلم داشتند و تعدادی هم محکومیت کیفری داشتند که واقعاً این نوع ثبت‌نام‌ها درخور و شایسته نظام جمهوری اسلامی نیست.

دکتر صادقی‌مقدم با بیان اینکه مصوبه شورای نگهبان بر اساس اصل 110 قانون اساسی و جزء (5) بند (10) سیاست‌های کلی انتخابات تصویب شده و جهت اجرا به وزارت کشور ارسال شده است، گفت: مصوبه شورای نگهبان لازم‌الاجراست و انتظار می‌رود وزارت کشور طبق شروط مندرج در این مصوبه ثبت‌نام‌ها را انجام بدهد.

معاون اجرایی و امور انتخابات شورای نگهبان اضافه کرد: در هنگام ثبت‌نام نیز هر کسی که اعتراض داشته باشد، اعتراض آنها اخذ شده و شورای نگهبان به آنها رسیدگی خواهد کرد.

وی با اشاره به شرایط کرونایی خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه سلامت مردم از اهمیت بالایی برخوردار است، تدابیر و ملاحظات بهداشتی از جمله افزایش شعبات رأی‌گیری و نحوه چینش و استقرار صندوق‌ها و... اندیشیده شده تا مردم با اطمینان خاطر بیشتری جهت رأی دادن در سر صندوق‌های رأی‌گیری حاضر شوند.

دکتر صادقی‌مقدم با اشاره به تبلیغات کاندیداها در فضای مجازی اظهار داشت: در این دوره از انتخابات، تبلیغات کاندیداها به سمت فضای مجازی کشیده شده و به نظر می‌رسد بیشتر تبلیغات هم از این طریق انجام شود؛ لذا با توجه به نواقص قانون انتخابات به ویژه در حوزه تبلیغات کاندیداها در فضای مجازی، تلاش خواهیم کرد حتی‌المقدور تبلیغات و صحبت‌های کاندیداها را در فضای رصد کنیم و احیاناً در صورت مشاهده تخلف، تذکرات لازم را بدهیم.

وی در پایان ابراز امیدواری کرد که إن‌شاءالله انتخابات پرشوری برگزار شده و مردم با حضور و مشارکت بالا، اقتدار ایران اسلامی را به جهانیان نشان بدهند.

انتهای پیام/

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

توضیحات سخنگوی شورای نگهبان درخصوص حق پخش مسابقات ورزشی

دکتر مولابیگی در جلسه ارائه مقالاتِ همایش حقوق ملت و آزادی‌های مشروع در منظومه فکری حضرت آیت‌الله‌العظمی خامنه‌ای: طراحی نظام انتخاباتیِ پوشش‌دهنده سیاست‌های کلی ضروری است

برگزاری جلسه ارائه مقالات علمی منتخب همایش بین‌المللی حقوق ملت و آزادی‌های مشروع در منظومه فکری حضرت آیت‌الله‌العظمی خامنه‌ای/ دکتر طحان‌نظیف: اندیشه‌های رهبر معظم انقلاب در این حوزه‌ها نیازمند واکاوی و ارائه دقیق در مجامع علمی است

مجمع مشورتی حقوقی شورای نگهبان با حضور نمایندگان مجلس برگزار شد

توضیحات دبیرخانه چهارمین دوره رقابت علمی شبیه‌سازی شورای نگهبان درباره چگونگی فرایند رقابت

گزارش تصویری حضور دکتر طحان نظیف در جمع دانشجویان دوره پیشگامان رهایی بسیج‌دانشجویی

سخنگوی شورای نگهبان: قانون اساسی مهمترین سند مطالبه‌گری دانشجویان است/ تشکل‌های دانشجویی در پیگیری حقوقی مطالبات جنگ ۱۲ روزه نقش‌آفرین باشند

گسترش نظارت بر مقررات راهکار تحقق جامع بند ۳ سیاست‌های تقنین است

تاکید دکتر طحان‌نظیف بر ضرورت توجه به افکار عمومی و جهاد تبیین در نشست با مسئولین روابط عمومی شورای نگهبان؛ تعامل با رسانه‌های ملی و محلی ارتقا یابد

گزارش تصویری دیدار سخنگوی شورای نگهبان با خانواده شهید ناظر «مهدی طالب‌زاده»

پربازدید ها

تجلیل سخنگوی شورای نگهبان از شهید ناظر مهدی طالب‌زاده؛ نماد اخلاص، صبر و پاسداری از آرای ملت/ دکتر طحان‌نظیف: آشنایی با سیره شهدا حق اجتماعی نسل جوان است

آیت‌الله جنتی: میراث موشکی شهید طهرانی‌مقدم عامل اقتدار ایران در برابر رژیم صهیونیستی است

سخنگوی شورای نگهبان: قانون اساسی بالاترین سند ملی برای دفاع از کشور است

مهلت ثبت نام در چهارمین دوره رقابت علمی شبیه‌سازی شورای نگهبان تمدید شد

تاکید دکتر طحان‌نظیف بر ضرورت توجه به افکار عمومی و جهاد تبیین در نشست با مسئولین روابط عمومی شورای نگهبان؛ تعامل با رسانه‌های ملی و محلی ارتقا یابد

گسترش نظارت بر مقررات راهکار تحقق جامع بند ۳ سیاست‌های تقنین است

سخنگوی شورای نگهبان: قانون اساسی مهمترین سند مطالبه‌گری دانشجویان است/ تشکل‌های دانشجویی در پیگیری حقوقی مطالبات جنگ ۱۲ روزه نقش‌آفرین باشند

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۲۱ آبان ۱۴۰۴

برگزاری جلسه ارائه مقالات علمی منتخب همایش بین‌المللی حقوق ملت و آزادی‌های مشروع در منظومه فکری حضرت آیت‌الله‌العظمی خامنه‌ای/ دکتر طحان‌نظیف: اندیشه‌های رهبر معظم انقلاب در این حوزه‌ها نیازمند واکاوی و ارائه دقیق در مجامع علمی است

مسئولان شهری خدمت به مردم را عبادت بدانند/شهرداران صرفاً مدیر عمرانی نیستند