کد خبر: ۷۴۶۵
تاریخ انتشار: ۰۹ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۷:۰۰- 28 January 2021
به همت پژوهشکده شورای نگهبان؛

رقابت ایده‌نگاری «بحران کرونا و مشارکت در انتخابات ۱۴۰۰» برگزار شد

رقابت علمی ایده‌نگاری «بحران کرونا و مشارکت در انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰» به همت پژوهشکده شورای نگهبان و با همکاری بنیاد ملی نخبگان و مراکز علمی و پژوهشی کشور برگزار شد.
به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی شورای نگهبان، رقابت علمی ایده‌نگاری «بحران کرونا و مشارکت در انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰» در دو نوبت صبح و بعدازظهر امروز (پنجشنبه، ۹ بهمن ۱۳۹۹) به همت پژوهشکده شورای نگهبان و با همکاری بنیاد ملی نخبگان و مراکز علمی و پژوهشی کشور به صورت مجازی برگزار شد.
 
در این رقابت بیش از ۴۰ گروه سه تا پنج نفره، ایده‌ها و طرح‌های پژوهشی خود در این خصوص را از طریق ویدئوکنفرانس ارائه کرده و داوران حاضر در پژوهشکده شورای نگهبان به بررسی و ارزیابی آن‌ها پرداختند.
 
اعضای گروه‌های ارائه‌کننده‌ی طرح‌های پژوهشی از رشته‌ها و گرایش‌های مختلف اعم از پزشکی، حقوقی، علوم سیاسی، فناوری اطلاعات (IT)، مهندسی نرم‌افزار، امنیت شبکه، مدیریت و سیاستگذاری عمومی و... هستند که به ارائه‌ی راهکار‌های ممانعت از تأثیر کرونا در مشارکت انتخابات ریاست جمهوری سال ۱۴۰۰ پرداخته و ایده‌های خود را ارائه کردند.
 

داوران حاضر در این دوره از رقابت علمی نیز جمعی از متخصصین و اساتید حوزه‌های حقوقی، فنی، مهندسی و پزشکی از جمله دکتر ذوالفقارزاده عضو هیأت علمی گروه مدیریت دانشگاه تهران و مشاور بنیاد ملی نخبگان، دکتر حمید بهروزی عضو هیأت علمی دانشگاه صنعتی شریف، دکتر مهدی عبدالحمید عضو هیأت علمی دانشگاه علم و صنعت ایران، دکتر هادی خان‌محمدی عضو هیأت علمی دانشکده مدیریت دانشگاه علامه طباطبایی، دکتر میرزا بابائی کارشناس IT مرکز پژوهش‌های مجلس، دکتر حسین بابائی‌مجرد عضو هیأت علمی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی، دکتر سلیمه گوهری‌نژاد و دکتر صالحه مرتضوی از اعضای هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران، دکتر سجاد موسوی مدیر گروه سیاستگذاری سلامت ایتان، دکتر حامد نیکونهاد عضو هیأت علمی گروه حقوق دانشگاه قم و تعداد دیگری از اساتید دانشگاه‌های معتبر کشور هستند که به ارزیابی ایده‌ها و طرح‌های پژوهشی ارائه شده پرداختند.

گفتنی است «چالش‌های قانونی و حقوقی در برگزاری انتخابات»، «چالش‌های انتخابات الکترونیک»، «چالش‌های نحوه ساماندهی حوزه‌های رأی‌دهی» و «چالش‌های نحوه رعایت پروتکل‌های بهداشتی» از محورها و چالش‌های این رقابت علمی است که پس از داوری، ایده‌های برتر انتخاب شده و به ارائه‌کنندگان این ایده‌ها جوایز نفیسی اهدا خواهد شد.

همچنین از دیگر ویژگی‌های این رقابت علمی، اعطای امتیاز نخبگانی از سوی بنیاد ملی نخبگان به تیم‌های برتر و همچنین انعقاد قرارداد مشاوره با تیم‌های برتر در طرح پژوهشی مطالعات انتخابات می‌باشد.

انتهای پیام/

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

بررسی دو طرح و یک لایحه در مجمع مشورتی حقوقی شورای نگهبان

حضور انتشارات پژوهشکده شورای نگهبان در نمایشگاه کتاب بغداد

حمله به قطر هشدار بیدارباش به دولت‌های اسلامی است / مذاکرات نشان داد بیگانگان عهدشکن و ستمگرند

راه مقابله با رژیم صهیونی، پاسخ محکم است

آیت‌الله مدرسی‌یزدی: اساس اسلام بر وحدت و اجتماع بر حق است/ هرجا دفاع از حقی باشد، اسلام در آنجا حاضر است

«سند حوزه و هوش مصنوعی» در آستانه نهایی‌شدن است

جلسه هیئت تحریریه فصلنامه دانش حقوق عمومی برگزار شد

بررسی لایحه حمایت از ایرانیان خارج از کشور در مجمع مشورتی حقوقی شورای نگهبان

تمسک به سیره پیامبر (ص) کلید حل مشکلات جامعه است / پاسداری از خون شهدا وظیفه همه است

پیام راهبردی رهبر معظم انقلاب راهنمای حرکت امروز و فردای حوزه است / هویت روحانیت ریشه در نبوت و امامت دارد

پربازدید ها

آیت‌الله جنتی: با وحدت امت اسلام، جنایات رژیم‌صهیونیستی ممکن نبود/ شهادت مقامات یمنی، اراده مردم یمن را سست نمی‌کند

آیت‌الله مدرسی‌یزدی: اساس اسلام بر وحدت و اجتماع بر حق است/ هرجا دفاع از حقی باشد، اسلام در آنجا حاضر است

بررسی لایحه حمایت از ایرانیان خارج از کشور در مجمع مشورتی حقوقی شورای نگهبان

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۱۲ شهریور ۱۴۰۴

بررسی لایحه ساماندهی پرنده‌های هدایت‌پذیر از دور (پهپاد) غیرنظامی در مجمع مشورتی حقوقی شورای نگهبان

«سند حوزه و هوش مصنوعی» در آستانه نهایی‌شدن است

پیام راهبردی رهبر معظم انقلاب راهنمای حرکت امروز و فردای حوزه است / هویت روحانیت ریشه در نبوت و امامت دارد

جلسه هیئت تحریریه فصلنامه دانش حقوق عمومی برگزار شد

مراقب نفوذ فرهنگی دشمن باشیم

تمسک به سیره پیامبر (ص) کلید حل مشکلات جامعه است / پاسداری از خون شهدا وظیفه همه است