کد خبر: ۷۵۰۸
تاریخ انتشار: ۰۳ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۴:۵۶- 21 February 2021
دکتر کدخدایی در اختتامیه رویداد ایده‌نگاری بحران کرونا و مشارکت:

برای شورای نگهبان هم سلامت انتخابات و هم سلامت مردم مهم است/ حضور خوب نخبگان در رقابت ایده‌نگاری

رئیس پژوهشکده شورای نگهبان گفت: از سال گذشته، سلامت مردم هم به مسأله سلامت انتخابات پیوند خورده است و باید سلامت مردم نیز ملاک برگزاری انتخابات باشد.

برای شورای نگهبان هم سلامت انتخابات و هم سلامت مردم مهم است/ حضور خوب نخبگان در رقابت ایده‌نگاری

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی شورای نگهبان، دکتر عباسعلی کدخدایی رئیس پژوهشکده و سخنگوی شورای نگهبان در اختتامیه رویداد ایده‌نگاری بحران کرونا و مشارکت در انتخابات ریاست جمهوری سال ۱۴۰۰ ضمن تقدیر و تشکر از نخبگان و دستگاه‌هایی که در این رقابت حضور داشتند، گفت: به هر حال ویروس منحوسی جامعه بشریت را درگیر خود کرده و در همه جای دنیا همه مشغول مبارزه و مقابله با آن هستند؛ در جای جای کشور ما نیز همه درگیر این مسأله هستند و همه مسئولین کشور و همه دستگاه‌ها هم به دنبال این هستند که راه‌هکارهایی را انجام دهند که بتواند در حوزه‌ی اجرایی و مسئولیت آنها مشکلاتی که این ویروس منحوس ایجاد کرده است را برطرف کنند.

دکتر کدخدایی با بیان اینکه باید تشکر ویژه‌ای داشته باشیم از عزیزانی که در وزارت بهداشت و در کادر سلامت سراسر کشور فعالیت می‌کنند، گفت: واقعاً کادر سلامت است که در خط مقدم مبارزه با این ویروس منحوس کرونا هستند و با مشکلات دست و پنجه نرم می‌کنند.

سخنگوی شورای نگهبان خاطرنشان کرد: آنچه که مهم است، این است که مبارزه و مقابله با این ویروس منحوس نیازمند مشارکت همه آحاد جامعه دارد و فقط مسئولین و دستگاه‌ها نمی‌توانند، این بارِ مبارزه را به دوش بکشند، لذا یکایک ما در همه جای کشور لازم است کمک کنیم تا این ویروس منحوس را شکست دهیم.

برای شورای نگهبان هم سلامت انتخابات و هم سلامت مردم مهم است/ حضور خوب نخبگان در رقابت ایده‌نگاری

وی با بیان اینکه پژوهشکده شورای نگهبان با همین نگاه تلاش داشت این رقابت را برگزار کند، گفت: در واقع درخواستی را از همه نخبگان سراسر کشور داشتیم که ما را برای بهتر برگزار کردن انتخابات ریاست جمهوری که انتخابات سراسری است، کمک کنند تا در وضعیت فعلی، با توجه به شیوع این ویروس منحوس، چگونه انتخابات سالم‌تری برگزار کنیم.

رئیس پژوهشکده شورای نگهبان با بیان اینکه در شورای نگهبان وقتی از سلامت انتخابات سخن به میان می‌آید، یعنی صیانت از آرای مردم؛ خاطرنشان کرد: اما از سال گذشته، سلامت مردم هم به مسأله سلامت انتخابات پیوند خورده است و باید سلامت مردم نیز ملاک برگزاری انتخابات باشد.

وی با بیان اینکه در این رقابت علمی چیزی در حدود ۴۰۰ نفر از نخبگان حضور داشتند، گفت: امیدواریم حرکتی که آغاز شده، ادامه پیدا کند و در بخش‌های دیگر نیز از مردم و نخبگان نظرخواهی شود تا مشکلات حل گردد.
 
دکتر کدخدایی در پایان گفت: اتکا به مردم راهی است که در مبارزه با مشکلات و حل مسائل کشور می‌تواند کمک عظیمی را به مسئولین کشور کند و ما هم انتظارمان همین بوده و هست.

انتهای پیام/
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

پیام آیت الله مدرسی یزدی به مناسبت رحلت مرجع عظیم الشان، حضرت آیت الله شبیری زنجانی

خدمات آیت الله العظمی شبیری زنجانی ستایش برانگیز است/ تاکید بر تداوم تراث ارزشمند علمی و مسیر طهارت و فقاهت آن فقید سعید

پیام تسلیت شورای نگهبان به مناسبت ارتحال آیت الله العظمی شبیری زنجانی

نرم‌افزار اداره جامعه اسلامی باید از فقه استخراج شود

تاکید آیت‌الله اعرافی بر تسریع در اجرای قانون الزام به ثبت رسمی

چهار عنوان جدید با محوریت موضوعات بنیادین و روزآمد حقوق عمومی منتشر شد

رونمایی از مجموعه دوجلدی حکمرانی از نظر تا عمل در نشست علمی «الزامات حکمرانی در دوره پساجنگ»

«حراست از نظام و انقلاب» و «درس خواندن» دو اولویت مهم حوزه باشد/ بقای انقلاب اسلامی بر عهده روحانیت است

راهبرد‌های کلان حکمرانی تعلیم و تربیت / تاکید بر بسیج همه ظرفیت‌ها و امکانات برای رشد و شکوفایی آموزش و پرورش

جبهه مقاومت معادلات منطقه را تغییر داده است

پربازدید ها

نشست نمایندگان فراکسیون زنان و خانواده با سخنگوی شورای نگهبان و دکتر پورسید درباره طرح موسوم به مهریه

بررسی «طرح اصلاح موادی از قانون نحوه اجرای محکومیت‌های مالی و قانون مدنی» در مجمع مشورتی حقوقی شورای نگهبان

آیت‌الله جنتی: ایران در برابر تهدید و زورگویی سر خم نخواهد کرد/ نیازمند روحیه جهادی در عرصه نبرد اقتصادی هستیم

آیت‌الله جنتی از تازه‌ترین فعالیت‌ها و دستاورد‌های علمی پژوهشکده شورای نگهبان بازدید کرد

گزارش تصویری بازدید دبیر شورای نگهبان از آخرین دستاوردهای پژوهشی پژوهشکده شورای نگهبان

تاکید آیت‌الله اعرافی بر تسریع در اجرای قانون الزام به ثبت رسمی

چهار عنوان جدید با محوریت موضوعات بنیادین و روزآمد حقوق عمومی منتشر شد

پیام تسلیت شورای نگهبان به مناسبت ارتحال آیت الله العظمی شبیری زنجانی

رونمایی از مجموعه دوجلدی حکمرانی از نظر تا عمل در نشست علمی «الزامات حکمرانی در دوره پساجنگ»

راهبرد‌های کلان حکمرانی تعلیم و تربیت / تاکید بر بسیج همه ظرفیت‌ها و امکانات برای رشد و شکوفایی آموزش و پرورش