کد خبر: ۷۵۳۶
تاریخ انتشار: ۲۳ اسفند ۱۳۹۹ - ۰۸:۴۲- 13 March 2021
آیت الله شب زنده دار:

گران فروشی و احتکار با اخلاق و سیره رسول گرامی اسلام ناسازگار است

عضو فقهای شورای نگهبان با اشاره به تحریم‌های اقتصادی ایران گفت: گران فروشی، احتکار و افزایش قیمت‌ها با اخلاق و سیره رسول گرامی اسلام ناسازگار است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شورای نگهبان به نقل از خبرگزاری مهر، آیت الله شب زنده دار پنجشنبه شب در جلسه درس اخلاق، به پیام‌های اخلاقی و اعتقادی بعثت نبی اکرم (ص) پرداخت و گفت: برای بشر روزی بالاتر از مبعث رسول گرامی اسلام (ص) قابل تصور نیست زیرا اگر بعثت را از تاریخ بشریت جدا کنیم، هدف از خلقت انسان پوچ خواهد شد.

عضو شورای عالی حوزه‌های علمیه افزود: خداوند انسان را خلق کرد و اگر آنها را راهنمایی به مسیر حق نکند، هدف از زندگی پوچ خواهد بود؛ از این رو بعثت پیامبر اسلام بیان می‌کند که هدف از خلقت، سعادتمندی و رستگاری برای انسان است.

وی با بیان اینکه خداوند در تورات و انجیل ویژگی‌های امت اسلامی و یاران پیامبر اسلام را ترسیم کرده است، گفت: یک ویژگی که از امت اسلام در تورات بیان شده، این است که مسلمانان با کفار به شدت برخورد می‌کنند و میان خودشان مهربان و دلسوز همدیگر هستند.

آیت الله شب زنده دار با اشاره به تحریم‌های اقتصادی ایران گفت: گران فروشی، احتکار و افزایش قیمت‌ها با اخلاق و سیره رسول گرامی اسلام سازگار نیست؛ هرچند امروز بازاریانی وجود دارند که به کمترین سود راضی بوده و تمام اجناس خود را در اختیار مردم قرار می‌دهند.

عضو فقهای شورای نگهبان افزود: یکی دیگر از خصوصیت امت اسلامی که در تورات بیان شده، این است که امت اسلامی همواره در حال عبادت و خاضع بوده و به دنبال اهداف بلند و رضایت خداوند هستند.

عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم در ادامه گفت: یاران پیامبر را می‌توان از سیما و صورت آنها شناخت و انسان با نگاه به چهره آنها به یاد آخرت و معنویت می‌افتد.

عضو شورای عالی حوزه‌های علمیه افزود: در انجیل انسان‌های تربیت شده در بعثت رسول گرامی اینگونه ترسیم شده‌اند که استوار و مقاوم بوده و روی پای خود ایستادگی می‌کنند و کفار از آنها خشمگین هستند.

آیت الله شب زنده دار با بیان اینکه باید امت اسلامی استقلال داشته و هیچ گونه نیاز و وابستگی به جهان نداشته باشد، گفت: اقتصاد مقاومتی به معنای قطع ارتباط با دنیا نیست، بلکه بدین معناست که اگر استکبار جهانی، امت اسلامی را تحریم کرد، بتوانند به حیات و پیشرفت خود ادامه دهند.

عضو شورای عالی حوزه‌های علمیه در پایان افزود: امروز استکبار جهانی از قدرت نظام اسلامی ایران هراس دارد و از پیشرفت کشور خشمگین است.

انتهای پیام/

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۲۵ تیر ۱۴۰۴

آیت‌الله جنتی: وظیفه حراست از جمهوریت و اسلامیت نظام بر عهده شورای نگهبان است/قدردانی از رای بالای مجلس به اعضای حقوقدان

سه عضو حقوقدان شورای نگهبان انتخاب شدند

ابقای سه تن از فقهای شورای نگهبان

حق ایران در سایه عهدشکنی دیگران؛ روایت حقوقی ایران از تعلیق همکاری با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی

با قاطعیت و شجاعت در برابر سیاست‌های زیاده‌خواهانه و جنگ‌طلبانه ایالات متحده و رژیم صهیونیستی ایستادگی کنید

آزادیِ بدون هویت و آزادیِ ریشه‌دار در الگوی غربی و ایرانی

دکتر کدخدایی: آژانس انرژی اتمی و شورای امنیت توسط آمریکا و غرب کارکردزدایی شده‌اند/ باید با همراه‌سازی کشور‌های دیگر پیگیر حقوق‌مان باشیم

دکتر طحان‌نظیف: ملت ایران مصمم به پیگیری آرمان فلسطین است/ طرح «تشدید مجازات جاسوسی» پس از اصلاح، مجدد بررسی می‌شود

نهاد‌های بین‌المللی قتل و کشتار علمای شیعه در سوریه را محکوم کنند/ عاملان و حامیان منطقه‌ای این جنایت باید بازخواست شوند

پربازدید ها

طرح «تشدید مجازات جاسوسی و همکاری با رژیم صهیونیستی و کشور‌های متخاصم علیه امنیت و منافع ملی» برای رفع برخی ابهامات به مجلس برگشت داده شد

سه عضو حقوقدان شورای نگهبان انتخاب شدند

ابقای سه تن از فقهای شورای نگهبان

دکتر طحان‌نظیف: ملت ایران مصمم به پیگیری آرمان فلسطین است/ طرح «تشدید مجازات جاسوسی» پس از اصلاح، مجدد بررسی می‌شود

تجاوز رژیم صهیونیستی نقض آشکار منشور ملل متحد بود

ابهامات و ایرادات طرح «تشدید مجازات جاسوسی» قابل رفع است/ دغدغه همه ما تدوین قوانین جامع، دقیق و قابل اجراست/ لایحه سامان‌دهی پهپاد‌های غیرنظامی در حال بررسی است

برگزاری چهل و یکمین پیش‌نشست همایش بین‌المللی «حقوق ملت و آزادی‌های مشروع» با حضور حقوقدانان برجسته ایران و ایتالیا

تقدیر آیت‌الله مدرسی یزدی از حضور آگاهانه و پرشور مردم در عزاداری‌های دهه اوّل محرم و هشداری جدی نسبت به توطئه‌های دشمن صهیونی

ایران از همه ظرفیت‌های حقوقی برای پیگیری و مطالبه خسارات ناشی از تجاوزات اخیر استفاده خواهد کرد

آیت‌الله جنتی: وظیفه حراست از جمهوریت و اسلامیت نظام بر عهده شورای نگهبان است/قدردانی از رای بالای مجلس به اعضای حقوقدان