کد خبر: ۷۵۷۲
تاریخ انتشار: ۱۳ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۸:۱۲- 02 April 2021
آیت الله اعرافی:

مسؤولان به جای طرح مباحث حاشیه ای گرانی ها را کنترل کنند

آیت الله اعرافی با تأکید بر حضور حداکثری مردم در انتخاب گفت: دولتمردان به جای مطرح کردن مباحث حاشیه ای، به مسأله معیشت مردم و کنترل گرانی های کالا در بازار توجه کنند.

مسؤولان به جای طرح مباحث حاشیه ای گرانی ها را کنترل کنند

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شورای نگهبان به نقل از خبرگزاری رسا، آیت الله علیرضا اعرافی در خطبه های نماز جمعه قم، به انتخابات مهم ریاست جمهوری سال 1400 اشاره کرد و گفت: کاندیداهای ریاست جمهوی با برنامه های جدید و مؤلفه هایی که رهبر معظم انقلاب از دولت اسلامی انتظار دارند، وارد صحنه انتخابات شوند.

وی با بیان اینکه انتخابات لیله القدر سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی کشور محسوب می‌شود، ابراز داشت: مردم با حضور حداکثری در صحنه انتخابات و انتخاب کاندیدای اصلح و کارآمد در جهت توسعه و آبادانی کشور تلاش کنند.

آیت الله اعرافی بر ضرورت توجه و نظارت مسؤولان بر گرانی افسار گسیخته کالاها و اجناس تأکید کرد و گفت: دولتمردان به جای مطرح کردن مباحث حاشیه ای و غیرضروری به مسأله معیشت مردم و کنترل گرانی و کمبود کالاها در بازار توجه کنند.

عضو فقهای شورای نگهبان ابراز کرد: مسؤولان دولتی به جای طرح مسائلی که خلاف نظر رهبر معظم انقلاب بوده، برای تحقق شعار سال و رفع موانع تولید در کشور تلاش کنند.

وی در ادامه با اشاره به امضای سند همکاری 25 ساله ایران و چین، گفت: این سند همکاری برنامه راهبردی و کلی است که جزئیات آن با هماهنگی و تصویب قوانین در مجلس شورای اسلامی اجرایی خواهد شد.

آیت الله اعرافی، امضای سند راهبردی ایران و چین را حاکی از هوشیاری مسؤولان بالادستی نظام توصیف کرد و افزود: همکاری ایران با چین سبب شکست نقشه های شوم استکبار جهانی و شکست تحریم های ناعادلانه از سوی غربی ها خواهد شد؛ از این رو ترسوها، خائنان و غرب گرایان از امضای این سند راهبردی در هراسند و با آن مخالفت می کنند.

آیت الله اعرافی در ادامه سخنان خود، به دولت تاجیکستان برای محدودیت هایی که برای طلاب و دانشجویان تحصیل کرده در ایران و شهر قم در نظر گرفته هشدار داد و گفت: گزارش های نامناسبی از آزارها و اذیت های دولت تاجیکستان با طلابی که در قم تحصیل کرده‌اند به گوش می‌رسد که باید دستگاه دیپلماسی کشور این مسأله را به طور جدی پیگیری کند.

امام جمعه قم در بخش دیگری از سخنان به سالروز شهادت آیت الله صدر اشاره و ابراز داشت: حوزه نجف و قم جایگاه علمی و شخصیتی آیت الله شهید صدر را به درستی نشناخته است و ایشان در برابر اندیشه های اقتصادی و فلسفی غرب ایستادگی کرده و همچنین در اصول، فلسفه و اقتصاد اسلامی به نوآوری‌های جدید دست پیدا کرده بود.

وی با بیان اینکه شهید صدر نمونه ای از استاد اخلاق برای حوزه و دانشگاهیان بوده، اظهار کرد: آیت الله شهید صدر دارای روحیه انقلابی و مبارزاتی بوده، به گونه ای که بارها صدام به او اعلام کرده بود که دست از حمایت انقلاب و امام خمینی(ره) بردارد و مرجعیت عراق را بر عهده بگیرد؛ اما ایشان در پاسخ به آنها گفته بود که تمام امیال و آرزوهای انبیای الهی و ائمه اطهار(ع) در تحقق انقلاب اسلامی صورت خواهد پذیرفت.

انتهای پیام/

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

انتشار کتاب «روایت اساسی (۳)»؛ بررسی تاریخچه مجلس خبرگان رهبری و مجمع تشخیص مصلحت نظام در حقوق اساسی ایران

بعثت مردم، جنبش تمدنی است

رهبر شهید انقلاب، فقه را مبنای اداره همه ساحت‌های جامعه می‌دانستند

امام شهید معمار تولید قدرت برای ایران بود / ملت پای انتقام خون رهبر شهید ایستاده است

مجموعه دوجلدی «حکمرانی از نظر تا عمل» منتشر شد

گفتگوی تفصیلی سخنگوی شورای نگهبان با باشگاه خبرنگاران جوان

روایت سخنگوی شورای نگهبان از حمله به بیت رهبری در ۹ اسفند/ هر سخنی که بوی تفرقه بدهد، کمک به دشمن است

انتشار مجموعه دوجلدی «معاهدات بین‌المللی و نظارت شورای نگهبان»

توان موشکی ایران، آمریکا را به ذلت کشاند

ملت حسینی ایران در برابر تهدید دشمن تسلیم‌ نخواهد شد

پربازدید ها

روایت سخنگوی شورای نگهبان از حمله به بیت رهبری در ۹ اسفند/ هر سخنی که بوی تفرقه بدهد، کمک به دشمن است

جزئیات و محور‌های همایش ملی قانون و قانونگذاری در منظومه فکری شهید آیت‌الله العظمی امام خامنه‌ای

اسحاقی خبر داد؛ برگزاری همایش ملی قانون و قانون‌گذاری در منظومه فکری رهبر شهید در ۱۳ محور

دکتر کدخدایی: رهبر شهید انقلاب رعایت قانون و ضابطه را بر مصلحت‌اندیشی ترجیح می‌دادند/ ایشان قانون اساسی را قاعده شکل‌گیری تمدن عظیم اسلامی می‌دانستند

باهنر: ساماندهی قوانین مورد تاکید رهبر شهید و سیاست‌های کلی نظام است

دکتر حدادعادل: رهبر شهید عمل به قانون را بزرگترین مانع در برابر دیکتاتوری می‌دانستند/ خاطراتی از اهتمامِ امام شهید به استقلال مجلس و قانون‌گذاری

خبرنگاران، پاسدار حافظه تاریخی ملت و نگهبان آگاهی جامعه هستند

توان موشکی ایران، آمریکا را به ذلت کشاند

انتشار مجموعه دوجلدی «معاهدات بین‌المللی و نظارت شورای نگهبان»

بعثت مردم، جنبش تمدنی است