کد خبر: ۷۵۷۲
تاریخ انتشار: ۱۳ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۸:۱۲- 02 April 2021
آیت الله اعرافی:

مسؤولان به جای طرح مباحث حاشیه ای گرانی ها را کنترل کنند

آیت الله اعرافی با تأکید بر حضور حداکثری مردم در انتخاب گفت: دولتمردان به جای مطرح کردن مباحث حاشیه ای، به مسأله معیشت مردم و کنترل گرانی های کالا در بازار توجه کنند.

مسؤولان به جای طرح مباحث حاشیه ای گرانی ها را کنترل کنند

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شورای نگهبان به نقل از خبرگزاری رسا، آیت الله علیرضا اعرافی در خطبه های نماز جمعه قم، به انتخابات مهم ریاست جمهوری سال 1400 اشاره کرد و گفت: کاندیداهای ریاست جمهوی با برنامه های جدید و مؤلفه هایی که رهبر معظم انقلاب از دولت اسلامی انتظار دارند، وارد صحنه انتخابات شوند.

وی با بیان اینکه انتخابات لیله القدر سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی کشور محسوب می‌شود، ابراز داشت: مردم با حضور حداکثری در صحنه انتخابات و انتخاب کاندیدای اصلح و کارآمد در جهت توسعه و آبادانی کشور تلاش کنند.

آیت الله اعرافی بر ضرورت توجه و نظارت مسؤولان بر گرانی افسار گسیخته کالاها و اجناس تأکید کرد و گفت: دولتمردان به جای مطرح کردن مباحث حاشیه ای و غیرضروری به مسأله معیشت مردم و کنترل گرانی و کمبود کالاها در بازار توجه کنند.

عضو فقهای شورای نگهبان ابراز کرد: مسؤولان دولتی به جای طرح مسائلی که خلاف نظر رهبر معظم انقلاب بوده، برای تحقق شعار سال و رفع موانع تولید در کشور تلاش کنند.

وی در ادامه با اشاره به امضای سند همکاری 25 ساله ایران و چین، گفت: این سند همکاری برنامه راهبردی و کلی است که جزئیات آن با هماهنگی و تصویب قوانین در مجلس شورای اسلامی اجرایی خواهد شد.

آیت الله اعرافی، امضای سند راهبردی ایران و چین را حاکی از هوشیاری مسؤولان بالادستی نظام توصیف کرد و افزود: همکاری ایران با چین سبب شکست نقشه های شوم استکبار جهانی و شکست تحریم های ناعادلانه از سوی غربی ها خواهد شد؛ از این رو ترسوها، خائنان و غرب گرایان از امضای این سند راهبردی در هراسند و با آن مخالفت می کنند.

آیت الله اعرافی در ادامه سخنان خود، به دولت تاجیکستان برای محدودیت هایی که برای طلاب و دانشجویان تحصیل کرده در ایران و شهر قم در نظر گرفته هشدار داد و گفت: گزارش های نامناسبی از آزارها و اذیت های دولت تاجیکستان با طلابی که در قم تحصیل کرده‌اند به گوش می‌رسد که باید دستگاه دیپلماسی کشور این مسأله را به طور جدی پیگیری کند.

امام جمعه قم در بخش دیگری از سخنان به سالروز شهادت آیت الله صدر اشاره و ابراز داشت: حوزه نجف و قم جایگاه علمی و شخصیتی آیت الله شهید صدر را به درستی نشناخته است و ایشان در برابر اندیشه های اقتصادی و فلسفی غرب ایستادگی کرده و همچنین در اصول، فلسفه و اقتصاد اسلامی به نوآوری‌های جدید دست پیدا کرده بود.

وی با بیان اینکه شهید صدر نمونه ای از استاد اخلاق برای حوزه و دانشگاهیان بوده، اظهار کرد: آیت الله شهید صدر دارای روحیه انقلابی و مبارزاتی بوده، به گونه ای که بارها صدام به او اعلام کرده بود که دست از حمایت انقلاب و امام خمینی(ره) بردارد و مرجعیت عراق را بر عهده بگیرد؛ اما ایشان در پاسخ به آنها گفته بود که تمام امیال و آرزوهای انبیای الهی و ائمه اطهار(ع) در تحقق انقلاب اسلامی صورت خواهد پذیرفت.

انتهای پیام/

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

آیت‌الله جنتی: پیام عاشورا با جهاد تبیین ماندگار شد/ باید در برابر تحریف ایستاد و روایت دقیق از استقامت ایران داشت

پالایش ضمیر از رذائل، هدف اساسی آموزه‌های اخلاقی است

ایرادات شورای نگهبان به لایحه ساماندهی پهپاد‌های غیرنظامی؛ از مغایرت‌های شرعی و قانونی تا ابهامات اجرایی

دکتر طحان‌نظیف: امت ایستاده؛ چون امام ایستاده...

فیلم|گفت‌و‌گوی دکتر کدخدایی با خبرگزاری ایرنا

شهید نصرالله یک مکتب فکری و انقلابی با تأثیر راهبردی است

نقض آشکار حقوق بین‌الملل و لزوم پیگیری قضایی

وحدت، انسجام و اتحاد مردم؛ طبق بیانات رهبر انقلاب، بزرگترین و بالاترین سلاح ماست

بررسی طرح تقویت امنیت غذایی کشور و رفع موانع تولیدات کشاورزی در مجمع مشورتی حقوقی شورای نگهبان

گزارش تصویری چهل و دومین پیش‌نشست همایش حقوق ملت و آزادی‌های مشروع در منظومه فکری حضرت آیت‌الله خامنه‌ای

پربازدید ها

طرح مالیات بر سوداگری و سفته‌بازی تایید شد

سه عضو حقوقدان شورای نگهبان انتخاب شدند

جنگ ۱۲ روزه مرحله‌ای جدید از حرکت انقلاب اسلامی است/ جهان اسلام در برابر فجایع غزه مسئول است

دکتر طحان‌نظیف: هیچ مسئول و متفکری به اندازه مقام معظم رهبری بر مشارکت مردم تاکید نداشته است

لزوم پیگیری حقوقی حمله رژیم صهیونیستی به ایران

پیمان‌شکنان در مسند مدعیان؛ خطای آشکار اروپا در استناد به مکانیسم ماشه

وحدت، انسجام و اتحاد مردم؛ طبق بیانات رهبر انقلاب، بزرگترین و بالاترین سلاح ماست

نقض آشکار حقوق بین‌الملل و لزوم پیگیری قضایی

آمریکا و رژیم صهیونیستی تفاوتی با یکدیگر ندارند

انتقاد آیت‌الله جنتی از سکوت در برابر نسل‌کشی صهیونیست‌ها در غزه/ هر کس بی‌تفاوت باشد باید به انسانیت خودش تردید کند