کد خبر: ۷۵۷۲
تاریخ انتشار: ۱۳ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۸:۱۲- 02 April 2021
آیت الله اعرافی:

مسؤولان به جای طرح مباحث حاشیه ای گرانی ها را کنترل کنند

آیت الله اعرافی با تأکید بر حضور حداکثری مردم در انتخاب گفت: دولتمردان به جای مطرح کردن مباحث حاشیه ای، به مسأله معیشت مردم و کنترل گرانی های کالا در بازار توجه کنند.

مسؤولان به جای طرح مباحث حاشیه ای گرانی ها را کنترل کنند

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شورای نگهبان به نقل از خبرگزاری رسا، آیت الله علیرضا اعرافی در خطبه های نماز جمعه قم، به انتخابات مهم ریاست جمهوری سال 1400 اشاره کرد و گفت: کاندیداهای ریاست جمهوی با برنامه های جدید و مؤلفه هایی که رهبر معظم انقلاب از دولت اسلامی انتظار دارند، وارد صحنه انتخابات شوند.

وی با بیان اینکه انتخابات لیله القدر سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی کشور محسوب می‌شود، ابراز داشت: مردم با حضور حداکثری در صحنه انتخابات و انتخاب کاندیدای اصلح و کارآمد در جهت توسعه و آبادانی کشور تلاش کنند.

آیت الله اعرافی بر ضرورت توجه و نظارت مسؤولان بر گرانی افسار گسیخته کالاها و اجناس تأکید کرد و گفت: دولتمردان به جای مطرح کردن مباحث حاشیه ای و غیرضروری به مسأله معیشت مردم و کنترل گرانی و کمبود کالاها در بازار توجه کنند.

عضو فقهای شورای نگهبان ابراز کرد: مسؤولان دولتی به جای طرح مسائلی که خلاف نظر رهبر معظم انقلاب بوده، برای تحقق شعار سال و رفع موانع تولید در کشور تلاش کنند.

وی در ادامه با اشاره به امضای سند همکاری 25 ساله ایران و چین، گفت: این سند همکاری برنامه راهبردی و کلی است که جزئیات آن با هماهنگی و تصویب قوانین در مجلس شورای اسلامی اجرایی خواهد شد.

آیت الله اعرافی، امضای سند راهبردی ایران و چین را حاکی از هوشیاری مسؤولان بالادستی نظام توصیف کرد و افزود: همکاری ایران با چین سبب شکست نقشه های شوم استکبار جهانی و شکست تحریم های ناعادلانه از سوی غربی ها خواهد شد؛ از این رو ترسوها، خائنان و غرب گرایان از امضای این سند راهبردی در هراسند و با آن مخالفت می کنند.

آیت الله اعرافی در ادامه سخنان خود، به دولت تاجیکستان برای محدودیت هایی که برای طلاب و دانشجویان تحصیل کرده در ایران و شهر قم در نظر گرفته هشدار داد و گفت: گزارش های نامناسبی از آزارها و اذیت های دولت تاجیکستان با طلابی که در قم تحصیل کرده‌اند به گوش می‌رسد که باید دستگاه دیپلماسی کشور این مسأله را به طور جدی پیگیری کند.

امام جمعه قم در بخش دیگری از سخنان به سالروز شهادت آیت الله صدر اشاره و ابراز داشت: حوزه نجف و قم جایگاه علمی و شخصیتی آیت الله شهید صدر را به درستی نشناخته است و ایشان در برابر اندیشه های اقتصادی و فلسفی غرب ایستادگی کرده و همچنین در اصول، فلسفه و اقتصاد اسلامی به نوآوری‌های جدید دست پیدا کرده بود.

وی با بیان اینکه شهید صدر نمونه ای از استاد اخلاق برای حوزه و دانشگاهیان بوده، اظهار کرد: آیت الله شهید صدر دارای روحیه انقلابی و مبارزاتی بوده، به گونه ای که بارها صدام به او اعلام کرده بود که دست از حمایت انقلاب و امام خمینی(ره) بردارد و مرجعیت عراق را بر عهده بگیرد؛ اما ایشان در پاسخ به آنها گفته بود که تمام امیال و آرزوهای انبیای الهی و ائمه اطهار(ع) در تحقق انقلاب اسلامی صورت خواهد پذیرفت.

انتهای پیام/

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

کتاب «آشنایی با حقوق اساسی ایران» به زبان عربی و فرانسه منتشر شد

ضرورت قانون جامع جبران خسارت‌های ناشی از جنگ

هم صیانت از حقوق ملت وظیفه حقوقدان ایرانی است و هم صیانت از عرصه‌ای که تحقق و بسط این حقوق را ممکن ساخته است

دکتر پروین: مبنای تصمیم شورای نگهبان در بررسی مصوبات، «عدم مغایرت با شرع» است نه «انطباق» / تحقق سیاست‌های کلی قانون‌گذاری مستلزم قانون جامع و هماهنگ است

طبیعت نظام فکری حوزه و روحانیت، سیاست‌اندیشی و سیاست‌ورزی است

رقابت شبیه‌سازی شورای نگهبان، عرصه‌ای برای تجربه عینی فرایند بررسی مصوبات مجلس از منظر انطباق با قانون اساسی است

«شبیه سازی شورای نگهبان»، چرا و با چه هدفی؟

آکادمی پاییزه پژوهش حقوقی؛ از مسئله‌شناسی تا کاربرد فناوری و هوش مصنوعی در نگارش مقاله، کتاب و پایان‌نامه

مجنون روایت حماسه فرزندان ایران است

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۷ آبان ۱۴۰۴

پربازدید ها

عدم مخالفت شورای نگهبان با حذف چهار صفر از پول ملی/ مصوبه به دلیل ابهامات دیگری به مجلس بازگردانده شد

بانوی شهید «حانیه نادری»؛ مربی پیش‌دبستان و عضو شبکه نظارت که «مایه برکت و افتخار» پدر و مادرش بود/ جرمش همسایگی با یک دانشمند هسته‌ای بود/ دکتر طحان‌نظیف: قطعه ۴۲ بهشت زهرا (س) نمایشگاه کینه‌توزی رژیم‌صهیونیستی نسبت به مردم ایران است

دکتر طحان‌نظیف: فرآیند بررسی مصوبات در شورای نگهبان یک فرایند کاملاً علمی و تخصصی است

دکتر مولابیگی: حدود ورود شورای نگهبان به نظرات کارشناسی و آثار اجرایی قوانین نیازمند تفکیک دقیق است/ ضرورت تولید ادبیات و محتوای فاخر برای حقوق اساسی

آیت‌الله جنتی: رهنمود‌های رهبر معظم انقلاب راهبرد پیروزی ملت‌ها در برابر استکبار است/ قدرت‌های سلطه‌گر در طول تاریخ به دنبال غارت ملت‌ها بوده‌اند

چهارمین دوره رقابت علمی شبیه‌سازی شورای نگهبان برگزار می‌شود

بررسی یک طرح و یک لایحه در مجمع مشورتی حقوقی شورای نگهبان

دکتر مولابیگی در دیدار با خانواده شهید ناظر «بهزاد کاشفی ایمانی»: شهادت، اوج اخلاص و عشق به آرمان‌هاست

گزارش تصویری دیدار دکتر طحان‌نظیف و دکتر صادقی‌مقدم با خانواده شهیده ناظر «حانیه نادری»

آیت‌الله جنتی: حضرت زینب (س) الگوی جاودان حضور عفیفانه و متعهدانه زنان در جامعه اسلامی است/ نهاد‌های فرهنگی برای معرفی جامع این شخصیت برنامه‌ریزی داشته باشند